• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
و بازهم خبر تکراری انتقال دروگبا به یووه

ماروتا: چیزی را تکذیب نمی کنم

drogba.jpg

مدیرعامل باشگاه یوونتوس بپه ماروتا خبر انتقال دیدیه دروگبا به تورین را در ژانویه تکذیب نکرد.
”من چیزی را رد نمی کنم.” بیانکونری همچنان در پی یک مهاجم کلاس جهانی است و گفته می شود که ستاره سابق چلسی قصد دارد تا چین را ترک کند.
“دروگبا؟ من چیزی را رد نمی کنم.” “با این حال ما هیچ تحول یا سرمایه گذاری جالب توجهی انجام نخواهیم داد. ما تیمی رقابتی ساختیم برای مسابقاتی که در آنها هستیم ساختیم، اما این قدر مغرور نیستیم که فکر کنیم می توانیم تا پایان لیگ قهرمانان برویم.” یووه سه شنبه در دیداری حساس به مصاف چلسی می رود و باید نهایت تلاشش را برای کسب پیروزی انجام بدهد تا به صعود به مرحله حذفی امیدوار بماند.
از ماروتا در خصوص درگیری لفظی آنتونیو کنته سرمربی یوونتوس و آنتونیو کاسانو مهاجم اینتر هم پرسیده شد.
“من صحبتی انجام نمی دهم که بحث را داغ کند. کنته نمی خواست به کاسانو حمله کند، و قصد داشت از بازیکن ایده آلش بگوید.” “کاسانو یک قهرمان بزرگ است، اما مشخص است که مرد بزرگی هم هست اما گاهی اوقات خودش را دچار دردسرهای ناخوشایندی می کند. امیدوارم او کمی بیشتر برای مربیانش احترام قائل شود و این بحث را ادامه ندهد.”

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
من بازی رو دست و پا شکسته و البته خوشبختانه از الجزیره اسپرت دیدم .
چیزی که من از 10 دقیقه آخر دیدم این بود : یوونتوس تاکتیکش رو بدون هیچ حرفی به حریف دیکته کرد / اینکه میگم دیکته یعنی به تمام معنا
شاید دیشب گل نزدیم ولی دلم قرص شد که قطعا از گروهمون در لیگ قهرمانان صعود می کنیم .
لاتزیو کم تیمی نیست ولی اصلا نمیتونست اواخر بازی از نیمه اش جلوتر بیاد و عملا دو بار بازیکنانش شروع به تمارض و وقت کشی کردند . نمی دونم باید موافق دوستان باشم که میگن تیم مهاجم شش دانگ نداره یا باید اعتقاد به بخت و اقبال بلند لاتزیو و نمایش خوب مارکتی داشته باشم. تیر دروازه هم دیشب یار خوبی برای لاتزیو بود و ضربه محکم بونوچی رو به بهترین شکل دفع کرد.

به هر حال رقیب اصلیمون در لیگ اینتر هست ، استراماچونی نتایج خوبی گرفته و ما باید بدونیم با حریف قدری روبرو هستیم ، اما من شخصا فکر می کنم امسال هم قهرمانی مال خودمونه.

توی اروپا هم مطمئنم میتونیم قوی ظاهر بشیم . دیشب هم چلسی و هم شاختار بازی هاشون رو باختن که میتونه نقطه امیدی برای هممون باشه.
من که کمتر از برد رو در بازی این هفته لیگ قهرمانان از یووه انتظار ندارم. به امید پیروزی

شاد و پیروز باشید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
در مورد مهاجم/
صد در صد ما یه مهاجم میخواهیم. یه مهاجم همه چی تموم. سرعتی / خوش تکنیک/ باهوش / با استیل مناسب. البته نه صرف اینکه بگیم قد بلند هم باشه! ما یه فروارد میخواهیم که توپ بالای 80 درصد رو از 4 تا دو تاش رو بزنه!
یکی مثل سوارز که خیلی خوبی بود برامون. یا همون ژکو یا اگرو که رفتن سیتی / یه همچین فرمی من تو ذهنم دارم. الان این فالکائو واقعا حرف نداره. البته من امسال بازیش رو یه بار فقط دیدم. اما از زمان پورتوش که بازیش رو زیاد دیدم میگم.

اما در ترکیب همین تیم. مهاجم خوبی داریم مثل میرکو / این بازیکن که تو هست سرعت ما تو حملات کم میشه ولی چیزی که هست توپ ها کمتر هرز میره. خیلی خوب به حملات ما نظم میده و تقسیم کردن موقعیت ها رو بخوبی انجام میده. وقتی که بازی نکنه مثل دیشب توپها همه با بدشانسی و بی دقتی و عجله و ... از کف میره.

اگه اله رو حفظ میکردیم همه چی به نظرم جور بود با وجود میرکو ولی خب کج سلیقگی کردن یا هر چی

الان اگر میخوان ویا رو بگیرین یا یه مهاجم ارزون / یا یکی که بخواد پدیده بشه که معلوم نباشه بشه یا نشه! و یا اینکه مهاجم درجه دو باشه!! کلا بهتره قیدش رو زد و نخرید مخصوصا که ماروتا میخواد بخره.
این آنیلی لامصب نمیکنه ندود رو جاگزین این کنه و اینو بفرست بره یه جای دیگه تیم!!! اه :دی

در مورد اروپا. حرفهای ساسان خان راستش منو امیدوار میکنه/ من تو دلم خیلی خالی شده برای صعود در اروپا و ترس دارم :دی من که اول خیلی امید داشتم برای این گروه کم کم از تیم ترسیدم.تیم خوب بود ولی نتایج خوب نشد. تو لیگ مشکلی نخواهیم داشت من شک ندارم. اما تو اروپا گیر افتادیم. خطر ناکه. همیشه تیم خوب بازی میکنه ولی به اندازه کفایت گل نمیزنیم. برای همین سخت میشه. بهرحال امید داریم که بریم بالا. از اینجا رد شیم میتونیم یکی دو مرحله خوب بریم جلو که برای برگشت میتونه رویایی باشه . تیممون هنوز تقویت زیادی لازم داره برا پر مهره بودن و کم نیاوردن در اروپا.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
جایزه بهترین بازیکن ماه اکتبر یوونتوس (عکس)

post-1353321812-gecuk.png

جایزه بهترین بازیکن ماه اکتبر یوونتوس از دید هواداران که قبل از بازی با لاتزیو به کلودیو مارکیزیو اعطا شد.

*************************************************************************************************************************************

پیرلو لیگ برتر را تحسین کرد

post-1353311775-kidid.jpg

آندرا پیرلو، هافبک خلاق باشگاه یوونتوس در آستانه بازی حساس تیمش مقابل چلسی اعتراف کرد که طرفدار واقعی لیگ برتر انگلیس است.
به گزارش Daily Mail، هافبک 33 ساله بیانکونری که سال 2009 در آستانه ثبت قرارداد با باشگاه چلسی نیز پیش رفت، با ترک میلان و پیوستن به یوونتوس، همچنان به دوران اوج خود ادامه می دهد.پیرلو در مورد فوتبال جزیره می گوید: "من به فوتبال انگلیس علاقه مندم. تیم های قدرتمند زیادی در لیگ برتر حضور دارند. همه آنها تهاجمی بازی می کنند و همین باعث جذابیت این لیگ شده است."بازیساز تیم ملی ایتالیا ادامه می دهد: "البته برای من بازی در تیم های انگلیسی و هماهنگ شدن با آنها چندان سخت نخواهد بود، زیرا من در طول دوران ورزشی ام در تیم های مختلف و در کنار بازیکنان با سبک های متفاوت بازی کرده ام."بدون شک پیرلو یکی از مهره های ثابت آنتونیو کونته برای جدال سه شنبه شب یوونتوس برابر چلسی در دور پنجم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا خواهد بود.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

فردا یک بازی سخت و حساس داریم گویا وچینیچ رو هم باز نداریم و امیدوارم جاش رو کواریلا پر کنه که بسی امیدمون به اونه :happy:
------------------

بوفون : تنها افتخار چمپیونز لیگ را در کارنامه خود می‌خواهم
Gianluigi+Buffon+Juventus+FC+v+Lazio+Serie+_OBuXBiFjQTl.jpg

جیانلوئیجی بوفون سنگربان بیانکونری در مصاحبه ای که با گاتزتا دلو اسپرت ترتیب داد خاطر نشان کرد که برای سه فصل دیگر می‌خواهد در این تیم توپ بزند و به فوتبال خود ادامه دهد .

بوفون در این باره گفت :

” تاخیری که برای امضای قرارداد به وجود آمده به خاطر وجود حق تقدم هایی در باشگاه وجود دارد ، باید به بازی های پیش رو فکر کنیم و من به این مسئله توجهی نمی‌کنم ، امضای قرارداد برای من شگفت انگیز نیست ، من برای سه سال دیگر اینجا خواهم بماند ، احساس میکنم طی سه سال آینده نیز می‌توانم برای یووه مفید واقع شوم . ”

جیانلوئیجی بوفون در سال ۲۰۰۱ به یوونتوس پیوست و تاکنون تمامی افتخارات ممکن را با این تیم فتح کرده اما در ویترین افتخارات خود چمپیونز لیگ را نمی‌بیند ، بوفون در این باره می‌گوید :

” چمپیونز لیگ تنها چیزی است که دوست دارم قبل از بازنشستگی به آن برسم ، این برایم افسوس آور است که بدون چمپیونز لیگ از دنیای فوتبال خداحافظی کنم .”

جیانلوئیجی بوفون فینال ۲۰۰۳ را مقابل میلان باخته و در باره دیدار فردا شب با چلسی می‌گوید :

” ما در سطح معمول و عادی رقابتهای اروپایی هستیم ، هر نتیجه ای می‌تواند رقم بخورد ، اما یووه این روزها توسط هر کسی مورد احترام است ، فکر نمی‌کنم مشکل تجربه داشته باشیم ، چرا که ما بازیکنان ملی پوش زیادی هم داریم ، ما به چلسی احترام می‌گذاریم ، اما برای ما برد ضرروی است و وِیژگی های مثبت زیادی برای پیروزی در اختیار داریم ، از جمله تساوی ۲-۲ در استمفورد بریج ،رقابت در لیگ قهرمانان پیچیده شده است ، اما به نظرم در بازی های پایانی سرنوشت این گروه مشخص می‌شود .

Gianluigi+Buffon+Juventus+Training+Session+CbAd03pi4MSx.jpg
Gianluigi+Buffon+Juventus+FC+v+Lazio+Serie+_OBuXBiFjQTx.jpg
Gianluigi+Buffon+ACF+Fiorentina+v+FC+Juventus+7h4bejCCGEgx.jpg
Gianluigi+Buffon+ACF+Fiorentina+v+FC+Juventus+5TGioZu-d6Bx.jpg

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
لیگ قهرمانان: پیش‌بازی یوونتوس-چلسی؛ نبرد سرنوشت در تورین

post-1353341605-lopag.jpg

دور پنجم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا سه شنبه شب آغاز خواهد شد و در مهمترین دیدار تیم چلسی ساعت 23:15 در تورین میهمان یوونتوس خواهد بود.
قهرمان فصل قبل لیگ قهرمانان اروپا باید در حالی به مصاف قهرمان سری آ برود که وضعیت هر دو تیم در گروه E رقابت ها کاملا به نتیجه این بازی گره خورده است. شاید بازنده این بازی را بتوان حذف شده زود هنگام لیگ قهرمانان اروپا دانست. در این گروه شاختار با 7 امتیاز و هم امتیاز با آبی های لندن و تنها به لطف نتیجه بازی های رو در رو، در صدر جدول قرار دارد و بیانکونری با یک امتیاز کمتر، سوم است.

chelsea-vs-juventus-champions-league.jpg

یوونتوس
بیانکونری پس از یک جدال سخت و نفس گیر مقابل لاتزیو در سری آ، باید در فاصله سه روز خود را برای این بازی حساس آماده می کرد. آنها بعد از سه تساوی در دور رفت رقابت ها، با پیروزی 4-0 مقابل ضعیف ترین تیم گروه، نورشلند دانمارک امید های خود را برای صعود زنده نگاه داشتند و هرگز دوست ندارند این امیدواری در فاصله دو هفته به یأس تبدیل شود.آنتونیو کونته در بازی برابر لاتزیو تقریبا تلاش کرد که از همه بازیکنانش استفاده کند. شاید لیشتاینر، پیرلوی محروم و ووچینیچ مصدوم تنها غایبان بزرگ بانوی پیر در بازی آغاز هفته بودند.به هرحال بازگشت پیرلو خبر خوبی برای سرمربی یووه خواهد بود، اما وضعیت ووچینیچ هنوز مشخص نیست و شاید کونته از همان زوج بازی شنبه، جووینکو و کوالیارلا در برابر چلسی استفاده کند.پائولو دی چلیه نیز یکی دیگر از مصدومان یووه برای این بازی خواهد بود. کیه لینی و مارکیزیو هم دو کارته های بیانکونری در لیگ قهرمانان اروپا محسوب می شوند.ترکیب احتمالی یوونتوس (2-5-3):بوفون – کیه لینی – بونوچی – بارزالی – لیشتاینر – ویدال – پیرلو – مارکیزیو – آساموا – جووینکو – کوالیارلا

چلسی
آبی های لندن در حالی خود را به تورین رسانده اند که در بازی ابتدای هفته در لیگ برتر برابر وست برومویچ تن به شکست 2-1 دادند. این شکست علاوه بر اینکه چهارمین بازی بدون پیروزی شاگردان دی متئو در لیگ جزیره به حساب می آمد، باعث شد تا فاصله آنها با صدر جدول به چهار امتیاز افزایش پیدا کند.البته با توجه به پیروزی برابر شاختار با گل دقیقه 93 ویکتور موزس، اوضاع آنها در لیگ قهرمانان بهتر از رقیب ایتالیایی است، به طوری که کسب یک تساوی هم می تواند راه صعود آبی ها را هموار کند.روبرتو دی متئو، سرمربی ایتالیایی چلسی با استراحت دادن به تعداد زیادی از بازیکنان اصلی خود مانند ایوانوویچ، کول، اسکار، رامیرس و خوان ماتا (که البته تعدادی از آنها در نیمه دوم بازی برابر وست بروم به میدان رفتند) تقریبا با یک تیم کامل به کشورش بازگشته است.شاید مصدومیت جان تری و فرانک لمپارد، تنها نکته منفی مدافع عنوان قهرمانی در جدال با یوونتوس باشد. دیوید لوئیز نیز تنها دو کارته چلسی تا قبل از بازی سه شنبه خواهد بود.ترکیب احتمالی چلسی (1-3-2-4):چک – ایوانوویچ – لوئیز – کیهیل – کول – میکل – رامیرس – ماتا – اسکار – هازارد - تورس

نکات مهم بازی
1- دو تیم تنها یک بار در تورین به مصاف یکدیگر رفته اند. در دور برگشت مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ قهرمانان، که بازی با نتیجه 2-2 به پایان رسید. چلسی در مجموع به لطف پیروزی 1-0 در لندن راهی مرحله بعد شد
2- آخرین رویارویی دو تیم نیز برمی گردد به مرحله رفت این رقابت ها که در استمفوردبریج دو تیم به نتیجه مساوی 2-2 رضایت دادند. هر دو گل چلسی را اسکار به ثمر رساند و ویدال و کوالیارلا گلزنان یووه در آن بازی بودند
3- چلسی در 8 مصاف با تیم های ایتالیایی در ایتالیا تنها یکبار به پیروزی رسیده است، آنها در مرحله گروهی فصل 04-2003 لیگ قهرمان اروپا با نتیجه 4-0 لاتزیو را در رم شکست دادند
4- یوونتوس نیز در 20 مصاف با تیم های انگلیسی در تورین به 12 پیروزی دست یافته است. البته آنها از شش بازی گذشته، تنها یک پیروزی بدست آورده اند
5- آبی های لندن در 9 دیدار خارج از خانه گذشته شان در لیگ قهرمانان، تنها یک بار پیروز شده اند
6- پیروزی 4-0 بیانکونری برابر نورشلند به رکورد 9 تساوی پیاپی آنها در لیگ قهرمانان اروپا پایان داد
7-دی متئو که 34 بازی ملی برای تیم ملی ایتالیا انجام داده است، زمان حضورش در سری آ سابقه گلزنی به یوونتوس را با لباس لاتزیو در کارنامه دارد
8- استفان لیشتاینر از یوونتوس و ادن هازارد از چلسی در فصل 07-2008 در لیل فرانسه هم بازی بوده اند
9- جیان لوئیجی بوفون و روبرتو دیمتئو نیز در مرحله پلی آف مقدماتی جام جهانی 1998 و در بازی برابر روسیه هم بازی بوده اند. آن بازی اولین بازی بوفون برای تیم ملی ایتالیا محسوب می شود
10- اسکار برزیلی با 4 گل زده از 4 بازی و آرتور ویدال با دو گل زده از همین تعداد بازی، بهترین گلزنان دو تیم در اروپا به حساب می آیند.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
ووچینیچ، چلسی را از دست داد!

post-1353340768-cemen.jpg

تیم یوونتوس در دیدار حساس سه شنبه شب برابر چلسی در لیگ قهرمانان اروپا، میرکو ووچینیچ را در اختیار نخواهد داشت.
مهاجم تیم ملی مونته نگرو به دلیل بیماری ابتدا دیدار شنبه شب در برابر لاتزیو را از دست داد و اکنون خبر می رسد که به بازی با چلسی نیز نخواهد رسید.آنتونیو کونته سرمربی یوونتوس امروز تصمیم گرفت که نام ووچینیچ را در بین نفرات یوونتوس برای جدال حساس مقابل چلسی قرار ندهد.در غیاب میرکو ووچینیچ احتمالا سباستین جووینکو و فابیو کوالیارلا از ابتدا در ترکیب یوونتوس جای خواهند گرفت.یوونتوس برای رسیدن به جمع 16 تیم برتر لیگ قهرمانان اروپا از دو دیدارش در برابر چلسی و شاختار دونتسک به چهار امتیاز نیازمند است.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
بازی بازی بسیار مهمی هست . اطمینان قلبی دارم میتونیم بازیو ببریم ، مهمه که این بازی رو برنده باشیم چون بازی در اکراین و مقابل تیفوسی های ورزشگاه دنباس آرنا و با این همه بازیکن رنگ و وارنگ هجومی برزیلی کار خیلی سختیه.
من فکر می کنم با برد مقابل چلسی صعودمون رو قطعی خواهیم کرد . فکر می کنم امشب پیرلو مرد اصلی ما خواهد بود و کلا خارج از هواداری حیفه چنین تیم با کلاسی به مرحله بعدی صعود نکنه. هر چند دوم شدن در این گروه که احتمالش هم زیاده میتونه برامون در مرحله بعد حریف استخوان درشتی سر راهمون بزاره

بعد از پیرلو نقش بوفون خیلی خیلی زیاد هست در این بازی . نتیجه رو 1-0 پیش بینی می کنم به نفع یووه

شاد و پیروز باشید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
از صبح کاملا این بازی رو مخم بوده. معمولا وقتی یه بازی حالتهای مختلفی میتونه پیش رو داشته باشه من اینطوری میشم :دی
خوب نبود که کارمون کشید به این بازی و البته شاختار هم یکی از بهترین شاختار ها بود
بهرحال بازی سنگینی هست.
امیدوارم تیم تریبپ متفکرانه صبور ور نداره. البته ما همیشه یووه رو اینطوری بیاد داریم که با حوصله کار کنه ولی این چیزی که از حریف دیدیم تو این مدت و امسال اینه که میشه در دقایق اولیه بهشون ضربه زد.
خدا کنه فقط الکی توپ حروم نکنیم . ما توان پیروزی رو داریم به شرطی که بی دقت نشیم
کاملا با رئیس موافقم که پیرلو و بوفون تعیین کننده هستند . البته خیلی کم پیش میاد جی جی رو گلی مقصر باشه ولی لازم هست که دفاعمون با نظم بازی کنه. بونوچی و جورجو و بارزا کم بازیکنهایی نیستند
اضافه کنیم ویدال رو که عالیه
باید دقت کنیم کاشته ندیم! پشت 18 فشرده باشیم.
بازیکنهایی داریم که میتونیم در کنارها موفق باشیم و همینطور در ضد حملات سرعتی کار کنیم.
نیمه اول رو بتونیم یک صفر بریم تو عالی خواهد شد. هرچی تایم بگذرونیم و گل نخوریم بخت ما بالا خواهد رفت به شرطی که با از دست دادن توپها برای خودمون استرس منفی بوجود نیاریم.
اصلا و ابدا نباید بنتنر رو به کار بگیره. من اخبار امروز رو دنبال نکردم هنوز ولی حسم میگه میرکو بازی خواهد کرد. یعنی اینطور امیدوارم.
تیم خوبی داریم و میتونیم .

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ترکیب احتمالی :
Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Marchisio, Pirlo, Vidal, Isla, Quagliarella, Giovinco

جاکرینی/ اساموآ/ووچینیچ/پوگبا/ماتری/ په په/ بنتنر
استوراری هم هست.
پس ممکنه حتی یکی از اینها رو نیمکت هم نباشن.

اینها هم گزینه های جدی ما رو نیمکت تقریبا برای تعویض
بازی کردن په په درصدی شبیه 0 داره مگر مصدوم یا اخراج بدیم!
بنتنر هم که حرفش رو زدیم.
میرکو اگر از 18 نفره بیرون بمونه که هیچ وگرنه میتونه بازی کنه.
آساموآ هم ممکنه حتی از ابتدا باز بجای ایسلا باشه. به نظر من این تغییر میتونه تو ترکیب اولیه بوجود بیاد
برای تقویت خط حمله هم دقیقا ماتری بهترین گزینه هست. اقلا فشاری که رو بنتنر هست رو نداره و با جو استادیوم اشناتره و با کار تیم بهتر مچ هست.
پوگبا هم معمای خوبیه. من اگر بودم برای ترکیب اولیه و پیش بازی پوگبا رو برای رکب زدن به جای مارکی میذاشتم و بعد عوض میکردم. // بهرحال این بازیکن اگر به میدان بیاد در تقابل با اسکار انگیزه خوبی داره که به عنوان یه هم سن و سال بخواهد جلوی اسکار کم نیاره و خودش رو نشون بده.

ادیت : این رو از یه عکس یوفا بریدم. خوراک آواتاره / حق رایت هم نداره اگر کسی خوشش اومد. امیدوارم امشب بدرخشه.
1894375_w2.jpg

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
دوستان ترکیب اومد
یووه کبیر :
بوفون . کیلینی بارزاگلی بونوچی آسموا مارکیزیو پیرلو ویدال لیختشتاینر کوا و میرکو!!!
میرکو مگه مصدوم نبود؟

هنوزم کلک های قدیمی جواب میده عرفان جان.

گفتم قبل بازی هم. اینکه بگی بازیکنی مریضه و با تیم ببریش به اردو کلا مشکوکه :دی

بازی خیلی استرس داره. من که شرایط سختی داشتم :دی
نیمه دوم خیلی سنگین تر میشه بازی.
برای ما بازی مرگ و زندگیه واقعا.
حیفه این تیم بخواهد تو گروهی اوت کنه.

امیدوارم در اواخر بازی اگر خواستیم تعویض دفاعی کنیم هافبک اضافه کنیم و بازی رو وسط نگه داریم. همه توان چلسی خلاصه میشه تو خط هافبکش و دو دفاع کناری که تا وسط میان.
یک سوم وسط رو شلوغ کنیم برتری داشته باشیم با تکیه به پیرلو و ویدال چیزی دور از دست نیست.
الان برای جبران میان اگر هول نزنیم میتونیم ضدحملات رو منظم به سرانجام برسونیم.

جواد یادم بنداز بعدا و سر فرصت یه چیز خیلی مهم رو ازت بخوام :دی چند بار یادم رفته بگم. بعد بازی .

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
عرفان جان اون پستت رو تغییر نده بخاطر اون علامت سوالها :دی ولش کنی بهتره
چون کل صفحه رو بهم میریزه. تجربه اش رو دارم :دی یه بار به خاطر اسم فیورنتینا تو یه پست من سه صفحه رو بهم ریختم :دی

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
عرفان جان اون پستت رو تغییر نده بخاطر اون علامت سوالها :دی ولش کنی بهتره
چون کل صفحه رو بهم میریزه. تجربه اش رو دارم :دی یه بار به خاطر اسم فیورنتینا تو یه پست من سه صفحه رو بهم ریختم :دی

حذفش کردم !!!
مارکیزیو بهمش زد!!!
ترکیب بازی بود به اضافه سوال پایین !!!
میگم میرکو مگه مصدوم نبود؟!

بالا