• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

6666

Registered User
لایک‌ها
278
تو روح پاتو!
چه پاسی فرستاد مونتولیوو احمق معلوم.نیس چی میکنه

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی 2 2 شد. شانس اوردیم نباختیم.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
من نیمه اول رو دیدم خیلی داغون بودیم معلوم بود با 3 دفاع نمیشه کار کرد فلامینی هم که تو زمین نبود . نیمه دوم ولی فلامینی رو کشیده بیرون از دقیقه 53 هم 4 تا دفاع کرده 2 تا گل زدن ! البته نیمه اول هم 2 تا موقعیت گل داشتن ..

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اتفاقا یکی از خریدارها صاحب کارخانه نوتلا هست... اما یه موضوعی راجع به عربها... باتوجه به سابقه ذهنی که ما از اعراب داریم، فکر میکنیم تصویر یه شیخ عرب، الزاما تصویر ولید در سریال امام علی هست. درحالی که من تصور نمیکنم با اون طرز فکر و زندگی، به ویژه در نسل جدید اونها که عموما تحصیل کرده و بزرگ شده کشورهای توسعه یافته هستن، پیشرفت های اخیرشون به ویژه قطر در فراهم کردن زیرساختها و سرمایه گذاریهای هدفمند بدست میومد. فارغ از بحث میلان، قطر الان از ثروتمندترین کشورهای دنیاست (به نسبت جمعیت) و این ثروت رو هم الزاما از فروش نفت و گاز بدست نیاورده. به عبارت دیگه پول حاصل از منابع طبیعیش رو به پای هوا و هوسهای عقیدتی-غیرتی-لذتی حروم نکرده. با این نگاه و با بررسی اینکه اعراب هرجا خودشون نتونن کار رو به پیش ببرن با استفاده از منابع سرشار و البته رعایت قواعد بازی، جمعی از بهترینها رو میارن برای هدایت موضوع (مثالش کارشناسان فنی شبکه های الجزیره اسپورت) و اینکه در مورد میلان حرف از امیر قطر یعنی بالاترین فرد اون کشور هست، میشه امیدوار بود که کار رو به درستی پیش ببرن.
الان اگر به نمونه های جاری نگاه کنیم، پاری سن ژرمن و سیتی بطور مستقیم و بارسا بطور غیر مستقیم دارن با اعراب کار میکنن. ولی اعراب به فلسفه و اصول فنی و شخصیتی باشگاه دست نزدن. حضور محسوس هم ندارن... باید دید چی پیش میاد. در طول تاریخ یکی از مشاغل اعراب (فارغ از منابع) ، تجارت بوده. این نگاهشون رو به قضیه جدی تر میکنه...
به نظرم هیچ افتخاری نداره که یک تیم با پول های خارج از باشگاه هدایت بشه! من اینو اصلا دوست ندارم! شما با یان پول ها جام های بیشتری خواهید برد اما برای یه هوادار مثل من هیچ لذتی نداره!
ونگر چند روز پیش تو کنفرانس سالیانه باشگاه با حمایت از مدل اقتصادی باشگاه گفت: دوست دارم برای آنچه که تلاش می کنم و زحمت می کشم پول دریافت کنم تا اینکه یه نفر بیاد و بگه: "بیا این پول منو بگیر!"

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
به نظرم هیچ افتخاری نداره که یک تیم با پول های خارج از باشگاه هدایت بشه! من اینو اصلا دوست ندارم! شما با یان پول ها جام های بیشتری خواهید برد اما برای یه هوادار مثل من هیچ لذتی نداره!
ونگر چند روز پیش تو کنفرانس سالیانه باشگاه با حمایت از مدل اقتصادی باشگاه گفت: دوست دارم برای آنچه که تلاش می کنم و زحمت می کشم پول دریافت کنم تا اینکه یه نفر بیاد و بگه: "بیا این پول منو بگیر!"

درود

امیرجان... چرا اسم ورزشگاه اختصاصی آرسنال، امارات هست؟

پاینده باشید

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
ورزشگاه اختصاصی= درآمد بیشتر = پول برای ساخت ورزشگاه = هواپیمایی امارات !

میلان یه 5-6 سالی میشه پول درست حسابی برای خرید بازیکن نداده ! همین یونایتد رو ببینید . 30 میلیون پوند برای جانی اوانز ! خودشم دستمزد های نجومی که بازیکنا رو میکشه اونجا و نگهشون میداره ...

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
بهش میگن اسپانسر برادر! :دی

برقرار باشید!

به نظر من این ننگ بزرگیه هم واسه ارسنال که اسم ورزشگاهش امارت ه و هم واسه من سیتی
..................
من فقط اینو میدونم بهترین اتفاق میتونه این باشه که برلو یکم یاد گذشته بیفته بدونه که با یکم تلاش میتونه دوباره همون برلو دوس داشتنی هواداران روسونری بشه
ولی اگر تیم رو بفروشه مطمئنن هیچ هوادار میلان زحماتشو فراموش نمیکنن مطمئنم

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
بهش میگن اسپانسر برادر! :دی

برقرار باشید!

به اون هم میگن معامله عزیزجان. اینکه شما هویت و حیثیت باشگاهت رو تغییر بدی (مثل چیزی که در ایران در نتیجه فروش باشگاه اتفاق می افته) اون جمله شما درسته. وگرنه هر باشگاه به عنوان یک شرکت سهامی عام قابلیت انتقال بخشی یا تمام سهامش رو به هرکس که خریدار باشه داره. میخواد میلان باشه یا اگزوز سازی کشک آباد... هروقت میلان شد المیلان و اسم ورزشگاهش هم شد دوحه سیتی، فرمایش شما صحیحه... ضمنا، هنوز اتفاقی نیفتاده. هروقت افتاد درباره کیفیتش حرف میزنیم...

درود بر شما

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
میلان 5 ---- 1 کیوو :blink:
blinksmiley.gif
blinksmiley.gif
blinksmiley.gif

اخرین باری که 5 گل زدیم کی بود ؟

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
خب خوب شد ! 5-1 !!!! برد خوبی بود از نظر روحی میتونی خیلی خوب باشه من بازی رو ندیدم ولی کثل اینکه خوب بازی کردیم . گل رو هم از کرنر خوردیم :| :| :| مکسس-زاپاتا رو من خیلی قبول دارم یکیشونم مصدوم بشه آچربی میاد جاش . بقیه رو ولش !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
آخه فقط این بازی که نیست . گل آفساید میزنن / گل درست حریف رو داور قبول نمیکنه . یا همین بازی فیورنتینا !!!! اوف اوف

گل سالم سولی مونتاری در بازی ای که پارسال با یووه داشتیم رو فراموش نکردم.

توپی که یک متر تو دروازه بود و داور ندید. فکر کنم داورش هم همین داور بازی یووه و اینتر بود.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
دوستان لطفا اینجا از تیمهای رقیب صحبت نکنید ...

علی آقا انتظار داری از دوست دختر پاتو حرف بزنیم ؟! خوب یه تیم که تو لیگه تیم رقیب داره دیگه ! مگه تاپیک های بارسا رئال آرسنال یونایتد چلسی هم همینطوری هستن ؟! فقط این یووه ای ها فکر کردن کسی نباید حرف بزنه ! آخه نمیشه که. ما اینا تو تاپیک خودمون داریم نظراتمونو میگیم و میشنویم ! نگیم ؟

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
علی آقا انتظار داری از دوست دختر پاتو حرف بزنیم ؟! خوب یه تیم که تو لیگه تیم رقیب داره دیگه ! مگه تاپیک های بارسا رئال آرسنال یونایتد چلسی هم همینطوری هستن ؟! فقط این یووه ای ها فکر کردن کسی نباید حرف بزنه ! آخه نمیشه که. ما اینا تو تاپیک خودمون داریم نظراتمونو میگیم و میشنویم ! نگیم ؟

درود

بگو عزیز جان... من نگفتم حرف زنید. اما جملات تحریک آمیز و کنایه دار بکار نبرید. هدف از این کار حفظ نظم تاپیک هاست و برای کل کل جهانی هم تاپیک ویژه موجوده. بحث بر سر اینه که شاید، شاید، کسی بخواد از پست های کاربر ها (حالا در هر تاپیکی) در لوای هواداری، سوءاستفاده کنه و جو رو به هم بزنه. ما نباید بهانه رو به دستشون بدیم. راجع به تیمهای رقیب هم صحبت کردن در این تاپیک ممنوع نیست. به شرطی که در راستای اهداف همین تاپیک باشه و اون چیزی نیست جز مسائل مربوط به میلان... در کمال ادب و بدون حاشیه... درست همونطور که مهرداد عزیز به عنوان یه منچستری در تاپیک آرسنال پست میذاره و کسی هم متعرض ایشون نمیشه...

پاینده باشید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان لطفا اینجا از تیمهای رقیب صحبت نکنید ...

علی جان من منظورم به خود بازی یووه و اینتر و نتیجه نبود

منظورم به حفظ رکورد 58 بازی بدون شکست میلان بود که یووه نتونست اون رو بشکنه.

پست اینجا رو که پاک کردید... فدای سرتون

پست تاپیک یووه رو هم مدیران پاک کردند. اونجا که قصد بنده کل کل نبود. من گفتم داور افتضاح کرد . گل افساید گرفت. بازی رو برد به حاشیه که برد. نبرد !؟؟!؟ کلی خطا و اون پنالتی مشکوک و یه پنالتی مشکوک به ادعای خود یووه ای ها روی جووینکو رو نگرفت

چرا اون پست پاک شد.

بعد از حدود 9000 پست فعالیت در این فروم دارم کم کم به این نتیجه میرسم که اینجا هم داره مثل نارنجی میشه.

قرار بود کل کل نشه. توهین نشه. بی احترامی نشه. تهمت زده نشه. درست ؟

علی اقای عزیز لطف کردن و جواب سوال بنده رو دادن. ایشون (که البته من بهش ارادت زیادی دارم) در کل اشاره کردن که پست تحریک امیزه.

در مورد پست در تاپیک یووه ، بنده مگه از اینتر دفاع کردم یا یووه رو متهم کردم ؟ فرصت ندادید. اینکه پست زدم و گفتم داوری از اول اشتباه کرد و بازی رو برد به حاشیه میخواستم اخرش بیام بگم که داوری بخاطر اون اشتباه مرگبارش که خودش هم وسط نیمه فهمیده بود نیمه دوم سوت های زیادی به ضرر یووه زد و کلا بازی تحت الشعاع قرار داد که خب متاسفانه به پست ما امان داده نشد.

من با کل کل و بی احترامی شدیدا مخالفم. اما وقتی بازی یووه و اینتر در جریانه من نمیتونم تو تاپیک میلان در مورد اتفاقات بازی پست بزنم. همونطور که یه ارسنالی وقتی در مورد تیم ما نظری داره میاد تو تاپیک منچستر و نظرش رو میگه.

ما سر بازی منچستر و ارسنال هم در تاپیک ارسنالی ها پست دادیم هم اونها در تاپیک ما پست دادن. هیچ مشکلی هم پیش نیومد.

به نظر من یه مقدار روی این قضیه پاک کردن پست ها وسواس بیشتری به خرج بدید. بزرگترین سرمایه فروم کاربرانش هستند.

بگذریم. هر چند این پست هم که نوشتنش 10 15 دقیقه وقت ما رو گرفت احتمال زیاد پاک میشه.

اما در نهایت من خوشحالم که رکورد شکست ناپذیری میلان هنوز که هنوزه دست نیافتنی هست.

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه افتضاح دیگه. تو سن سیرو با مالاگا 1 1 کردیم.

حیف . حیف و صد حیف............... من شک دارم اینا بتونن از گروه صعود کنند.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853

صعود میلان زیاد هم سخت نیست بازیه بعدیمون تو زمین اندرلشته و بعد از اون هم تو سنسیرو با زنیت بازی داریم اگه یه خورده مثل ادم بازیکنن راحت به عنوان تیم دوم میاییم بالا

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602

البته تیم خوب بازیکرد و گلر اونا چند تا سیو عالی داشت .ولی باید روی دفاع و تنوع حملات بیشتر کار کنن

بالا