• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
والا ما وقتی تونل حقیقی افتتاح شد محله رو سور دادیم

سه راه رحمتی که توسط زاید افتتاح شد چیکار کردین :goatee:

پ.ن: ای کلک هی داری پست میدی زود بره صفحه بعد کلک مرغابی حاجی رو نشه. :D لینکشو گذاشتم تو امضام :lol: فعلا بای

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
آخه خداوکیلی شما یه نگاه به مدیر عامل خودتون بنداز اونوقت فکر نکنم روتون بشه اصلا حرف از مدیر عامل ما بزنید :D
آه 20 30 میلیون راننده و بیگناه پشت سرشه فکر کنم واسه اینم هست با این همه هزینه اون پایین پایینا هستید:lol:

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
آخه خداوکیلی شما یه نگاه به مدیر عامل خودتون بنداز اونوقت فکر نکنم روتون بشه اصلا حرف از مدیر عامل ما بزنید :D
آه 20 30 میلیون راننده و بیگناه پشت سرشه فکر کنم واسه اینم هست با این همه هزینه اون پایین پایینا هستید:lol:

عرفان جون دیگه روی هرچیزی که میخوای کری بخونیم سر مدیرعامل ها صحبت نکن که حاج فتل خداوندگاره تو این زمینه ! :D
مصاحبه ی آخرش با روزنامه ی تماشا رو که یادت نرفته ؟ میگفت من با امیر راحت ترم حجازی یه نمور مشکوک میزد ..... !!!! :lol:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
عرفان جون دیگه روی هرچیزی که میخوای کری بخونیم سر مدیرعامل ها صحبت نکن که حاج فتل خداوندگاره تو این زمینه ! :D
مصاحبه ی آخرش با روزنامه ی تماشا رو که یادت نرفته ؟ میگفت من با امیر راحت ترم حجازی یه نمور مشکوک میزد ..... !!!! :lol:

حاجی تکذیب کرد از نوع شدیدش!!!
راستی این حقیقی چرا پشمون شده؟:D
اونم مثل آپیا اومده تهران چلوکباب بخوره:p:lol:

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
حاجی تکذیب کرد از نوع شدیدش!!!
راستی این حقیقی چرا پشمون شده؟:D
اونم مثل آپیا اومده تهران چلوکباب بخوره:p:lol:

فخر میفروشیم داداش ! میبینیم ملت ندارن یه غذایی مهمون میکنیم ! :p
اتفاقا چند روز پیش به شما هم پیشنهاد دادیم اگه ناهاری پولی چیزی میخوایید رودرواسی نکنید :D
اتفاقا فردای تکذیبیه ی فتح الله زاده روزنامه تماشا تیتر زد آقای فتح الله زاده صدای ضبط شده ی خودتون رو هم تکذیب میکنید !؟ :D

پ.ن : حدس میزنم زیرآب حقیقی رو یاوری دماغ زده ! جنس این پیری مملو از خرده شیشه هستس ... ! :D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
این کامنت برادرم زئوس در تاپیک پرسپولیسیاس

وقتی میام اینجا و پشتیبانی همه بچه ها از پرسپولیسو می بینم دلم شاد میشه. می بینم که همه پشتیبان همن و عاشق پرسپولیس
پستهای ساسان خان و جری خانم و میلاد خان خوندم کلی حال کردم . روحیه امیدواری و امید دوست دارم.
تو یه پست جری خانم زده بود همه پشت تیممون صفحه گذاشتن و میزارن این از ضعفشونه . کاشکی حداقل دشمن بزرگتری داشتیم که حداقل رو بازی میکرد و انقدر دنبال ضربه زدن از پشت به تیممون نبود.
همش پشتمون لغز میخونن و چرت و پرت میگن از ترسشون :wacko: که ما بشیم همون پرسپولیس واقعی که آرزوی تیمها این بود بیست دقیقه اول بازی دو تا بیشتر نخورن.
خیالی نیست ما میمونیم چون ریشه داریم.
باز هم تبریک بابت این دو برد پیاپی . امید دارم ملوان هم بزنیم . بعد هم نوبت تراکتوره که زیادی دور برداشته. هم خودش هم هواداراش
biggrinsmiley.gif

نویسنده در قسمت بولد شده احتمالا آبشنگولی مصرف داشته و از قضا دولیتریشم خوبو بوده :D

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196

نویسنده در قسمت بولد شده احتمالا آبشنگولی مصرف داشته و از قضا دولیتریشم خوبو بوده :D

شما اس اسی هستی مثلا!!!! تشریف میبری تاپیک پرسپولیس :rolleyes:.... .... داره والا

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
شما اس اسی هستی مثلا!!!! تشریف میبری تاپیک پرسپولیس :rolleyes:.... .... داره والا

اتفاقا خیلی جالبه جان تو
منم وقتی دلم میگیره میرم تو اون تاپیک پستا رو میخونم و یه دل سیر میخندم:lol: اصن روحیه آدمو از این رو به اونرو میکنه:D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اتفاقا خیلی جالبه جان تو
منم وقتی دلم میگیره میرم تو اون تاپیک پستا رو میخونم و یه دل سیر میخندم:lol: اصن روحیه آدمو از این رو به اونرو میکنه:D

راس میگه جون داداش .... یـــــــــه لذتـــــی دارهـــــــــــ :)

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
کلا فصلی بوده که درجه دو بودن تیمتونو نخواید با گیر دادن به داوری و فدراسیون مخفی کنید? :D

حالا گريه نداره كه شمام تيمتون هر وقت شد در حد و اندازه تيم ما و به قول خودتون رسيد به تيم درجه دومي ما اسيا ازش بازيكن انتخاب ميكنند

اشكال نداره روستاي ما هر ساله بازيكناي سال ايران رو انتخاب ميكنه ميگم اسم دو تا از بازيكناتون رو بياره كه مايوس نشيد اسم حاج شواليه رو هم به عنوان مدير نمونه قرن معرفي كنه

Last edited:

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
ميگم اسيا عجب خري هست كه از تيم درجه ١ شما كه هميشه صدر جدوليد بازيكن سال انتخاب نكرده و از تيم درجه دو به قول شما بازيكن اونم دوتا فقط از پرسپوليس انتخاب كرده
ميگم پس تيم شما كه نامبر وان هست و بازيكناي در حد لاليگاتون كوجان ؟ اشكال نداره روستاي ما هر ساله بازيكناي سال ايران رو انتخاب ميكنه ميگم اسم دو تا از بازيكناتون رو بياره كه مايوس نشيد
حالا گريه نداره كه شمام تيمتون هر وقت شد در حد و اندازه تيم ما ازش بازيكن انتخاب ميكنند

ميگم ولي خداييش اگه مدير سال اسيا كه هيچ مدير
سال جهان رو انتخاب ميكردن حق حاج شواليه بود

:lol:.....فکر کنم در مورد این بذله گویی ها سکوت کنم بهتره راستی امسال رتبتون هنوز تک رقمی شده ؟
هر وقت اومدید (نزدیک صدر جدول هم نه ) همون هشتم ..نهم خوبه باز اون موقع بیاید تا جوابتون رو بدم
خوب دوستان بهتره فعلا از کل کل با ته جدولی ها پرهیز کنیم شان خودمون رو پایین نیاریم بهتره ...

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794

نه داود جان گفتگوی تمدنها که میگن همینه دیگه :D
بالاخره مصی جون از خودمونه ایشون فطرتا پرسپولیسیه رفیق بد و زغال خوب باعث شده به این راه کشیده بشه و طرفدار استقلال بشه :lol:
مصی مضنه زغال خوب الان چنده ؟ مخلفاتش چجوریاس برای نیمکتتون میخوام . یه نیگا بندازی طرفو پیدا میکنی :upsided:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
حالا گريه نداره كه شمام تيمتون هر وقت شد در حد و اندازه تيم ما و به قول خودتون رسيد به تيم درجه دومي ما اسيا ازش بازيكن انتخاب ميكنند

اشكال نداره روستاي ما هر ساله بازيكناي سال ايران رو انتخاب ميكنه ميگم اسم دو تا از بازيكناتون رو بياره كه مايوس نشيد اسم حاج شواليه رو هم به عنوان مدير نمونه قرن معرفي كنه

ها به مولا
اینقد ادعاشونم میشه یه بازیکن تو آسیا ندارن روستای ما هم بازیکن انتخاب میکنه چطوره یکی دو تا کاندید از تیم استقلال بیاریم:D

Last edited:

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
:lol:.....فکر کنم در مورد این بذله گویی ها سکوت کنم بهتره راستی امسال رتبتون هنوز تک رقمی شده ؟
هر وقت اومدید (نزدیک صدر جدول هم نه ) همون هشتم ..نهم خوبه باز اون موقع بیاید تا جوابتون رو بدم
خوب دوستان بهتره فعلا از کل کل با ته جدولی ها پرهیز کنیم شان خودمون رو پایین نیاریم بهتره ...

استقلال براي اينكه در حد يك تيم روستايي هست و ميخواد خودشو تو دل مردم جا كنه و بگه جايگاهي تو ايران داره خودشو هميشه با پرسپوليس مقايسه ميكنه و با پرسپوليس كل كل ميكنه حتي زماني كه تيم ما اخراي ليگ باشه تا خودشو مطرح كنه تا بگه منم تيم بزرگي هستم
حالا گريه نداره تيم شما هم يه روزي تيم بزرگي ميشه
و براي اينكه تيم شما بياد سر زبونا هيچ وقت شما از كل كل با پرسپوليس دست برنميداريد

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794

خب خداروشکر مثل اینکه حال شما جا اومده و دیگه تهدید نمی کنی . باریکلا تازه داری یاد میگیری تو کل کل دود نیست . سوخت و سوز هست :happy:

Registered User
لایک‌ها
4,964
استقلال براي اينكه در حد يك تيم روستايي هست و ميخواد خودشو تو دل مردم جا كنه و بگه جايگاهي تو ايران داره خودشو هميشه با پرسپوليس مقايسه ميكنه و با پرسپوليس كل كل ميكنه حتي زماني كه تيم ما اخراي ليگ باشه تا خودشو مطرح كنه تا بگه منم تيم بزرگي هستم
حالا گريه نداره تيم شما هم يه روزي تيم بزرگي ميشه
و براي اينكه تيم شما بياد سر زبونا هيچ وقت شما از كل كل با پرسپوليس دست برنميداريد

عمو جون ما سطح خودمون و با کل کل با شما پایین نمیاریم گفتم هر وقت تیمتون تک رقمی شد بیا اینجا تا جوابت رو بدم شما الان بهتره با طرفدارای گهر درود کل کل کنید ...

Registered User
لایک‌ها
4,964
خب خداروشکر مثل اینکه حال شما جا اومده و دیگه تهدید نمی کنی . باریکلا تازه داری یاد میگیری تو کل کل دود نیست . سوخت و سوز هست :happy:

حضرت آقا نذار دوباره شروع کنم اگه شروع کنم دیگه تمومش نمیکنما راستی اون تیمه که طرفدارای باحالش از دقیقه 1 میگن علی دایی اسمش چی بود ؟
آخه خداییش شما ها چی فکر کردید با ما کل کل میکنید ؟ گفتم فعلا با طرفدار گهر کل کل کنید تا ببینیم چی میشه

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
به خبری که هم اکنون بدستم رسید توجه فرمایید : :D
کاربر گرامی GraphX عزیز با پاک کردن پستشون باعث شدن یه پست بی نظیر بنده که نشان دهنده حقایق بسیاری در عالم کل کل :lol: بود به صفحات پشتی منتقل بشه.
البته من می دونم این اقدام برای حفظ آبروی حاجی شوالیه و شان باشگاه بزرگ استقلال صورت گرفته :goatee:
به هر حال من مجدد این پست اینجا میزارم و تنها یک راه برای دوستان استقلالی میمونه که با پاک کردن پستهاشون در صفحات قبلی در یک اقدام انقلابی :p باعث بشن کسی از کلک مرغابی حاجی شوالیه باخبر نشه. ولی این معنیش اینه که دستهای دوستای استقلالی به نشانه تسلیم بالا رفته و باخت در کل کل قبول کردن :D
پآقا یه چیزی هم بگم برای امضام هم به زودی این پستو تو اسپویلر میزارم میگی نه حالا ببین :lol:

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
عمو جون ما سطح خودمون و با کل کل با شما پایین نمیاریم گفتم هر وقت تیمتون تک رقمی شد بیا اینجا تا جوابت رو بدم شما الان بهتره با طرفدارای گهر درود کل کل کنید ...

دست پيش ميگيريد كه پس نيفتيد اشكال نداره ميخوايد خودتونو مطرح كنيد ميخواي پستاي قبليتو بشماريم زماني كه پرسپوليس پايين تر از رتبه الانش بوده اون موقع بهونتون برا كل كل چي بوده
نه جون من بگو
خوب گفتم عموجون شما خودتون رو بچسبونيد به پرسبوليس اشكالي نداره و شايد اسمش بياد سر زبونا فقط گريه نكنيد ره صد ساله عشق به پرسپوليس رو كه نميشه يه شبه طي كرد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا