• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.اس.رم

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
منم عاشق رم هستم

کی بازی داره . پی ام کنید برام

چه شبکه ای رو پاهواره نشون میده
پ خ شد!
نوشته اصلی توسط Il Capitano چهارشنبه 10/08/1391 ساعت : 23:15
هفته 10 سري آ : پارما - آاس رم
زنده از شبکه سه

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
مطمئنید؟

چون بازی چلسی - منچستر از شبکه ورزش پخش میشه.

رم- پارما از شبکه 3

تاخیر برای چی؟

ولله الان که من از 11:30 نشستم پای تلویزین همه هم خوابیدن تلویزون رو روشن گذاشتم ببنم کی شروع میشه فکر کنم همون 15 دیقیقه باشه
اااااااااااا آره شروع شد!!!
منم برم
به امید برد گرگها در اولین بازی ای که من ازشان توی این فصل میبینم و اینکه خوب بازی کنن حال کنیم!
یا علی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام دوستان
نیمه اول رم دفاعش خیلی بد بود هافک ها هم خیلی بد بودن و اصلا تویپ درستی به مهاجمها نمیرساندن
در کل دفاع خیلی کم تجربه و هول بود
و خط هافبک ها بسیار عجول بودن توی پاس دادن
اصلا خط دفاع از بس کم تجربه بودن به سختی میتانستن توپ رو به هافبک ها برسانن هافبک ها هم چندان تغییر مکان نمیدادن تا توی موقعیت خوب پاس قرار بگیرن
ولی خط حمله خیلی خوبه البته اگه تغذیه بشن عالی میشه
یکم پاس های فرار رو دیر میدادن یا به سمت دیگه میدادن و گزینه بدی رو انتخاب میکردن
با اینکه بازی زنده نیست و نتیجش اعلام شده ولی من نشنیدم امیدوارم که رم پیروز بشه
این مزدکم که من کلن ازش بدم میاد حی رو اعصابه:hmm:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
بازهم باختیم:(
ابر و باد و مه خورشید و بازی بد بازیکنان همه در کار بودن تا .....:hmm:
یا علی

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سلام و ظهر بخیر :)

در مورد بازی دیشب میشه از دو جنبه بررسی کرد.

1-زمین پارما بسیار بد بود...و من اصلا مونده بودم چطور در چنین لیگی با این سطح اجازه دادن بازی برگزار بشه...گل دوم پارما ..شوت اولشون توی چاله آب گیر کرد! و تونستن یه بار دیگه شوت کنن! واقعا شانسی بود...
زمین واقعا تاثیر داشت و تیم ما هم که بازیکنای تکنیکی داره

2- دفاع همچنان بسیار بد هست....گل اول که 100% اشتباه فردی بود...متاسفانه زمن فکری به حال دفاع نکرده...با پیرس و دودو که مقصر اصلی گل اول بود...نمیشه در مقابل تیم های دیگه چندان امیدوار بود..ما نیاز به یه دفاع قدرتی و سرعتی داریم ...گل اول کاملا از نظر قدرت بدنی کم آورد دفاع...

خوب گل میزنیم ولی خیلی عالی هم گل میخوریم متاسفانه...اگه یه مدافع با تجربه داشتیم این نتایج رقم نمیخورد...متاسفانه 2 بازی رو پشت سر هم در حالی که جلو بودیم باختیم...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
تا ساعتی دیگه با پالرمو بازی داریم..

ده روسی مصدومه و بعیده بازی کنه از اول/

ظاهرا به جای اوسوالدو میخواد دسترو رو از اول بذاره توی بازی!

یه سری تغییرات هم احتمالا در دفاع خواهیم داشت...

فقط امیداورم نتیجه بده....این بازی رو باید ببریم...باید! iهمه تیما به عشق ما امتیاز دادن...لاتزیو هم 4-0 باخت...برد امشب خیلی حیاتیه

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
4-1 بردیم...

گل ها : کاپیتان توتی - اسوالدو - لاملا - دسترو

با اینکه پالرمو یکی از کاندیداهای سقوط هست ولی خوب بازی کردیم و به این برد نیاز داشتیم....در دفاع خیلی بهتر شدیم با اومدن بوردیسو و بالزارتی...مارکینیوس هم خوب بود....باید اعتراف کنم که پیرس واقعا متحول شده! باس گل داد این پسر..در دفاع هم عالی بود...تازه ده روسی رو هم نداشتیم در ترکیب...اخراج دسترو به نظرم درست نبود بعد از گل...پیراهنش رو کامل در نیاورد..به هر حال بچگی کرد بهش نیاز داشتیم دربی!! گل پالرمو هم که 100% خطا بود...چقدر حرص بخوریم از دست داورا :دی

اینم علی الحساب داشته باشید تا فردا
tottismilewx3.gif

فایل های ضمیمه

• 534675_376465405768537_750621473_n.jpg
    534675_376465405768537_750621473_n.jpg
    93.3 KB · نمایش ها: 24

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
زدنک زمن به ستایش از هافبک ها و مهاجمان رم پرداخت که به کمک دفاع آمدند اما او اذعان می کند که نگران دربی دلاکاپیتاله است.
پس از پیروزی ۴-۱ مقابل پالرمو سرمربی رم گفت: ” وقتی پیروز می شوید، مردم می گویند که شما پیشرفت کرده اید اما ما همین عملکرد خوب را در بازی های دیگر هم انجام داده بودیم. امشب نتیجه خوبی کسب کردیم و برای بچه ها خوشحالم. امیدوارم همینگونه ادامه دهند. ”
از زمن پرسیده شد که آیا مصدومیت دروسی و نبود او، مناسب ایده های شما بود: ” مایکل بردلی و دنیله دروسی شخصیت های مشابهی دارند. مائورو گویکوئچئا بازی خوبی را به نمایش گذاشت. ما او را به رم آوردیم و همه با او خوشحال هستیم. ”
ماتیا دسترو سرانجام اولین گل اش با پیراهن رم را به ثمر رساند اما پس از این گل، او پیراهن اش را در آورد و کارت زرد دوم را دریافت کرد تا در عرض ۷ دقیقه بازی هم گلزنی کرده باشد هم اخراج شود. او دربی هفته بعد را نیز از دست داد.
” من هنوز هم فکر می کنم که این قانون اشتباه است. او به طور کامل پیراهنش را در نیاورد. من دسترو را درک می کنم که از روی خوشحالی فراوان این کار را کرد و امیدوارم به گلزنی در آینده هم ادامه دهد. با این حال او اکنون محروم است و این خوب نیست. ”
پس از ۲ شکست ۳-۲، رمیها روز گذشته حتی به سختی به پالرمو اجازه شوت زنی دادند.
او به اسکای اسپورت ایتالیا گفت: ” من همیشه گفته ام که در فوتبال دو فاز وجود دارد. هافبک ها و مهاجمان هم امشب دفاع کردند به خصوص پابلو اوسوالدو که سخت کار کرد. اگر هر ۱۱ بازیکن کار کنند، ما مشکلی نخواهیم داشت. ”
” اریک لاملا استعداد بزرگیست. او با استفاده از سرعت و تکنیکش گلزنی می کند. نیکولاس بوردیسو همیشه سخت کار کرده و بهترین هایش را به اجرا گذاشته اما او به بازی در این راه عادت نکرده است و کمی زمان می برد تا سبک اش را پس از سالها تغییر دهد. ”
” من فصل گذشته پاناگیوتیس تاچسیدیس را در سری بی مشاهده کردم و تحت تاثیر قرار گرفتم. از دید من او تایید شده است. شاید برخی از افراد او را متفاوت ببینند اما من فکر می کنم او چه در حمله و چه در دفاع عملکرد بزرگی داشت. ”
” من می خواهم پاس های افقی را از بین ببرم بدین ترتیب به راحتی می توان ضد حمله ترتیب داد. ”
یکشنبه هفته بعد رمیها باید در دربی دلاکاپیتاله به مصاف لاتزیویی بروند که ۴-۰ از کاتانیا شکست خورد.
” معمولا این تیم است که تمایل به شکست در دربی را دارد! بهتر است که به پیروزی برسی. البته تا زمانی که ما راضی نباشیم و فکر کنیم هنوز همه چیز مرتب نشده است. ”
” اگر پیروز شویم، من در جایی که فواره باشد شیرجه می زنم؟ نه فقط تابستان به دریا می روم! “ ( ظاهرا اصطلاحی هست که مترجم مجبور به ترجمه روانش به فارسی شده)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب خب خب !

میریم که دربی رو داشته باشیم.

الان جدول رو نگاه کردم، لاتزیو 19 امتیاز و ما 17 امتیازی هستیم. اگر ببریم دربی رو میشیم 20 امتیاز و به رده پنجم میایم. بعد هم فیورنتینا و ناپولی هستن که حدس میزنم تا 2-3 هفته دیگه اونها رو هم میگیریم.

نکته امیدوارکننده گلزنی های متوالی کاپیتان در هفته های اخیر هست که امیدوارم ادامه پیدا کنه و همین فصل به 225 برسه.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
هشدار هواداران به باشگاه : دروسی باید بماند

طرفداران رم امروز و در محل تمرینی رم با در دست داشتنی بنری از باشگاه خواستار آن شدند که به فکر فروش دروسی نباشد.
پس از اتفاقاتی که در هفته های اخیر رخ داد، بار دیگر آینده هافبک ملی پوش در رم به شک و تردید تبدیل شده است.
نیمکت نشینی ۹۰ دقیقه ای او مقابل آتالانتا و همچنین عدم استفاده زدنک زمن از او به عنوان بازیساز تیم دست به دست هم داده تا شایعات خروج دروسی بیش از پیش محتمل به نظر برسد.
فرانکو بالدینی مدیر کل باشگاه نیز چند روز پیش اعلام کرد که به پیشنهاداتی که برای دروسی می آید گوش می دهند اما در پایان نیز اضافه کرد که به راحتی آنها را رد می کنند.
در خارج از تریگوریا هواداران نه چندان راضی رم بنری را آویزان کرده بودند که بر روی آن نوشته شده بود: ” بالدینی، ساباتینی، زمن: DDR دست نخواهد خورد! ”
در حال حاضر پاریسن ژرمن و چند تیم انگلیسی به دنبال جذب وی هستند.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

مصدومیت توتی از ناحیه ران پا

با وجود مصدومیت دیروز فرانچسکو توتی، ایل کاپیتانو باید خودش را هر چه سریعتر برای بازی عصر یکشنبه مقابل لاتزیو در دربی دلاکاپیتاله آماده کند.
Sky Sport Italia امروز در گزارشی اعلام کرد که کاپیتان جالوروسی به دلیل مشکلی که برای ران پایش به وجود آمده بود، نتوانست تمرینات دیروز را تا پایان همراهی کند.
با این حال به نظر نمی رسد این مسئله جدی باشد و توتی می تواند تا دو روز دیگر بهبود یابد.
کاپیتان ۳۶ ساله رم در ۱۰ بازی این فصل ۴ گل به ثمر رسانده است. او تنها یک گل دیگر نیاز دارد تا تنها رکورد باقی مانده را هم به نام خودش بزند. توتی در میان برترین گلزنان تاریخ دربی دلاکاپیتاله با ۸ گل زده پشت‌ سر مارکو دلوکیو و دی‌کاستای ۹ گله قرار دارد.

سنسی به پیروزی در دربی ایمان دارد

NEWS_1249899722_rosella_sensi.jpg

روزلا سنسی رئیس سابق باشگاه رم به ستایش از تیم فعلی رم پرداخت و ایمان دارد که رم می تواند در دربی یکشنبه عصر به پیروزی برسد.
دختر ۴۰ فرانکو سنسی فقید در سال ۲۰۱۱ باشگاه رم را پس از ۱۷ سال سلطنت سنسی ها، به توماس دی بندتو تاجر ایتالیایی-آمریکایی فروخت اما با این حال هیچ چیز از علاقه او به رم کم نشده است و او اعتقاد دارد که رم می تواند در دیدار این هفته از سد همشهری اش بگذرد.
او به رادیو رادیو گفت: ” این رم دارای پتانسیل بزرگی است. آنها همه چیز را برای خوب انجام دادن این دربی مهم در اختیار دارند. ”
” من به تیم و زدنک زمن اعتماد دارم. “

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
216214_452804118100574_1886236617_n.jpg

خب می بینم که 2 ساعت مونده به دربی هیچ کس نیست :دی
یادم نبود کلا 3 نفریم!

ظاهرا بازم شبکه 3 ضد حال میزنه....ظاهرا بازی رو نشون نمیدن!! تا این لجظه هیچ کانال ترکی هم بازی رو نشون نمیده ظاهرا...باید آنلاین نگاه کنیم@!

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
مشاهده پیوست 236799

خب می بینم که 2 ساعت مونده به دربی هیچ کس نیست :دی
یادم نبود کلا 3 نفریم!

ظاهرا بازم شبکه 3 ضد حال میزنه....ظاهرا بازی رو نشون نمیدن!! تا این لجظه هیچ کانال ترکی هم بازی رو نشون نمیده ظاهرا...باید آنلاین نگاه کنیم@!
سلام
فکر کنم با فوتسال هم زمتن بشه و به خاطر اون نشان ندن
شاید شبکه ورزش نشان بده اگه ندن خیلی نامردن
در کل من که نیستم بیاد برم باشگاه ولی خوب شما میبینید تعریف میکنید:D
به امیدو موفقیت خودمان و بعد تیممان
یا علی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خیلی خوابم میاد! یعنی آیا من بازی رو می بینم؟! :دی

دی کانیو نیست اصن حال نمیده!:دی
دوست دارم بازی دو تیم رو ببینم که و ببینم چقدر عوض شدن! خیلی وقته بازی هاشونر و ندیدم ولی...خوابم میاد! :دی

بالا