GraphX
Registered User
قیافش هر شکلی بود شماها که کل محلتونو سور دادین :lol:
والا ما وقتی تونل حقیقی افتتاح شد محله رو سور دادیم
قیافش هر شکلی بود شماها که کل محلتونو سور دادین :lol:
والا ما وقتی تونل حقیقی افتتاح شد محله رو سور دادیم
آخه خداوکیلی شما یه نگاه به مدیر عامل خودتون بنداز اونوقت فکر نکنم روتون بشه اصلا حرف از مدیر عامل ما بزنید
آه 20 30 میلیون راننده و بیگناه پشت سرشه فکر کنم واسه اینم هست با این همه هزینه اون پایین پایینا هستید:lol:
عرفان جون دیگه روی هرچیزی که میخوای کری بخونیم سر مدیرعامل ها صحبت نکن که حاج فتل خداوندگاره تو این زمینه !
مصاحبه ی آخرش با روزنامه ی تماشا رو که یادت نرفته ؟ میگفت من با امیر راحت ترم حجازی یه نمور مشکوک میزد ..... !!!! :lol:
حاجی تکذیب کرد از نوع شدیدش!!!
راستی این حقیقی چرا پشمون شده؟
اونم مثل آپیا اومده تهران چلوکباب بخوره:lol:
وقتی میام اینجا و پشتیبانی همه بچه ها از پرسپولیسو می بینم دلم شاد میشه. می بینم که همه پشتیبان همن و عاشق پرسپولیس
پستهای ساسان خان و جری خانم و میلاد خان خوندم کلی حال کردم . روحیه امیدواری و امید دوست دارم.
تو یه پست جری خانم زده بود همه پشت تیممون صفحه گذاشتن و میزارن این از ضعفشونه . کاشکی حداقل دشمن بزرگتری داشتیم که حداقل رو بازی میکرد و انقدر دنبال ضربه زدن از پشت به تیممون نبود.
همش پشتمون لغز میخونن و چرت و پرت میگن از ترسشون :wacko: که ما بشیم همون پرسپولیس واقعی که آرزوی تیمها این بود بیست دقیقه اول بازی دو تا بیشتر نخورن.
خیالی نیست ما میمونیم چون ریشه داریم.
باز هم تبریک بابت این دو برد پیاپی . امید دارم ملوان هم بزنیم . بعد هم نوبت تراکتوره که زیادی دور برداشته. هم خودش هم هواداراش![]()
این کامنت برادرم زئوس در تاپیک پرسپولیسیاس
نویسنده در قسمت بولد شده احتمالا آبشنگولی مصرف داشته و از قضا دولیتریشم خوبو بوده![]()
شما اس اسی هستی مثلا!!!! تشریف میبری تاپیک پرسپولیس.... .... داره والا
اتفاقا خیلی جالبه جان تو
منم وقتی دلم میگیره میرم تو اون تاپیک پستا رو میخونم و یه دل سیر میخندم:lol: اصن روحیه آدمو از این رو به اونرو میکنه![]()
کلا فصلی بوده که درجه دو بودن تیمتونو نخواید با گیر دادن به داوری و فدراسیون مخفی کنید?![]()
ميگم اسيا عجب خري هست كه از تيم درجه ١ شما كه هميشه صدر جدوليد بازيكن سال انتخاب نكرده و از تيم درجه دو به قول شما بازيكن اونم دوتا فقط از پرسپوليس انتخاب كرده
ميگم پس تيم شما كه نامبر وان هست و بازيكناي در حد لاليگاتون كوجان ؟ اشكال نداره روستاي ما هر ساله بازيكناي سال ايران رو انتخاب ميكنه ميگم اسم دو تا از بازيكناتون رو بياره كه مايوس نشيد
حالا گريه نداره كه شمام تيمتون هر وقت شد در حد و اندازه تيم ما ازش بازيكن انتخاب ميكنند
ميگم ولي خداييش اگه مدير سال اسيا كه هيچ مدير
سال جهان رو انتخاب ميكردن حق حاج شواليه بود
این کامنت برادرم زئوس در تاپیک پرسپولیسیاس
نویسنده در قسمت بولد شده احتمالا آبشنگولی مصرف داشته و از قضا دولیتریشم خوبو بوده![]()
شما اس اسی هستی مثلا!!!! تشریف میبری تاپیک پرسپولیس.... .... داره والا
حالا گريه نداره كه شمام تيمتون هر وقت شد در حد و اندازه تيم ما و به قول خودتون رسيد به تيم درجه دومي ما اسيا ازش بازيكن انتخاب ميكنند
اشكال نداره روستاي ما هر ساله بازيكناي سال ايران رو انتخاب ميكنه ميگم اسم دو تا از بازيكناتون رو بياره كه مايوس نشيد اسم حاج شواليه رو هم به عنوان مدير نمونه قرن معرفي كنه
:lol:.....فکر کنم در مورد این بذله گویی ها سکوت کنم بهتره راستی امسال رتبتون هنوز تک رقمی شده ؟
هر وقت اومدید (نزدیک صدر جدول هم نه ) همون هشتم ..نهم خوبه باز اون موقع بیاید تا جوابتون رو بدم
خوب دوستان بهتره فعلا از کل کل با ته جدولی ها پرهیز کنیم شان خودمون رو پایین نیاریم بهتره ...
:lol:.....فکر کنم در مورد این بذله گویی ها سکوت کنم بهتره راستی امسال رتبتون هنوز تک رقمی شده ؟
هر وقت اومدید (نزدیک صدر جدول هم نه ) همون هشتم ..نهم خوبه باز اون موقع بیاید تا جوابتون رو بدم
خوب دوستان بهتره فعلا از کل کل با ته جدولی ها پرهیز کنیم شان خودمون رو پایین نیاریم بهتره ...
استقلال براي اينكه در حد يك تيم روستايي هست و ميخواد خودشو تو دل مردم جا كنه و بگه جايگاهي تو ايران داره خودشو هميشه با پرسپوليس مقايسه ميكنه و با پرسپوليس كل كل ميكنه حتي زماني كه تيم ما اخراي ليگ باشه تا خودشو مطرح كنه تا بگه منم تيم بزرگي هستم
حالا گريه نداره تيم شما هم يه روزي تيم بزرگي ميشه
و براي اينكه تيم شما بياد سر زبونا هيچ وقت شما از كل كل با پرسپوليس دست برنميداريد
خب خداروشکر مثل اینکه حال شما جا اومده و دیگه تهدید نمی کنی . باریکلا تازه داری یاد میگیری تو کل کل دود نیست . سوخت و سوز هست :happy:
عمو جون ما سطح خودمون و با کل کل با شما پایین نمیاریم گفتم هر وقت تیمتون تک رقمی شد بیا اینجا تا جوابت رو بدم شما الان بهتره با طرفدارای گهر درود کل کل کنید ...