• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League 2012-2013

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
مخلصم

نه دیگه نشد:دی 2-2 بشن سوارز و جرارد گل بزنن بعد پاس گل رو هم به همدیگه بدن:دی این عالی میشه

سوارز هتریک کنه و لیورپول ببره دیگه عالی میشه:دی

یعنی من عاشق اون مرام منچستریتم... :دی

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
چک مطمئن تره چون مهاجمای لیورپول در حد نیوکاسل نیستن :دی

ولی خب بازم انتخاب خودته جواد جان

پ.ن:من از وسطی استفاده میکنم ازشم راضیم:دی

جواد جون منو ببخش برادر شرمنده ام:f34r:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
زنده از لندن براتون گزارش میکنم

دارم میرم سمت رختکن رابین رو میبینم. داره میاد سمت من . داره میگه مربی بهش یه فرصت دیگه بده حالا با کله رفتم تو صورتش:دی بهش میگم تو حرف زیادی نزن خودت گل نزدی
وارد رختکن شدم جرارد کجاست ؟؟ اوه دیدمش داره از پنجره فرار میکنه میدوم سمتش نرو نرو شِت مرغ از قفس پرید :hmm:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من با 3 مدافع بازی کردم و یه مدافعم بازی نکرده و تعویض اولم هم هافبکمه که 8 امتیاز آورده! یعنی اگر این بی پدر به جای نولان ایوانوویچ رو بذاره تو ترکیب....واویلا...:hmm:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
پ .ن : صدر جدول هد تو هد تقدیم به علی آقا
یعنی من اینقدر نا امید کننده هستم؟ ولی من تلاشم رو کردم . احتمالا با یک اختلاف بخاطر بنوس خواهم بازید :دی ولی شما نا امید نباش :دی
من با 3 مدافع بازی کردم و یه مدافعم بازی نکرده و تعویض اولم هم هافبکمه که 8 امتیاز آورده! یعنی اگر این بی پدر به جای نولان ایوانوویچ رو بذاره تو ترکیب....واویلا...:hmm:
جو رو متشنج نکن امیر جون.
مشخصا ایوانوویج رو میاره . چون اگر کوین رو بیاره سیستم میشه دو پنج سه که سیستم پایه نیست . پس شما روش حساب نکن :دی مشخص میشه که بعضی دوستان به خرید ها اعتقاد ندارن :دی
بخاطر گل روی شما هم که شده، 2-2 بشن... ولی سوارز گل نزنه... :دی

فیر پلی و دیگر هیچ :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
@جواد
تف...
تازه یه مدافع 6 امتیازی هم رو نیمکت دارم
تف...
ولی پرچم بالاست!
تف...
ترانسفر یان هفته ام 20 امتیاز آورد که کاپیتانمون هم بود! (در جواب یانکه بعضیا به خریدها اعتقاد ندارن :دی)

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
باید اعتراف کنم من و تیمم به بن بست تاکتیکی رسیدیم,

حرفی برای گفتن نیست,تسلیم!

پ .ن : صدر جدول هد تو هد تقدیم به علی آقا

هنوز معلوم نيست... جواد مثل شير داره مياد... :دي

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
جواد جون منو ببخش برادر شرمنده ام:f34r:

دشمنت شرمنده باشه :D
ولی چند بازیه داره شایستگی هاش رو به رخ می کشه باید یه بازی بهش اعتماد کنم ( اوه اوه 8 امتیاز هم گرفته امیدوارم بهش بنوس ندن :دی )

خوب منم باید برم چند تا از بچه ها رو اخراج کنم که دارن توی باشگاه حیف می شوند ( تا امروز لسکات بازی نمی کرد الان می فروشمش قول می دم هفته بعد یه گلم بزنه :D (

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
بونوس ها رو كي ميدن؟ :دي

omg.gif
original

دادن آقا . اونم چه بنوسی!:دی

//
در کل رقابت خوبی بود / ولی مسعود از من نا امید شده بود که باید برام گل بیاره :دی بهرحال مسعود جان صدر رو حفظ کردی ولی خب این داستان ادامه دارد :دی

//

اما من باید تشکر کنم از این دفاع استوکم که تلفظ اسمش رو هم خوب نمیدونم. شاوکروس بار دوم هست که بنوس سه میگیره به عنوان یه دفاع. این بار شاهکار بوده که بازی یک هیچ شده و این رو گل هم نقشی نداشته ولی خب حال داده :دی
سوارز هم بنوس سه رو زد تو گوشش و ایضا کوین این پسر مورد علاقه که دو فصل قبل هم منو خیلی شرمنده مرامش کرد. ایندفعه خارج از خونه هم گل زده :دی

بهرحال هفته خوبی بود. با اینکه نتونستم تیم رو بچینم ولی شانس خوبی داشتم.
بدشانسی این بود که اشکان بیرون موند در اولین بازی ای که فیکس بود / اما خب 2 گرفت. از بازی دیگه امید داریم که فیکس بمونه و اون آیتم سلکتد بای رو بیشتر و بیشتر ببینیم :دی

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
من اول هفته شوكراس رو خريدم و از هفته ديگه بازي ميكنه... عجب ركبي زد بهم... :دي ولي واقعا ياسكلاينن بنوس نداشت؟

پ ن : بنوس تكميل ظرفيت اعلام نميكنه؟ loool :دي

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من اول هفته شوكراس رو خريدم و از هفته ديگه بازي ميكنه... عجب ركبي زد بهم... :دي ولي واقعا ياسكلاينن بنوس نداشت؟

پ ن : بنوس تكميل ظرفيت اعلام نميكنه؟ loool :دي

واقعا من که فکر میکردم بهش حداقل بنوس 2 بدن. برای همین هم گفتم احتمالا به خاطر بنوس میبازم. 8 تا سیو داشته و بازی رو هم بردن بدون گل خورده. واقعا برای من عجیب بود . دیگه نمیدونم تو بازی چی گذشته.

از طرفی به مسعود که گفتم نا امید نباش یعنی یک در هزار امید داشتم که شاید چون استوک گل نخوره یه بنوسی هم به این بدن :دی که دادن . احتمالا توپ از رو خط در اورده باشه

//
جدا از این جدول رو میبینم برام جالب هست که این هفته تقریبا همه هفته بدی نداشتند.
جلال امیر اینا که با گهر احیا شده و 71 زده تو رگ/
خود امیر هم با اینکه نیمکتش پر امتیاز موند ولی خیلی خوب بوده و کلا سطح امتیازی همه به صدر نزدیک شد.
و حسام برای دومین هفته داره فاصله اش رو کم میکنه :دی دستش درد نکنه.

یه خوبی که برام هست هفته بعد دو تا فری ترانسفر خواهم داشت که در جهت اهداف کوتاه مدت در هفته بکار میگیریم ببینیم چی میشه.

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
//
در کل رقابت خوبی بود / ولی مسعود از من نا امید شده بود که باید برام گل بیاره :دی بهرحال مسعود جان صدر رو حفظ کردی ولی خب این داستان ادامه دارد :دی

//

ممنونم جواد جان! آدرس رو برام بفرست فردا یه سبد گل تحویل بگیر, فقط داداش یادت نره پولشو با پیک حساب کنی :دی

من خیلی صادقانه می گم که تیم من در جدول اصلی توان رقابت با سایر دوستان رو نداره اما صدر هد تو هد رو به هر قیمتی که شده نمیخوام از دست بدم و در این راه قطعا به شانس هم احتیاج دارم!

هفته یعدی در خدمت امیر هستم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
آقا به احترام گهر درود جلال برپا!
clown.gif

حسام رو گرفت
4fvgdaq_th.gif
// صدرنشین جدید داریم :|

89522326351803269897.gif
آقا داور تایم اوت بده تــــــــــــــایم اوت :دی

//

من یه سری به تیم زدم.
هازارد از وقتی اومده سه تا هفته متوالی خوب داشته و دو هفته بد! الان رفته تو سیبل!
توز هم شرایط مشابهی داشته و دو هفته هست که سر از کلوپ و بار و اینها در آورده . بهرحال باهاش برخورد کردیم و احتمالا این بازی خانگی براشون آخرین فرصت هست.
کوین خودش رو دوباره برای سه هفته اثبات کرده/اشکان هم داره به اوج میرسه/
تو خط دفاع کلا بودجه کمی به کار گرفتیم. بدم نمیاد کم کم با خروج هازارد یا توز مقدمه حضور یه دفاع از سیتی یا چلسی رو فراهم کنم.

ممنونم جواد جان! آدرس رو برام بفرست فردا یه سبد گل تحویل بگیر, فقط داداش یادت نره پولشو با پیک حساب کنی :دی
دستت درد نکنه داداش. آدرس باشگاه تو سایت هست. :دی ولی نگه دار تا بازی رودرو که رسید با یه سبد گل تازه برات عوضش میکنم
4fvfcja.gif

بالا