6666
Registered User
تو روح پاتو!
چه پاسی فرستاد مونتولیوو احمق معلوم.نیس چی میکنه
Sent from my LT26i using Tapatalk 2
چه پاسی فرستاد مونتولیوو احمق معلوم.نیس چی میکنه
Sent from my LT26i using Tapatalk 2
به نظرم هیچ افتخاری نداره که یک تیم با پول های خارج از باشگاه هدایت بشه! من اینو اصلا دوست ندارم! شما با یان پول ها جام های بیشتری خواهید برد اما برای یه هوادار مثل من هیچ لذتی نداره!اتفاقا یکی از خریدارها صاحب کارخانه نوتلا هست... اما یه موضوعی راجع به عربها... باتوجه به سابقه ذهنی که ما از اعراب داریم، فکر میکنیم تصویر یه شیخ عرب، الزاما تصویر ولید در سریال امام علی هست. درحالی که من تصور نمیکنم با اون طرز فکر و زندگی، به ویژه در نسل جدید اونها که عموما تحصیل کرده و بزرگ شده کشورهای توسعه یافته هستن، پیشرفت های اخیرشون به ویژه قطر در فراهم کردن زیرساختها و سرمایه گذاریهای هدفمند بدست میومد. فارغ از بحث میلان، قطر الان از ثروتمندترین کشورهای دنیاست (به نسبت جمعیت) و این ثروت رو هم الزاما از فروش نفت و گاز بدست نیاورده. به عبارت دیگه پول حاصل از منابع طبیعیش رو به پای هوا و هوسهای عقیدتی-غیرتی-لذتی حروم نکرده. با این نگاه و با بررسی اینکه اعراب هرجا خودشون نتونن کار رو به پیش ببرن با استفاده از منابع سرشار و البته رعایت قواعد بازی، جمعی از بهترینها رو میارن برای هدایت موضوع (مثالش کارشناسان فنی شبکه های الجزیره اسپورت) و اینکه در مورد میلان حرف از امیر قطر یعنی بالاترین فرد اون کشور هست، میشه امیدوار بود که کار رو به درستی پیش ببرن.
الان اگر به نمونه های جاری نگاه کنیم، پاری سن ژرمن و سیتی بطور مستقیم و بارسا بطور غیر مستقیم دارن با اعراب کار میکنن. ولی اعراب به فلسفه و اصول فنی و شخصیتی باشگاه دست نزدن. حضور محسوس هم ندارن... باید دید چی پیش میاد. در طول تاریخ یکی از مشاغل اعراب (فارغ از منابع) ، تجارت بوده. این نگاهشون رو به قضیه جدی تر میکنه...
به نظرم هیچ افتخاری نداره که یک تیم با پول های خارج از باشگاه هدایت بشه! من اینو اصلا دوست ندارم! شما با یان پول ها جام های بیشتری خواهید برد اما برای یه هوادار مثل من هیچ لذتی نداره!
ونگر چند روز پیش تو کنفرانس سالیانه باشگاه با حمایت از مدل اقتصادی باشگاه گفت: دوست دارم برای آنچه که تلاش می کنم و زحمت می کشم پول دریافت کنم تا اینکه یه نفر بیاد و بگه: "بیا این پول منو بگیر!"
درود
امیرجان... چرا اسم ورزشگاه اختصاصی آرسنال، امارات هست؟
پاینده باشید
ورزشگاه اختصاصی= درآمد بیشتر = پول برای ساخت ورزشگاه = هواپیمایی امارات !به نظرم هیچ افتخاری نداره که یک تیم با پول های خارج از باشگاه هدایت بشه! من اینو اصلا دوست ندارم! شما با یان پول ها جام های بیشتری خواهید برد اما برای یه هوادار مثل من هیچ لذتی نداره!
ونگر چند روز پیش تو کنفرانس سالیانه باشگاه با حمایت از مدل اقتصادی باشگاه گفت: دوست دارم برای آنچه که تلاش می کنم و زحمت می کشم پول دریافت کنم تا اینکه یه نفر بیاد و بگه: "بیا این پول منو بگیر!"
بهش میگن اسپانسر برادر! :دی
برقرار باشید!
بهش میگن اسپانسر برادر! :دی
برقرار باشید!
آخه فقط این بازی که نیست . گل آفساید میزنن / گل درست حریف رو داور قبول نمیکنه . یا همین بازی فیورنتینا !!!! اوف اوف
و اینتر کار یووه رو تمام کرد..........................
دوستان لطفا اینجا از تیمهای رقیب صحبت نکنید ...
علی آقا انتظار داری از دوست دختر پاتو حرف بزنیم ؟! خوب یه تیم که تو لیگه تیم رقیب داره دیگه ! مگه تاپیک های بارسا رئال آرسنال یونایتد چلسی هم همینطوری هستن ؟! فقط این یووه ای ها فکر کردن کسی نباید حرف بزنه ! آخه نمیشه که. ما اینا تو تاپیک خودمون داریم نظراتمونو میگیم و میشنویم ! نگیم ؟
دوستان لطفا اینجا از تیمهای رقیب صحبت نکنید ...
یه افتضاح دیگه. تو سن سیرو با مالاگا 1 1 کردیم.
حیف . حیف و صد حیف............... من شک دارم اینا بتونن از گروه صعود کنند.
یه افتضاح دیگه. تو سن سیرو با مالاگا 1 1 کردیم.
حیف . حیف و صد حیف............... من شک دارم اینا بتونن از گروه صعود کنند.