• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
تبریک. برد خوبی بود.
نکاتی که من به ذهنم می رسه.
جواد نکونام خیلی تیم رو عقب نگه می داره. تو استقلال هم به همین شکله. یعنی اول گل نخوردن بعد گل زدن. تو اوساسونا هم به همین شکل بود.
مدافعان ما تو توپ های هوایی ضعف داشتند که باید برطرف بشه.
مشکل پلی میکر هم اگه برطرف نشه تو بازی های بعدی دچار مشکل خواهیم شد. کاش جباری برسه.
نکات مثبت هم این که بالاخره یه استراتژی تو تیم دیدیم. تعویض ماهینی شاهکار بود. به نظر من کی روش ریسک کرد و کره را مجبور به بازی مستقیم کرد. هر چند تو بازی هوایی ضعف داشتیم ولی در عوض وسط زمین رو تونستیم پس بگیریم. استراتژی ضربه های آزاد کره و جای گیری دفاع ایران هم جالب بود. حداقل تو این دو مورد اگه یه مربی متوسط ایرانی یا خارجی بود احتمال زیاد احساسی رفتار می کرد و کریمی رو با نوری تعویض می کرد.
...
ان شالله بتونیم ازبکستان رو ببریم. برد ازبکستان تقریبا 80 درصد راه رو برای رفتن به جام جهانی هموار می کنه

mohammad74

Registered User
لایک‌ها
161
منم تبریک میگم
ولی نباید کیروش و مسعود اخراج میشدند در بازی بعدی احتیاجند

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
قبلا هم در خصوص نفرات جذب شده به تیم ملی مثل جواد نکونام و علی کریمی این را عرض کردم که بازیکن هایی مثل جواد و علی از این جهت به تیم ملی دعوت می شوند که با حضورشان بتوانند گره کور یک مسابقه را با یک پاس طلایی یا یک ضربه استثنایی باز کنند، این چیزی است که در فوتبال دنیا مرسوم است و عقلانی هم به نظر می رسد.

... صبر می کنیم ببینیم آخر این شاهنامه خوش خواهد شد یا خدای ناکرده تراژیک و غمبار خواهد بود! امیدواریم به حق قلب های تالاپ تالاپ زده همه بچه های خوب پی تی در زمان بازی های تیم ملی این طور نشود!! الاهی آمین!

پ.ن: یک حسی به من می گوید این بار کره را اگر چه با زحمت! ولی می بریم! امیدوارم این طور شود!

تبریک به همه دوستان بابت این برد بسیار شیرین و ارزشمند.

دیشب اینرنت من بعد از بازی قطع شد و الا خیلی زودتر به جمع دوستان می پیوستم! (نمی دانم این مبین نت گاهی اوقات چرا بازی در می آورد و حالگیری می کند؟)

رفقا گفتنی ها را گفته اند، ولی من هم یک سری نکات را اضافه می کنم؛ هر چند برخی ش شاید تکراری به نظر برسد.

بین دو نیمه خیابانی از مجید جلالی پرسید که به نظرتون بازیکن های ما از نظر فردی بهتر از کره ای ها نیستند؟ که مجید جلالی در یک پاسخ کاملا هوشمندانه و درست گفت نه اونها الان هم از نظر تاکتیمی و هم از نظر فردی از ما بالاتر و بهتر هستند!

دقیقا همینطور هست، ما الان فقط داعیه برتری تکنیک فردی رو داریم ولی عملا نسبت به سال ها قبل خیلی تنزل کرده ایم و مخصوصا در مقابل، کره و همینطور ژاپن از ما پیشی گرفته اند و فاصله شان را با ما خیلی زیاد کرده اند.

در این بازی واقعا و بدون شک خدا با ما یار بود تا جلوی این همه تماشاچی مشتاق که انصافا خیلی خوب و عالی ورزشگاه رو پر کرده بودند، سرافکنده نشویم.

با دوستانی که گفتند هیچ کار خاصی از تیم ملی ندیدیم زیاد موافق نیستم. ما باید بر اساس موجودیت و داشته های خودمان حرف بزنیم و واقع بین باشیم. ترکیب تیم ملی (منهای یکی دو مورد) کاملا هوشمندانه و صحیح در مقابل تیم بسیار خوب و با طراوت کره چیده شده بود و این نشان از تفکر درست و بازیخوانی خوب کارلوس کیروش داشت.

فکر می کنم افشین قطبی هم در بازی های جام ملت های آسیا در مقابل کره جنوبی شبیه همین ترکیب (از نظر ساختار بازی و استراتژی و فلسفه بازی نه دقیقا خود بازیکنان) را چیده بود و داشت موفق می شد که اونجا متاسفانه بدشانسی آوردیم و در دقایق پایانی بازی گل خوردیم.

در اینجا هم مثل اون بازی کی‌روش با بستن کمربند میانی محکم و با بازی تخریبی سعی داشت جلوی بازیسازی و طراحی کره را بگیرد. این نقش را تا حد زیادی جواد و به خصوص اندرانیک تیموریان خیلی خوب بازی کرد و توپ های زیادی از کره ای را گرفتند.

من هم کاملا با دوستانی که بازی دادن به محمد نوری را زیر سوال می برند موافقم و فکر می کنم او الان از شرایط آرمانی خودش خیلی فاصله دارد، واقعا معلوم نیست در این به خصوص یک سال اخیر چه بر سر او آمده که انقدر دارد ضعیف و بدون تحرک و سنگین بازی می کند؟

مسعود شجاعی هم همینطور، او هم خیلی با شرایط خوبش فاصله دارد و گر چه همان نقش تخریب چی را داشت نسبتا خوب ایفا می کرد ولی با چاشنی خشونت اضافی و بی مورد نزدیک بود که باعث شود همه چیز برباد برود برای ما، خودش هم که فهمیده بود با حالت تاثر باری میدان را ترک کرد ولی چه فایده. او که سابقه زیادی در تیم ملی دارد و در اوساسونا بازی کرده باید خیلی بیشتر از اینها بداند بازی کردن به ظور حرفه ای چطور باید باشد. به هر حال اخراج او کاملا درست بود و داور مسابقه هم به نظرم خوب قضاوت کرد.

کارلوس کیروش هم به دفعات با نزدیک شدن به کنار زمین و داد وفریادهای خودش عملا چند کار را با هم کرد؛ هم کره ای ها که داشتند با حرفه ای گری بازیکنان ما را به حاشیه می بردند (یکی دو تا از اونها رو به خشونت آورده بودند) را نحت تاثیر قرار داد، هم داور رو وادار کرد تا به بازیکن کره ای کارت زرد نشون بده و اگر کی روش همچنان کنار زمین مانده بود ممکن بود با ادامه داد و فریاد زمینه اخراج یار کره ای رو فراهم کنه. و نهایتا با این حرکات به بازیکن های خودی هم انگیزه می داد که کار رو جدی تر دنبال کنند و کم نیاورند.

اما گل را کسی زد که چند وقت اخیر خیلی مورد هجوم اغلب مردم بوده ولی مشخص شد که بازی های ملی آن هم در این حد و اندازه جای بازیکنهایی است که به دلیل دیدن میادین متعدد می توانند سرنوشت بازی را رقم بزنند و آفرین بر او که موفق شد کاملا به موقع ما را صاحب یک برد فوق العاده ارزشمند بکند.

از نظر من بهترین بازیکن میدان کسی نبود جز اشکان دژاگه که عالی و می توانم بگویم استثنایی بود. اشکان با دوندگی بی امان نفس دو سه تا کره ای تند و نیز رو بند آورده بود و جالب بود که هر کاری می کردند هم حریف قدرت بدنی و قدرت حمل توپ بالای او نمی شدند!

قوچان نژاد هم همونطور که اغلب دوستان گفتند خیلی خوب و با انگیزه بود و به نظرم از این به بعد از او هم بیشتر خواهیم شنید.

تعویض های کی‌روش خیلی خوب و باز هم در ادامه فلسفه فکری اش در گرفتن نتیجه لازم از این بازی بود، ماهینی رو آورد تا با دوندگی و تحرک در بال راست بتواند جلوی حرکات متقابل کره از اون سمت رو بگیره و خلعت بری هم باز برای این بود که چند یار کره ای رو به خودش مشغول کنه و نهایتا مازیار زارع که وسط میدان را ببنده. فکر خیلی درستی بود و جواب هم داد.

ضمنا در این بازی حتما باید یاد کنیم از سید مهدی رحمتی که توپ های خیلی خوبی را گرفت و در مجموع نمایشی خوبی داشت.

نهایتا:

باید بپذیریم که با کره از نظر فنی فاصله داریم و الان ناچاریم در مقابل اونها تاکتیم تیم را طوری طراحی کنیم که عملا با دوندگی بیشتر و بازی درگیرانه (به قول جلالی) نفس اونها را بگیریم، در غیر این صورت اصلا شانسی برای پیروزی بر کره جنوبی نداریم.

هنوز به دو برد دیگر نیاز مبرم داریم و اگر بازی بعدی که مقابل ازبکستان سخت جان و قلدر هست را هم ببریم، می توانیم بگوییم شانس حضورمان در جام جهانی بیش از 70% خواهد بود.

پ.ن: یک نکته را یادم رفت اضافه کنم و آن این هست که با صحبت های مطرح شده توسط دوست خوبم Roby و همینطور ساسان عزیز در مورد نوع تشویق تماشاچیان خودی کاملا موافقم و حیف است که 100 هزار تماشاچی که باید یک جهنم واقعی را در تمام لحظات بازی به وجود می آوردند در بسیاری از دقایق مسابقه ساکت می مانند و اسیر هیجانات و حوادث داخل بازی می شوند، این همه تماشاچی را کمتر جایی دارد ولی ما از این پتانسیل به خوبی استفاده نمی کنیم.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
من اصلا بحث فوتبالی نمیخوام بکنم چون دوستان عزیز دیگه ای از مرتضای عزیز که همین بالا بازی رو تفسیر کردن تا سایر دوستان همیشه فعال چون رابی و مرجان و علی و.... دراینباره صحبت کردن و یا در آینده ای نه چندان دور صحبت خواهند کرد.

من صحبتم در خصوص هوای بخش هست در چنین زمانهایی . یک سری دوستانی که کمترین فعالیت رو در بخش فوتبال دارن بدون آشنایی با فضای بخش و همینطور قوانین و اینکه قراره اینجا بحثها از روی قواعدی همچون احترام و حرفه ای بودن باشه میان و هرچی که به ذهنشون میرسه به زبان میارن.
واقعا من متاثر میشم از این همه هیجانی که پشتش یکسری القائات بیرونی یا از رادیو تلویزیون یا روزنامه ها و یا حتی باد کردنهای بی مورد فوتبال ایران هست از این دوستان می بینم.

امیدوارم همه بچه های فعال بخش و کسانی که حرفه ای تر بازیها رو نگاه میکنن با حضورشون اجازه ندن یک عده افراد تازه وارد که فقط دست به توهینشون به تیم ملی ، افراد ، مربیان تیم و.... خیلی خوبه عنان تاپیک مهمی مثل تیم ملی رو به دست بگیرن.

خیلی از بچه های نیمه فعال بخش هم از هر تازه رسیده ای بهتر می دونن ما فدراسیونی پر از مشکلات داریم ، فوتبالمون نیم بند شده و . . . و ....
ولی به بهترین نحو ودر زمان مقتضی میان و صحبت می کنن.

پستها رو نگاه کنید بعضی افراد اول بازی یه موضع دارن ، دقیقه 20 یه موضع دقیقه 80 هم یه موضع !!ضمن اینکه فوتبال 90 دقیقه هست و هر لحظه اش آبستن وقایع خاص بازی.

امیدوارم هر کسی که میخواد توی این بخش پستی بده اول قوانین رو ببینه بعد با جت اسکی بیاد روی اعصاب دیگران.

سعی می کنیم برای بازیهای حساس آتی تمهیداتی برای اینگونه پستها بیندیشیم.از همه دوستان آبی و قرمز هم برای آخرین بار درخواست می کنم در حین بازیهای ملی این بحثهای چیپ باشگاه مورد علاقه من و باشگاه مورد علاقه تو رو کنار بزارن.

در خاتمه از تمامی دوستان تازه وارد دیگه ای که با طمانینه و احترام در اینگونه موارد جذب بخش فوتبال میشن تشکر می کنم و امیدوارم همراهی همیشگی با بخش فوتبال باشند.

شاد و پیروز باشید

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خوب
منم یه نیمچه تحلیلی بدم
بیشتر می خوام در مورد نفرات صحبت کنم

اول از همه بگم؛از یه بابت به خودم افتخار می کنم که با تمام تعصبی که دارم اما برای بازی های تیم ملی وقتی تیم گل می زنه وای نمی ایستم ببینم اونی که گل زده مال کدوم تیم باشگاهی هستش و بعد شادی کنم!

خب
اول از دروازه شروع می کنیم
سید نیمه اول چندتا توپ عالی گرفت ولی اگر یادمون باشه چندتا توپ رو مشت کرد که خیلی خطرناک بود و شانس اوردیم توپ برگشتی خطرساز نشد!
راسیتش شب قبل بازی وقتی برنامه 90 بازی 4-3 رو نشون داد گفتم عجب تیمی بودیم اما دفاع و دروازه بان داغونی داشتیم و همه یادمون هست که الکی الکی میرزاپور یه مدتی دروازه بان ثابت شد و توپ های ساده رو مشت میکرد می نداخت جلوی پای مهاجم و چقدر عذابمون می داد!
دیشب چندتا توپ مشت کرد که شاید بهتر می تونست بگیره که من خودم یه لحظه گفتم نکنه آه میرزاپور گرفت بس که دیشب به روحش سلام دادم:p:happy:

پژمان؛کلا بازیکنیه که من قبولش دارم
دیشب زیاد جلو نمی اومد که به نظرم درست بود چون بازی باشگاهی یا بازی سبک نبود،تیم روبرو کره بود و مشکل
در کل فکر می کنم پژمان سطحش خیلی بالاتر از اون چیزیه که در بازی دیشب بود و فکر می کنم اگر دفاع ثابت تیم ملی بشه خوب جا می افته می تونه سالها یه نقطه اتکا باشه

سید جلال؛چندتا توپ رو خوب رد کرد
کلا سید داره می افته روی دور و این خیلی خوبه

پولادی؛من همیشه در مورد این پسر گفتم؛با غیرت بازی می کنه
یه جاهایی سر در گم هستش اما اون غیرت و جنگدگیش عالیه

خسرو
خیلی محو بود دیشب
و کاملا عقب
البته خوب حتما مربی خواسته ولی یه جورایی شاداب هم نبود!

ممد نوری
نمی دونم چرا همه از این خوششون میاد:|

آندو
آندو همیشگی نبود،رو فرم نبود
امیدوارم رو فرم بیاد چون اماده بودن اندو خیلی زیاد به دردمون می خوره

مسعود
وقتی اشکش در اومد گفتم شاید صدای داد و بیداد های منو شنیده :p
من نمی دونم ،اخه پسر
تو داری تو لالیگا بازی می کنی بعد کارت زرد داری کنار اوت تکل دو پا میری؟؟؟؟؟؟؟
مسعود گذاشتنش تو ترکیب اصلی اشتباه بود همون اول که ترکیب مشخص شد اینو به داداشم گفتم؛اخه بازیکنی که مصدومه بوده این همه مدت باید بیاد 90 دقیقه بازی کنه؟؟؟

جواد
گلش بی نظیر بود
اما
جواد نیمه اول واقعا رو مخ من یکی بود
تماما تیم رو می کشید عقب
خطاهای بد
ولی خب الان همه به گل 3 امتیازیش نگاه می کنیم که برد شیرینی بهمون داد

قوچان نژاد
من هیچ شناختی ازش نداشتم
واقعا تو چند صحنه منو یاد خداداد انداخت
تو یه جاهایی توپ رو از حریف می گرفت که من توپ رو از دست رفته می دونستم
خیلی تلاش کرد و اگر اون قدر تو حمله تنها نبود شاید می تونست مفید تر باشه
واقعا امیدوار شدم به این بچه
عالی بود
جو استادیوم هم نگرفته بودش

اشکان
کلا دارم عاشق این پسر میشم
بی نظیره
قلدر
دونده
دریبل زن
با تمام وجودش بازی می کنه
دیشب اشکان بی نظیر بود و یه تنه چند بازیکن کره رو نابود کرد از خستگی
واقعا خوشحالم که اشکان داره برای تیم بازی می کنه چون مدتها بود بازیکن قلدر نداشتیم
دمش گرم

ماهینی
واقعا موقع تعویض من گفتم چرا ماهینی داره میاد
اما مفید بود اومدنش و اگر اشتباه نکنم خطایی که منجر به گل شد روی ماهینی انجام شده بود

خلعتبری
خیلی عقب بود
من فکر می کردم بره جلو اشکان بازی کنه اما باز اشکان جلو تر بود
وقتی به بازی اومد که کره ها خسته شده بودن اما دوندگی همیشگی رو نداشت

به امید روزهای بهتر

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
واقعا جای یه بازیساز که تیمو راه بندازه خالیه. تیم دیشب کاملا تو بازی روی زمین عاجز بود جلوی کره. حتی همین الان هم با وجود همه نابسامانی ها به نظرم پتانسیل فوتبال ملیمون بیشتر از این حرفاست که اینطوری بخوان تو خونه جلوی کره وا بدن و با شانس و اقبال برنده باشن. جباری که آماده نیست و مصدومه، کاش میشد یکی مثل محرم نویدکیا یا هر بازیکن خلاق جوونتر دیگه ای که سراغ دارید اضافه میشد به تیم. همین الان هم با وجود ۳۱ سال سنش، کل سپاهان رو انگشت محرم میچرخه. حیف که خداحافظی کرده از تیم ملی.

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
باران پاداش براي ملي‌پوشان

فدراسيون فوتبال به بازيکنان تيم ملي نفري 4 ميليون و 500 هزار تومان پاداش داد تا بازيکنان براي يک برد 24.5 ميليون پاداش بگيرند.

پيروزي يک بر صفر تيم ملي مقابل کره جنوبي در مرحله مقدماتي جام جهاني سبب شد وزير ورزش و جوانان به بازيکنان تيم ملي نفري 20 ميليون تومان پاداش دهد.

به گزارش فارس، فدراسيون فوتبال هم طبق آيئن نامه داخلي به بازيکنان تيم ملي نفري 4 ميليون و 500 هزار تومان پاداش داد تا ملي پوشان نفري 24.5 ميليون تومان پاداش براي پيروزي در اين بازي بگيرند.

تيم ملي با پيروزي مقابل کره جنوبي با تفاضل گل کمتر نسبت به اين تيم و با 7 امتياز در رده دوم جدول قرار گرفته است.

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
واقعا جای یه بازیساز که تیمو راه بندازه خالیه. تیم دیشب کاملا تو بازی روی زمین عاجز بود جلوی کره. حتی همین الان هم با وجود همه نابسامانی ها به نظرم پتانسیل فوتبال ملیمون بیشتر از این حرفاست که اینطوری بخوان تو خونه جلوی کره وا بدن و با شانس و اقبال برنده باشن. جباری که آماده نیست و مصدومه، کاش میشد یکی مثل محرم نویدکیا یا هر بازیکن خلاق جوونتر دیگه ای که سراغ دارید اضافه میشد به تیم. همین الان هم با وجود ۳۱ سال سنش، کل سپاهان رو انگشت محرم میچرخه. حیف که خداحافظی کرده از تیم ملی.

بازی بعد جباری بر میگرده مطمئن باش وضعیتشون بهتر میشه

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
یکی به ما بگه تیم ملی سیستم بازیش چیه ! همش شوت هوایی بابا مگه زمین ناهمواره مگه سرزن داریم آخه این چه سیستمی هیچکی هم یقه این سرمربی نمیگیره بگه بابا چرا رو زمین بازی نمی کنید!!!
تازه به این بازی بدشون و برد شانسکیشون برداشتن نفری 20 میلیون دادن !!!!
ضعیفترین تیم ملی تو تمام عمرم دارم می بینم واقعا همش ادعا هست! تیم فقط شامل 2نفر بود دژاکه و قوچان نژاد.
مدافع چپ هم جوگیر شده فکر میکنه محکم بازی کردن یعنی شخم زدن پای بازیکنان و زمین! سر این تکل رفتن هاش یه روزی به تیم ضربه خواهد زد!
کلا تیم ملی ایران بدرد هیچی نمیخوره یه مشت از خودراضی پرادعا و طلبکار از همه مردم که هرچقدر تو شیکمشون پول بریزی سیر نمیشن تیم دستشون گرفتن!
متاسفم .

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
عکس ویژه؛ نارنجکی که منفجر نشد!
خدارا شکر که سازنده نارنجک های بازی دیشب ناشی بوده وگرنه الان باید منتظرجریمه های فیفا وای اف سی می ماندیم

سایت گل - دست جناب سرهنگ لاجوردی وآن سرکاراستوار کناردستی اش درد نکند که نگذاشتند نارنجک به این بزرگی کنار زمین یا روی سکوها بترکد.فکرش را بکنید اگرنارنجکی با این حجم در چنین مسابقه مهمی ممنفجر می شد چه پیامدهای منفی میتوانست برای فوتبال ملی ما داشته باشد.بازی باکره شمالی درمرحله مقدماتی جام جهانی 2006 را یادتان هست؟

جادوگر اینجا دست به یک عملیلت انتحاری زده وسراغ یک نارنجک عمل نکرده می رود که روی چمن افتاده وخوشبختانه برای خنثی کردن آن نیازی به ابزارخاصی نیست.خدارا شکر که سازنده نارنجک های بازی دیشب ناشی بوده وگرنه الان باید منتظرجریمه های فیفا وای اف سی می ماندیم.

219753hp2.jpg
219754hp2.jpg
522325_542127802480650_2102260312_n.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا باید یه فکری برای این مسائل بکنند. اخرش این ترقه بازیها یه جایی ضربه بدی به کشور میزنه.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
تبریک میگمبابت برد
دم دژاگه گرم که ترکوند با بازیش

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تبریک میگم برد خیلی خوبی بود و شیرین 100 البته!
هر چند دو تا هم به تیرمون خورد و کمی شانس آوردیم اما خوب 10 نفره کره رو بردن هم کار آسونی نیست
قوچان نژاد خیلی بازیکن خوبی بود مشخص هست که خیلی میتونه بدردمون بخوره جنگنده دونده با تکنیک قابل قبول ... همچین مهاجمی کم داشتیم انصافا ...
دژاگه هم که همینطور ...

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
کره ای های با فرهنگ مشغول پاکسازی جایگاه خود بعد از باخت.

واقعا با این عکس و مرام اینا حال کردم حالا ما بودیم اگه می باختیم بساط حیا کن رها کن و شکستن صندلیها به راه بود

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
کره ای های با فرهنگ مشغول پاکسازی جایگاه خود بعد از باخت.

درود به شعورشون ... واقعا ما کی میخوایم به اینجا برسیم که آشغال نریزیم ... پنجره ماشینو ندیم پایین یه کیسه پوست تخمه و آشغال میوه بندازیم بیرون

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
کره هم تیم سابق نبود
اونا هم فقط بازی هوایی انجام میدادن و دیگه از اون کارای ترکیبی روی زمین خبری نبود:hmm:

اونا بازی هوایی انجام دادن چون نقطه ضعف ایران دفاع در برابر توپهای هواییه امیدوارم توی بازی با ازبکستان تاحدودی بهتر بشیم

nababajeddi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
تبريك ميگم. بازي خوبي انجام نداديم و برنامه ويژه اي در تيم ديده نشد (لااقل من متوجه نشدم. شايد ايراد از من هست) اما مهم اينه كه برديم. اخراج شجاعي بچگانه بود و شانس هم آورديم... به هر حال گام بزرگي برداشته شد. تا بازي برگشت برابر همين كره جنوبي بايد تكليف صعودمون رو روشن كرده باشيم. اگر كار صعود به بازي برگشت با كره بكشه سرنوشت بدي در انتظارمون خواهد بود...

نمیدونم چرا همه میگن خوب نبودیم برنامه نداشتیم و از این حرفا واقعاً چرا ؟
حقیقتش من نمیدونم دقیقاً برنامه به چی میگن و چجور میشه برنامه نداشت و تیم قدرتمندی رو تو تورنمنتی کاملاً نتیجه گرا شکست داد !
حالا شما به ما یاد بده برنامه چیه ؟

اصلاً خود تیم کره برنامش چی بود ؟؟؟!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جدای از فوتبال و مسائل فنی

امروز یه خبری دیدم که هم خجالت کشیدم هم سوختم.

جدا کره ایها به کجا رسیدند و ما کجاییم که بازیکن فوتبالمون (علی کریمی) باید ترقه تماشاگر ما رو که میتونست فاجعه ایجاد کنه از وسط زمین برداره.

خبر رو بخونید.

اقدام جالب تماشاگران کره‌ای در آزادی

تیم فوتبال کره جنوبی شب گذشته در برابر شاگردان کی روش با یک گل مغلوب شد تا در کنار ایران با هفت امتیاز بخت نخست صعود به جام جهانی باشند.

به گزارش فرارو، خبرگزاری های مختلف تصاویری از حواشی این دیدار منتشر کردند که در این میان عکسی از خبرگزاری موج جالب توجه است؛ تماشاگران کره ای پس از پایان بازی و در حالی که ورزشگاه را ترک می کنند اقدام به جمع آوری زباله های به جا مانده از خود می کنند.

201843_339.jpg

اینم منبع خبر.

بالا