tut
Registered User
- نوشتهها
- 106
- لایکها
- 87
یادته ؟؟یه سوال: هنوز بازی پلی آف برای تیم سوم گروه هست یا نه؟
جانا سخن از زبان ما می گویی!
یادش بخیر تیم ایران سال 1998...
فقط یه استاد اسدی می ارزید به کل تیم ملی الان.
دروازه بان عابدزاده...
دفاع خاکپور با دفاع شدیدش
هافبک کریم باقری با شوت هاش
حمله علی دائی با ضربات سرش
یادش بخیر از جون مایه می ذاشتن، از جون.
به خدا باید در این فوتبال الان رو گل بگیرن و یه قرون بهش بودجه ندن، وگرنه ظرف یه دهه می شیم در سطح لائوس و افغانستان.
شما یادتون نیست اما من یادمه یه مجله بود به اسم ایران جوان ...
روی جلد یکی از شماره هاش عکس تک تک بازیکنای 98 رو زده بودن همه اینهایی که این دوستمون گفت بودن با دایی مصاحبه ویژه میذاشتن اون زمانا کسی حتی به خودش اجازه نمیداد به طرز حرف زدن دایی که نمیتونست س رو درست تلفظ کنه فکر کنه اون زمان دایی قدیس فوتبال ما بود مردی که با اون سبیلش مثل یه فرشته پرستیده میشدو همه آرزوی دیدن آخرین عکساشو داشتن و تو این مجله که باهاش مصاحبه کردن این شمارشو مثل طلا دوست داشتم یادش به خیر زمانی که بازیکنهای قهرمان تیم ملی شده بودن افتخار ملی ما ایرانیهای آرزو به دل ...
اما الانشم اگر میخواهی ببینی مشکل کجاس کافیه به رفتاری که با همون قهرمانای دیروز و اسطوره های امروز میشه نگاه کنی
واقعاً فوتبالی که توش عزیزی اون شکل به قهقرا و تحقیر به پیش بره باقری فراموش بشه و دایی با اون همه افتخار بازم حاشیه امنیت نداشته باشه وقتی اون مثلث قدرت به یاد ماندنی رو الان اینطور به دست خودشون نابود میکنن باید این فوتبال این سرنوشت رو داشته باشه فوتبال امروز ما هم از همین کارای ساده شروع کنه و یه کم اهالی بیسوادش شعور داشته باشن تا مثل رویانیان کریمی و دایی رو سنگ روی یخ نکنن یه کم فرهنگ داشته باشن تا لااقل فوتبال کثیفمون بیش از این بی آبرو و مسخره معرفی نشه ...
موقع باختها میان میگن چیکار باید بکنیم اما نمیخوان بفهمن که فوتبال از همین نتیجه گرفتنو نگرفتن تشکیل نمیشه فوتبال خیلی بزرگ تر از این باید بهش نگاه بشه ولی این فوتبال و اهالیش هنوز حتی تو جزئیاتی مثل ادبیات یه مدیرعامل و احترام به یه اسطوره و زنده نگه داشتن یاد یه بازیکن محبوب دهه 60 مثل شاهرخ بیانی بیسوادو عقب موندس
چی بگیم وقتی هنوز راه رفتنو بلد نیستیم و میخواهیم به خط پایان برسیم !!
از کجا بنالیم !
اصلاً هدفمونم نمیدونیم چیه از این علاقه بیخود به یه تیم بی انگیزه که اسم ملی رو یدک میکشه
پ.ن: این روزها من همون احساس نفرتی که از اینترنت ملی دارم از تیم ملی هم دارم !