• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
چه عجب یه فوتبال ایتالیا از شبکه 3 اشغالی دیدیم هر چند با تاخیر بود ولی بازم جای شکرش باقی بود که نشون داد

یه باخت دیگه اونم تو دربی جلوی اینتری که یه نیمه رو 10 نفره بازی کرد :thumbsdow فکر نکنم الگری دیگه موندنش جایز باشه این برلو هم چه صبری داره ها بابا عوضش کن دیگه تاسوتی رو بزارین تا اخر فصل ببینیم چه میکنه ;)

این الگری مونتولیوو رو کجا گذاشته ؟! دقیقا همون پستیو بش داده که قبلا پیرلو بود ولی مونتولیوو جاش اونجا نیست یا باید وسط باشه یا پش دو مهاجم چه کارایی میکنه این الگری :wacko: جای الشراوی هم باید بویان رو میکشید بیرون . تو این بازی جدال مربیان رو الگری به استراماچیونی کاملا باخته بود

داوری هم که ماشالله در حد سری B بود

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
مشاهده پیوست 219544

به نقل از شبکه مدیاست ایتالیا و RTL آلمان؛ هر دو باشگاه حتی تماسهای ابتدایی را نیز با این مربی موفق اسپانیایی هم انجام داده اند. به گزارش این دو شبکه، سیلویو برلوسکونی رئیس باشگاه میلان حتی صحبت از یک پیشنهاد چهار ساله به ارزش 24 ملیون یورو یعنی 6 میلیون یورو در هر سال نیز نموده است.

از سوی دیگر با توجه به اتمام قرارداد هاینکس با باشگاه مونیخی، ماتیاس سامر، مدیر ورزشی این باشگاه که اخیرا نیز با سرمربی تیم مونیخی هم اختلاف پیدا کرده است، سخت به دنبال جذب این مربی بزرگ است؛ سامر قبلا توانایی خود را در جذب بازیکن های بزرگ و افراد شاخص نشان داده است و وی قطعا می تواند این ماموریت بزرگ را نیز انجام دهد.

به هر حال هنوز هیچ چیز به صورت قطعی مشخص نیست و باید تا تابستان منتظر ماند تا تکلیف مربی سابق بارسلونا مشخص شود.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633

تا حالا ندیده بودم زلاتان درباره باشگاه قبلیش همچین حرفی بزنه
زلاتان بازیکن خیلی خوبیه اصلا غیرت به تیمش نداره ولی تمام تلاششو میکنه ولی میلان تیمی که هر کی بیاد توش عاشقش میشه اینو من نمیگم تجربه میگه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دوستان وضعیت بواتنگ در چه حال هست؟ آیا احتمال خروجش هست؟ یه شایعاتی شده در اینباره!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
دوستان وضعیت بواتنگ در چه حال هست؟ آیا احتمال خروجش هست؟ یه شایعاتی شده در اینباره!

خوبه سلام داره:p
من رفتنشو 5% پیشبینی میکنم
خودت که در جریانی باید من زیر برگه ترانسفر رو امضا کنم فابرگاس یا نصری که یادته:D

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
سلام

امشب میلان میهمان لاتزیو هست ساعت 22:15 بازی رو از شبکه 3 نشون میده

اینم بازیکنان دعوت شده و محروم:

اسامی بازیکنان دعوت شده

--------------------------------
دروازه بانان :آملیا ، گابریل ، پتکویچ

مدافعین : آبانه ,آنتونینی , بونرا,دی اشیلیو,مکسس,یپس ، آچربی

هافبک ها : بوآتنگ, کنستانت, دی یانگ, امانوئلسون, فلامینی,مونتولیوو ، نوچرینو

مهاجمین : بویان ,الشراوی ,پاتزینی ، پاتو

میلان در این بازی از حضور روبینیو ، آبیاتی و امبروسینی نسبت به بازی قبل محروم است و دیداج ویا، مصباح ، ترائوره و مونتاری نیز همچنان دور از میلان هستند.
کاپیتان آمبروسینی به دلیل توهین به داور در راهرو سن سیرو از حضور در این بازی محروم است.

ام بایه نیانگ نیز که به تازگی حاشیه سازی کرده بود همراه با تیم جوانان خواهد بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه شکست دیگه در کارنامه میلان

نیمه اول لازیو 2 میلان 0

شده مثل پرسپولیس.... البته میلان بازیکن خوبی نداره اما همینایی که داره اصلا خوب بازی نمیکنن. مربی هم که قربونش برم.........

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب میلان 3 2 باخت. فقط تونست خفت شکست رو کمتر کنه وگرنه تا مرز شکست مفتضحانه 3 0 رفت جلو تیم.

برلوسکونی برو به جهنم با این برنامه ریزیهات

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
واقعا .... تیم قدرتمند سال پیش رو به جز گالیانی و برلو کسی نمیتونست به این خفت بندازه .

6666

Registered User
لایک‌ها
278
واقعا موندم ا فروش زلاتان و سیلوا کیو خرید؟!
نستا و سیدورف و ون بومل هم که هیچ

Sent From My Xperia P Using Tapatalk2

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
واقعا موندم ا فروش زلاتان و سیلوا کیو خرید؟!
نستا و سیدورف و ون بومل هم که هیچ

Sent From My Xperia P Using Tapatalk2

کلا آدم به تیم نگاه میکنه دیگه تیم رو نمیشناسه انگار عقلشون کار نمیکرد که تیم رو به تدریج تغییر بدن 100 تا بازیکن 90 ساله تو تیم به علاوه ی دو سه تا ستاره همه رو یه جا کنترات دادن رفت حالا بازی تیم رو که میبینیم باید بترسیم از داداشم میپرسم اون کیه تو تیم من بازی میکنه :دی داداشم از تو PES اسمشو نگاه میکنه به هم میگه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
همه ستاره ها رو فروخته اونوقت اون گالیانی گوساله میاد میگه تراز مالی میلان مثبته و وضع مالی ما هیچوقت اینقدر خوب نبوده

اخه یکی نیست بهش بگه بدبخت اگه تیم بره دسته پایینتر (با این روند بازیها بعید نیست. 8 بازی 5 تا باخت داشتیم . رتبه 11 جدول) این همه پول چه به درد میخوره.

وقتشه که هم خودت بری هم اون برلوسکونی احمق و هوس باز که شان تیم رو خراب کرده.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

اول فصل گفتم که رفتن ایبرا و سیلوا، فقط رفتن دوتا ستاره نبود. بعد از کاکا، ما هیچ بازیکنی نداشتیم که به کل تیم وزن و شخصیت بده. این شرایط با آمدن زلاتان ایبراهیموویچ تغییر کرد. تکامل تیاگو سیلوا هم به همین موازات صورت گرفت. اما با فروختن اونها به هر بهانه ای (موجه یا غیر موجه) بزرگترین چیزی رو که از تیم گرفت، شخصیت تیمی بود. بازیکنهایی که تاثیرگذاریشون به پست خودشون محدود نمیشد.
نمیشه بگیم برلوسکونی و به ویژه گالیانی کارشون رو بلد نیستن. اما به هر دلیلی که بود، تیم رو تبدیل به یک تیم کاملا متوسط و معمولی کردن. هر ببننده عادی هم میتونست تشخیص بده که الشراوی هرگز زلاتان نمیشه... یا حفظ تحت هر شرایط بازیکنهایی مثل پاتو و روبینیو که قطعا حقوقهای کمی هم نمیگیرن نکته فاجعه بار یزرک دیگه ایه که رسما روح و روان هوادار رو آزار میده. اینها رو بذارید کنار یه سرمربی که متاسفانه قهرمانی دو فصل پیش میلان به پای توانایی های اون نوشته شد نه بازیکنهای به شدت تاثیرگذاری مثل پیرلو و ایبرا...
گفتم پیرلو... باز هم به شهادت پستهام در اینجا گفتم که رد کردن پیرلو فقط و فقط از سر شکم سیری و غرور بی اندازه آلگری، پایه گذار مصیبت های این روزهای میلانه... بازیکنی با 10 سال سابقه... کاپیتان ملی... در اوج پختگی و توانایی، با عشقی که نتیجه یک دهه بازی و کسب افتخار برای باشگاه بود... شما چنین جواهری رو به دلیل جوانگرایی!!! رد میکنید، اونهم به تیم رقیب و اتفاقا همون بازیکن پایه قهرمانیهای مجدد تیم جدیدش میشه... اینها چیزی بیشتر از یه خطای محاسباتی برای یه سرمربی در سطح باشگاه میلانه... و بسیار بسیار دردناک...
به باور من، این فصل که از دست رفت... برای پنجره انتقالات ژانویه و فصل آینده، باید کاکا رو برگردونیم. در رئال دوباره اوج گرفته و میتونه شخصیت رو به تیم ما برگردونه. بازیکنهایی مثل و در سطح ادین ژکو برای خط حمله ما از نان شب واجب تره. نمیدونم میتونن یا خیر، اما حتی میشه به متس هوملز فکر کرد برای دفاع میانی و یه دروازه بان مطمئنف پستی که سالهاست داریم ازش میخوریم ( گل دوم دیشب رو به یاد بیارید)... و درکنارش، مفت خورهای همیشه مصدومی مثل پاتو و روبینیو باید از تیم کنار برن. هویت و افتخار میلان مطمئنا بسیار مهم تره تا تمایلات باربارا برلوسکونی...

پاینده باشید

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
درود

اول فصل گفتم که رفتن ایبرا و سیلوا، فقط رفتن دوتا ستاره نبود. بعد از کاکا، ما هیچ بازیکنی نداشتیم که به کل تیم وزن و شخصیت بده. این شرایط با آمدن زلاتان ایبراهیموویچ تغییر کرد. تکامل تیاگو سیلوا هم به همین موازات صورت گرفت. اما با فروختن اونها به هر بهانه ای (موجه یا غیر موجه) بزرگترین چیزی رو که از تیم گرفت، شخصیت تیمی بود. بازیکنهایی که تاثیرگذاریشون به پست خودشون محدود نمیشد.
نمیشه بگیم برلوسکونی و به ویژه گالیانی کارشون رو بلد نیستن. اما به هر دلیلی که بود، تیم رو تبدیل به یک تیم کاملا متوسط و معمولی کردن. هر ببننده عادی هم میتونست تشخیص بده که الشراوی هرگز زلاتان نمیشه... یا حفظ تحت هر شرایط بازیکنهایی مثل پاتو و روبینیو که قطعا حقوقهای کمی هم نمیگیرن نکته فاجعه بار یزرک دیگه ایه که رسما روح و روان هوادار رو آزار میده. اینها رو بذارید کنار یه سرمربی که متاسفانه قهرمانی دو فصل پیش میلان به پای توانایی های اون نوشته شد نه بازیکنهای به شدت تاثیرگذاری مثل پیرلو و ایبرا...
گفتم پیرلو... باز هم به شهادت پستهام در اینجا گفتم که رد کردن پیرلو فقط و فقط از سر شکم سیری و غرور بی اندازه آلگری، پایه گذار مصیبت های این روزهای میلانه... بازیکنی با 10 سال سابقه... کاپیتان ملی... در اوج پختگی و توانایی، با عشقی که نتیجه یک دهه بازی و کسب افتخار برای باشگاه بود... شما چنین جواهری رو به دلیل جوانگرایی!!! رد میکنید، اونهم به تیم رقیب و اتفاقا همون بازیکن پایه قهرمانیهای مجدد تیم جدیدش میشه... اینها چیزی بیشتر از یه خطای محاسباتی برای یه سرمربی در سطح باشگاه میلانه... و بسیار بسیار دردناک...
به باور من، این فصل که از دست رفت... برای پنجره انتقالات ژانویه و فصل آینده، باید کاکا رو برگردونیم. در رئال دوباره اوج گرفته و میتونه شخصیت رو به تیم ما برگردونه. بازیکنهایی مثل و در سطح ادین ژکو برای خط حمله ما از نان شب واجب تره. نمیدونم میتونن یا خیر، اما حتی میشه به متس هوملز فکر کرد برای دفاع میانی و یه دروازه بان مطمئنف پستی که سالهاست داریم ازش میخوریم ( گل دوم دیشب رو به یاد بیارید)... و درکنارش، مفت خورهای همیشه مصدومی مثل پاتو و روبینیو باید از تیم کنار برن. هویت و افتخار میلان مطمونا بسیار مهم تره تا تمایلات باربارا برلوسکونی...

پاینده باشید

علی جان گفتی پیرلو داغ دل منو تازه کردی.

بازی یووه و ناپولی رو ببیم پیرلو چه پاسی از زمین خودشون انداخت تو محوطه جریمه ناپولی.... لامصب انگار با خطکش سانتیمترشو حساب کرده بود.
به نظر من تمام این مصیبتها مقصر اصلیش برلوسکونی و گالیانی نادان هستند. یادت نیست که هی میگفت ما ایبرا و سیلوا رو به هیچ قیمت به هیچ کسی نمیدیم. دیدی نتونست جلو پول مقاومت کنه وگرنه مطمئن باش سیلوا بازیکنی نبود که بخاطر پول بره. حتی کاکا هم برای دستمزد بیشتر نرفت. میلان فروختش چون پول میخواست.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
میلان فروختش چون پول میخواست.

مهرداد عزیز

اونجا ایران نیست که بگیم از فوتبال جز برای دلالها چیزی در نمیاد. کل درآمد حاصل از فروش ایبار-سیلوا-پیرلو به کسر قیمت بازیکنهایی که به جاشون خریداری شدن مگه چقدر بود که نمیشد از دل همین اوضاع بد اقتصادی در آورد؟ مگه جز اینه که میزان اقبال تماشاگرها به میلان بسیار کم شده؟ به همین نسبت فروش محصولات میلان، به همین نسبت اقبال اسپانسرها برای حمایت از تیم؟ تیمی که بد بازی میکنه، جلوی بدتر شدنش رو نمیگیره و برای جبران کمبودهاش، جواهرات خانوادگیش (پیرلو-سیلوا) رو میفروشه، مشکلش فقط پول خواستن نیست. مگه بوندس لیگا درآمدش چقدر بیشتر از سری آ هست؟ چطور یورگن کلوپ میتونه از لهستان ستاره پیدا کنه که 10% افاده های پاتو رو ندارن و البته نصف قیمتش رو؟ میلان میتونست بحران رو مدیریت کنه! دیگه از ناپولی که بی پول تر نیست. من تصور میکنم میلان دچار تشتت در مدیریته. چیزی که طی 3 سال اخیر لطمه زیادی به باشگاه زده و در حالی که تقریبا همه باشگاهها از کالچوپولی خلاص شدن ما هنوز ترکش های بی ثباتی حاصل از اون رو داریم تحمل میکنیم. زیر پوست این تیم خبرهایی هست...

پاینده باشید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ما که از خدامونه خبر ورزشی رو که میبینیم این خبر رو بشنویم که برلوسکونی و گالیانی بی خیال باشگاه شدن و باشگاه رو فروختن.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853

شدیدا لایک

تعجب کردم اون موقع سیدورف رو نگه داشتن ولی پیرلو رو فروختن :blink:

من اینو خیلی وقت پیش هم گفتم الگری برا میلان کوچیکه یه نسخه داشتم برا میلان که تاسوتی رو تا اخر فصل جایگزین الگری کنن الان تو این وضعیت بحرانی تاسوتی هم بیاد تا اخر عمرش حروم میشه ! اوضاع خوبی نیست برا یه مربیه تازه کار

تو این شرایط موندن الگری بی فایدست هر چه زودتر مربی رو عوض کنن بهتره گواردیولا مربیه ایده الیه برا میلان ولی باید دید ایا یک تیم از هم پاشیده و بی انگیزه و کاملا ضعیف شده رو تحویل میگیره یا منتظر فصل جدید و یورو خرج کردن برلوسکونی می مونه ؟ ضمن اینکه خیلی بعید میدونم افتخارات بارسلون رو تو میلان تکرار کنه
خلاصه اوضاع جالبی نیست کار اسون اینه که هر چه زودتر باید درهای خروجی میلان رو به الگری نشون بدن و کار سخت تر از اون پیدا کردن مربیه که سکان هدایت تیم بحران زده و بی انگیزه میلان رو تحویل بگیره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خدایا خفت تا کجا

به مالاگا هم باخت تیم. تازه شانس اورد که مالاگا یه پنالتی رو هم از دست داد.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
بی خیال این فصل رفقا... تو قبری که بالای سرش گریه میکنید، مرده نیست...

پ ن : شماره 9 به تن شازده زار میزد... نه؟ :hmm:

بالا