• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

cooll

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
چیزی هست که باید هر کس از خودش شروع کنه. مسئولیت پذیری. ما به فرافکنی و مشکلات را به گردن دیگری انداختن عادت کردیم. صریح بخوام بگم شدیم مردمی لوس و ضعیف که همه مشکلات را از چشم دیگران میبینیم. تا وقتی فردی از همون نوجوانی برای مثال خودش را مسئولیت پذیر و عادل و عاقل و و و و تربیت نکنه میشه اینکه مدیران بعدی کشور، مسئولان، متخصصان و ... هم همه میشن همینی که هست. شاید در جامعه ای مسئولین ناپذیر تربیت فردی مسئولیت پذیر سخت باشه ولی به هر حال شدنی است و تنها هم به دست خود فرد امکانش هست.

Ramines

Registered User
لایک‌ها
9
201843_339.jpg

nababajeddi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
در رابطه با این عکس که به نظرم خودش سرچشمه یه بحث اجتماعی میتونه باشه :
خدمتتون عارضم که من به شخصه سه ساله تو هر شرایط و هر جامعه و مکانی میرم آشغال نمیندازم آب دهان پرت نمیکنم بی ادبی نمیکنم (مگر کسی باشه که لایقش باشه) شبا مسواک میزنم تو ماشین جلو و با کمربند بسته میشینم و شیشه رو بالا میکشم و آشغال هم هیچ جایی نمیریزم حتی اگر کسی اونو نبینه شبها اگر بیدار باشم (هرجایی باشم) کوچکترین آلودگی صوتی برای دیگران ایجاد نمیکنم :)

عادت کردن به این رفتارهای ساده برای کودکان دو ساله هم سهله ولی ما ملت همیشه ناراضی چرا از همین چیزهای کوچک هم شروع نمیکنیم و مدام به بالادستیا گیر میدیم من نمیدونم :weird:

مشکل ملت ما حتی اومدن حکومتهای ظالم در تاریخمون هم نیست مشکل ما فرهنگ راحت طلبی و عیشو نوشیمونه و بی مسئولیتی در قبال جامعه و در یک کلام بی فرهنگی که از زمان هخامنشیان هم وجود داشته (همون عیش و نوشو مجالس لهو و لعب و پوچ) ...
بافرهنگ بودن شیکه ولی به ما ایرانیا هیچوقت این صفت نمیچسبه

باتشکر

داش مجی

Ramines

Registered User
لایک‌ها
9
در رابطه با این عکس که به نظرم خودش سرچشمه یه بحث اجتماعی میتونه باشه :
خدمتتون عارضم که من به شخصه سه ساله تو هر شرایط و هر جامعه و مکانی میرم آشغال نمیندازم آب دهان پرت نمیکنم بی ادبی نمیکنم (مگر کسی باشه که لایقش باشه) شبا مسواک میزنم تو ماشین جلو و با کمربند بسته میشینم و شیشه رو بالا میکشم و آشغال هم هیچ جایی نمیریزم حتی اگر کسی اونو نبینه

thumbsupsmileyanim.gif

nababajeddi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
بحثای فنی شد و همه نظراتو گفتیمو شنیدیم ...
:rolleyes:

حالا بیایید تو این تورنمنت حیاتی برای فوتبالمون با روش خود تورنمنت که یه روش نتیجه محور هست و با تصور اینکه جلوی تیمها نتایج دیگه ای گرفتیمو همین مقدار امتیاز رو گرفتیم بررسی کنیم و ببینیم واقعاً الان چیزیو از دست دادیم ؟

به این صورت :
ایران ازبکستان مساوی شد که نتیجه خوبی بود (تصور) ازبکستان سوار بر بازی بود و ایران با هوشمندی یک امتیاز گرفت(تقریباً واقعیت)
قطر رو در تهران با یه بازی حساب شده شکست دادیم(نزدیک به واقعیت چون قطر تو تهران فقط دفاع کرد و ما سوارشون شده بودیم)
لبنان رو به سختی تو خونش شکست دادیم در حالیکه اصلاً هماهنگ نبودیم ولی نتیجه رو گرفتیم
کره جنوبی تیمی قدرتمند که خیلی از ما فاصله داره تو تهران برای اولین بار ما رو شکست داد تا نتونیم در دور رفت بازیها بالاتر از کره در صدر گروه قرار بگیریم که البته در قواره بالاتر از کره هم نیستیم و نتیجه قابل قبول هست
پس ما به جز بازی با کره جنوبی بقیه بازیهارو با نتایجی خوب پشت سر گذاشتیم
این توجیهات خنده داره ولی به هر حال میشه گفت ما تو دور رفت که دیروز به پایان رسید نتایجمون خوب بود و باخت به لبنان هم جبران شد رفت :lol:

پ.ن: تا حالاش که خداروشکر کشور دوست و همسایه بحرین مدل 2014 نشده :blink:

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
اونا بازی هوایی انجام دادن چون نقطه ضعف ایران دفاع در برابر توپهای هواییه امیدوارم توی بازی با ازبکستان تاحدودی بهتر بشیم
حرف شما درست که ما روی بازی هوایی مشکل داشتیم ولی از تیم کره اینجور بازی هوایی بعید بود. سانتر کردن توپ از لب خط یه جور بازی هواییه و ریختن توپ از داخل زمین خودی روی دروازه حریف هم یه مدلشه اما این کجا و آن کجا
با توجه به پیشینیه کره ای ها فکر نکنم دور زدن مدافعان کناری ما و سانتر کردن توپ از دو طرف محوطه جریمه کار سختی برای بازیکنای سرعتیون باشه ولی اونا هم دقیقا عین تیم ما بکش بکش میکردن

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
حرف شما درست که ما روی بازی هوایی مشکل داشتیم ولی از تیم کره اینجور بازی هوایی بعید بود. سانتر کردن توپ از لب خط یه جور بازی هواییه و ریختن توپ از داخل زمین خودی روی دروازه حریف هم یه مدلشه اما این کجا و آن کجا
با توجه به پیشینیه کره ای ها فکر نکنم دور زدن مدافعان کناری ما و سانتر کردن توپ از دو طرف محوطه جریمه کار سختی برای بازیکنای سرعتیون باشه ولی اونا هم دقیقا عین تیم ما بکش بکش میکردن

البته حرف شما رو قبول دارم که کره قبلا اینجور بازی نمیکرد اما سبک بازی کره در حاضر هواییه بازی های قبلیشون هم بیشتر از سانتر گل زدن قد بازیکنای فورواردشون هم که دیدیم چقدر بلند بود ، به علاوه با توجه به ضعف ایران و جو وحشتناک آزادی این طبیعی بود که اونا رو به سانتر های بلند بیارن

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
منم حرف همتونو قبول دارم:دی
درسته بازی رو بردیم اما قبول کنیم یکم شانسی بود چون یکی دوتا تیرک خوردیم
ولی در هر صورت اینطوری بخوایم پیش بریم فک نکنم به جاهای خوب برسیم
کلا سبک فوتبال ما از ریشه مشکل داره!!!!

nababajeddi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
منم حرف همتونو قبول دارم:دی
درسته بازی رو بردیم اما قبول کنیم یکم شانسی بود چون یکی دوتا تیرک خوردیم
ولی در هر صورت اینطوری بخوایم پیش بریم فک نکنم به جاهای خوب برسیم
کلا سبک فوتبال ما از ریشه مشکل داره!!!!

بابا خودتو نباز !
من الان خلاصه 20 دقیقه ای بازی که تقریباً همه موقعیتهای بازی رو داشت دیدم کره 8 موقعیت و ایران 7 موقعیت ایران یک گل و یه ضربه در حکم تیرک(در اصل دروازه بان از کنج کشیدش بیرون) کره سه تا تیرک و بقیشم ضربات بی دقت داشت برعکس ایران که اکثرش تو چارچوب بود
پس ایران و کره پایاپای بازی کردن
فقط نقطه قوت تیم کره جوونیش بود که یه سری جوون 19 20 ساله فرستاده بودن برعکس ما که فکر کنم جوون ترین بازیکنمون 26 سالش بود !
بازی بعدم کم از این بازی نداره و اخراج کی روش که کنار زمین وجودش لازمه ضربه بدی بهمون میزنه ولی خدا کنه از سد ازبک بگذریم ازبکستان احیا شده و میاد صددرصد انتقام بگیره
یه یا علی بگن اینارم شکست بدن دیگه کارمون خیلی راحته لبنانو باید تو آزادی بتونیم راحت بالای دو گل بهش بزنیم 13 امتیازی بیشم فکر کنم صعودمون قطعیه دیگه

nababajeddi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
یه خبری هم درباره اون گروه بدم
ژاپون 10 امتیازیه و دو تیم بعدی 5 امتیازی ! درسته هنوز صعودش قطعی نشده ولی به نظر میاد با یه مساوی هم صعودش قطعی میشه ! جالبه !

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425

من اولین بار که این عکسو دیدم فکر کردم اینا چند تا از تماشاگرهای ایرانین که بافرهنگ شدن دارن آشغالا رو جمع می کنن با خودم گفتم حتما نود نشون میده و تقدیر میکنه ولی بعدا تو یه خبرگذاری دیدم فهمیدم کره این ایرانیها این کاره نیستن :D
البته اونا زیاد فرقی با ما ندارن
اونا بعد از باخت آشغالا رو جمع می کنن ما هم بعد از باخت صندلی ها رو جمع می کنیم. :D

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
قضیه چیزیه که باید بدونید خواهش میکنم مدیرا به هر بهانه ای اینو پاک نکنن یه پسته دیگه ...

درود

عزیز جان

لطف کنید به احترام همون بانوانی که احتمالا پست شما رو میخونن، کلمات نامناسب رو از متن نوشته تون دربیارید. ضمنا جای این پست در تاپیک بررسی اتفاقات روز فوتبال هست. نه تاپیک تیم ملی. لطفا پست رو محترمانه و در جای درست بزنید تا ما شرمنده شما نشیم.

لطفا پستتون رو منتقل کنید اونجا. من این پست شما رو پاک میکنم...

پاینده باشید

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
برگزاری بازی با تاجیکستان قبل از بازی با ازبکستان یه اشتباه بزرگه .. خیلی بزرگ .... نباید هیچ بازی دوستانه ای بکنن .... باید حساسیت بازی با ازبکها مثل حسایت بازی با کره باشه ... انجام این بازی از حساسیت بازی اصلی کم می کنه ...

کاش همه ی بازیا بازیکنا انقدر غیرتی باز می کردن ... چه حس خوبی به ادم دست میده وقتی میبینه غیرت هموطنش به نهایت رسیده ...

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
با اين برد روحيه به تيم برگشت بازي با ازبكستان هم خيلي بازي سختيه كه اگه بتونيم با روحيه و جنگنده بازي كنيم و شانس هم باهامون يار باشه و ببريم واقعا يه رقيب اصليمون رو كنار گذاشتيم
ازبكستان بازي قبل هم با خوش شانسي ما نتونست امتيازي بگيره اما دو بازي آخر با كره و قطر خيلي خوب ازي كرده

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
همه از بازی گوچی و دژاگه و نکونام تعریف کردن
ولی نباید از بازی رحمتی هم گذشت
که چند تا موقعیت صد در صد رو رد کرد

ولی انصافا به نظرم بهترین بازیکن
زمین دژاگه بود
هم تو حمله و هم دفاع با غیرت و دونده
یه تکل زد نزدیک محوطه که یک گل صد در صد
رو جلو گیری کرد

nababajeddi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
کلاً تیم ملی اگر بره جام جهانی یه چیزش خیلی نگران کنندس اونم سن بازیکناس که میره بالای 30 به خصوص تو دفاع و هافبک بازیکن جوون نداریم
دوسه تا استثنا هم هست که 22 23 سالشون باشه ولی ترکیب اصلی همه پیرن و بقیه تجربه ندارن که کیروش ریسک کنه بفرسته میدون تو مسابقه های حساس

دژآگه و قوچان نژاد هم 26 سالشونه که تا جام جهانی میشن 28 یعنی اونها هم عمر مفیدشون تا دو سه سال دیگس !

بالا