• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
سلام به همه دوستان آرسنالی

به امید خدا فردا تاتنهام رو میبریم .دوست دارم مثل فصل قبل پرگل ببریم.

سطح بازي تاتنهام به ما نزديک شده؛
[h=1]ونگر: دربي شمال لندن حساسيت بالايي دارد[/h]
[h=2] سرمربي آرسنال در آستانه ديدار حساس با تاتنهام تاکيد کرد دربي شمال لندن حساسيت بسيار بالايي دارد.[/h]
00036248.jpg

به نقل از ساکرنت، دربي حساس لندن بين تيم‌هاي آرسنال و تاتنهام هاتسپر فردا (شنبه) از ساعت 16:15 به وقت تهران انجام مي‌شود.

سرمربي توپچي‌ها معتقد است پيروزي در دربي‌ها مي‌تواند به رسيدن به جمع 4 تيم برتر در پايان فصل کمک بسياري کند.

آرسن ونگر در اين مورد گفت: نتيجه دربي‌ها مي‌تواند کمک بسياري به رتبه‌اي که در پايان فصل بدست مي‌آوريم داشته باشد و شايد حضور ما در ليگ قهرمانان سال آينده را رقم بزند. اين ديدارها همواره در فضاي رقابت‌گونه انجام مي‌شوند. اميدوارم دربي حساس برابر تاتنهام نيز به همين شکل برگزار شود. هر سال از من در مورد اينکه تاتنهام توانسته سطح بازي خودش را به ما نزديک کند سوال مي‌شود. براي مدت‌هاي طولاني ما همواره قهرمان ليگ برتر مي‌شديم و آنها حتي در جمع 4 تيم برتر قرار نمي‌گرفتند. البته که آنها خودشان را قدرتمندتر کرده‌اند. آنها هر سال براي بدست آوردن رتبه‌هاي بهتر مي‌جنگند و ثبات بيشتري از خودشان نشان مي‌دهند.

ونگر در ادامه گفت: به هيچ وجه تصور نمي‌کنم تغيير سرمربي آنها به شيوه بازي‌شان خللي وارد کرده باشد. تغييرهايي نيز در ترکيب خود داشته و برخي بازيکنان خوبشان را از دست داده‌اند. رافائل فان در فارت و لوکا مودريچ بازيکنان خلاقي بودند که تابستان گذشته تاتنهام را ترک کرده‌اند ولي آنها هنوز جرمين دفو، امانوئل آدبايور، آرون لنن و گرت بيل را در ترکيب دارند. در هر حال دربي شمال لندن همواره حساسيت بالايي داشته است. از دست دادن امتياز در ديدارهاي اخير ما را مجبور کرده تا در اين ديدار به پيروزي فکر کنيم. ما در ورزشگاه خانگي بازي مي‌کنيم و اين موضوع موجب مي‌شود با حمايت هواداران قدرتمندتر شويم.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
جالب خواهد بود که ببینید از میان تمام کسانی که به بهانه مصدومیت به تیم های ملی نرفته اند، چه کسی این هفته بازی خواهد کرد و چه کسی بازی نمی کند. من شخصا 10 پوند شرط می بندم که 90 درصد آنها بازی می کنند!"

10 پوند شرط بسته! فک کنم رکورد بیشترین ولخرجی ونگر باشه!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
گازیدیس میگوید:"ما با نگاه به دو،سه سال آینده،خواهیم دید باشگاه در سکویی برجسته ،قادر خواهد بود با هر تیمی در جهان رقابت کند."

گازیدیس میگوید آرسنال باید در فصل آینده معاملات تجاری بزرگی انجام دهد تا جایگاه مالی خود را تقویت کند.

توپچی ها در سال 2006 به ورزشگاه 60،361 نفری امارات نقل مکان کردند و گردش مالی 177.7 میلیون پوندی خود را به 243 میلیون پوند افزایش دادند.

فصل آینده قرارداد حامی مالی پیراهن آنها (فلی امیریتس) به پایان خواهد رسید و آنها میتوانند با یک قرارداد بزرگ پیشرفت چشمگیری داشته باشند.اسپانسر پیراهن آنها امارات است که در هر فصل 5.5 میلیون پوند به آنها میدهد.این در صورتی است که تیمهایی نظیر منچستر با قرادادی که تا سال 2014 با شورلت دارند چیزی حدود 51 میلیون پوند خواهند گرفت.

آنها همچنین انتظار دارند با تمام شدن قراداد شان با نایک،قرارداد 13 میلیون پوندی شان را دوبرابر کنند.

گازیدیس میگوید:"در حال حاضر ما دارای ورزشگاه هستیم.مرحله اول از دید ما محقق شده است.باید در مرحله ای قدم بگذاریم که در اولین گام آن باید برخی از معاملات تجاری را که برای ساخت استادیوم بسته بودیم،با مذاکره ای بزرگ تغییر دهیم."

"وقتیکه چنین اتفاقی بیفتد،ما دومین گام بزرگ خود را برداشته ایم،این کار از لحاظ بزرگی با انتقال به ورزشگاه جدیدمان قابل مقایسه است."(گام اول ساخت استادیوم،گام دوم،ثبت قرارداد با اسپانسرهای جدید)

"این برای ما به یک پروژه چالشی تبدیل شده است،اما ما خودمان را به سطح باشگاههای برجسته اروپایی خواهیم رساند،و این همان چیزی است که 10 سال آخرمان را وقف آن کرده ایم."

"بسیار واضح است که این کار ما را رو به جلو سوق داده و ما را در بین 5 باشگاه برتر دنیا از نظر مالی قرار خواهد داد،که این موقعیت فوق العاده ای خواهد بود."

گازیدیس معتقد است آرسنال در فصل آینده به یوفا برای معرفی و ترویج قانون فایر پلی مالی کمک خواهد کرد.

او براین باور است که این قانون میتواند به توپچی ها برای شروع رقابت برای بدست آوردن بهترین بازیکنان اروپا کمک کند.در فصول گذشته آنها بازیکنان بسیار کلیدی را از دست دادند.

"چنانچه قابلیتهای مالی ما پیشرفت کند و مسائل اقتصادی دنیای فوتبال عقلانی شود،توانایی ما برای رقابت در سطوح پرداخت دستمزد ها برای بهترین استعدادهای فوتبال افزایش خواهد یافت."

باشگاههای اروپایی اگر نتوانند قوانین یوفا را اجابت کنند،محروم خواهند شد و گازیدیس هشدار میدهد که یوفا باید این مجازاتها را اعمال کند.

گازیدیس میگوید:"یوفا تحت بررسی دقیق و فشار است.هر نشانه ای که ما تا کنون از یوفا دریافت کرده ایم این بوده است که آنها در این مورد بسیار جدی هستند."

"پلاتینی رییس یوفا این موضوع را به عنوان برنامه کاری خود زمانی که نامزد کسب صندلی یوفا بود قرار داده بود،اگر آنها این قوانین را به خوبی اجرا نکنند و روی آن تاکید نداشته باشند،اعتبار خود را خدشه دار خواهند کرد و آنها از این موضوع به خوبی آگاهند."

گازیدیس باور دارد که این قوانین حتی میتواند در خود لیگ برتر نیز اعمال شود.

"سران باشگاهها در سراسر لیگ در حال رسیدن به این اتفاق نظر هستند که ما نیاز داریم قوانین مالی را شدیدتر نظارت کنیم.این چیزی است که برای لیگ برتر،باشگاهها،صاحبان و هواداران خوب است."

گازیدیس این ادعا را که لیگ برتر دارای رقابت کمی است را رد میکند.

"این یک نگرانی تاریخی بوده است،اما من فکر میکنم که این نگرانی کمتر وکمتر شده است.ما شاهد این هستیم که درآمد لیگ برتر در حال رشد کردن و افزایش یافتن است.و از نظر قدرت هزینه کردن خودمان را از دیگر لیگها جدا کرده ایم."

"به طور کلی چه با اجرای قانون فایر پلی مالی و چه بدون اجرای آن،جریان گسیل شدن بازیکنان با استعداد به لیگ برتر در حال افزایش است."

"در حقیقت بعد از گذشت یک مدت طولانی تر،این افزایش ثبات باعث خواهد شد که مالکان بهتری جذب باشگاهها شوند و در واقع منجر به رشد بیشتر و حتی ایجاد آینده ای هیجان انگیز تر شود."
///
با تمام این تزهای اقتصادی و رو به رشد بودن سود دهی و... هنوز که هنوزه تو تمدید قرارداد بازیکن هامون مشکل داریم! هر چند که چند ماه پیش بعد از عدم توافق بر سر تمدید فن پوسی گفتش که باید ساختار دستمزدها رو تغییر بدیم!
خلاصه اگر قرارداد ولکات تمدید نشه یعنی ریدن!!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
Team to play Sp*rs: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Arteta, Wilshere, Cazorla, Walcott, Podolski, Giroud.

Subs: Mannone, Jenkinson, Santos, Coquelin, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Arshavin.

هانری کبیر -لمن-پیرس -کمپل هم تو ورزشگاه هستند

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
عجب حالی داد دربی

این ادبایور عجب تکلی زد 10 تا اخراج داشت تیمشون رو به فنا داد

کازولا رو هیچ جوره نمیتونن بگیرن

جیرو هم داره عالی کار میکنه
چه قد گفتم این جیرو مهاجم خوبیه نامتعادل لایی زد

فوق العاده پتانسیل بالایی داره
اصلا برد دربی خیلی حال میده نیمه دومم باید بکوبیم عقب نکشیم

اون صحنه درگیری جک منو عاشقش کرد
با چه غیرت و حرارتی داشت بازی میکرد

گل ژیرو

http://www.mediafire.com/?i7qbzbby2qiz6ft

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
تبریک دربی رو مقتدرانه بردیم
بازم ونگر بواس رو 5تایی کرد

5-2
سانتی کازولا بی شک بهترین بازیکن زمین بود عالی بود

این چمبو چه قد اماده بود تو 5 دقیقه که اومد چه قد دریبل زد

کوسیلنی هم بالاخره داره میاد رو فرم

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
عجب بازی ای کردیم
تبریک میگم
5 تا کم بود واسه تاتنهام
اما کلا از این نتیجه کاملا راضی و خشنود هستیم :دی
2 تا 5-2 پیاپی!
من نمیدونم دیگه این طرفدارای تاتی چطور جرات میکنم حرف بزنن!

همه خوب بودن
اما گل دوم که خوردیم گل مفتی بود انصافا.
ژیرو هم کماکان گلزن امید روزهای درخشان برای این بازیکن خوش استیل.
سانتی عالی بود ....

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
میگم اگر تیم کلا من بازی رو نگا نکنم اینطوری نتیجه بگیره واقعا باید یه تصمیم جدی بگیرم کلا نگاه نکنم تا جشن قهرمانی :D

تو این روز^%%$% که برای ما گذشت و همه درگیر مشکلات بودیم واقعا خبری خوشحال کننده ای شنیدم...

دم آرسنال و آرسنالی گرم...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
شروع خوبی نداشتیم و بازی دست تاتنهام بود! و این عامل دقیقا به خاطر عدم وجود یک هافبک دفاعی و جنگنده در تیم هست که تا به حال 10 دفعه این نکته رو گفتم!!
اما اخراج اون بی بته خیلی قشنگ رید به تاتنهام! :دی جالب بود که بعد از اخراج بی بته ی توگویی تا لحظه ی رسیدن به گل تساوی اینقدر تهاجمی شده بودیم که کوشلنی شده بود هافبک وسط تیم! وحشتناک ریخته بودیم جلو!
در کل بازی بسیار زیبایی بود و مهمترین داربی لندن رو بردیم! خیلی سر زنده و سر حال بودیم!
رئیس هم ولکات رو تو زمین نگه داشت و به جاش ژیرو رو کشید بیرون تا ولکات هم گل بزنه که بالاخره اون هم گل زد!
من از CANAL+ بازی رو می دیدم و بعد از گل چهارم کازورلا، گزارشگر و مفسر با همدیگه گفتن: کا...زور...لا(یعنی سه بخش کردن اسمش رو خیلی حرکت با مزه ای بود و حال کردیم :دی)
تنها نکته منفی عدم حضور آرشا بود! من جای آرشا نا امید شدم از نیمکت نشینی :( امیدوار مثل بنایون نیم فصل دوم بهش بازی بیشتری برسه!
صحنه مصدومیت ولکات هم قلب ونگر اومد تو دهنش!! کاملا مضطرب و نگران بود اون صحنه! من هم گفتم گفتم مصدوم شد اما خدا رو شکر برگشت!

کلا حال کردیم! چلسی هم 2-1 باخت :)

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
تبریک به همه ارسنالی های گل
تاتنهام بازم پنج تایی شد:happy:

من بازی رو ندیدم خیلی هم ناراحت شدم ولی وقتی نتیجه رو دیدم بسیار خوشحال شدم.

یه سوال :آرسنال خیلی خوب بود یا تاتنهام ضعیف بود

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تبریک به همه ارسنالی های گل
تاتنهام بازم پنج تایی شد:happy:

من بازی رو ندیدم خیلی هم ناراحت شدم ولی وقتی نتیجه رو دیدم بسیار خوشحال شدم.

یه سوال :آرسنال خیلی خوب بود یا تاتنهام ضعیف بود
10 دقیقه اول بد بودیم و کمی استرس داشتیم به قول ونگر! اما اخراج زود هنگام بی بته خیلی زود شرایط رو کاملا تغییر داد!
بدونش ک عالی بازی کردیم و در حمله سریع بویدم و تاکتیک و تکنیک تیم در بالاترین سطح بود! بدون شک این نتیجه به خاطر توانایی های بالقوه تیم بود که بالفعل شد! :دی
///
تو مصاحبه رئیس دو تا تیکه قشنگ انداخت:

در مورد آدبایور...
او عکس العمل هایش را کنترل کرد. بعضی وقت ها بازیکنان وقتی ناراحت هستند، اینگونه عکس العمل ها را دارند. اما او اینگونه نبود. فکر می کنم او شروعی عالی داشت. هفته گذشته بازی او را مقابل سیتی دیدم و صادقانه بگویم که فوق العاده بود. هر چه در باشگاه های بیشتری بازی کند ، فوتبالش فوق العاده تر می شود چون مقابل تیم های سابقش بازی می کند !!

در مورد عملکرد کازورلا و ویلشر...
کازورلا فوق العاده بود. این نشان می دهد که بهترین تمرین برای شما، سفر به پاناما و برگشتن به اینجا است!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
تبریک می گم
الان گل ها رو دیدم
گل دوم ما به شدت زیرکانه زده شده

تبریک می گم
من فقط چند دقیقه از بازی رو دیدم که در اون لحظه گل دوم رو خوردیم:( من معذرت می خوام

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
منچسترم به نوریچ یک هیچ باخت.
به قول مهران مدیری مرد هزارچهره یا 2 هزار چهره عجب شبی شده امشب!!!

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بازی سانتی لذت بخشه و جیکر ادمو حال میده سانتی الان از هازارد هم اماده تره میتونه کاندیدای بهترین بازیکن فصل باشه گل سانتی رو یه بار دیگه ببینید صد در صد مدیون جیرو هستیم یکی از قابلیت هاش همینه ضربات اول رو با قد بلندش راحت میزنه 5 بازی داره بکوب گل میزنه

بالا