• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
دادش پرسپولیس یعنی کلاس یعنی غیرت یعنی سرمایه گذاری همه برند ها بزرگ دنیا پرسپولیس الویتشونه

خب پس لطف کنید به بازیکناتون بگید یه مقدار از این غیرتشونو رو کنن تا لااقل یکم از ته جدول فاصله بگیرید :)

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
دفه ي ديگه پستهاي منو پاك كنيد اين تاپيك رو تحريم ميكنم اونوقت مديران استقلالي هر چي گريه كنند من يكي ديگه نميام اينجا برا چي پست منو پاك كرديد ؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
دوست عزیز من الان با موبایل پست میدم و دسترسی ندارم دلیل پاک شدن پست شما رو ببینم.اما فقط باید بگم پستتون توسط همکار پرسپولیسیمون علی عزیز پاک شده. همه فروم هم میدونن خود من هم یک پرسپولیسی هستم.ولی چیزی که اینجا و در این فروم دربخش فوتبال صور ت میگیره اجرای قوانین هست فارغ از دلبستگی های رنگی.
مطمءنا پاک شدن پست شما بر اساس قوانین بوده.
خوبه که کمی بیشتر به قوانین احترام بزاریم.
لطفا پست اول همین تاپیک رو مطالعه کنید تا بتونید فعالیت بهتری داشته باشید.
ایکاش با سعه صدر و بدون پیش داوری با مساءل برخورد می کردید.
شاد باشید

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
12.JPG

بعضی وقت ها باید جواب طرفت رو با یه جمله بدی و بری ... بعضی وقتا باید سکوت کنی و صاف تو چشاش نیگا کنی و بعد بری --- ولی اگر طرفت پرسپولیسی باشه باید جفت پا بری تو صورتش :D

خب پسره خوب لااقل ---لااقل بذار بیای تو 10 تیم بعد شروع کن به کل کل
4628.gif

با تشکر از مدیران زحمت کش:blush:

تعداد پست هام رو تقدیم می کنم به دوستان استقلالی و چند روزی پست نمی ذارم تا این عدد بمونه :D

دوست عزیز پایینی نمی تونم پست جدید بدم چون تعداد پست هام باید یه چند روزی ثابت بمونه:D
در جوابت نباید چیزی بگم فقط این رو بدون که وقتی استقلال قهرمان آسیا شد تیمی به نام پیروزی اصلا وجود خارجی نداشت - در ضمن فرستادن استقلال به دسته پایینتر توسط علی پروین رو هم به فال نیک می گیریم تا تاریخ نشون بده باند بازی و فساد فوتبال در ایران از کی شروع شده که تیم قهرمان آسیا در اون سال رو مستقیم فرستاند دسته پایینتر تا مرحممی بر زخمانشان باشد :eek:

تنها دلیلی که شما دست از پا نمی شناسید اینه که ژوزه به قولش عمل کرده و الان 12 جدول نیستید :D ---درود بر ژوزه

Last edited:

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
مشاهده پیوست 237618

بعضی وقت ها باید جواب طرفت رو با یه جمله بدی و بری ... بعضی وقتا باید سکوت کنی و صاف تو چشاش نیگا کنی و بعد بری --- ولی اگر طرفت پرسپولیسی باشه باید جفت پا بری تو صورتش :D

4628.gif

تعداد پست هام رو تقدیم می کنم به دوستان استقلالی و چند روزی پست نمی ذارم تا این عدد بمونه :D

بعضی وقت ها باید جواب طرفت رو با یه جمله بدی و بری ... بعضی وقتا باید سکوت کنی و صاف تو چشاش نیگا کنی و بعد بری --- ولی اگر طرفت تيمي بود كه دسته سه رو تجربه كرده بود اصلا به روش نيار و باش بخند تا اونم خوشحال باشه و خداي نكرده نفهمه كه شما از اين موضوع با خبري و شرمنده بشه و خودش لال بشه بغضش پاره بشه ...

خب پسره خوب لااقل ---لااقل نزار سوابق درخشانتون رو بشه كه موجبات خنده رو فراهم كنيد

عشق به پرسپوليسي بودن رو تقديم ميكنم به همه پرسپوليسيها و هروز اينجا پست ميزارم

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
مشاهده پیوست 237618

4628.gif

دوست عزیز پایینی نمی تونم پست جدید بدم چون تعداد پست هام باید یه چند روزی ثابت بمونه:D
در جوابت نباید چیزی بگم فقط این رو بدون که وقتی استقلال قهرمان آسیا شد تیمی به نام پیروزی اصلا وجود خارجی نداشت - در ضمن فرستادن استقلال به دسته پایینتر توسط علی پروین رو هم به فال نیک می گیریم تا تاریخ نشون بده باند بازی و فساد فوتبال در ایران از کی شروع شده که تیم قهرمان آسیا در اون سال رو مستقیم فرستاند دسته پایینتر تا مرحممی بر زخمانشان باشد :eek:

تنها دلیلی که شما دست از پا نمی شناسید اینه که ژوزه به قولش عمل کرده و الان 12 جدول نیستید :D ---درود بر ژوزه

واقعا از اینکه چنین آدمی هوادار استقلاله به خودم میبالم :D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بعضی وقت ها باید جواب طرفت رو با یه جمله بدی و بری ... بعضی وقتا باید سکوت کنی و صاف تو چشاش نیگا کنی و بعد بری --- ولی اگر طرفت تيمي بود كه دسته سه رو تجربه كرده بود اصلا به روش نيار و باش بخند تا اونم خوشحال باشه و خداي نكرده نفهمه كه شما از اين موضوع با خبري و شرمنده بشه و خودش لال بشه بغضش پاره بشه ...

خب پسره خوب لااقل ---لااقل نزار سوابق درخشانتون رو بشه كه موجبات خنده رو فراهم كنيد

عشق به پرسپوليسي بودن رو تقديم ميكنم به همه پرسپوليسيها و هروز اينجا پست ميزارم

گفتم مدرک سازی کرده باشم چند روز دیگه پرسپولیس بازی داره ... :D

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
میخوام یه اعترافی بکنم ... بردن پرسپولیس بدون آپیا اصلا فاز نمیده :D

برین خدارو شکر کنین و نذر کنین که اپیا رفت( البته هنوز که مشخص نیس )
وگرنه از ایمون بدتر میشد
این دفعه تو ده دقیقه 5 تارو رو شاخش بود.......:p:p

بزن لایکو

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
وگرنه از ایمون بدتر میشد

بزن لایکو

جوری میگید تو ده دقیقه سه گل که خودمم کم کم دارم شک میکنم که توی 9 دقیقه همین سه تا رو بتون زدیم یا نه؟! :)

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
وگرنه از ایمون بدتر میشد

بزن لایکو

شماها رو که میبینم یاد یکی میافتم که می گفت : من آنم که رستم جهان را گرفت

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
ممنونم از همه که موجبات خنده و شادی ما رو با این فوتبالیست های بی عرضه فراهم میکنید

تنها مزيت اين تاپيك هم همينه كه استقلال و طرفداري هنوز براش باقي مونده كه موجبات خنده و شادي رو فراهم كنه ...
و الا همه ميدونند پرسپوليس سرور هست

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
تنها مزيت اين تاپيك هم همينه كه استقلال و طرفداري هنوز براش باقي مونده كه موجبات خنده و شادي رو فراهم كنه ...
و الا همه ميدونند پرسپوليس سرور هست

پرسپولیس سرور کجاس ؟
وارز یا معمولی ؟ :دی

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
ما هر شب میومدیم کل کل دیدیم این دوستای آبیمون با این همه ادعا که ما صدریم و اینیم و اونیم چند نفره دو سه روز طول میکشه بیان یه ذره تیکه بهمون بندازن گفتیم یه چند وقت نیایم آبیها یه اجماعی :lol: بکنن جواب من بدن.

:D اون تیکه ای که بولد کردمو خوب اومدی ... اگه هاچ زنبور عسلم جای شما بود تا حالا مامانشو پیدا کرده بود ... حالا هنوز شما بعد از 5 سال آرزوی یه هفته صدرنشینی رو داری! :D

بهبود اوضاع تیم ؟؟؟!!! ما که خوداروشکر صدر جدول تکیه زدیم و واسه رفتن یا نرفتن به لیگ یک، هوادارامونو دچار استرس نمیکنیم :)

حماسه ی پرسپولیس مقابل نماینده ی عربستان توی ورزشگاه آزادی توی همون رقابتا بزرگتر و باشکوهتر نبود آیا ؟ :)

مصطفی جان اگه صحبت از حماسه و اینها بشه من یاد یه تیمی میفتم آخرش نوش آباد بود نمیدونم اسم ورزشگاش نوش آباد بود کلا نمی دونم چی بود بهش یه باخت تر و تمیس دادین که از حماسه گذشت و به تاریخ فوتبال پیوند خورد اون هم چه پیوندی :D
یه سرچ تو گوگل میگه نوش آبادی ها کی بودن سر استقلال چی آوردن :lol:

دوستان با هم لازم دیدم بگم ما که باز قهرمان میشیم و میریم آسیا
پرسپولیسی ها هم مثل سالهای قبل ته جدول جا خوش میکنن

آخی شما کی بن شدی . تازه داشتیم از صحبتهای شما لذت می بردیم که :p
آقا مربیتون قلعه نوییه ها . یه وقت دیدید قهرمان شدین و آسیا هم نرفتین :upsided:

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
بعد از عدد 3 چه عددیه ؟
بلدی ؟

شما از این عدد سه خیلی خاطره بدی دارین همش دنبال عدد بعد سه هستین . حالا یه بار دسته 3 رو تجربه کردین. ایشالله دیگه واستون پیش نمیاد :thumbsup:

رویانیان : 500 هزار دلار آپیا از محل درآمد حاصل از انتقال حقیقی به روبین کازان تامین شده :D

حاجی فتح اله زاده : پول نداریم توزی برود.
حاجی فتح اله زاده : برای جانواریو یک پول تپل جور می کنم .
حاجی فتح اله زاده : مگه من چقدر میتونم برای تیم اسپانسر جور کنم و

و حاجی فتح اله زاده ....... و حاجی فتح اله زاده .........:goatee:

بچه ها خواهشن اذیتشون نکنین اینا امسال کم خودشون غم و غصه دارن شما هم هی نمک رو زخمشون بپاشین
آقا جان اصلا ناراحت نباشین ایشا... فصل بعدی گوش شیطون کر با چند تا خرید چند ملیاردی قهرمان میشین دوباره به لیگ برتر صعود میکنین مشاهده پیوست 236325 مشاهده پیوست 236325 مشاهده پیوست 236325

آقا شما نگران ما نباش . یه فکری بکنید پول جباری جان جور کنید بیاد سر تمرینتون . بابا حق داره والا
میخواین بعد از گلریزون موفق جانواریو برای این هم یه گلریزون راه بندازم :evil:

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
آقا مربیتون قلعه نوییه ها . یه وقت دیدید قهرمان شدین و آسیا هم نرفتین :upsided:

قهرمان بشیم نریم بهتر از اینکه راهمون ندن که:p البته همون بهتر که شما رو راه نمیدن وگرنه دوباره میرین اونجا آبروریزی میکنین:lol:

• Like
Reactions: D.X

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
پ ن پ بیان بگن ماشین با ارز 1200 وارد کردن آقایون که باید باهاش دارو و اقلام ضروری وارد میشده و بردن تو بازار به قیمت دلار 4000 تومن فروختن که بدن امثال نوری و انصاری فر گل نزن

بابا جان چرا فرافکنی میکنین خب هیچ برند معتبری برا تیمی که سابقه رفتن به دسته 3 و مصرف جک تری دی بازکناش برا همه اظهر من الشمسه نمیاد اسپانسر بشه دیگه . چرا هی میزنین به صحرای کربلا . حرفای دکتر فتح اله :D روتون بد تاثیر گذاشته ها ;)

خداروشکر میکنم .. چرا ؟ چون تمسخر اسپانسر 15 - 10 سال پیش تیم ما شده دستمایه ی کل کل برای شما ... و اینکه هیهات از پرسپولیسی که طرفداراش واسه کل کل با هوادارای استقلال چیزی واسه روکردن از خودشون ندارن :D

حاجی یه چی میگیا :D

مکان : دفتر حاجی تیتری :lol:
زمان : اول فصل

با انصاری فر تمام کردیم
با سید جلال تمام کردیم .

زمان یه ذره بعد از اول فصل : انصاری فر و سید جلال به پرسپولیس پیوستند .:wub:

این همه میگید بمب بمب . نکنه بمبتون کیا رحمتیه :cheff:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا