• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
تبریک میگم آقا تبریک
به شدت هیجان زده هستیم :دی
در حقیقت بازی ای بود که نباید اینقدر اهمیت پیدا میکرد ولی بخاطر نتیجه نگرفتن در دو بازی دور رفت این بازی سخت شد.
خوشبختانه تیم کاملا آماده این بازی شده بود. بسیار بسیار تصمیمات درستی اتخاذ شد.
روح تیم ستودنی بود و همکاری فکری خوبی داشتیم
در اجرا هم تیم همکاری خوبی داشت در کار گروهی. همه خودشون رو خرج تیم کردند و حالا پیروزیم.
تمرکز بالای تیم کلید موفقیت بود به نظرم.
سرعت عالی داشتیم. به موقع سرعت رو کم میکردیم و در حملات روی دیگه ای از خودمون نشون میدادیم.
حرف نداشت آقا. همه چی عالی جلو رفت و نتیجه هم که دوست داشتنی شد. اصلا دو تا گل هم بیشتر بزنی باز انگار سه هیچ یه حال دیگه ای داره.
دروازه رو جلو قهرمان اروپا بسته نگه داشتیم و با مهاجمهایی که 30 -40 میلیون یورو خریده نشده اند نتیجه ای رقم زدیم که بسی شگفت انگیز بود.

حالا با مساوی هم صعود میکنیم چون رودرو رو از چلسی بردیم.

تبریک میگم به همه دوستان یووه ای که بعد روزهای سرد و تاریک داریم میریم وسط معرکه و باید علاوه بر گره کروات که محکم میکنیم برق چشمامون رو هم تیز تر کنیم و به لبخند زدن فکر کنیم.

//
عرفان جان من تو پست قبلی نوشتم شاید شما ندیدید.
این یه کلک قدیمی بود که پیاده کردن و به قولی پلی تیک زدن. معمولا قبلا یه بازیکن کلیدی رو با اخبار مصدومیت و مریضی و اینها مطرح میکردن که حریف برنامه ها رو طور دیگه ای بچینه و بعد یهو میاوردنش تو زمین. علاوه بر این ، این کار یه شوک روحی هم به تیم حریف و کادرش میده. خلاصه کلک قدیمی هست که این روزها با وجود این همه خبرنگار و سایت و ... کمتر میشه پیاده کرد. اما خب تیم این کار رو کرده حتی به این قیمت که این بازیکن یه هفته با تیم تمرین هم نکرده . البته این بار این ترفند جواب داد و گرفت. حتی یه پنالتی هم گرفت که داور نگرفت! اما وقتی کلا جواب نده اونوقت کلی فشار و انتقاد پشتش هست و این ریسک کادر فنی رو هم میطلبه.

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
برد دلچسبی بود
تبریک میگم
درسته الان با 1 امتیاز صعود میکنیم
ولی امیدوارم واسه یه مساوی گرفتن نریم اوکراین...
(چند سال پیش یه امتیاز واسه صعود میخواستیم ولی 4 تا از بایرن خوردیم:()

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
جواد یادم بنداز بعدا و سر فرصت یه چیز خیلی مهم رو ازت بخوام :دی چند بار یادم رفته بگم. بعد بازی .

جواد داداش
بازی بعدی که تو خونه داریم قبل بازی اون سرودی رو که تو استادیوم پخش میکنه رو برامون بضبط ! پلیز:دی
همونی که یه تیکه پخش میکنه و بعد قطع میکنه هوادارا میخونن و دوباره پلی میکنه .

یاد بگیریم که رفتیم اونجا گیج نزنیم :دی
دستت درست. همون مدیا رو دریابی که بهترم هست . تنکیو

//
واقعا که ویدال گل کاشت. ایول .
میرکو هم خیلی غیرت گذاشت خداییش
فابیو هم عالی بود
جوینکو نیز ایضا
وسط پیرلو یکی باشه . حرف نداره.
آساموآ هم خوب بود
دفاع ها همه عالی . عالی. چقدر از این بارزا خوشم میاد . حرف نداره. کاملا متمرکزه. همشون عالی بودند واقعا
بوفونم که چی بگه ادم. اصلا در سطحی نیستم که بگم بی نظیره. همین یه دونه هست و تمام.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
تبریک تبریک به هممون بردیم خوب بودیم حقمون بود هرچی بگیم کمه البته نباید در باد این پیروزی بخوابیم چون به هر حال اونا هم دو بازیکن تاثیر گذارشون رو نداشتن البته باز اگه داشتن میبردیم فرق نمیکنه:happy:
زیزو هم که بود !!!
ایشالا شاخ شاختار رو هم میشکنیم و مقتدرانه صعود میکنیم!!!
عرفان جان من تو پست قبلی نوشتم شاید شما ندیدید.

جواد صفحه قبل خیلی جادویی شده بود برای من!!!
از نیم ساعت قبل بازی هی ترکیب میفرستادم ارسال نمیکرد یا اگه ارسال میشد از مارکی به بعد نشون نمیداد باز حذف میکردم دوباره پست میدادم اینبار چند دقیقه با چند تا علامت نشون میداد بعدش دوباره از مارکی نشون نمیداد دقیقا همین حالا هم نقل قول شما تو صفحه قبل همینجوریه واسم:D
واسه میرکو فکر میکردم چنین حربه ای رو بکاربرده باشند اما بیش از حد مشکوک بودم میگفتم شاید یهو لحظه آخر خوب شده:lol:
واسه چنین بازی با این همه توجه رسانه ای و اهمیتش فقط میشه گفت دم کنته و برو بچ گرم با این سرپرایزشون!!!:p

مشاهده پیوست 243212

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
در ادامه عکسهای عرفان جان , اینم یه سری عکس با کیفیت های مختلف :D از بچه های کتاب چهره :happy:

543146_569073343119899_1679318338_n.jpg

مشاهده پیوست Chelsea.zip

------------

به جهنم یوونتوس استادیوم خوش امدین ( یوونتوس 3 - 0 چلسی )

جهنمی برای رقبا، ورزشگاهی خاص و ویژه با خصوصیات کاملا متفاوت از دل آلپی دوست داشتنی. اینجا ورزشگاه یوونتوس استادیوم است، حال و هوایی متفاوت برای تیفوسی ها و البته رقبایی که به مصاف بانوی پیر اروپا می روند. این بار هم جهنم یوونتوس استادیوم قربانی دیگری گرفت و این قربانی تیمی نبود جز قهرمان فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا، چلسی که با شکست سنگینی به خانه بدرقه شد.

بانوی پیر با سیستم 3 - 5 - 2 به میدان رفت و مربیان یوونتوس یووه را با جیجی بوفون - بارتزالی - بونوچی - کیه لینی - لختشتاینر - ویدال - پیرلو - مارکیزیو - اساموا - کوالیارلا و ووچینیچ به میدان فرستاد.

با توجه به وضعیت چلسی و نیاز شاگردان دی متئو به یک امتیاز، آنها با ترکیبی کاملا دفاعی به میدان آمدند و در ترکیب اولیه ی این تیم هیچ مهاجم تخصصی دیده نمی شد و سرمربی چلسی سعی داشت حملات سرعتی یووه را کنترل کند.

یوونتوس با استفاده از قدرت بازیکنان میانی و حفظ توپ ووچینیچ بازی را با حملات سریع خود آغاز کرد و در همان دقایق ابتدایی دو شانس گلزنی به دست آورد اما تیرک دروازه و عملکرد فوق العاده ی چک اجازه نداد دروازه ی چلسی در تورین باز شود.

چلسی که با ترکیبی کاملا دفاعی به زمین آمده بود سعی داشت با استفاده از ضد حملات و با توجه به سرعت مردان میانی خود راهی برای رسیدن به دروازه ی بوفون پیدا کند و در یکی دو صحنه موفق نشان داد اما نتواست به گل دست پیدا کند

عملکرد و بازی سازی مردان دفاعی یوونتوس در نیمه اول بسیار قابل توجه بود و در بسیاری از صحنه ها بازی سازی از قب دفاعی یووه آغاز می شد که این موضوع باعث شده بود تا بازیکنان کناری یووه فضای بیشتری برای حرکت داشته باشند.

در سی و هشتمین دقیقه ی دیدار اندره ا پیرلو ستاره ی میانی یووه با شوت از راه دور شانس خود را برای گلزنی امتحان کرد که فابیو کوالیارلا در میان راه با اثر گذاری هدفمند بر روی توپ، باعث تغییر جهت آن شد و دروازه ی چک باز شد.

چلسی که بازی را باخته می دید برای جبران گل خورده به سوی دروازه ی یوونتوس حمله ور شد اما مدافعان بانوی پیر بدون کوچک ترین اشتباهی عمل کردند و توپی به سمت دروازه ی بوفون نرسید.

ابتدای نیمه دوم شکل بازی تغییر پیدا کرد و چلسی برای جبران گل خورده سعی داشت با سیستمی تهاجمی تر نسبت به نیمه اول شروع کرد اما آبی پوشان تنها مالکیت توپ را در اختیار داشتند و نمی توانستند موقعیتی را ایجاد کنند.

در حالی که 60 دقیقه از زمان بازی گذشته بود ارتورو ویدال ستاره ی شیلیایی یووه همانند بازی رفت موفق شد با شوت از راه دور دروازه ی چک را باز کند تا برتری یوونتوسی ها به عدد 2 برسد.

دی متئو بعد از این تعویض های خود را آغاز کرد تا راهی برای رسیدن به دروازه یووه پیدا کند اما خط دفاعی یوونتوس عملکرد فوق العاده ای از خود نشان دادند و توانستند در مقابل حملات چلسی دوام بیاورند.

یوونتوسی ها در ادامه شانس های دیگری برای گلزنی داشتند اما بی دقتی کوالیارلا و ووچینیچ دو مهاجم یووه اجازه نداد برتری بانوی پیر باز هم افزایش پیدا کند.

لختشتاینر که بازی خوبی را از خود به نمایش نگذاشته بود و بسیار عصبی بازی می کرد در این دقایق توسط سرمریی یووه تعویض شد و کاسرس جانشین وی شد و دقایقی بعد جووینکو به جای ووچینیچ وارد بازی شد.

بازی تمرینی یووه در مقابل چلسی در دقایق پایانی دنبال شد و یوونتوسی ها با حفظ توپ و مرور برنامه های خود موفق شدند یک بار دیگر توسط مورچه ی اتمی دروازه ی چلسی را باز کنند و نمایش عالی خود را به پایان برسانند و بانوی پیر در یک شب به یاد ماندنی موفق شد چلسی را در تورینو له کنند.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
آقا تبریک رسمی میگم برد پرابهت بانوی پیر رو :دی
فکر نمی کردم 3 تا بزنیم بهشون ولی واقعا برام جالب بود. من بعد بازی لازیو گفتم که این تیم استیل داره و تاکتیکش رو به تمام معنا به حریف دیکته میکنه. دیشب فکر کنم بیشتر حقانیت صحبتم معلوم شد.

نمی دونم الان باید اینو گفت یا نه ؟ یووه فعلی صاحب ریتم و آهنگ خاص خودش شده و شاید اومدن یک مهاجم خارج از این مجموعه ما رو دچار مشکل کنه .قبلا هم گفتم که من شک دارم ما نیاز به مهاجم جدید داریم یا اینکه نه ؟ درسته که کواریلا و متری و جووینکو مثلا در سطح فن پرسی یا مسی نیستن ولی مال این تیمن و در تاکتیک تیمی حل شدن . حالا این نظر منه که شاید هم غلط باشه . فکر می کنم نباید این روند با اومدن بازیکن جدید خدشه دار بشه ولی اگر بازیکنی هم قرار شد بیاد ترجیح میدم مهاجمی باشه از سری A.

اما درباره بازی . افتتاحیه خیلی قشنگی داشت ، توی عکسهایی هم که بچه ها گذاشتن معلومه . در طرفین ورزشگاه همه پرچمهای سبز و سفید و قرمز رو به عنوان پرچم ایتالیا و در ضلع های پشت دروازه همه جمعیت پرچمهای سفید و سیاه به نمایندگی رنگ یووه در دست داشتند که وقتی همگی این پرچمها رو تکون میدادن واقعا ورزشگاه دیدنی بود.:) حضور زیزو و ندود هم خیلی حس نوستالژیکی به من داد :blush:

من هم موافقم که باید به فکر برد باشیم در بازی با شاختار ولی در مقابل این تیم که من اعتقاد دارم به شکل افسارگسیخته ای هجومی هست باید مواظب باشیم ، خیلی زیاد
چون یک اشتباه ممکنه برای این تیم با کلاس گرون تموم بشه ، ضمن اینکه اصلا امیدی به تیم دانمارکی برای متوقف کردن چلسی نیست.

من با مساوی هم راضیم .فعلا فاز اول صعود هست که به نظرم 30 درصدش باقی مونده . اگر ببریم که خیلی هم عالی:دی اما مساوی هم راضی کننده هست.

شاد و پیروز باشید

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام بر دوستان یووه ای
تبریک، تبریک و تبریک...
خیلی خیلی خوشحالم از برد درخشان یووه مقابل چلسی. من امیدوارم بودم که بتونیم چلسی رو شکست بدیم اما برد 3بر0 راستش برام دور از ذهن بود...
ترکیب دیشب عالی بود و قرار دادن کوآ و ووچینیچ تو خط حمله بهترین و ایده آل ترین زوج فعلی ممکن برای یووه ست و آوردن جووینکو و ماتری به عنوان ذخیره مثل بازی دیشب کاملا میتونه جواب بده.
ویدال و پیرلو هم که معرکه هستن و برای من تداعی کننده زوج ژاوی و اینیستا در بارسا...:D

post-1353450098-foduz.jpg

یوونتوس ۳ – ۰ چلسی
گلها:
کوآلیارلا ۳۸، ویدال ۶۱، جیووینکو ۹۰+۱

یوونتوس
بوفون، بارتزالی، بونوچی، کیه لینی، لختشتاینر (کاسرس ۶۷)، ویدال، پیرلو، مارکیزیو، آساموآه، کوآلیارلا (پوگبا ۸۹) ووچینیچ (جیووینکو ۸۲)
دیگر بازیکنان: استوراری، جاکرینی، په په، ماتری
مربی: آلسیو

چلسی

چک، ایووانوویچ، کهیل، داویدلویس، کول، رامیرز، میکل (تورس ۷۱); آزپیلیکوئتا (موسس ۶۰), ماتا، اوسکار، هازارد
دیگر بازیکنان: تورنبول، برترند، رومئوف مارین، پیارون
مربی: دی متئو
داور: چاکار (ترکیه)
کمک ها: دوران، اونگان (ترکیه)
داور چهارم: یوسوی (ترکیه)
کارت زرد: رامیرز ۷۶، مارکیزیو ۸۵، جیووینکو ۹۰+۱

یوونتوس
آمار بازیچلسی
۲۵شوت ها۱۱
۱۳شوت در گل۲
۲۰خطاها۹
۱۰کرنرها۵
۳آفسایدها۰
۳کارت زرد۱
۴۸%چرخش توپ۵۲%
۲نجات دروازه۱۰
۳موقعیت۲

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
شب با آرامشی بود واقعا :دی به این فکر میکردم که چرا با تکبر اومدیم جلو اینتر و بد بازی کردیم. حالا روز خوشی هست ولی بازیهای سختی جلومون هست. بهتره از این شادی بگذریم و با نگاه به گذشته نزدیک به فکر این باشیم که شخصیت تیم به برد و باخت گره نخوره. زود سرمست نشیم که کار دستمون بده.
میلان جلوی رومون هست و بازی سختی خواهد بود . تو اروپا هم شاختار .
من دوست دارم تیم برای برد بازی کنه که دست کمش مساوی رو بگیریم و صعود حتمی بشه. میشه شاختار رو هم اسیر کرد. بدی این تیم اینه که ترس نداره و بی کله حمله میکنه !! باید جلوش مثل خودش انتحاری بازی کرد که یه کم بترسه یا اینکه کلا بازی رو بست و با بازی فیزیکی تو زمین خودی به فکر استفاده از فضاهای اونها بود تو فرصت ها.
راستی حتما متوجه شدید دیشب که مارکیزیو بازی با شاختار رو از دست داد.
بدیش اینه که باز اخر هم میتونه برای کارت گرفتن خطر ناک باشه و در صورت صعود بعدش مشکل درست کنه.

در مورد مهاجم ساسان خان خیلی موافقم با این که یه مهاجم خارجی میتونه به تیم نخوره . حتی مثل همین بنتنر هرچند سطح تاپ نیست ولی من خودم مثلا ترجیح میدم مهاجم افت کرده خودمون بازی کنه ولی این نه بخاطر همین علتی که شما میگید. اما حسم اینه که یه مهاجم بزرگ خودش رو تغییر میده و در زمان کمی مچ میشه.
الان هم مهاجم ها بد نیستند ولی گاهی توپ ها که هدر میره یه بازیکنی نداریم که برای یه بازی هم که شده و لازمه یه تنه نتیجه رو رقم بزنه. یک کسی که به بن بست رسیدیم بزنه به حریف و بپیچونه به هم پنالتی بگیره یا نظم حرف رو خراب کنه و ....
تو ایتالیا الان کاوانی رو دوره که دو تا مشکل هست. عمرا ناپولی اینو به یووه نمیده. حتی اگر مفت بده به یه تیم دیگه!!! و دوم اینکه اخلاقش خوب نیست :دی
نهایتا باید ببینیم ماروتا میخواهد چه گلی به سرمون بزنه! :دی
//

افتخار میکنیم به این تیم
31616_305360752906218_1888477157_n.jpg

پنالتی بود به نظرم . کاملا تعادلش رو به هم زد
374383_305359952906298_1171714867_n.jpg

حلقه شادی
481693_305361279572832_1693924096_n.jpg

53707745149231799813.png

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من امیدوارم با شاختار مساوی کنید که این اتوبوس چلسی چپ شه :)

پارسال که چلسی به اون شکل از چنگ بارسلونا فرار کرد. با اون همه تیر دروازه و خوش شانسی های پیترچک قهرمان شد.

همه هی گفتن تاکتیک دی ئتئو - تاکتیک دی متئو

امسال چلسی بازیکنای به مراتب با کیفیتی رو در اختیار داره اما دیگه دوران خوش شانسی و تیر دروازه های پیتر چک به نظر میرسه که تموم شده.

دیشب یووه حاکم مطلق بازی بود اما خب روی گلهایی که پیتر چک خورد چاشنی بدشانسی هم موثر بود. بخصوص روی اون گل دوم که توپ با برخورد به مدافع تغییر جهت داد.

این بازی مشخص شد که دی متئو تاکتیک داره یا نه. جالبه اکثر طرفدارای چلسی میگن بازیکن اصلیمون (یعنی جان تری) اگه بود نمیباختیم.

تیمی که متکی به یه بازیکن باشه به مشکل میخوره. ما (منچستریها) فصل پیش کلا بازیکن اصلی خط دفاعیمون رو نداشتیم. این فصل هم همینطور بوده. پس ما چی بگیم :)

به هر حال بازم تبریک میگم این برد رو به دوستان و هواداران یووه

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
تبریک میگم به همه دوستان یووه ای خیلی حال کردم

یکم اگه از نظر روانی به نظرم بهتر بشن عالی میشه

به یاد الکس و تقدیم به تو

31616_305360752906218_1888477157_n.jpg

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
تبریک میگم به همه دوستان یووه ای خیلی حال کردم

یکم اگه از نظر روانی به نظرم بهتر بشن عالی میشه

به یاد الکس و تقدیم به تو
راستی اله هم به قول داش جواد تو کتاب چهره ی خودش به خاطر این پیروزی غرور انگیز پیام گذاشته!!!
مشاهده پیوست 243401

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام و درود
تبریک به همه سیاه و سفید های جهان از نوع یوونتوسیش...
41607992571567824205.gif
41607992571567824205.gif
:p
دوستان بازم تبریک .به من که خیلی حال داد و کلی با این نتیجه پیش بچه ها سرافراز بودیم :دی:cool:
همه ی بازیکن ها ایول دارند .از بوفون گرفته تا اون جووینکو که دقیقه 91 گل آخر رو زد.عجب حالی داد واقعا.جالبی موضوع این هست که اون ها موقعیت صد در صد نداشتند...!!!و این نشون دهنده ی خوب بودن تیم ماست.حالا باید به قهرمانی فکر کنیم نه چیز دیگری.احساس میکنم میتونیم روی جووینکو به عنوان یه بازیکن خوب برای سال های آینده حساب کرد.ولی هنوز نمیشه شمارهی 10 رو بهش داد.
امان از این مهاجم های ما که هر کدومشون می بایست دو گل توی این بازی بزنند. ولی در کل بد نبود.ما که خوش حالیم...:دی

image.php

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
واقعا که ویدال گل کاشت. ایول .
میرکو هم خیلی غیرت گذاشت خداییش
فابیو هم عالی بود
جوینکو نیز ایضا
وسط پیرلو یکی باشه . حرف نداره.
آساموآ هم خوب بود
دفاع ها همه عالی . عالی. چقدر از این بارزا خوشم میاد . حرف نداره. کاملا متمرکزه. همشون عالی بودند واقعا
بوفونم که چی بگه ادم. اصلا در سطحی نیستم که بگم بی نظیره. همین یه دونه هست و تمام.

انصافا باید اشاره ویژه ای هم به بونوچی می کردی, روی یکی از تک موقعیت ها و ضدحمله چلسی مثل مرد تکل زد و نذاشت توپ بره سمت دروازه که اگر می رفت و گل می شد کار یووه گره می خورد...

در هر صورت من هم این برد فوق العاده رو شادباش می گم!

2012-11-20T215511Z_1117198074_GM1E8BL0GEX01_RTRMADP_3_SOCCER-CHAMPIONS.JPG

بالا