• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

tut

Registered User
لایک‌ها
87
یه سوال: هنوز بازی پلی آف برای تیم سوم گروه هست یا نه؟

جانا سخن از زبان ما می گویی!
یادش بخیر تیم ایران سال 1998...
فقط یه استاد اسدی می ارزید به کل تیم ملی الان.
دروازه بان عابدزاده...
دفاع خاکپور با دفاع شدیدش
هافبک کریم باقری با شوت هاش
حمله علی دائی با ضربات سرش
یادش بخیر از جون مایه می ذاشتن، از جون.
به خدا باید در این فوتبال الان رو گل بگیرن و یه قرون بهش بودجه ندن، وگرنه ظرف یه دهه می شیم در سطح لائوس و افغانستان.
یادته ؟؟
شما یادتون نیست اما من یادمه یه مجله بود به اسم ایران جوان ...
روی جلد یکی از شماره هاش عکس تک تک بازیکنای 98 رو زده بودن همه اینهایی که این دوستمون گفت بودن با دایی مصاحبه ویژه میذاشتن اون زمانا کسی حتی به خودش اجازه نمیداد به طرز حرف زدن دایی که نمیتونست س رو درست تلفظ کنه فکر کنه اون زمان دایی قدیس فوتبال ما بود مردی که با اون سبیلش مثل یه فرشته پرستیده میشدو همه آرزوی دیدن آخرین عکساشو داشتن و تو این مجله که باهاش مصاحبه کردن این شمارشو مثل طلا دوست داشتم یادش به خیر زمانی که بازیکنهای قهرمان تیم ملی شده بودن افتخار ملی ما ایرانیهای آرزو به دل ...

اما الانشم اگر میخواهی ببینی مشکل کجاس کافیه به رفتاری که با همون قهرمانای دیروز و اسطوره های امروز میشه نگاه کنی

واقعاً فوتبالی که توش عزیزی اون شکل به قهقرا و تحقیر به پیش بره باقری فراموش بشه و دایی با اون همه افتخار بازم حاشیه امنیت نداشته باشه وقتی اون مثلث قدرت به یاد ماندنی رو الان اینطور به دست خودشون نابود میکنن باید این فوتبال این سرنوشت رو داشته باشه فوتبال امروز ما هم از همین کارای ساده شروع کنه و یه کم اهالی بیسوادش شعور داشته باشن تا مثل رویانیان کریمی و دایی رو سنگ روی یخ نکنن یه کم فرهنگ داشته باشن تا لااقل فوتبال کثیفمون بیش از این بی آبرو و مسخره معرفی نشه ...

موقع باختها میان میگن چیکار باید بکنیم اما نمیخوان بفهمن که فوتبال از همین نتیجه گرفتنو نگرفتن تشکیل نمیشه فوتبال خیلی بزرگ تر از این باید بهش نگاه بشه ولی این فوتبال و اهالیش هنوز حتی تو جزئیاتی مثل ادبیات یه مدیرعامل و احترام به یه اسطوره و زنده نگه داشتن یاد یه بازیکن محبوب دهه 60 مثل شاهرخ بیانی بیسوادو عقب موندس

چی بگیم وقتی هنوز راه رفتنو بلد نیستیم و میخواهیم به خط پایان برسیم !!

از کجا بنالیم !

اصلاً هدفمونم نمیدونیم چیه از این علاقه بیخود به یه تیم بی انگیزه که اسم ملی رو یدک میکشه

پ.ن: این روزها من همون احساس نفرتی که از اینترنت ملی دارم از تیم ملی هم دارم !

MAXXX

Registered User
لایک‌ها
33
آمریگای جنوبی 4 تا نماینده مستقیم داره چجوری قراره که تیم چهارمش بیاد با آسیا ؟
فکر میکنم یا با تیم 5 آمریکای جنوبی باید بازیکنه تیم اضافه آسیا
یا تیم 4 آمریکای مرکزی که دومی به نظر خیلی ساده تر میاد

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
نه قطعا با آمیریکای جنوبیه حالا نمیدونم چنت مستقیم میرن ولی میدونم باید با آمریکای جنوبی نماینده آسیا بازی کنه

tut

Registered User
لایک‌ها
87
یه چیزیم میگم که مسلماً همین شماها که همه اکثراً از نقدهای متفاوتم خوشتون میاد بدتون میاد ولی ما باید به خاطر غرب آسیا هم که شده آرزو بکنیم تیمهای منطقمون لااقل جای تیمهای شرقی صعود کنن متأسفانه نفرتی از تیمهای عربی پیدا کردیم که منطقی نیست اینکه همشون با تیم ما دشمنی دارن هم برفرض اگر اینطور باشه بازم من آرزو دارم اگر ایران به جام جهانی صعود نکرد این قطر باشه که به جای ازبک صعود کنه الان تو دنیا فوتبال ما اصلاً چیزی نیست که بهش فکر بکنن و جدی بگیرنش ولی اگرم بخوان تعریفش کنن به عنوان یه فوتبال از منطقه غرب آسیا ازش یاد میکنن منطقه ای که کلش هم عقب افتاده شده واقعاً باعث سرشکستگی ما هست که که نه خودمون نه کشورای همسایه مون مثل عراق که فوتبالی شبیه به ما هم داره هیچ امیدی به صعود ندارن اون گروه هم استرالیا و ژاپون صعود خواهند کرد و عربستانم که نیست و قطر و لبنان هم قدرتشو ندارن با ازبکستان رقابت کنن که مایه تأسفه تأسف دو چندان به خاطر فوتبال کشورمون و فوتبال منطقمون

به این امید که بازی ایران و عربستان تو بازیای غرب آسیا نشون بده دو تیم قدرتمند هستن و این دو تیم ناامید و زخم خورده کمی آبروداری کنن :|

پ.ن: فکر کنم خوب موقعی شد ! با توجه به جام جهانی بعدی که تو روسیه اس ازبکستان هم میره و ذهن ها رو بیشتر به سمت فوتبال سبک روسا جلب میکنه و کسایی هم هستن که هنوز شوروری سابق رو به عنوان قدرت برتر فوتبال تو دوره خودش به یاد میارن

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
دوستان با اجازه من تحلیل خودم رو می نویسم:

تیم ملی ما امروز در اوایل بازی بسیار خوب و هجومی شروع کرد که من واقعا امیدوار شدم. حرکات تیمی ما از جناح راست خیلی عالی بود و باز هم نقش اشکان دژاگه پر رنگ بود.

گل کاملا سالم و بی عیب و نقص ما رو داور بحرینی! مردود اعلام کرد. این مساله در روند حرکتی ما اختلال ایجاد کرد.

زمین بازی با توجه به بارش نسبتا طولانی باران به طور کاملا مشخصی در ارایه بازی مطلوب توسط بازیکنان مشکل ایجاد کرده بود ولی از طرف دیگه باید گفت شرایط برای هر دو طرف مساوی بود.

اما نیمه دوم هم نتوانستیم روند هجومی مناسبی داشته باشیم و باز هم همان سانترهای بی هدف و بد که همیشه توسط تمام مدافعان در تمام تیم های آسیایی! قطع می شود تکرار شد، معلوم نیست چه زمانی قرار هست دست از این سبک بازی منسوخ و بی ثمر برداریم؟!

محمد نوری در این بازی تا حدودی امیدوار کننده بازی کرد و غیر از گل سالمی که زد یکی دو تا پاس توی عمق خوب هم داد.

در صحنه گلی که دریافت کردیم، اول از همه باید دفاع توپ رو می زد که اگر یار قد بلندی مثل عقیلی داشتیم یا حتی محسن بنگر ممکن بود موفق تر باشیم. ولی به نظر می رسید که مهدی رحمتی هم می توانست با پرواز بلند توپ را مال خود بکند. البته نمی شه بهش ایراد صد در صد وارد کرد چون در هر حال سانتر تیز و خطرناکی بود.

در مجموع باخت بسیار بدی برای ما رقم خورد و در شبی باختیم که مستحق باخت نبودیم. (مثل بازی رفت که مستحق برد نبودیم و در خوشبینانه ترین حالت باید مساوی می کردیم، به هر حال این به اون در!)

اما چیزی که از همون اول کاملا مشخص بود این بود که همونطور که ما در بازی با کره غیرتی شده بودیم و انتحاری بازی کردیم این بار ازبک ها در این بازی میل شدید به برد داشتند و در تمام حرکاتشون از اول تا اخر بازی می شد این قضیه رو دید. خیلی درگیرانه بازی می کردند و حتی چند بار هم روی روان بچه های ما کار کردند و این نشون از تفکر حاکم بر تیم اونها داشت که قصد داشتند هر طوری هست ما رو ببرند.

شاید هم عدم حضور کی روش در کنار زمین تاثیر گذار بود ولی در هر حال تعویض ها که مسلما با نظر کی روش انجام شد تغییر خاصی ایجاد نکرد.

شرایط ما برای صعود بسیار مشکل شد.

عملا کلید برد ما دست قطر افتاده که امیدواریم اونجا دوباره بازیکن ها غیرتی بشوند و قطر رو در خانه خودش کنار بزنند. ازبکها واقعا شاخ شدند و سوم کردنشون خیلی سخت شده.

به هر حال هنوز هم امید هست.

این بازی باید مساوی می شد...

سخت پایانی:

با این صحبت های تکراری که بازیکن های ما بی غیرت هستند و یا لایق فلان و بهمان هستند موافق نیستم.

شب همه خوش

Last edited:

tut

Registered User
لایک‌ها
87
نه عزیز ! همون تیم 5 ام آمریکای لاتینه که حتم داشته باش آسیاییا اونم برفرض ایران باشه نمیتونن جلوی این قلدرا (کلمبیا شیلی ونزوئلا پرو همشون خطرین!) کاری از پیش ببرن خیلی کم سابقه داشته ما تیمهای اون منطقه رو شکست بدیم مگه تو بازیای دوستانه که تیم دومشونو شکست دادیم که هیچ سودیم نداشته البته مکزیک مال امریکای مرکزیه ولی سبکش مثل همیناس و مثالیه که حتماً یادتونه که چه شکستای بدی جلوش داشتیم دیگه اینا هم همین شکلی بازی میکنن ...

hamed 1369

Registered User
لایک‌ها
173
گروه اوضاعش خیلی خفن شد ----احتماله اینکه کره هم حذف بشه وجود داره چون دو تا بازی با ما و ازبک داره که مارو میبره اما ازبک واقعا تیم چغری هست ---کلا اوضاع خرابه مخصوصا واسه تیم ما
من نمیدونم این مسئولین ما چرا اینقدر نمیفهمم و هی اشتباهشون رو تکرار میکنن --اینهمه پول دادیم به کیروش ---خدا وکیلی یکی به من بگه تو این چنتا بازی از تیم ملی چی دیده که امید به رفتن به جام جهانی داشته باشیم
تیمی که تو خونه خودش نمیتونه امیتاز بگیره همین میشه دیگه
تیمی که تو خونه خودش تک مهاجمه و با دو تا هافبک دفاعی بازی کنه همین میشه دیگه
تیمی که با ترس بازی کنه همین میشه دیگه
از 9 امتیاز داخل خونه فقط 4 تا گرفتیم این فاجعه هست
واقعا اگه بخواد همینجوری ترسو بازی کنن و تاکتیک خاصی جز پاسکاری عرضی نداشته باشن من که میگم له زور لبنان رو میبریم شاید یک صفر ---با قطر میابزیم یا خوشبینانه مساوی --کره رو هم باخت رو شاخشه
کلا با 10 امتیاز خداحافظی میکنیم و حتی سوم هم نمیشیم

• Like
Reactions: tut

Armin_2012

Registered User
لایک‌ها
147
این تیمی که تو خونه ی خودش توانایی شکست یک تیم دسته چندمی آسیا رو نداره؛ اصلا لیاقت رفتن به جام جهانی رو نداره. لبنان اونجوری، ازبکستان اینجوری، آخه آدم به کی بگه!

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
Argentina 9 6 2 1 20 7 20
Ecuador 9 5 2 2 12 9 17
Colombia 8 5 1 2 14 6 16
Venezuela 9 3 3 3 8 9 12
Uruguay 9 3 3 3 16 18 12
Chile 9 4 0 5 14 18 12
Bolivia 9 2 2 5 12 14 8
Peru 9 2 2 5 10 15 8
Paraguay 9 2 1 6 6 16 7

tut

Registered User
لایک‌ها
87
گروه اوضاعش خیلی خفن شد ----احتماله اینکه کره هم حذف بشه وجود داره چون دو تا بازی با ما و ازبک داره که مارو میبره اما ازبک واقعا تیم چغری هست ---کلا اوضاع خرابه مخصوصا واسه تیم ما
من نمیدونم این مسئولین ما چرا اینقدر نمیفهمم و هی اشتباهشون رو تکرار میکنن --اینهمه پول دادیم به کیروش ---خدا وکیلی یکی به من بگه تو این چنتا بازی از تیم ملی چی دیده که امید به رفتن به جام جهانی داشته باشیم
تیمی که تو خونه خودش نمیتونه امیتاز بگیره همین میشه دیگه
تیمی که تو خونه خودش تک مهاجمه و با دو تا هافبک دفاعی بازی کنه همین میشه دیگه
تیمی که با ترس بازی کنه همین میشه دیگه
از 9 امتیاز داخل خونه فقط 4 تا گرفتیم این فاجعه هست
واقعا اگه بخواد همینجوری ترسو بازی کنن و تاکتیک خاصی جز پاسکاری عرضی نداشته باشن من که میگم له زور لبنان رو میبریم شاید یک صفر ---با قطر میابزیم یا خوشبینانه مساوی --کره رو هم باخت رو شاخشه
کلا با 10 امتیاز خداحافظی میکنیم و حتی سوم هم نمیشیم
اولاً بگم با حرفت که اوضاع خفن شده کامل موافقم :D من کلی حساب کتاب کرده بودم و فکر میکردم با 13 امتیاز روی کاغذ در هر شرایطی دوم میشیم اما الان میبینم 13 امتیاز بگیریم بازم احتمال زیاد ازبکا دوم میشن که در نوع خودش خیلی خفن واره !!
در کل پیش بینی همیشه شیرینه :دی
لبنان رو میبریم ولی خیلی دیر چون قبلش با قطر داریم و قطر هرچی داره میذاره برای بازی با ما و شک نکنید بیشتر از مساوی نمیگیریم با کره هم دوباره مثل دور قبل مساوی میکنیم کره ازبک رو میبره چون زورشو داره ازبکی که امروز ما رو برد سر حماقت خودمون برد که وقتی نیمه دوم تا دقیقه هفتاد جز یه شوت از راه دور نکردیمو فقط وسط زمین چرخیدیم هر تیمی هم جای اونا بود ما رو غافلگیر میکرد و میگفت یا گل بزن یا گل بخور واقعاً نیمه دوم تا دقیقه 70 معلوم بود بازیکنها اصلاً دوست ندارن برنده باشن و حمله نمیکردن بدترین لحظاتو رقم زدن و میدونستم گلو میخورن و خوردن بعدم احساسی بازی کردن و نشون دادن حرفای کیروش که گفته 90 دقیقه میجنگن هم شعاری مهمل بیش نبوده ! پس این ازبکستان نبود که قوی بود ازبکستان اگر قدرت داشت میانه میدان رو به تیمی خراب مثل اینا واگذار نمیکرد تا راحت پاسکاری کنن !! (شرم اوره بهشون بگیم تیم ملی واقعاً) کره قطر و لبنان رو هم میبره و فکر کنم با 17 امتیاز به کارش پایان میده و جلوی ایران هم یه بازی تشریفاتی برگزار میکنه میمونه قطر که اگر با ما مساوی کنه شانس زیادی جلوی ازبک و کره نداره و ما میتونیم با سه امتیاز احتمالی از برد جلوی لبنان و 10 امتیازی شدن سوم گروه بشیم در کل دوم شدنمون خیلی بعیده ولی سوم میشیم تا بریم جلوی یه تیم مثل شیلی پرو بولیوی کلمیا یا حتی اوروگوئه!! له میشیمو برمیگردیم مگر ... مگر یه اتفاق بیفته اونم اینه که ما قطر رو هم ببریم و قطر بیادو مردونگی به خرج بده و تو ازبکستان حریفشو متوقف کنه!! (جوک در حد لالیگو!) که در این صورت همه چیز رویاییه و ما به جای ازبک صعود میکنیم اما به نظرم بعیده اینجوری درو تخته جور بشه ازبکا اینقدرا هم بی عرضه نیستن نتونن قطریارو تو تاشکند شکست بدن !!
منم پیش بینی میکردم و بارها همون روزای قرعه کشی به دوستان گوشزد کردم ازبک مارو نقره داغ میکنه سرچ کنید پستای اون روزارو هر محرومی که خیلی از ازبکستان حرف زده من بودم :دی

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
از نظر من علت تمام این شکست های فوتبالی میتونه
1-فوتبال ما یه بحثی هستش که کاملا از فرهنگمون تاثیر میگیره، از شکل زیستن ما از نوع تعاملمون با هم از انگیزه ی ملی مون از تلاش و امید جمعیمون، خوب تیم ملی کاملا از این جامعه و روحیاتش تاثیر میگیره
2-عوامل مالی، اصولا خاور میانه ای جماعت انسان های راحت طلبی هستن، سقف آرزو های کوتاه و بی مسئولیت به مسائلی غیر از مسائل فردی خودشون. وقتی که یه بازیکن در آمدش از یک استاد تمام(پرفسور)بیشتر هستش چی باید گفت؟
حتما میگیم همه ی دنیا فوتبالیستا در آمدشون بییشتره، شکی نیست اما این دستمزد واسه بازیکنایی که تیم های ملیشون و تیم های باشگاهیشون موفق هستن خیلی صادقه مگر برخی ستارگان استثنائی
مثلا
اگر بارسا و رئال یا منچستر یونایتد یا چلسی یا بایرن و ... دستمزد بالایی میگرن بخاطر اینه که ارزش در برابر بهای پرداختی اونجا حاکمه.
اما در فوتبال ما ارزش در بهای پرداختی وجود نداره، واقعا تو چند ساله ی اخیر با تیم های مثل تایلند، تاجیکستان، حتی گوام چقدر تفاوت داشتیم؟
در ضمن فوتبال ما از سرمایه های ملی تغذیه میشه به قولی از بیت المال و نه سرمایه های تولیدی و اسپانسر ها،
3-در مورد مدیریت چیزی نگم بهتره که قربونش برم همه مدیر تشریف دارن.
4- مربیان و تخصص، واقعیت اینه که فوتبال ما از نظر زیرپایه ای شدیدا درگیر فساد و بهره کشی های مالی قرار داره، جایی که مربی های تیم های پایه ای دلال های قهاری شدند و بازیکن ها ذکر و فکرشون این چنین مسائلی شده و کیفیت فوتبال کمترین مهمی شده که مورد توجه قرار میگیره
5- عدم واقع بینی و درک صحیح شرایط، به این شکل که باید قبول کنیم ما یه فوتبال درجه 2 داریم، توی مسابقه ی پیشرفت جا موندیم و از امروز باید به نوسازی پرداخت، اما هنوز ما فکر میکنیم یه غول آسیایی هستیم و ....
متاسفانه رنکینگ فیفا تنها چیزیه که دلت مدیران رو خوش کرده، بنظرم این فوتبال باید در رده ی 100 تا 110 تیم های جهان قرار داشته باشه.باید واقعا گرا باشیم و قبول کنیم که نه استعداد داریم، نه بازیکن داریم، نه تماشاچی با شعور داریم نه مربی داریم نه مدیر داریم نه تاسیسات ورزشی داریم و نه دلسوز داریم
6- تماشاچی و فوتبال دوستان که یکی از عوامل اصلی این وضعیت هستند
نمونش امشب، وقتی 40 50 هزار نفر شعورشون پایینه و موقع پخش سرود ملی ازبکستان سوت میزنن دیگه همه چیز روشنه،
یا تو یه بازی وقتی تیم علی دایی از عربستان جلو بود حلوا حلواش میکردن و قتی که باخت....
بنظرم ریشه های فرهنگی بسیار ضعیف و عقبماندگی فرهنگی منشاء اصلی تمام مسائل بالا هستش

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
این تیمی که تو خونه ی خودش توانایی شکست یک تیم دسته چندمی آسیا رو نداره؛ اصلا لیاقت رفتن به جام جهانی رو نداره. لبنان اونجوری، ازبکستان اینجوری، آخه آدم به کی بگه!

دادا خداوکیلی ازبازی مقابل کره بهتر بازی کردیم بهتر ازونا بودیم
شاتس نیاوردیم
توبازی با کره شانس اوردیم بازی رو بردیم
اینجا برعکس.......

tut

Registered User
لایک‌ها
87
از نظر من علت تمام این شکست های فوتبالی میتونه
1-فوتبال ما یه بحثی هستش که کاملا از فرهنگمون تاثیر میگیره، از شکل زیستن ما از نوع تعاملمون با هم از انگیزه ی ملی مون از تلاش و امید جمعیمون، خوب تیم ملی کاملا از این جامعه و روحیاتش تاثیر میگیره
2-عوامل مالی، اصولا خاور میانه ای جماعت انسان های راحت طلبی هستن، سقف آرزو های کوتاه و بی مسئولیت به مسائلی غیر از مسائل فردی خودشون. وقتی که یه بازیکن در آمدش از یک استاد تمام(پرفسور)بیشتر هستش چی باید گفت؟
حتما میگیم همه ی دنیا فوتبالیستا در آمدشون بییشتره، شکی نیست اما این دستمزد واسه بازیکنایی که تیم های ملیشون و تیم های باشگاهیشون موفق هستن خیلی صادقه مگر برخی ستارگان استثنائی
مثلا
اگر بارسا و رئال یا منچستر یونایتد یا چلسی یا بایرن و ... دستمزد بالایی میگرن بخاطر اینه که ارزش در برابر بهای پرداختی اونجا حاکمه.
اما در فوتبال ما ارزش در بهای پرداختی وجود نداره، واقعا تو چند ساله ی اخیر با تیم های مثل تایلند، تاجیکستان، حتی گوام چقدر تفاوت داشتیم؟
در ضمن فوتبال ما از سرمایه های ملی تغذیه میشه به قولی از بیت المال و نه سرمایه های تولیدی و اسپانسر ها،
3-در مورد مدیریت چیزی نگم بهتره که قربونش برم همه مدیر تشریف دارن.
4- مربیان و تخصص، واقعیت اینه که فوتبال ما از نظر زیرپایه ای شدیدا درگیر فساد و بهره کشی های مالی قرار داره، جایی که مربی های تیم های پایه ای دلال های قهاری شدند و بازیکن ها ذکر و فکرشون این چنین مسائلی شده و کیفیت فوتبال کمترین مهمی شده که مورد توجه قرار میگیره
5- عدم واقع بینی و درک صحیح شرایط، به این شکل که باید قبول کنیم ما یه فوتبال درجه 2 داریم، توی مسابقه ی پیشرفت جا موندیم و از امروز باید به نوسازی پرداخت، اما هنوز ما فکر میکنیم یه غول آسیایی هستیم و ....
متاسفانه رنکینگ فیفا تنها چیزیه که دلت مدیران رو خوش کرده، بنظرم این فوتبال باید در رده ی 100 تا 110 تیم های جهان قرار داشته باشه.باید واقعا گرا باشیم و قبول کنیم که نه استعداد داریم، نه بازیکن داریم، نه تماشاچی با شعور داریم نه مربی داریم نه مدیر داریم نه تاسیسات ورزشی داریم و نه دلسوز داریم
6- تماشاچی و فوتبال دوستان که یکی از عوامل اصلی این وضعیت هستند
نمونش امشب، وقتی 40 50 هزار نفر شعورشون پایینه و موقع پخش سرود ملی ازبکستان سوت میزنن دیگه همه چیز روشنه،
یا تو یه بازی وقتی تیم علی دایی از عربستان جلو بود حلوا حلواش میکردن و قتی که باخت....
بنظرم ریشه های فرهنگی بسیار ضعیف و عقبماندگی فرهنگی منشاء اصلی تمام مسائل بالا هستش
دلم میخواست استارتر بودم و این پست رو سر در تاپیک میزدم دوستان لایک بدن خیلی لایک بدن که دوتا کمه

لایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک +++++++++++++++++++

tut

Registered User
لایک‌ها
87
تو پیش بینیام یه اشتباهم بود یه فرضم هست که میتونه پیش بیاد به شرط اینکه شوک درست حسابی به تیم ملی وارد کنن واقعاً ممکنه که ما از بازیای باقیمونده 7 امتیاز بگیریم و ازبکا 6 امتیاز تا برابر بشیم و اون موقع با تفاضل بهتر صعود کنیم البته در صورتیکه تعداد گل زده حساب بشه باز ازبکا شانسشون حداقل تا این لحظه با 4 گل زده در مقابل 2 گل زده ایران بیشتره ولی میشه روی برد پر گل جلوی لبنان حساب کرد ما اگر قطر رو ببریم و لبنان رو ببریم و ابزکستان به کره ببازه (حتی اگر قطرو لبنانو برده باشه) بازی اخر جلوی کره شاید همه چیز دست خودمون باشه و وای اگر اون موقع با باخت جلوی کره دوباره همه ناامید بشن ...!

عجب حکایتی شده این تیم بصطلاح ملی !

Armin_2012

Registered User
لایک‌ها
147
دادا خداوکیلی ازبازی مقابل کره بهتر بازی کردیم بهتر ازونا بودیم
شاتس نیاوردیم
توبازی با کره شانس اوردیم بازی رو بردیم
اینجا برعکس.......

آخه دادا بد و خوب بازی کردن رو باید در مقابل تیمی بگیم مثل کره که اگر نگیم بهتر حداقل هم سطح ماست. بگیم باشه مثلا جلوی ژاپن خوب بازی کردیم ولی بخت یارمون نبود باختیم. ولی یکی مثل لبنان یا ازبکستان که در عالم فوتبال تو قاره خودمون هیچ جایگاهی ندارند رو باید لوله کنیم. حالا نمیگم هفت - هیچ، ولی روی کاغذ اسم تیم ملی ایران در مقابل اسم تیم ملی ازبکستان بالای دو - هیچ گل میزنه. اگه اینا رو لوله نکنیم پس فردا میخوایم چیکار کنیم؟ بشیم کیسه بکس بقیه تیم ها ؟!

باورکن بچه دبیرستانیهای ما که گل کوچیک تو خیابون بازی میکنند اگه جلوی ازبکستان بازی میکردن دیگه حداقل مساوی صفر - صفر رو میگرفتن. مربی از اونسر دنیا آوردیم - هرچی خواستن بهشون دادیم اما دریغ از یک برد.

فوتسال که اونجوری آبروریزی کرد، دیگه نمیدونم باخت ازبکستان رو کجای دلم بزارم.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
آخه دادا بد و خوب بازی کردن رو باید در مقابل تیمی بگیم مثل کره که اگر نگیم بهتر حداقل هم سطح ماست. بگیم باشه مثلا جلوی ژاپن خوب بازی کردیم ولی بخت یارمون نبود باختیم. ولی یکی مثل لبنان یا ازبکستان که در عالم فوتبال تو قاره خودمون هیچ جایگاهی ندارند رو باید لوله کنیم. حالا نمیگم هفت - هیچ، ولی روی کاغذ اسم تیم ملی ایران در مقابل اسم تیم ملی ازبکستان بالای دو - هیچ گل میزنه. اگه اینا رو لوله نکنیم پس فردا میخوایم چیکار کنیم؟ بشیم کیسه بکس بقیه تیم ها ؟!

باورکن بچه دبیرستانیهای ما که گل کوچیک تو خیابون بازی میکنند اگه جلوی ازبکستان بازی میکردن دیگه حداقل مساوی صفر - صفر رو میگرفتن. مربی از اونسر دنیا آوردیم - هرچی خواستن بهشون دادیم اما دریغ از یک برد.

فوتسال که اونجوری آبروریزی کرد، دیگه نمیدونم باخت ازبکستان رو کجای دلم بزارم.
این حرفایی که میزنی مال 10 سال قبله اگه ازبک تیم درجه دو باشه ما در خوشبینانه ترین حالتش اگه درجه سه نباشیم ما هم همون دو هستیم !!
ایران رو با کره و ژاپن مقایسه میکنی تو سال 2012 اونا همین حالا فوتبالشون 10 سال از ما جلوتره
فقط خود ما تیممونو یه ابر قدرت میدونیم و گرنه یه نگاهی به همین تحیل های سایت های خارجی بنداز اونا هم ما رو درجه دو می بینن تو همین بازیه کره با وجود اینکه بازی در آزادی بود شانس بیشتری برای کره قائل بودن !!!

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
واقعابا وجود تیمی مثله ژاپن که از 5 تا بازیش 13 امتیاز گرفته چه جوری رومون میشه بگیم قدرته اسیاهو از این حرفا؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعابا وجود تیمی مثله ژاپن که از 5 تا بازیش 13 امتیاز گرفته چه جوری رومون میشه بگیم قدرته اسیاهو از این حرفا؟

این حرف رو همین مدیرای فوتبالی میزنن وگرنه ادم منطقی باشه میدنه که الان ما با ارفاق بعد از ژاپن و کره و استرالیا تو اسیا یه تیم درجه 2 هستیم.

در حد تیمهایی مثل عربستان ، عراق و ازبکستان و کره شمالی

حتی وضعیت عربستان و عراق شاید از ما بهتر هم باشه. ما الان تو شکست دادن تیمی مثل قطر هم دچار مشکل هستیم.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
برای این شعار پوچ غیرت ....و بازیکن بی غیرت و این دست شعارها .........حرف دارم

ببینید در ابتدای شکل گیری فوتبال ، یکسری ملوان پا برهنه مثلاً تو شفیلد دنبال توپ می دویدند و شبها پاشون رو میزاشتن تو قالب یخ که فرداش برن بازی کنند .
این نسل ها ادامه پیدا کرد تا تو ایران خودمون امثال ناصر خان و علی پروین و اینها که برای هیچی دنبال توپ میدویدند
وقتی میگفتند فوتبال ملی طرف احساس میکرد رفته جنگ و باید بجنگه که تو این بازی هر جوری شده کشورشو و مردمش رو خوشحال کنه در اون زمان فوتبال به مثابحه سرگرمی و در عین حال یک رقابتی بود که در یک محیط ورزشی بین کشورها رقابتی غیر از یک رقابت جنگی با کشت و کشتار صورت میگرفت...
ولی امروزه روز سرمایه داری همه چیزو قورت داده فوتبال هم یکی از اونهاست...
از وقتی فوتبال به طور کامل حرفه ای شد دیگه فوتبال و سایر داستانهاش برای بازیکنهای فوتبال به مثابحه شغل حساب شد اونهم نه یک شغل معمولی یک شغل در آمد زا که شما رو هم پول دار میکنه هم معروف.....
ببنید مقایسه ساده ایه شما رو میفرستند جنگ به عنوان سرباز وطن میگند آقا بجنگ، اگر بترسی و در بری حق دارن بگن که آقا چه آدم بی غیرتی چون اینجا غیرت داره کار میکنه
ولی یک زمان هست پول میدن میگن برو بجنگ اینجا دیگه در بری نمیگند عجب بی غیرتی بود میگن عجب بی مسئولیتی بود و این این بی مسئولیتی رو باید فرماند شما پاسخ گو باشه که شما رو استخدام کرده و برنامه ریزی درستی واسه جنگیدن شما نداشته...و نفر بدی رو انتخاب کرده....
اساساً وقتی فوتبال حرفه ای شد نگاها هم عوض شد دیگه به فوتبال به اون شکل اسطوره ای نگاه نمیشه یک مشت ستاره میلیاردی مثل رونالدو و مسی و.... ستاره های فوتبال هستند که سوار ماشین های میلیاردی میشن عکس میگرند با پولهاشونم گاهی یک کمکی به فقرا میکنند که یک پزِی هم بابت خیریشون بدند و بیشتر برند جلو دوربین ها
ولی همین ستاره ها اگر یک روز بلنگن باید از لامبورگینی پیاده بشند پیکان سوار بشند.
چون دارند توی یک سیستم درست کار میکنند و فوتبال شغلشونه و نه غیرتشون و نه ناموسشون ....
ممد نوری هیچوقت علی پروین نمیشه ، رحمتی هم خدا بیامرز ناصر خان نمیشه میدونید چرا چون اینها شغلشون فوتباله ولی اونها عشقشون فوتبال بود....
حالا غرب اومده سیستماتیک کسانی که شغلشون فوتباله ولی برای در آمد بیشتر سعی میکنند بهترین باشند رو در اختیار بگیرند و مدیریتشون کنند
ولی ما فقط یاد گرفتیم باید پول خرج کرد و بازیکن هم باید غیرت داشته باشه نه آقا داری پول میدی غیرت چیه ؟؟؟
بازیکن باید خوب بازی کنه چون پول میگیره پس اگر بد بازی کرد باید حذف بشه و باید سرمایه گذاری درست انجام بشه ولی ما شعارهامون آنقدر در استادیوم ها ناپخته است که میگیم بازیکن بی غیرت نمی خوایم اگر میگیم کفاشیان بده نمی دونیم چرا بده....
چون اساساً هیچ درکی از سیستم فوتبال نوین و تاثیر ها و روشهای سرمایه داری و بازدهی در فوتبال نداریم..............

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ما همیشه توی صعود به جام جهانی مشکل داشتیم همین 98 هم که صعود کردیم با معجزه و شانس بود این همه هوادار فوتبال ولی یه تیم که حالا داره میشه درجه 2 آسیا یک جای کار می لنگه

• Like
Reactions: tut
بالا