سلام به همه دوستان آرسنالی
به امید خدا فردا تاتنهام رو میبریم .دوست دارم مثل فصل قبل پرگل ببریم.
به امید خدا فردا تاتنهام رو میبریم .دوست دارم مثل فصل قبل پرگل ببریم.
سطح بازي تاتنهام به ما نزديک شده؛ [h=1]ونگر: دربي شمال لندن حساسيت بالايي دارد[/h] [h=2] سرمربي آرسنال در آستانه ديدار حساس با تاتنهام تاکيد کرد دربي شمال لندن حساسيت بسيار بالايي دارد.[/h] |
![]() |
به نقل از ساکرنت، دربي حساس لندن بين تيمهاي آرسنال و تاتنهام هاتسپر فردا (شنبه) از ساعت 16:15 به وقت تهران انجام ميشود. سرمربي توپچيها معتقد است پيروزي در دربيها ميتواند به رسيدن به جمع 4 تيم برتر در پايان فصل کمک بسياري کند. آرسن ونگر در اين مورد گفت: نتيجه دربيها ميتواند کمک بسياري به رتبهاي که در پايان فصل بدست ميآوريم داشته باشد و شايد حضور ما در ليگ قهرمانان سال آينده را رقم بزند. اين ديدارها همواره در فضاي رقابتگونه انجام ميشوند. اميدوارم دربي حساس برابر تاتنهام نيز به همين شکل برگزار شود. هر سال از من در مورد اينکه تاتنهام توانسته سطح بازي خودش را به ما نزديک کند سوال ميشود. براي مدتهاي طولاني ما همواره قهرمان ليگ برتر ميشديم و آنها حتي در جمع 4 تيم برتر قرار نميگرفتند. البته که آنها خودشان را قدرتمندتر کردهاند. آنها هر سال براي بدست آوردن رتبههاي بهتر ميجنگند و ثبات بيشتري از خودشان نشان ميدهند. ونگر در ادامه گفت: به هيچ وجه تصور نميکنم تغيير سرمربي آنها به شيوه بازيشان خللي وارد کرده باشد. تغييرهايي نيز در ترکيب خود داشته و برخي بازيکنان خوبشان را از دست دادهاند. رافائل فان در فارت و لوکا مودريچ بازيکنان خلاقي بودند که تابستان گذشته تاتنهام را ترک کردهاند ولي آنها هنوز جرمين دفو، امانوئل آدبايور، آرون لنن و گرت بيل را در ترکيب دارند. در هر حال دربي شمال لندن همواره حساسيت بالايي داشته است. از دست دادن امتياز در ديدارهاي اخير ما را مجبور کرده تا در اين ديدار به پيروزي فکر کنيم. ما در ورزشگاه خانگي بازي ميکنيم و اين موضوع موجب ميشود با حمايت هواداران قدرتمندتر شويم. |