IvY
Registered User
جعبه 4 دارم ، چند می خری ؟؟؟
man 4g daram chand mikhari ..?!
دوستان اولويت با مدل ٢جي هست بقيه هم پي ام بدين يه كاريش ميكنيم
Sent from my iPhone 4S
دوست عزیز .واسه اولویتهات باید بیشتر خرج کنی.من که بهت گفتم جعبه همه مدلش تو بازار پره.{کافیه به تایپکت یه نگاه بکنی.}خلاصه هر موقع واسه کلکسیونت 2gمشکی خواستی من دارم.ولی.......![]()
داداش راستش من یکم سست شدم یه نگاه به سایت آمازون کردم خدایی جعبه خالی رو یکی دو دلار میفروشندوست عزیز .واسه اولویتهات باید بیشتر خرج کنی.من که بهت گفتم جعبه همه مدلش تو بازار پره.{کافیه به تایپکت یه نگاه بکنی.}خلاصه هر موقع واسه کلکسیونت 2gمشکی خواستی من دارم.ولی.......![]()
دادا اولویت با 2جی اونو خریدم میام سراغ 4khasti bezang jabe 4g meshki daram ....0936 7573997
جعبه من فقط دفتر داره.شما امازون خرید کنید ببینید واستون چند تموم میشه
من یه جعبه 4s مشکی دارم به کارت میاد؟ اگه میاد یه قیمت بده ببینم چطوریه پ.خ کن
اقا مثل اینکه تو محل رئیس جمهور زندگی میکنی که همچی واست اینقدر ارزونه.بگو کجاست ما هم بیایم زندگی کنیم.من نمیدونم برای جعبه 1 دلاری چقدر هزینت میشه ولی خودت سرچ کنی میبینی که برای یک کالای 10 دلاری اگربه تنهایی بخای برات بفرستند حدود 140 دلار واست میفته که این اختلاف قیمت هم بابت پست و بیمه وهزار تا چیز دیگست باید پرداخت کنی.من خودم 3هفته پیش میخاستم لنز دوربین بخرم و بابت لنزی که در جعبه دوربین بود و لنزی که به تنهایی در جعبه فقط فروخته میشد100 هزار تومن اضافه پرداخت کردم.دادا يه دلار رو جلو آينه هم بزاريم ميشه دو دلار ميشه ٦ هزار تومن فوقش بهم برسه ميشه ١٠ تومن ١٠ تومن هم بزا جلو آينه ميشه ٢٠ هزار باز ٤٠ تومن كه نميشه داداشي قيمت آخرتو پخ كن
Sent from my iPhone 4S
اقا مثل اینکه تو محل رئیس جمهور زندگی میکنی که همچی واست اینقدر ارزونه.بگو کجاست ما هم بیایم زندگی کنیم.من نمیدونم برای جعبه 1 دلاری چقدر هزینت میشه ولی خودت سرچ کنی میبینی که برای یک کالای 10 دلاری اگربه تنهایی بخای برات بفرستند حدود 140 دلار واست میفته که این اختلاف قیمت هم بابت پست و بیمه وهزار تا چیز دیگست باید پرداخت کنی.من خودم 3هفته پیش میخاستم لنز دوربین بخرم و بابت لنزی که در جعبه دوربین بود و لنزی که به تنهایی در جعبه فقط فروخته میشد100 هزار تومن اضافه پرداخت کردم.
جعبه ی مک بوک ایر خواستی سراغ دارم