mirbest32
Registered User
من پیشنهاد می کنم بیخیال بشید و 10 دقیقه دیگه آلمان و هلند رو نگاه کنید تا ببینید فوتبال یعنی چی!!!
ایران اونوقت به ازبکستان میبازه! خوب خدایی قضاوت کنید سطح فوتبال مملکت الان کجاست؟!عربستان با آرژانتین 0-0 شد! مسی هم بود
عربستان با آرژانتین 0-0 شد! مسی هم بود
تو همین دوره کیروش بود با هزار بدبختی مالدیو رو 1 صفر بردیم!!!مالدیو یه زمانی 17 تا از ما خورد :دی ، الان اگه هنوز زنده باشن ، فکر نکنم به ایران ببازن..
درود به همه
بچه ها من تا حالا تیم ملی رو لایق وقت گذاشتن و پست در موردشون دادن نمیدیدم و نمیومدم اینجا الانم همینطور و>>
به شما هم پیشنهاد میکنم بیخیال این بی غیرت ها بشید ؛واقعا فکر میکنید این حروم لقمه ها(به معنای واقعی)تو اون زمین یه سر سوزن به ملت و کشور فکر میکنن؟ اگه بگید آره واقعا براتون متاسفم
اینا ارزششو ندارن ،ما خودمون اینارو اینقدر شاخ کردیم و حالا وقتشه با بی محلی کردن بشکونیمشون
هر کسی فوتبال دیده باشه بپرسید میدونه شیش قدم مال گلره.از لبنان و تاجیکستان رو ضعف سید تو خروجا گل خوردیم از کره نزدیک بود بخوریم و سرانجام گریبانمونو امشب گرفت.سید جون مادرت بیا بیرون،این توپا رو گلر باید جمع کنه.کی روش هم تو این 3 سال هیچ کاری نکرده واسه این ضعف.مطمئنم بازم رو این ضعف گل میخوریم.
جانا سخن از زبان ما می گویی!100 درصد موافقم
اون بازیکنانی که نه درس خوندند نه عرق ریختند نه غیرت میدونن چیه نه شرم حیا سرشون میشه> تازه 1میلیارد هم میخوان و حق مسلمشون میدونن باید برن تو .... خودتون بهتر میدونید.![]()
اونوقت مهدوی کیا باقری عزیزی عابدزاده دایی پیروانی خاکپور محمدخانی میناوند منصوریان استیلی پاشازاده حتی استاد اسدی هم 20 میلیارد می ارزن. والسلام نامه تمام.![]()
یه سوال: هنوز بازی پلی آف برای تیم سوم گروه هست یا نه؟
یه سوال: هنوز بازی پلی آف برای تیم سوم گروه هست یا نه؟
جانا سخن از زبان ما می گویی!
یادش بخیر تیم ایران سال 1998...
فقط یه استاد اسدی می ارزید به کل تیم ملی الان.
دروازه بان عابدزاده...
دفاع خاکپور با دفاع شدیدش
هافبک کریم باقری با شوت هاش
حمله علی دائی با ضربات سرش
یادش بخیر از جون مایه می ذاشتن، از جون.
به خدا باید در این فوتبال الان رو گل بگیرن و یه قرون بهش بودجه ندن، وگرنه ظرف یه دهه می شیم در سطح لائوس و افغانستان.
آره هست برنده پلی آقف با تیم 4ام آمریکای جنوبی بازی میکنه
قبلش نباید با اقیانوسیه بازی کنیم؟ یه راست می ریم با تیم چهارم امریکای جنوبی و بعد هم ببریم می ریم جام جهانی؟
خدا بخیر کنه پلی آف رو...اگه با نماینده کونکاکاف هم بودیم شانسمون صفر بود، چهارم امریکای جنوبی یا اروگوئه ست یا پاراگوئه=باخت حتمی