• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
یکی از گلا پنالتی بوده؟

4-1 شد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی ارسنال و ردینگ 4 4 شد.

البته بازی فوق العاده زیبا بود. ارسنال نیمه دوم قشنگ بازی کرد.

اما یه مساله رو بگم.

سر بازی چلسی و منچستر بعضی از دوستان آرسنالی اومدن هی تیم ما رو محکوم کردن به داوری و .......

بازی 4 دقیقه وقت اضافه داشت در حالیکه داور 5 دقیقه وقت اضافه گرفت. تو وقت اضافه هم انصافا اتفاقی نیفتاد که وقت تلف شده باشه. اما در دقیقه 95 گل تساوی ارسنال زده شد. بعد سوت پایان بازی هم جنجال شد.

حالا به نظر شما درسته که ما بیایم ارسنال رو متهم کنیم که داور رو خریده و از این حرفها ؟ یا مافیای داوری پشت سر ارسنال هست.
گل ارسنال که درست بود اما در وقتی زده شد که باید داور 1 دقیقه قبلش سوت پایان رو میزد که نزد.
بگذریم.

یه سوال ، حالا بازی تکراری در زمین ارسنال برگزار میشه ، درسته ؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
معجره ونگر
4-0 باخته شد 4-4
واقعا فقط میتونم بگم ونگر معجزه کرد
حالا فرق جیرو با شاماخ رو دیدین
جیرو یه تنه بار خط حمله رو کشید و تفاوت ایجاد کرد
با این تیم جوون مقابل تیم لیگ برتری تو زمین خودش 4-0 رو 4-4 کردن معجزه است

جمع کردن روحیه این بازیکنای جوون فقط کار ونگره
حتی اگه ببازیمم باید به ونگر گفت بهت ایمان داریم

بریم وقت اضافه رو ببینیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
معجره ونگر
4-0 باخته شد 4-4
واقعا فقط میتونم بگم ونگر معجزه کرد
حالا فرق جیرو با شاماخ رو دیدین
جیرو یه تنه بار خط حمله رو کشید و تفاوت ایجاد کرد
با این تیم جوون مقابل تیم لیگ برتری تو زمین خودش 4-0 رو 4-4 کردن معجزه است

جمع کردن روحیه این بازیکنای جوون فقط کار ونگره
حتی اگه ببازیمم باید به ونگر گفت بهت ایمان داریم

درسته. شاماخه 1 2 تا موقعیت خیلی خوب رو خراب کرد. اما این جیرو واقعا خوب بازی کرد.

این جیرو همونی بود که تو بازی فرانسه و اسپانیا به کاسیاس گل زد و نوار پیروزی های اسپانیا و گل نخوردن کاسیاس رو پاره کرد ! درسته ؟

پ.ن.
من فکر میکردم بازی تکراری هست. اما بازی رفت به وقت اضافه. تا الان هم ارسنال 5 4 جلو افتاده. عجب بازی ای شد. اواخر نیمه اول وقت اضافه هست.

جالبه من تلویزیون رو داشتم خاموش میکردم. گفتم برم یه نتایج سایر بازیها رو از سایت ببینم. دیدم زده ارسنال 5 !!! بعد زدم کانال بازی دیدم به به !! بازی ادامه داره و ارسنال گل برتری رو زده.

Last edited:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
5-4 چاماخ!
بعد یک سال گل زد خدایی عجب کاری کرد ارسنال و ونگر
عجب بازی شد
لذت بخش

این جیرو همونی بود که تو بازی فرانسه و اسپانیا به کاسیاس گل زد و نوار پیروزی های اسپانیا و گل نخوردن کاسیاس رو پاره کرد ! درسته ؟

اره خودشه
5 دقیقه اخر بازی اومد دقیقه اخر بازی گل زد رکورد بردهای پیاپی اسپانیا رو شکست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب بازی ای شد

6 5

دقیقه 120 تئو والکات.......

واقعا فوتبال غیر قابل پیش بینی است.

گل هفتم بازی هم زده شد. شاماخ !!!!!!!!!!!! ردینگ 5 ارسنال 7

عجب بازی عجیبی شد.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
نتیجه را میگم فقط شاخ در نیارید آرسنال 7 -5 ریدینگ

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
دراماتیک تر قشنگ تر زیباتر نمیشد
7-5 خارق العاده بود فراتز ار خارق العاده!
هیچی نمیشه گفت
ما به ارسن اعتماد داریم فقط همین!

ارشاویین افتضاح رو ونگر چی گفت بهش اینقد خوب شد دقیقه 120 اونجور میدویید

تفاوت از زمانی اغاز شد که جیرو و ایزفیلد اومدن فوق العاده بود تعویض ها
روحیه ای که ونگر داد فوق العاده بود!

دراماتیک دراماتیک دراماتیک!

بازی 4 دقیقه وقت اضافه داشت در حالیکه داور 5 دقیقه وقت اضافه گرفت. تو وقت اضافه هم انصافا اتفاقی نیفتاد که وقت تلف شده باشه.
یه تعویض شد 30 ثانیه
توپ جمع کن ها حداقل 10-20 ثانیه لفت دادن برای دادن توپ دروازه بان مجبور بود خودش بره توپ بگیره
تو همون یک دقیقه هم 10-20 ثانیه تماشاگرا توپ رو نمیدادن

در ضمن معلوم نیست وقت 4 دقیقه بوده که وقتی به طور مثال وقت های محاسبه شده 4:30 دقیقه باشه داور 4 دقیقه اعلام میکنه بعد 4:30 سوت میزنه

در ضمن تو نیمه دوم وقت اضافه هم چیزی نیشد ولی 3 دقیقه برای 15 دقیقه اضافه گرفت

والکات هتریک کرد
زیباترین بازی این چن وقت اخیر تو تاریخ شاید بمونه
نمیدونم چن تا تیم تا حالا 4-0 باخته رو مساوی کردن و 5-4

فقط ونگر
10575104459875383821.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه تعویض شد 30 ثانیه
توپ جمع کن ها حداقل 10-20 ثانیه لفت دادن برای دادن توپ دروازه بان مجبور بود خودش بره توپ بگیره
تو همون یک دقیقه هم 10-20 ثانیه تماشاگرا توپ رو نمیدادن

در ضمن معلوم نیست وقت 4 دقیقه بوده که وقتی به طور مثال وقت های محاصبه شده 4:30 دقیقه باشه داور 4 دقیقه اعلام میکنه بعد 4:30 سوت میزنه

در ضمن تو نیمه دوم وقت اضافه هم چیزی نیشد ولی 3 دقیقه برای 15 دقیقه اضافه گرفت

عیبی نداره. ارسنال نیمه دوم واقعا برتر بود. موقعیت های زیادی هم داشت. بازی هم فوق العاده بود. تا لحظه اخر هیجانش در اوج بود. نقطه عطف بازی هم همونطور که شما گفتی ورود ژیرود بود. از اون زمانی که اومد جنکینسون و والکات و بخصوص ارشاوین راه افتادند.

ارشاوین نیمه دوم خیلی خوب بازی کرد.

اما دفاع ارسنال خیلی داغونه. این ژورو واقعا سوتی زیاد میده. کوشیلنی مدافع جنگنده ای هست اما هم سوتی زیاد میده. هم خطا زیاد میکنه. امروز میتونست اخراج هم بشه که خب داور سعی داشت از تیمها اخراجی نگیره.

در نهایت تبریک میگم به دوستان ارسنالی.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
یکی از دلایلی که پارسال بعضی وقتا خوب نبودیم همین استاد جورو بود واقعا برای ارسنال ضعیفه
دفاع کناری نداشتیم مجبوری استفاده میکردیم

جنیکنسون هم میتونم بگم تحت تاثیر بازی ضعیف جورو بود یه جورایی اعتماد نداشت راحت کار کنه وگرنه واقعا کارل این فصل خوب بوده

مرتساکر و ورما واقعا کلاس بالایی دارند و جورو به درد همین اتحادیه میخوره
امیدوارم هیچ وقت ازش استفاده نشه تو لیگ
امسال خط دفاع تیم فعلا بهترین خط دفاع لیگه واین نقطه اتکایی برای ما
ولی همچنان میگم کوسیلنی الان نا اماده است ولی اگه بشه کوسیلنی فصل قبل یکی از بهترین دفاع های وسط دنیاست
البته امروز اشتباهش رو جبران کرد دقیقه 88 گل زو زد و باعث شد بعدشم گل 4 رو بزنیم

L+X

Registered User
لایک‌ها
30
پسر عجب بازی بوده هااااا
گویا تا دقیقه 89 ارسنال 4 بر دو عقب بوده و بعد یهو نتیجه رو برگردونده!!!
امروز که نتیجه رو دیدم خیلی تعجب کردم
کاش دیشب نخوابیده بودم و بازی رو کامل میدیدم
من روز به روز عشقم نسبت به ونگر داره بیشتر میشه هر چند در کل طرفدار رئال هستم ولی خداییش ونگر تکه تو دنیا

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
نمی دونم واقعا باید چی گفت؟! تو یه جمله میشه گفت یه بازی دراماتیک!
یاد حرف ونگر افتادم بعد بازی که موقع پایان انتقال قرضی آنری و همون بازی که دقیقه 90 گل پیروی رو زد ونگر گفت: بعضی وقتا نیاز داریم به داستان ها و افسانه هایی که بعدها برای فرزندانمون تعریف کنیم! و ما این افسانه رو داریم و خیلی زا باشگاه ها همچین چیزی ندارن!(نقل به مضمون)
/
متاسفانه کوشلنی خیلی ضعیف بود! متاسفانه فصل خوبی رو شروع نکرده! باز خدا رو شکر پر رو فرم هست! در کل دفاع تعطیل بود!
نبری و آیزفیلد به من ثابت کردن که پتانسیل تبدیل شدن به یه بازیکن کلاس جهانی رو دارن! اگر بخوام مقایسه کنم با بازیکنان سابقمون آیزفیلد مث فابرگاس و نبری مث نصری یم مونه!
دم آرشاوین گرم! 120 دقیقه با 31 سال سن دوندگی خیره کننده ای داشت! حقش بود که یه گل بزنه! خیلی سعی کرد گلزنی کنه و اواخر بازی کمی خود خواه شده بود ولی در کل عملکردش عالی بود!
ولکات هتریک کرد! و چقدر پیشرفت کرده این بازیکن و هر هفته داره به تیری آنری نزدیک و نزدیکتر میشه! واقعا و واقعا ناراحت میشم اگر تیم رو ترک کنه! او یادآور روزهای خوش گذشته است!
شماخ بعد از سال ها گل زد!:p بنده خدا بعد از گل دیگه نای خوشحالی هم نداشت وگرنه پیراهنش رو در می آورد و یه دور کامل دور زمین می زد! :lol: دمش گرم آرسنالیه...
این اولین بازی از ژیرو بود که اینقدر تحرک داشت! خوشمان آمد، امیدوار شدیم!

lمرسی رئیس مرسی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اما یه مساله رو بگم.

سر بازی چلسی و منچستر بعضی از دوستان آرسنالی اومدن هی تیم ما رو محکوم کردن به داوری و .......

بازی 4 دقیقه وقت اضافه داشت در حالیکه داور 5 دقیقه وقت اضافه گرفت. تو وقت اضافه هم انصافا اتفاقی نیفتاد که وقت تلف شده باشه. اما در دقیقه 95 گل تساوی ارسنال زده شد. بعد سوت پایان بازی هم جنجال شد.

حالا به نظر شما درسته که ما بیایم ارسنال رو متهم کنیم که داور رو خریده و از این حرفها ؟ یا مافیای داوری پشت سر ارسنال هست.
گل ارسنال که درست بود اما در وقتی زده شد که باید داور 1 دقیقه قبلش سوت پایان رو میزد که نزد.
بگذریم.

یه سوال ، حالا بازی تکراری در زمین ارسنال برگزار میشه ، درسته ؟
در کل داوری این دیدار فوق العاده مزخرف بود!
دقیقه 54 بازی شماخ تقریبا تک به تک بود که مدافع زمین خودش رو پرت کرد و با دست توپ رو زد! باید پنالتی گرفته می شد و مدافع هم اخراج اما اصلا خطا گرفته نشد و اینقدر شماخ اعتراض کرد که داور کارت داد بهش!
دقیقه 90 هم بعد از 4-4 شدن کوشلنی باید اخراج می شد که خوشبختانه نشد! :دی
چند تا خطای ریز و درشت دیگه هم نگرفت داور!
من هم نفهمیدم که چرا 4 دقیقه وقت اضافه شد 5 دقیقه! ولی خب بهزاد یه توضیحاتی داده که ایشاا.. درسته! :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
در مورد بازی...
باید بگویم از یک فاجعه به جایی رسیدیم که حداقل در برخی مراحل غرورانگیز بود زیرا حداقل در نیمه دوم با عملکردی معقول به بازی بازگشتیم. فقط امید داشتیم اما به نظر نمی رسید ما تیم صعود کننده باشیم. حداقل در نیمه دوم، ما فاجعه نیمه اول را از سیستم خود بیرون کردیم. سپس وقتی بازی 4 - 4 شد، به نظر می رسید که ما پیروز بازی می شویم. ردینگ تلاش زیادی به خرج داد و و از نظر ذهنی ضعیف شده بود و در وقت اضافه، حداکثر کاری که انها می توانستند انجام دهند این بود که بازی را به پنالتی بکشانند. در نیمه دوم کاملا اسوده به نظر می رسیدیم. ردینگ در نیمه اول فوق العاده ظاهر شد. می دانم وقتی 4 - 0 جلو هستید چه چیزی شما را به عقب می کشد. این اتفاق برای من نیز افتاده است.;) آنها باید برای عملکرد خود اعتبار دریافت کنند و نباید خیلی مایوس باشند.

در مورد اینکه وقتی 4 - 0 عقب بودید فکر می کردید که ممکن است بتوانید به بازی بازگردید....
بله. وقتی بازی 4 - 1 شد فکر کردم بله می شود. در نیمه دوم ما با ترکب 4-2-4 بازی کردیم که اساسا 4-1-5 بود زیرا آیسفیلد یک هافبک هجومی است. ما موقعیت های زیادی ایجاد کردیم و از آن به بعد، همیشه امید داشتم که می توانیم بازگردیم. چندین ضربه ایستگاهی در اطراف محوطه جرمیه داشتیم اما نمی توانستیم گلزنی کنیم. 15 دقیقه مانده به پایان بازی، فکر کردم این همان لحظه ای است که بازی باید 4 - 3 شود. اینطور نشد. 7 دقیقه مانده به پایان، شانس فوق العاده ای برای گلزنی داشتیم. از ان استفاده نکردیم بنابرایم فکر کردم اکنون زمان کم است. توضیح آن سخت است. وقتی بازی 4 - 0 باشد فکر می کنید باید بازی را پیروز شوید. وقتی 4 - 1 می شود هنوز فکر می کنید شما باید پیروز بازی باشید. وقتی 4 -2 می شود شما ناگهان درک می کنید که کار هنوز تمام نشده است و سپس اضطراب به وجود می اید و مهم نیست شما چقدر بازیکن خوبی هستید، این مساله در کل تیم جریان پیدا می کند.

در مورد اینکه وقتی ردینگ 4 - 0 پیش افتاد چه احساسی داشتید...
احساس فوق العاده ای نبود. تنها فکر می کردم "چه کاری می توانم در مورد آن انجام دهم؟" در مورد صحبت های بین دو نیمه ام فکر کردم. سخت نبود که در بین دو نیمه مشوق و الهام بخشی پیدا کنید زیرا به انداز کافی چیزهایی برای صحبت کردن وجود داشت. در مجموع برای هوادارانمان شرمنده ام زیرا وقتی بازی 2 - 0 بود انها پشتیبان تیم ماندند. وقتی 3 -0 شد پشتیبان تیم ماندند. وقتی 4 - 0 شد باز هم پشتیبان تیم بودند. می خواهم امشب به آنها اعتبار دهم.

در مورد اینکه وقتی بازی 4 - 0 بود برخی هوادارن ورزشگاه را ترک کردند...
بله. من به انها اعتبار کمتری می دهم. بخش اعظم هواداران پشتیبان تیم ماندند و خوشحالم که در نیمه دوم مزد حمایت انها را پس دادیم.

در مورد اینکه بین دو نیمه به بازیکنان چه گفتید...
این صحبت های خاص رختکن است. به هر حال سخت بود که در نیمه دوم بدتر از نیمه اول ظاهر شویم.

در مورد اینکه ایا این یکی از بزرگترین پیروزی های شما بود...
بله شاید. نمی دانم. این جام یکی از اولیت های ما نیست اما اگر با عملکردمان در نیمه اول از ان کنار می رفتیم دیگر به یکی از غرور انگیز ترین لحظات من در باشگاه تبدیل نمی شد. بسیار خوشحالم که در نیمه دوم آنگونه واکنش نشان دادیم.

یه نکته جالب اینه که آخرین بار که یک بازی آرسنال 12 گل داشت، بر می گرده چیزی حدود 81 سال پیش. در ژانویه 1932 آرسنال هربرت چاپمن در دور سوم جام حذفی در مقابل تیم Darwen با نتیجه 11-1 به پیروزی رسید.
[video=dailymotion;xuq3nw]http://www.dailymotion.com/video/xuq3nw_reading-vs-arsenal-5-7-capital-one-cup_people[/video]

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
چه بازی ای بود بازی دیشب
اولش که فراتر از فاجعه بود اشتباهات سریالی مدافعان و دامین مارتینز ...
اما بازگشتمون عالی بود انصافا
ژیرود ولکات و آرشاوین و همچنین چاماخ فوق العده بودن
جالب بود که آرشاوین بعد از 120 دقیقه بازی اونطور با استارتش موجبات گل ششم رو فراهم کرد. البته آرشوین نیمه اول افتضاح بود!
کلا بازی روون و خوبی داشتیم بجز گلهایی که خوردیم. نبری و ایفیلد هم خحوب بودن میکل هم بد بازی نمیکرد.
و در پایان هم که برد غرور انگیز 7 - 5 که تاریخی بود یجورایی اونم با تیم دوم و حتی سوم

ضمنا دیشب تلفظ صحیح اسم چند تا از بازیکنانمون رو هم فهمیدیم! گنابری , فریمفونگ!!! فن ماروین!!!! و ... یادتون باشه از این به بعد از این تلفظ های صحیح استفاده کنید بچه های :دی

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
دوستان کسی کل بازی رو نداره لینک بده با کیفیت خوب؟

من دیشب نتونستم درست بازی رو ببینم ولی انگار تیم ترکونده !

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
در کل داوری این دیدار فوق العاده مزخرف بود!
دقیقه 54 بازی شماخ تقریبا تک به تک بود که مدافع زمین خودش رو پرت کرد و با دست توپ رو زد! باید پنالتی گرفته می شد و مدافع هم اخراج اما اصلا خطا گرفته نشد و اینقدر شماخ اعتراض کرد که داور کارت داد بهش!
دقیقه 90 هم بعد از 4-4 شدن کوشلنی باید اخراج می شد که خوشبختانه نشد! :دی
چند تا خطای ریز و درشت دیگه هم نگرفت داور!
من هم نفهمیدم که چرا 4 دقیقه وقت اضافه شد 5 دقیقه! ولی خب بهزاد یه توضیحاتی داده که ایشاا.. درسته! :دی

نه امیر تو اون صحنه اگه دقت میکردی بازیکن حریف پیراهن لورن رو گرفته بود همینطور خر کشش میکرد :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
چه بازی ای بود بازی دیشب
اولش که فراتر از فاجعه بود اشتباهات سریالی مدافعان و دامین مارتینز ...
اما بازگشتمون عالی بود انصافا
ژیرود ولکات و آرشاوین و همچنین چاماخ فوق العده بودن
جالب بود که آرشاوین بعد از 120 دقیقه بازی اونطور با استارتش موجبات گل ششم رو فراهم کرد. البته آرشوین نیمه اول افتضاح بود!
کلا بازی روون و خوبی داشتیم بجز گلهایی که خوردیم. نبری و ایفیلد هم خحوب بودن میکل هم بد بازی نمیکرد.
و در پایان هم که برد غرور انگیز 7 - 5 که تاریخی بود یجورایی اونم با تیم دوم و حتی سوم

ضمنا دیشب تلفظ صحیح اسم چند تا از بازیکنانمون رو هم فهمیدیم! گنابری , فریمفونگ!!! فن ماروین!!!! و ... یادتون باشه از این به بعد از این تلفظ های صحیح استفاده کنید بچه های :دی

با وجود خوردن 5 گل ولی نمی دونم چرا از مارتینز خوشم اومد! به نظرم اینده درخشانی داره! خوش استیل و خوش قیافه;)
ولی از اون ور هیچ وقت با این میکل حال نکردم! ضمنا تو وقتای اضافه میکل هم به فنا رفت و تعویض شد!

بازیکنای با تجربه، تیم رو بالا کشیدن

بالا