• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
بنظر الگری هم کم کم باید با میلان خداحافظی کنه مربی که هیچوقت اندازه میلان نبود ولی الان اسمهای کوچکتر از الگری شنیده میشه رودگولیت :blink:

رودگولیت کارنامه درخشانی نداره فکر نکنم اصلا بدرد میلان بخوره
از یه چیز تعجب میکنم این تاسوتی با اون دماغ جالبش:p تا کی میخواد کمک مربی باشه ؟ سالهای ساله که کمک مربیه دلم براش میسوزه من اگه جای برلو بودم این فصل رو به تاسوتی میسپاردم خدا رو چه دیدی شاید یه گواردیولا از توش در اومد

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
بنظر الگری هم کم کم باید با میلان خداحافظی کنه مربی که هیچوقت اندازه میلان نبود ولی الان اسمهای کوچکتر از الگری شنیده میشه رودگولیت :blink:

رودگولیت کارنامه درخشانی نداره فکر نکنم اصلا بدرد میلان بخوره
از یه چیز تعجب میکنم این تاسوتی با اون دماغ جالبش:p تا کی میخواد کمک مربی باشه ؟ سالهای ساله که کمک مربیه دلم براش میسوزه من اگه جای برلو بودم این فصل رو به تاسوتی میسپاردم خدا رو چه دیدی شاید یه گواردیولا از توش در اومد

مطمئنن من تاسوتی رو به گزینه های دیگه ترجیح میدم چون تو قلبش فقط میلانه و کنار خیلی ها چیزای زیادی یاد گرفته

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب ظاهرآ دوستان دارند به همون نتایجی میرسند که من سال قبل هم گفتم ، آلگری مربی تیم بزرگ نیست ، سال قبل ضعفش رو توانایی زلاتان و سیلوا تا حدی پوشش میدادن ، اما امسال اونها هم دیگه نیستند

سالها فوتبال ایتالیا مرده. پول و ستاره ها تو لیگ های اسپانیا و انگلیس هستند ، هیجان و بازیکن های با استعداد تو لیگ آلمان ، ایتالیا بعد از سال 2006 نتونست دیگه برگرده ، یه تک اتفاقاتی افتاد اما سری آ از همون موقع مرد.
الان هم که سران پیر تیمهای بزرگ به فکر ضرر های مالیشون هستند ، اوضاع اقتصاد بهم ریخته ، خبری هم از عربهای دیوانه مولتی میلیاردر نیست ، استعدادهای جدید هم تو فوتبال ایتالیا رشد نکردن ، تماشاگرها استادیوم نمیرن ، کلآ از این هم بدتر میشه به زودی

میلان هم با تصمیم های اشتباه ، داره نابود میشه ، من دو ، سه سال پیش گفتم وقتش هست برلو بفروشه تیم رو! نه خودش توانش رو داره ، نه میذاره باربارا کارش رو بکنه ، نه دیگه پول و اعتباری داره! باید بفروشه تا تیم رو هنوز خوب برمیدارند

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
دقیق یادم نمیاد که گتوسو خراب کاری کرد یا نه
ولی همونی که مبلان تک مهاجمه شروع کرد 3-1 عقب افتاد بعد 3تا مهاجمه کرد داشت میرسید اما اخرش 4-3 باخت
ماله خیلی وقت پیش دقیق یادم نمیاد
ولی چون این انچلوتی اعصاب منو خورد کرده بود اینلرو یادم مونده بود
یه مدت مرض یاد گرفته بود فقط با شوچنکو بازی رو شروع میکرد
ترکیب 4-5-1 میومد اگه درست یادم باشه
حالا کاری به اینا ندارم کلا میگم
کل بازی همش استرس داشتی که الانه که میلان گل بخوره یا ببازه یا مساوی شه
گزارشگر بازی هم صداش در میومد
همه میگفتن این برلوسکونی و گالیانی چه صبری دارن که اینو با اردنگی نمیندازن بیرون

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

persian_ir

Registered User
لایک‌ها
52

سرخ و مشکی ها از سه بازی خود در سری‌آ دوبازی را واگذار کرده اند که هردوی آن ها هم در سن سیرو بوده است و فردا هم میزبان اندرلخت بلژیک خواهند بود.

1z9i5hfi4nee1fudvwkt.jpg
آلگری در کنفرانس خبری قبل از بازی گفت: " من امیدوار و آرامم زیرا معتقدم که می توانیم اولین برد خانگی خود را بدست آوریم ، هرچند برای تیم مقابل احترام قائلم.

اندرلخت تاریخچه ی خوبی دارد، آن ها معمولا در این رقابت ها شرکت دارند بنابراین ما نیاز داریم با صبر و تعادل در طول 90 دقیقه بازی کنیم بدون اینکه احساس کنیم باید زود به گل برسیم.

بازی مهمی فردا پیش رو داریم که باید در آن به پیروزی برسیم، بازی آسانی نیست یعنی هیچ بازی آسانی وجود ندارد و نتیجه در پایان بازی مشخص می شود.

این واضح است که ما مشکلات بسیاری داریم ، اما نمی توانیم منفی فکر کنیم ، باید تمرکز کنیم و صحبت نکنیم تا نتایج همه چیز را بیان کند.

ما هنوز در حال مبارزه با نظرات پس از شکست هستیم اما اجازه دهید اکنون فقط به بازی لیگ قهرمانان فکر کنیم، با اینکه این فصل با نتایج خوبی آغاز نشده است، اما فقط نسبت به فصل قبل در همین زمان یک امتیاز کمتر داریم.

باید با نگرش مثبت بازی کنیم اما همچنین از نظر تاکتیکی باید قوی تر شویم، شاید سیستم خود را عوض کنیم اما در حال حاضر با 4-3-1-2 بازی می کنیم.

در مقابل سمپدوریا و آتلانتا مدرن و دیدینی بازی نکردیم ولی هنوز خطرناکیم و فقط دو گل در ضد حملات دریافت کرده ایم.

سیلویو برلوسکونی؟ مزخرفات زیادی در مورد رابطه ی ما نوشته اند، من مربی تیمی هستم که با سر وصدای زیادی ساخته شده، این تیم جدیدی است و نیاز به زمان دارد.

اگر شما نتیجه نگیرید سپس این طبیعی خواهد بود که مربی باز خواست شود اما من هنوز فکر می کنم که ما رشد و پیشرفت خواهیم داشت."

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
صدای پای رفتن الگری داره میاد ولی این اتفاقا تخصیر سرمربی نیست !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
الگری با داشتن زلاتان و سیلوا نتونست کالچو رو بگیره وای بحال اینکه این 2 تا رو هم ندارن.

من هم امیدی ندارم. نه بازیکنان شاخصی داریم نه مربی ای .. باور کنید اگه یکی مثل ژوزه مورینیو بود الان تیم با همین بازیکنا وضعش خیلی متفاوت بود.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
الگری با داشتن زلاتان و سیلوا نتونست کالچو رو بگیره وای بحال اینکه این 2 تا رو هم ندارن.

من هم امیدی ندارم. نه بازیکنان شاخصی داریم نه مربی ای .. باور کنید اگه یکی مثل ژوزه مورینیو بود الان تیم با همین بازیکنا وضعش خیلی متفاوت بود.

اسم این اقای منفور نیار من آلرژی شدید دارم بهش:puke: امیدوارم هیچوقت هیچوقت هیچوقت دیگه پاشو تو ایتالیا نذاره

این فصل بعید میدونم خبری از جام باشه
یالا تاسوتیه بیارین میخام ببینم این همه کمک مربی بوده چی تو چنته داره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نوید جان

بچه ها کجایید که این برلوی نادان و این الگری بی بته تیم رو نابود کردند.

دقیفه 86 باز یه باخت دیگه اینبار جلو اودینزه :(

برلو تیم رو بفروش و برو......... گلابی تهدید کرده بود که تیم رو میفروشه. برلو جون باربارات تیم رو بفروش.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
نوید جان

بچه ها کجایید که این برلوی نادان و این الگری بی بته تیم رو نابود کردند.

دقیفه 86 باز یه باخت دیگه اینبار جلو اودینزه :(

برلو تیم رو بفروش و برو......... گلابی تهدید کرده بود که تیم رو میفروشه. برلو جون باربارات تیم رو بفروش.
به کی بفروشه آخه من نمیخوام پای عرب جماعت باز بشه به تیم . بعدش هم آمریکایی ها هستن که اونا هم خر ! تشریف دارن رم و یونایتد رو ببین ..

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
زرشک ...

شوتش کنید بیرون الگری رو تاریخ مصرفش تمام شده

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
آدریانو گالیانی نایب رئیس باشگاه میلان بعد از اتمام دیدار این تیم مقابل اودینزه که با شکست روسونری همراه بود، حمایت باشگاه را از ماسیملیانو الگری، مربی باتجربه این تیم اعلام کرد.

مشاهده پیوست 211073

گالیانی در مصاحبه با شبکه اختصاصی باشگاه گفت: " ما بهتر از اودینزه بازی کردیم.این تیم نشان داد که در حال پیشرفت کردن است و حال ما در انتظار نخستین برد خانگی برابر کالیاری در بازی چهارشنبه شب هستیم

گالیانی ادامه داد:" هیچ بحثی در رابطه با آلگری وجود ندارد و ما با این مربی پیش خواهیم رفت ؛چرا که او از اطمینان و ایمان کامل من و سیلویو برلوسکونی برخوردار است."فراموش نکنیم که او طی دو سال 162 امتیاز کسب کرده که انکار نشدنی است.
تیم یکشنبه شب به شدت تلاش کرد ؛حتی زمانی که 9 نفرع شدیم ،بازیکنان نشان دادند که چطور از مربی خود محافظت می کنند ,همانطور که ما این کار را انجام می دهیم. در سال گذشته ما بسیار بدشانس بودیم؛ اما برای این فصل هنوز بسیار زود است و ما تنها در هفته 4 ام سری آ هستیم"

اینتر نیز در سوی دیگر شکست سختی برابر سیه نا در خانه متحمل شد..گالیانی دراین باره گفت:" سن سیرو طی این مدت شگفتی هایی داشته که شامل حال ما و اینتر بوده "

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
هرچند این دو خیلی زود با حضور در شبکه اختصاصی باشگاه میلان، شایعه درگیری شان را تکذیب کردند اما نستا معتقد است که سرپوش گذاشتن بر این درگیری موفق نبوده و این دو را به رفتار بچگانه متهم کرد.

مشاهده پیوست 211074

الساندرو نستا، مدافع سابق میلان، فیلیپو اینزاگی، هم تیمی و ماکسی آلگری، سرمربی سابقش را به دلیل شایعات اخیر در مورد درگیری شان، به داشتن رفتار بچه گانه متهم کرد.
براساس گزارش ها، آلگری که برای دیدن بازی تیم جوانان باشگاه رفته بود، با اینزاگی که مربی این تیم است، درگیری لفظی پیدا کرد. اینزاگی سرمربی روسونری را به جدی نبودن متهم کرد و این مسئله به جدال لفظی شدیدی منجر شد. هرچند این دو خیلی زود با حضور در شبکه اختصاصی باشگاه میلان، شایعه درگیری شان را تکذیب کردند اما نستا معتقد است که سرپوش گذاشتن بر این درگیری موفق نبوده و این دو را به رفتار بچگانه متهم کرد.

او در گفتگو با اسکای اسپورتس ایتالیا گفت:" بحث آلگری و اینزاگی؟ رفتار آنها بچه گانه بود. اگر داستان همان طور بود که خواندیم، هر دو رفتار بچه گانه ای داشتند."

این مدافع باتجربه همچنین در مورد شرایط فعلی میلان گفت:" این اولین بار نیست که تیم دچار مشکل می شود اما ما در فصول گذشته توانستیم این شرایط را به خوبی جمع و جور کنیم. در مورد آلگری تردیدهایی وجود دارد اما نمی دانم چه کسی می تواند جانشین مناسبی برای او باشد."

نستا در نهایت در مورد زدنک زمن، سرمربی فعلی رم گفت:" او مربی فوق العاده ای است. هر بازیکنی دوست دارد زیر نظر او کار کند زیرا او فوتبال را خیلی خوب آموزش می دهد."

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بنظرم میلان نباید سمت گولیت بره چون گولیت کارنامه ی درخشانی نداره، همچنین فن باستن، اگر روی مربیان ایتالیایی فوکوس کنه بهتر نتیجه میگیره، مخصوصا مربیان جوان و موفق که این موج نو ایتالیا رو رقم زدن، لوچانو اسپالتی یا چزاره پراندلی گزینه های خیلی خوبی هستن.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
خیلی خود جوش ! پست پاک میکنن دوستان . متشکرم

گرامی ، قوانین رو رعایت کنید ؛ پست پاک نمیشه.

(( کلوب هواداران آ.ث. میلان ))

ضمنا پیروزی دیشبتون رو هم تبریک میگم. امید که در اروپا هم موفق باشید.
موفق باشید!

پ.ن: این پست و پست کوت شده هم بعد چند ساعت بدلیل بی ربط بودن با تاپیک پاک خواهد شد.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
بر اساس برخی از اخبار جدید حول باشگاه میلان، سیلویو برلوسکونی قصد دارد تا روسونری را به امپراطور شکلات جهان واگذار کند.

مشاهده پیوست 212866

سیلویو برلوسکونی،رئیس باشگاه میلان اخیرا چندین بار در صحبت هایی اعلام کرده که از تیم داری به طور فزاینده ای خسته و خشمگین است و به دنبال سرمایه داران جدیدی است تا باشگاه میلان را به فرد دیگری واگزار کند

روزنامه ی لگو امروز در بخشی از خبر هایش اعلام کرد که در آغاز سال 2013 کار برلوسکونی و میلان به پایان خواهد رسید و میلان به فروش خواهد رسید
شنیده شده که فررو ، خریدار جدید میلان، سلطان شکلات جهان است که محصول نوتلا به عنوان یکی از مشهور ترین فراورده های شکلاتی جهان و همچنین فررو روچر او را به ثروتمندترین شخص ایتالیا تبدیل کرده است.

گفته شده است که فررو بررسی های خود را انجام داده و شرایط مالی را نیز بررسی کرده و به زودی بخشی از سرمایه ی خود را در این راه وارد خواهد کرد.
این خبر در رسانه ها بازتاب فراوانی داشته که میلان ، سیلوا و ایبراهیمویچ را برای تنظیم بودجه ی خود به فروش رسانده و این خود محرکی برای سرمایه گذاران جدید است

بالا