• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
فکر کنم ما توی این سالها زیادی هیجان داشتیم

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
دیگه اگه به ازبک هم ببازیم عجب هفته ی ... میشه ( جای خالی رو دیگه خودتون پر کنید )

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
امیدوارم ببریم فقط همین

ایران اگر ببره 80 درصد راهو رفته

امروز هم با پیراهن قرمز بازی می کنیم و ازبکها آبی میپوشن.

امیدوارم باز این رنگ قرمز مثل بازی با کره و همینطور بازی رفت با همین ازبکها برامون شانس بیاره.

ضمنا سیصدمین صفحه تاپیک تیم ملی هم تبریک

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

با آرزوی برد تیم ملی در بازی امشب مقابل ازبکستان خواستم از همین الان یادآوری کنم بحثهای باشگاهی و بازیکن ما گل زد و بازیکن شما گل نزد و پیراهن تیم ملی این رنگی بود و کل کل کردن در این تاپیک اکیدا ممنوع هست . در صورتی که دوستان رعایت نکنند بدون هیچگونه تذکر کارت خواهند گرفت و در صورت تکرار برخورد شدیدتری خواهد شد. لطفا رعایت کنید تا دلگیری پیش نیاد

شاد و پیروز باشید و به امید پیروزی ایران

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام دوستان

کسی از ورزشگاه خبری داره؟ با توجه به اینکه تهران امروز بارونی هست؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
اينجوري بارون بياد شايد نشه بازي كرد

من میترسم توی روند بازی تاثیر بزاره ، و تیم ملی نتونه بازی خودش رو انجام بده ، با توحه به اینکه ساعت 8 بازی شروع میشه ، کلا میخوام بدونم اخباری در مورد چمن ورزشگاه ، افرادی که به ورزشگاه رفتند در دسترس هست؟ :دی

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
بارش باران و تگرگ در آزادی و احتمال لغو بازی ایران و ازبکستان

به گزارش خبرگزاری فارس، بارش شدید تگرگ و باران و رعد و برق در ورزشگاه آزادی به حدی است که برخی می‌گویند احتمال دارد ناظر بازی و داوران این دیدار به دلیل شرایط نامناسب جوی مسابقه را لغو کنند. در صورت تعویق بازی، این دیدار طبق قوانین فیفا 24 ساعت بعد برگزار شود.

* چانگ چینگ‌یو ناظر بازی اعلام کرده اگر در هنگام ورود بازیکنان و تیم‌ها به زمین مسابقه برای گرم کردن رعد و برق شدید باشد در آن‌صورت بازی با تاخیر آغاز خواهد شد. قانون به او این اختیار را داده است که دو نیم ساعت بازی را به تاخیر بیندازد و در صورتی‌که شرایط جوی مناسب نشود بازی به تعویق می‌افتد.

* در حال حاضر که حدود 2 ساعت به آغاز مسابقه مانده حدود 25 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی حضور دارند که بیشتر آنها در جاهای مسقف ورزشگاه مستقر شده اند.

* دیدار تیم‌های ملی ایران و ازبکستان قرار است ساعت 20 امشب آغاز شود.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
ترکيب تيم ملي مشخص شد
کارلوس کي‌روش براي بازي امشب ايران مقابل ازبکستان ترکيب زير را انتخاب کرد:

سيد مهدي رحمتي، پژمان منتظري، سيد جلال حسيني، خسرو حيدري، مهرداد پولادي، جواد نکونام، آندو تيموريان، محمد نوري، اشکان دژاگه، محمدرضا خلعتبري و رضا قوچان نژاد

بازي تيم ملي مقابل ازبکستان ساعت 20 امشب در ورزشگاه آزادي آغاز مي شود.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

با ارزوی موفقیت برای تیم در بازی امروز.

تصوراتم با خواسته های فکری و قلبی حس تناقضی ایجاد کرده. بارون شدیدی داره میاد و این وضغیت معمولا تو آزادی بسیار بدتر هست.
معمولا اونجا بخاطر باز بودن اطرافش به سرعت تغییر دما رو به سردی داره و خیلی بادگیر هم هست یه جورایی. بارون هم فکر میکنم اونجا هم شدید باشه.

امید وارم این وضعیت تگرگ تموم بشه تا یه ساعت به بازی چون معمولا که زیاد طول نمیکشه! سرما میتونه تو نیمه دوم هم غیر منتظره تر از تصورات باشه.

من بازیهای زیادی رو تو بارونهای شدید آزادی بودم و الان حس خوبی از حیث تماشاچی به این بازی ندارم. شاید نهایت انتظار من برای این بازی 50 هزار تا باشه اونم با توجه به این 25 هزار تایی که تا الان ایسنا زده. ولی بازم میشه امید داشت اگر یه ساعت دیگه بارون کم بشه این وضعیت بهتر بشه. معمولا خیلی ها میان و چون الان هوا تاریک هست و هوا بارونی تو ماشین ها میمونند / جمعیت زیر سقف رو هم نمیشه تخمین زد چون خیلی بیشتر از اون چیزی هستند که معمولا به نظر میان. در کل فرقی هم نداره. تو روز خوب و آفتابی هم معمولا تماشاچی های ما بینندگان محترم هستند که کمتر تشویق میکنند چه برسه به این هوا :دی

//
از تماشاچی که بگذریم یه مورد دیگه ای هم هست. ازبکستان به این هوا بیشتر از ما عادت خواهد داشت! البته بنا به تصور خودم اینو میگم . ایشا.. زمین مشکلی نداشته باشه و گرمی بازی سرما رو از بین ببره
//
تو بازی هم مطمئنا اونها بی ترس تر از ما خواهند بود چرا که برد میخواند. اما با این حال فکر میکنم به ضد حملات فکر بیشتری دارند. بهرحال ممکنه صبر کنند تا بالاخره تیم ما جلو بکشه. الان از بازی رفت چیز زیادی بیاد نیست و البته اون بازی 4-5 تا بازیکنشون رو نداشتند . اما چیزی که یادمه شماره 15 که کم مو هم بود خیلی خطرناک بود. اگر مهاجم ریز و سرعتی داشته باشند میتونه دردسر شماره یک ما بشه.

امیدوارم تیم مه بازی رو زمین داشته باشه و عمق حریف رو هدف بگیره و به امید ارسال نباشه و ضربه سر نباشه. حداقل این اگر طرح ثانویه ما باشه بهتر هست. از وجود خلعتبری میشه این تصور رو هم داشت البته. پشت دفاع حریف و نفوذ از کناره ها
وجود دو تا توپ خراب کن مثل اندو و نکونام اینبار به نظرم منطقی هست. کلا شرایط مناسب میتونه پیش بره.

امیدوارم که روز خوبی باشه و با یه پیروزی راه رو کاملا هموار کنیم. کار بسیار سختیه. ازبک همیشه اذیت کننده هست و ( به قول کشتی گیر ها بد بدن! ) هستند ! بازیشون هم مثل همون هست.
ایشا... بعد بازی تبریک بگیم . این بازی دوئل رودررو هست و ارزشش از بقیه بازیها بیشتره.

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
خيالمون از وسط زمين راحت هست چرا كه ممد نوري بازي ميكنه !
اخه از اين بابا چي ميبنند ميزارنش تو زمين خدا ميدونه

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
یک ساعت به بازی مونده حتی طبقه پایین هم مونده!
بچه ها برید
حیفه به خدا!
ورزشگاه خالی واسه ما ضرر داره

به امید برد

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
شب خوش

به هر حال کیروش خواسته به ترکیب تیم برنده دست نزنه و شجاعی هم بالاجبار بیرون هست...امیدوارم محمد نوری هم خوب بازی کنه...کلا باید برای همه بازیکنا این آرزو رو داشته باشیم.

جدا باید به کسانی که در این باران شدید به استادیومی با این امکانات ضعیف رفتند آفرین گفت...ظاهرا بردن چتر به داخل هم ممنوع هست و عده ای قاچاقی این کارو کردند..

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
یک ساعت به بازی مونده حتی طبقه پایین هم مونده!
بچه ها برید
حیفه به خدا!
ورزشگاه خالی واسه ما ضرر داره

به امید برد

با این هوا؟:lol:

هنوز که هنوزه تهران داره بارون شدید میباره!

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
تعویق بندازن بهتره فردا پنج شنبه همه هم بیکار هواهم بهتر میشه :D

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ناظر بازی که گفته بازی انجام میشه داورم که هنوز نرسیده ورزشگاه نظر بده توی سایت هواشناسی هم که نگاه میکردم بدترین ساعت بارندگی تهران 6 تا 10 هست یعنی زمان بازی به این میگن شانس امیدوارم بازی رو ببریم

بالا