ARMF
مدیر بازنشسته ورزش
مخلصم
نه دیگه نشد:دی 2-2 بشن سوارز و جرارد گل بزنن بعد پاس گل رو هم به همدیگه بدن:دی این عالی میشه
سوارز هتریک کنه و لیورپول ببره دیگه عالی میشه:دی
یعنی من عاشق اون مرام منچستریتم... :دی
مخلصم
نه دیگه نشد:دی 2-2 بشن سوارز و جرارد گل بزنن بعد پاس گل رو هم به همدیگه بدن:دی این عالی میشه
سوارز هتریک کنه و لیورپول ببره دیگه عالی میشه:دی
چک مطمئن تره چون مهاجمای لیورپول در حد نیوکاسل نیستن :دی
ولی خب بازم انتخاب خودته جواد جان
پ.ن:من از وسطی استفاده میکنم ازشم راضیم:دی
یعنی من اینقدر نا امید کننده هستم؟ ولی من تلاشم رو کردم . احتمالا با یک اختلاف بخاطر بنوس خواهم بازید :دی ولی شما نا امید نباش :دیپ .ن : صدر جدول هد تو هد تقدیم به علی آقا
جو رو متشنج نکن امیر جون.من با 3 مدافع بازی کردم و یه مدافعم بازی نکرده و تعویض اولم هم هافبکمه که 8 امتیاز آورده! یعنی اگر این بی پدر به جای نولان ایوانوویچ رو بذاره تو ترکیب....واویلا...:hmm:
بخاطر گل روی شما هم که شده، 2-2 بشن... ولی سوارز گل نزنه... :دی
باید اعتراف کنم من و تیمم به بن بست تاکتیکی رسیدیم,
حرفی برای گفتن نیست,تسلیم!
پ .ن : صدر جدول هد تو هد تقدیم به علی آقا
جواد جون منو ببخش برادر شرمنده ام:f34r:
بونوس ها رو كي ميدن؟ :دي
من اول هفته شوكراس رو خريدم و از هفته ديگه بازي ميكنه... عجب ركبي زد بهم... :دي ولي واقعا ياسكلاينن بنوس نداشت؟
پ ن : بنوس تكميل ظرفيت اعلام نميكنه؟ loool :دي
//
در کل رقابت خوبی بود / ولی مسعود از من نا امید شده بود که باید برام گل بیاره :دی بهرحال مسعود جان صدر رو حفظ کردی ولی خب این داستان ادامه دارد :دی
//
دستت درد نکنه داداش. آدرس باشگاه تو سایت هست. :دی ولی نگه دار تا بازی رودرو که رسید با یه سبد گل تازه برات عوضش میکنمممنونم جواد جان! آدرس رو برام بفرست فردا یه سبد گل تحویل بگیر, فقط داداش یادت نره پولشو با پیک حساب کنی :دی