• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
آلسیو : نمی توانم متصور بشوم که اگر جای میلان بودیم چه اتفاقی رخ میداد

timthumb.php

السیو پس از شکست یوونتوس برابر میلان با ضربه پنالتی مشکوک روبینیو به خبرنگاران گفت:”نمی تونم متصور بشم که اگر ما جای میلان بودیم چه اتفاقاتی رخ می داد!”

السیو سرمربی موقت یوونتوس و دستیار اول آنتونیو کنته در کنفرانس خبری پس از بازی پاسخ گوی خبرنگاران بود و بر این باور بود که بازیکنان یوونتوس یک تیم واحد نبودند.
“ما یک تیم نبودیم. خستگی بعد از بازی با چلسی کاملا مشهود بود و بعضی از بازیها توان و انرژی زیادی را از بازیکنان میگیرد.”

همچنین در مورد پنالتی مشکوکی که ریتزولی به سود میلان گرفت گفت:

“نمی توانم متصور بشوم که اگر جای میلان بودیم چه اتفاقی رخ میداد اما مثل اینکه باید این اشتباهات را عادی فرض کنیم.”

در مورد وجود مشکل بین السیو و کوالیارلا از السیو پرسیده شد که وقتی از زمین مسابقه به بیرون رفت آیا به او السیو توهین کرد یا نه پاسخ داد:

“کوالیارلا عصبانی بود مثل بقیه بازیکنان تیم اما نباید در مورد مشکلات فردی صحبت کنیم چون تیم شکست خورده است. باید به بازیهای آینده توجه کنیم نه به گذشته.”
قابل توجه است که این اولین شکست یوونتوس در بازیهای خارج از خانه در ۱۸ ماه گذشته است و دومین شکست بانوی پیر ایتالیا در ۵۳ بازی قبلی خود و این یک رکورد به حساب می آید.
دو شکست یوونتوس تنها برابر تیم های میلانی و با داوری شبه برانگیز است.

ماروتا : این بازی بدترین نمایش یووه در چند سال اخیر بود

timthumb.php

جوزپه ماروتا مدیر ورزشی و مسئول نقل و انتقالات باشگاه یوونتوس بعد از دیدار دیشب که با یک گل به سود میلان به اتمام رسید در مصاحبه ای با کانال یووه این بازی را بدترین نمایش یووه را در چند سال اخیر خطاب کرد

ماروتا در این‌باره گفت :
” یووه یکی از بدترین نمایش های خود را در دو فصل اخیر ارائه داد و پنالتی بهانه خوبی برای بازیکنان نیست ،اگر پنالتی گرفته نمی‌شد بازی همان ۰-۰ تمام می‌شد و فکر نمی‌کنم میلان توان پیروزی در این بازی را داشت ، یووه نتوانسته هنوز خود را با شرایط بازی در اروپا و ایتالیا وفق دهد ، ما ۴ روز بعد از جدال سخت با چلسی به این بازی آمده ایم و وقت کافی برای بازسازی نداشته ایم ، تکرار می‌کنم این بدترین نمایش ها یووه در دو فصل اخیر بود ، باید سخت کار کنیم و به شرایط عادی خود در لیگ برگردیم ، ما در دو بازی در سری‌آ نتوانستیم گلی به ثمر برسانیم چرا که تیم های مقابل دفاع منسجمی داشتند و ما از پس این دفاع بر نیامدیم ، به نظرم این شرایط بهتر خواهد شد. ”

یووه هفته آینده باید دربی تورینو را برگزار کند .

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان
با باخت دیشب اینتر خوشبختانه فاصله 4 امیتازیمون حفظ شد اما ناپولی مجدداً به فاصله 2 امتیازی با ما رسید!
جدول در پایان هفته چهاردهم این شکلی شد...

ايتاليا سري آ
تيمبازيهابردمساویباختگل زدهگل خوردهتفاضل گلامتياز
1يوونتوس14102229101932
2ناپولي1493223111230
3فيورنتينا1484225121328
4اينترميلان1491426161028
5آاس رم147253123823
6لاتزيو137241917223
7پارما1455417181-20
8آتالانتا1462614206-20
9کاتانيا1454518202-19
10آث ميلان145362118318
11سيه نا1445513141-17
12سامپدوريا1452717192-17
13تورينو143741514116
14اودينزه1337318202-16
15کالياري1444613207-16
16پالرمو1435614217-14
17جنوا1433814228-12
18کيه وو14338132512-12
19بلونيا1432915194-11
20پسکارا1432992516-11

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

اینم چند خبر از یووه:happy:
------------------

خشم کونته از یووه
conte7.jpg

شکست دوم برای یوونتوس شرایط را به جایی رساند تا کونته به خشم بیاید و از شاگردانش برای نمایشی که برابر روسونری ارائه کردند خشمگین شود. کونته که در تمرینات امروز پس از بازنگری دیدار این تیم برابر میلان تاکید کرد که اشتباهات فاحش یووه در این بازی باید خیلی زود برطرف شود.

کونته تاکید می کند که یوونتوس و بازیکنانش نباید هرگز انگیزه و تشنگی خود را برای به دست اوردن پیروزی از دست دهند. در دیدار برابر میلان این انگیزه در یاران یووه دیده نشد و این مسئله باعث خشم و عصبانیت شدید کونته شد.

یوونتوس واقعی را ندیدیم
bonucci3.jpg

لئوناردو بونوچي مدافع ملی پوش یوونتوس که در دیدار مقابل میلان کار سختی را پیش رو نداشت از عملکرد تیم تورینی انتقاد کرد و از پنالتی گرفته شده برای حریف به عنوان تنها اتفاق بازی خبر داد

لئوناردو که طی هفته های اخیر بازی های خوبی برای یووه انجام داده در این باره گفت:‏"‏ اين يوونتوس واقعي نبود. ما به خاطر عملكرد فوق العاده در بازي چلسي، يوونتوس هميشگي نبوديم و تراكم بازيهاي قبل را نداشتيم "

‏"‏ يك اتقاق به ضرر ما در بازي رخ داد و ما بهاي زيادي رل بابتش داديم اما در كل ما هيچ چيز از يوونتوس واقعي را نديديم "

‏"‏ ميلان با دفاع نفر به نفر و يك دست به سختي از گلش محافظت كرد. من اشتباهات زيادي داشتم ، آن اشتباهات ممكن است رخ بدهد ولي چيزي مه است كه ما بفهميم كه در نيمه اول چه چيزي در سر ما مي گذشت "

شرایط کیه لینی و په په
chiellininew4.jpg

یوونتوس باید خیلی زود شکست برابر میلان را از یاد برده و به شرایط ایده ال برای مصاف و دربی شهر تورینو بازگردد. عصر امروز شرایط جورجه کیه لینی مورد بررسی قرار گرفت و به نظر میرسد طی یک هفته به گروه خواهد پیوست.

همچنین سیمونه په په نیز هنوز به امادگی کامل برای همراهی کامل دست نیافته، در طول تمرینات کمی احساس ناراحتی کرد. با این حال کونته امید زیادی دارد تا شاگردانش بدون اسیب دیدگی این هفته را سپری کرده و در دربی شهر تورینو با تمام قدرت و امادگی تیمش را روانه میدان کند.

سیدورف : یووه بر آینده فوتبال ایتالیا سلطه خواهد کرد
timthumb (1).jpg

image.gif

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان
دو خبر از یووه که دومیش خیلی حداقل برای من خوشه:D

دست های پشت پرده بر متهم کردن کونته

timthumb.php

بعد کاهش محرومیت کونته روز به روز اخبار جدید از متهم شدن اشتباه کونته منتشر می شود
در جدید ترین خبر که روزنامه گاتزتا منتشر کرده است مصاحبه آلمیر ججیچ صریبستانی یکی از سران شرطبندی است
وی که پس از ۱ سال فرار در فرودگاه مالپنسا خود را به پلیس تسلیم کرد
مصاحبه جالب وی:
زندگی خوبی نداشتم زمان زیادی است که من از دست پلیس فرار کردم و وکیل هام هم از من خواستن خودم رو تسلیم نکنم و باعث شدن که من مرتکب اشتباه بشم ، ۱۵ ساله از صربستان دور هستم ، در پنج کشور زندگی کردم و به هفت زبان هم تسلط دارم ، زندگی دختر و همسرم را نابود کردم ، در سوئیس همه چیز فراهم بود و ما مثل ایتالیایی ها زندگی می کردیم چونکه خودم رو ایتالیایی میدونم ؛ همه فکر میکنن من مافیایی هستم اما من در تبانی و تهدید افراد دست نداشتم ، من فقط برنامه ها رو می خریدم تا در شرطبندی شرکت کنم اما مافیا تمام این کارها رو انجام می داد ، من این بیماری (شرطبندی) رو ترک کردم و برای همکاری آماده ام ؛من و دوستم در میلان با یک پیر مرد چاق که طول اون به ۱۸۰ سانتر میرسه دیدار کردیم ، اون حدود ۱۰ تلفن همراه داشت که هر لحظه به یکی از تماس ها جواب میداد ؛ اون قصد داشت برنامه ی شرطبندی بازی های لچه ، پالرمو ، ناپولی و … رو در ازای ۶۰۰۰۰۰ یورو به ما بفروشه اما من موافقت نکردم ، اسم این پیر مرد رو فراموش کردم اما اگه اون رو ببینم خواهم شناخت ؛ باید این شرطبندی ها از بین بره ، وقتی که فردی ۱۰ میلیون یورو در شرطبندی سرمایه گذاری کنه بدون شک نتیجه ی دیدارها به فروش خواهد رفت ، متاسفانه برخی مدیران ، داوران و بازیکنان در شرطبندی دست دارن
کاروبو به مم گفت که تمام افراد در تیم سیه نا در شرطبندی دست داشتن ؛ کونته ؟ یک شبکه تلویزیونی از من خواست در ازای۵۰۰۰ هزار یورو کونته رو متهم کنم اما من قبول نکردم چونکه چیزی در مورد کونته نمی دونستم و حتی با اون دیداری نداشتم البته به پول هم نیازی ندارم

این مصاحبه نشان می دهد برای متهم کردن کونته و محرومیت وی برنامه ریزی دراز مدتی شده بود است این نشان دهنده پاکی کونته است و دست های پشت پرده برای زمین زدن یک فرد بی گناه

بنتنر و لوسیو در نیم فصل از یوونتوس جدا خواهند شد

timthumb.php

یوونتوس در تابستان امسال باز هم نتوانست رضایت هواداران و کادر فنی خود را با جذب یک مهاجم کلاس بالا جلب کند و در روزهای نهایی توانست نیکلاس بنتنر دانمارکی را از آرسنال به طور قرضی راهی تورین کند .
از طرفی لوسیو برزیلی که با سران باشگاه اینتر میلان به بن‌بست خورده بود با قراردادی آزاد به یووه پیوست ، اما این دو بازیکن در طول ۱۵ هفته گذشته سری‌آ کمتر توانسته اند جایگاهی ثابت برای خود در ترکیب یووه داشته باشند و چندان موردعلاقه کونته نیستند . بر اساس گزارش توتواسپرت این دو بازیکن در پایان نیم‌فصل از یووه جدا خواهند شد.
مدافع یووه لوسیو انتظار می‌رفت برای باتجربه بودنش در لیگ قهرمانان مورد استفاده قرار گیرد اما در واقع چنین نبود . لوسیو در مجموع برای یووه ۹۷ دقیقه بازی کرده است و این در حالی است که بنتنر ۲۷۷ دقیقه در ترکیب یووه قرار گرفته است . لوسیو از سوی باشگاه های اسپانیایی و ترکیه ای مورد نظر قرار گرفته شده است .
تاتنهام هم علاقه شدیدی برای جذب نیکلاس بنتنر مرد دانمارکی یوونتوس دارد که تا پایان فصل جاری در یووه حضور خواهد داشت.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
جریمه نقدی برای مهاجم عصبانی یوونتوس

04ff6371769fc14e46e96684e9816e649058573e.jpg

فابیو کوالیارلا، مهاجم باشگاه یوونتوس که پس از تعویض در بازی برابر میلان بسیار خشمگین بود، از سوی مسئولین این باشگاه با جریمه نقدی روبرو شد.

به گزارش FIFA.com، این مهاجم 29 ساله در بازی آغاز هفته میلان و یوونتوس که با نتیجه 1-0 به سود روسونری به پایان رسید، هنگام تعویض و در حالی که دهان خود را پوشانده بود نارضایتی خود را از تعویضش به صورت مستقیم به آنجلو السیو، مربی یووه در کنار زمین انتقال داد.

جوزپه ماروتا، مدیر اجرایی بیانکونری ضمن تقبیح این حرکت مهاجم تیمش اضافه کرد: "کوالیارلا به دلیل نحوه اعتراضش به تعویض در جریان بازی با میلان جریمه شده است.

یووه در این بازی 1-0 عقب بود و فابیو از این نتیجه عصبانی بود و می خواست به تیمش کمک کند. به هر حال او بعد از بازی متوجه اشتباهش شد.

" مرد همه کاره یووه ادامه می دهد: "باشگاه در قبال چنین رفتار هایی قوانین سفت و سختی دارد و جلوی این بداخلاقی ها را خواهد گرفت.

" ماروتا در مورد احتمال نیمکت نشینی کوالیارلا در دربی تورینو ترجیح داد حرفی به زبان نیاورد.

و در باره درگیری لفظی مارکیزیو و بونوچی در جریان دیدار یکشنبه شب نیز گفت: "هیچ مشاجره مهمی بین کلودیو و لئوناردو اتفاق نیافتاده است.

" لازم به ذکر است، دربی حساس تورین بین یوونتوس و تورینو شنبه شب ساعت 23:15 دقیقه در یوونتوس آره نا برگزار خواهد شد.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان
چند خبر از یووه و تبریک به مناسبت ورود تاپیک نمونه یووه به سیصدمین صفحه
:)

بوفون: از بازگشت به پارما خوشحال می‌شوم

879117d29e0b5e34379db9a4680a4a8e41aae723.jpg

جیان لوئیجی بوفون، کاپیتان یوونتوس اعتراف کرد که اگر روزی این باشگاه را ترک کند، تنها دوست دارد، لباس پارما را برتن کند.

به گزارش forzaitalianfootball، دروازه بان باسابقه باشگاه یوونتوس که قراردادش با این باشگاه ژوئن 2013 (انتهای فصل) به پایان می رسد، در حال مذاکره برای تمدید قراردادش با بانوی پیر است.

بوفون در مصاحبه با La Nazione گفت: "من به زودی قرار داد جدیدم را امضا خواهم کرد. هیچ مسئله ای در مورد بند های مالی قرارداد وجود ندارد و تنها منتظر طی شدن مراحل اداری آن هستم."

سنگربان 34 ساله تیم ملی ایتالیا ادامه می دهد: "به هر حال اگر روزی یووه را ترک کنم، خوشحال خواهم شد که دوباره به پارما بازگردم، باشگاهی که رسیدن به سطح اول فوتبال جهان را به من آموزش داد."

جی جی بوفون در سال 2001 با انتقال 32 میلیون پوندی اش از پارما به یوونتوس، عنوان گرانقیمت ترین دروازه بان جهان را به خود اختصاص داد.

او در فصل جدید سری آ، 12 بار برای بیانکونری به میدان رفته و 4 بار موفق به بسته نگه داشتن دروازه خود شده است.

ستاره سابق بیانکونری در آرزوی نیمکت یووه

967c269f1611af95ef83db471589caa7bed1d8c7.jpg

ادگار وادیدز بازیکن سابق باشگاه یوونتوس در اظهار نظری اعلام کرده که دوست دارد روزی در باشگاه محبوبش مربیگری کند.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، ستاره هلندی بیانکونری طی سال های 1997 الی 2004 عضو باشگاه یوونتوس بوده و حالا علاقه زیادی به مربیگری دارد، به طوری که قصد دارد روزی جانشین هم بازی قدیمی اش، آنتونیو کونته در یوونتوس شود.

داویدز در گفتگو با نشریه Tuttosport می گوید: "کونته مربی شایسته ای است، اما من روزی جای او را (روی نیمکت) خواهم دزدید! اگر یووه با من تماس بگیرد، جواب من حتما بله خواهد بود، زیرا کار کردن با یک باشگاه بزرگ راحتر از یک باشگاه کوچک است."

هافبک سابق تیم ملی هلند ادامه می دهد: "به فرانک رایکارد نگاه کنید، او در روتردام نتایج نا امید کننده ای گرفت و زمانی که به بارسلونا پیوست همه جام ها را به دست آورد.

"کونته نیز تقریبا شرایط مشابهی داشته است. او در آتالانتا چه کارنامه ای داشت؟ و حالا عملکردش را ببینید."

داویدز در مورد جاه طلبی هایش در دنیای مربیگری و اینکه می تواند در سری آ موفق شود نیز اضافه می کند:

"من از مربیگری در بارنت لذت می برم، اما فکر می کنم بتوانم در سری آ نیز موفق باشم. به هرحال چیز های زیادی از مربیان گذشته ام، لیپی و ونگال یاد گرفته ام."

لازم به ذکر است، ادگار داویدز 39 ساله در حال حاضر به عنوان سرمربی-بازیکن در لیگ دسته دوم انگلیس و باشگاه بارنت مشغول به کار است.

معاوضه ژورو با ماتری ممکن است

1c47736acc24ea05eecab62a51313de13326974c.jpg

این روزها شایعاتی وجود دارد که یوونتوس و آرسنال برای معاوضه دو بازیکن خود یوهان ژورو و الساندرو ماتری در حال بحث و جدل هستند .

دیلی میرور می‌گوید الساندرو ماتری گزینه توپچی های لندنی برای ژانویه است و باشگاه آرسنال که کلس یان هونتلار را مد نظر دارد می‌تواند با هزینه ای کمتر الساندرو ماتری را به خدمت بگیرد .

از طرفی ممکن است یان هونتلار در نیم فصل هم به یووه ملحق شود.

ماتری پشت سر بازیکنانی همچون میرکو ووچنیچ ، فابیو کوالیارلا و سباستین جووینکو از دید و چشم کونته افتاده است .

در این میان گفته می‌شود یووه در صدد است مدافع سوئیسی تیم آرسنال را یوهان ژورو را به جای ماتری با توپچی ها معاوضه کند ، پیش بینی می‌شود این بازیکن جانشین لوسیو برزیلی شود که پس از شش ماه حضور در تورین در ژانویه قصد دارد از یووه جدا شود .

دو باشگاه آرسنال و یووه در فصل نقل و انتقالات تابستانی بار دیگر بایکدیگر در نقل و انتقالات همکاری کرده و نیکلاس بنتنر مهاجم دانمارکی آرسنال به صورت قرضی به یووه ملحق شده است.

Last edited:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
مدافع یوونتوس هدف بعدی PSG

aa7e20789db2eec747620351aace1468de3a7d45.jpg

گزارش ها حاکی از آن است، استفان لیخشتاینر مدافع یوونتوس، ممکن است در پنجره نقل و انتقالات زمستانی راهی پاریس شود.

به نقل از La Stampa، این مدافع سوییسی یوونتوس در این فصل کمتر از گذشته توسط آنتونیو کونته به میدان فرستاده شده است و انتقال به تیم متمول پاریسن ژرمن می تواند یک گزینه برای وی باشد.

لیخشتاینر 28 ساله که به دلیل دوندگی زیادش به فارست گامپ معروف است تا ژوئن 2015 با یوونتوس قرارداد دارد، اما پیشنهاد 15 میلیون یورویی می تواند وی را راهی یک تیم دیگر نماید.

لیخشتاینر در فصل جاری سری آ تاکنون در 7 دیدار راهی میدان شده است و موفق به زدن یک گل نیز شده است.

بوکتی و ژورو گزینه های یوونتوس

1c47736acc24ea05eecab62a51313de13326974c.jpg

شایعه جدیدی در خصوص تغییرات در ترکیب یوونتوس به گوش می رسد و طبق گزارش دیلی اکسپرس، بیانکونری قصد دارد تا در ژانویه الساندرو ماتری را با یوهان ژورو مدافع آرسنال معاوضه کند.

البته توپچی ها هم ماتری را زیر نظر دارند زیرا او نسبت به کلاس یان هونتلار گزینه ارزان تری است و به دلیل از دست رفتن جایگاهش در ترکیب یووه خرید او آسان تر است.

یووه هم قصد دارد ژورو را جانشین لوسیوی ناراضی کند، بازیکنی که قصد دارد در ژانویه تورین را ترک کند. دو باشگاه اخیرا در خصوص انتقال قرضی نیکلاس بنتر به تورین با هم همکاری کردند.

از طرفی گفته می شود که سالواتوره بوکتی مدافع روبین کازان دوباره مورد توجه یووه قرار گرفته است.

نام این مدافع بارها برای حضور در تورین مطرح شده و با توجه به وضعیت قراردادش در روسیه بازگشت او به کشورش بسیار محتمل است. بازیکن سابق جنوا تنها تا دسامبر ۲۰۱۳ با تیمش قرارداد دارد و مشخص نیست که آیا او قصد تمدید آن را دارد.

بوکتی مورد توجه ناپلی هم قرار دارد و با توجه به اینکه او قصد دارد چزاره پراندلی سرمربی تیم ملی ایتالیا را برای پوشیدن دوباره پیراهن آتزوری متقاعد کند بازگشت به سری آ راه حل مناسبی است.

این بازیکن ۲۵ ساله در سال ۲۰۱۰ در انتقالی ۱۵ میلیون یورویی به روبین کازان ملحق شد.

آینده نگری یووه!
سوریانو در یوونتوس

90fb235e209b308990f0eb6e5be4cb34ce607e08.jpg

باشگاه یوونتوس، روبرتو سوریانو بازیکن جوان سمپدوریا را زیرنظر قرار داده است، تا وی را برای فصل آینده جذب نماید.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، این بازیکن 21 ساله تعدادی از باشگاه های مطرح را خواهان خود می بیند و با توجه به اینکه قراردادش در تابستان جاری خاتمه خواهد یافت، بر اساس قانون بوسمن جذب وی هزینه ای برای باشگاه های خواهانش نخواهد داشت.

سوریانو که عضو تیم ملی زیر 21 ساله های ایتالیا است، در آکادمی جوانان بایرن مونیخ پرورش یافت و سال 2009 راهی تیم سمپدوریا شد.

سمپدوریا در ابتدای فصل پیشنهادی 1.5 میلیون یورویی از کالیاری برای جذب این بازیکن جوان داشت که آن را رد کرد.

مدیران یوونتوس پپه ماروتا و فابیو پاراتیچی، سوریانو را به خوبی می شناسند، با توجه به اینکه قبل از قبول سمت در یوونتوس، در کادر مدیریتی سمپدوریا حضور داشتند.

سوریانو در 13 بازی فصل جاری سری آ تا کنون به میدان رفته است، اگر چه او تنها در پنج دیدار از ابتدا وارد میدان شده است.

Last edited:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
یادی از اسطوره تکرار ناپذیر یووه...:wub:

لحظه به یادماندنی از دوران حضور دل پیرو در یوونتوس

الساندرو دل پیرو، یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ باشگاه یوونتوس و از نمادهای فوتبال ایتالیا، یعد از 19 سال وفاداری به باشگاه، تابستان امسال با بی مهری مسئولان یوونتوس مواجه شد و با اجبار ماجراجویی تازه ای را در استرالیا آغاز کرد.

کنار گذاشته شدن او از یوونتوس اندوه بسیاری از هواداران بیانکونری و فوتبال دوستان جهان را برانگیخت و مطمئنا امسال جای خالی این کاپیتان دوست داشتنی در سری آ و فوتبال اروپا حس خواهد شد.

ضربات ایستگاهی بی نقص، حرکت با توپ روان و کنترل توپ و پاس های منحصر به فرد، همگی خصوصیات بازیکنی است که در عین ارائه فوتبالی با کلاس بالا، زیبا و دلنشین بازی می کند و شاید به جرات می توان گفت در 20 سال اخیر بازیکنی با داشتن ترکیبی از این خصوصیات کم تر دیده شده است.

فرصت خوبی است تا با هم 10 لحظه به یاد ماندنی را از الساندرو دل پیرو در طول دوران بازیگریش در یوونتوس، که در ذهن هواداران بی شمار این اسطوره دوست داشتنی نقش بسته است، مرور کنیم.

10- اولین گل در ورزشگاه تازه تاسیس یوونتوس آره نا برابر رم
انتظار 5 ماهه به پایان رسید. دل پیرو با یک شوت زیبا از پشت محوطه جریمه توپ را به گوشه دروازه رم چسباند تا کل ورزشگاه به حالت انفجار درآید.
شاید برای دل پیرو زدن اولین گل در یوونتوس آره نا با کمی تاخیر اتفاق افتاد، اما به هرحال خاطره ای به یاد ماندنی را در ذهن هواداران بیانکونری ثبت کرد.
شبی که کاپیتان با بازی تاثیر گذارش، باعث پیروزی 0-3 یوونتوس در کوپا ایتالیای فصل قبل برابر رم شد.

76ed18fe1d94b52c9b56615ae840-grande.jpg

9- هت تریک در جام باشگاه های اروپا مقابل موناکو

یک ضربه ایستگاهی و دو پنالتی، گل هایی که دل پیرو در به ثمر رساندن آنها تخصص ویژه ای دارد.
الکس معمولا در جام های اروپایی به همراه یوونتوس درخشش خیره کننده ای داشت. حایی که هواداران یوونتوس با گلهای زیبایش بارها به هوا برخاستند و احساسات خود را نسبت به پینتوریکوی دوست داشتنی ابراز کردند.
در دور رفت مرحله نیمه نهایی جام باشگاه های اروپا برابر موناکو، الکس دل پیرو با هت تریک خود راه صعود به فینال را هموار کرد. آن سال علی رغم شکست یوونتوس در فینال برابر رئال مادرید، دل پیرو با 10 گل زده آقای
گل مسابقات هم لقب گرفت.

174230hp2.jpg

8- پاس گل قهرمانی به دیوید ترزگه در بازی برابر میلان

الساندرو دل پیرو - دیوید ترزگه. به جرات می توان گفت این زوج یکی از مخوف ترین زوج های خط حمله در دو دهه اخیر باشگاه یوونتوس بوده است.
زوجی که در طول 10 سال، 343 گل به هواداران بانوی پیر هدیه کردند. یووه برای کسب اسکودتوی سال 2005 به سن سیرو رفته بود. در آن بازی، پاس گل زیبای قیچی برگردان الکس به ترزگه باعث پیروزی 1-0 بیانکونری برابر آث میلان شد و جام قهرمانی سری آ را به تورین فرستاد.

Serie-A-2004-2005-Milan-Juventus-0-1-Delpiero-e-Trezeguet.jpg

7- دو گل برابر سمپدوریا و کسب عنوان آقای گلی سری آ

الکس دل پیرو تا به حال جام ها و عناوین زیادی به همراه باشگاه یوونتوس کسب کرده است، اما عنوان آقای گلی او در فصل 2007-2008 سری آ از مهمترین آنهاست.
یوونتوس در دوران رکود خود به سر می برد و با تساوی 3-3 برابر سمپدوریا به مقام سوم سری آ رضایت داد. با این وجود دو گل دل پیرو در این دیدار باعث شد تا او با 21 گل زده و بالاتر از ترزگه 20 گله و بوریلو 19 گله، برای اولین بار صاحب جایزه کاپوکانیرو (آقای گل سری آ) شود.

0k10mvsl-346x212.jpg

6- گل فوق العاده زیبا در شب بازگشت رویایی یوونتوس به بازی برابر فیورنتینا

پینتوریکو در بازی برابر فیورنتینا همانند اکثر اوقات، نقش کلیدی را در یکی از جذاب ترین بازی های سال 1994 ایفا می کند.
در آن سال یوونتوس در حالی بازی دو بر صفر باخته برابر فیورنتینا را با نتیجه 3-2 به سود خود تمام کرد که جذاب ترین گل آن بازی یعنی گل سوم یوونتوس را دل پیروی جوان به ثمر رسانده بود.
یک ارسال بسیار بلند از خط دفاع به داخل محوطه جریمه فیورنتینا برای الساندرو دل پیرو و او در حالی که توپ از بالای سرش به سمت پایین فرود می آمد، با یک ضربه روپا و تک ضرب آن را به گوشه راست دروازه ویولا شلیک کرد تا یکی از زیباترین گل های الساندرو دل پیرو در طول دوران بازیگریش (شاید بهترین آن) به ثمر برسد.
زدن این گل منحصر به فرد در 18 سال پیش ثابت کرد که الکس 19 ساله یک بازیکن معمولی نخواهد بود.

del_piero_juve.jpg

5- تسخیر سانتیاگو برنابئو
یکی دیگر از شب های باشکوه دل پیرو و یوونتوس در جام باشگاه های اروپا رقم خورد، آن هم با دو گل زیبا در سانتیاگو برنابئو برابر رئال مادرید قدرتمند.
گل اول دل پیرو با یک ضربه دقیق از پشت محوطه جریمه به ثمر رسید. او با یک شوت پای چپ توپ را به گوشه سمت راست دروازه رئال رساند.
گل دوم هم یک شاهکار دیگر در ضربات ایستگاهی است. یک ضربه استادانه، توپ را از بالای دیوار دفاعی به تور دروازه کاسیاس می چسباند تا یووه در یک شب رویایی 2-0 رئال را در خانه شکست دهد.
لحظه تعویض دل پیرو در بازی و تشویق او از سوی هواداران رئال و البته میهمان ویژه بازی، دیگو مارادونا، از نکات به یاد ماندنی این بازی بود.

31o8xeu.jpg

adp_sissoko_chiellini_celeb_real-madrid.jpg

4- گل منحصر به فرد در فینال لیگ قهرمانان اروپا برابر دورتمند

فینال جام باشگاه های اروپای سال 1997 جایی بود که بار دیگر الساندرو دل پیرو با گل منحصر به فردش مهارت و البته جسارت خود را به نمایش گذاشت.
او پاس ارسالی از جناح راست را با یک ضربه پشت پای خیره کننده به تور دروازه دورتمند رساند. یوونتوس آن بازی را باخت و شبی تلخ برای دل پیرو و هواداران یوونتوس رقم خورد، اما زیبایی های آن گل به قدری به چشم آمد که خود الکس دل پیرو با وجود تلخی آن شب، از گلش در آن دیدار به عنوان یکی از به یاد ماندنی ترین گل هایش برای بیانکونری نام می برد.

3- گل های دل پیرو در سری بی

شاید سقوط به سری بی در سال 2006 خاطره خوبی برای یووه و هوادارانش نباشد، اما وفاداری کاپیتان دل پیرو در کنار گلزنی هایش در سری بی تا ابد در یاد دوستداران او و باشگاه یوونتوس خواهد ماند.
در پی کابوس کالچو پولی و سقوط یوونتوس به سری بی، بسیاری از ستارگان یوونتوس به ترس از دست رفتن آینده ورزشی شان، از کمک به این تیم برای صعود دوباره به سری آ سرباز زدند.
اما در عین وفاداری، الکس دل پیرو کاپیتان محبوب بیانکونری در یووه ماند و با گل هایش عامل اصلی صعود بانوی پیر فوتبال ایتالیا به سری آ بود.
او در آن سال با همان شادابی قبلی گلزنی می کرد و در پایان عنوان آقای گلی رقابت های سری بی را نیز بدست آورد.

Del-Piero-Nedved-Serie-B-juventus-.jpg

187312hp2.jpg

06-07-juve-serie-b-champions.jpg

2- تعویض و یک گل زیبای دیگر برابر باری

سال 2001 در پی مرگ تلخ پدر دل پیرو، به هیچ وجه برای او خوب پیش نمی رفت.
او تیم ملی ایتالیا را از دست داده بود و تعداد گل هایش در سری آ به تعداد انگشت های یک دست هم نمی رسید. در روزهایی که دل پیرو به دلیل افت روحی به نیکمت نشین یوونتوس تبدیل شده بود، کارلو آنجلوتی، سرمربی وقت یووه، در بازی برابر باری که با نتیجه 0-0 پیش می رفت، تصمیم گرفت پینتوریکو را به زمین بفرستد.
تابلوی تعویض بالا رفت و الکس دل پیرو جانشین دارکو کواسویچ، مهاجم آماده آن روزهای یووه شد.
در دقیقه 81 الکس با یک حرکت زیبا از جناح چپ وارد محوطه جریمه شد و با دریبل مدافع روبرو، با یک ضربه چیپ استثنایی دروازه باری را باز کرد تا دوباره روند گلزنی اش را آغاز کند.
فریاد های دل پیرو بعد از گل، رنجی که او در آن دوران متحمل شده بود را بطور کامل نشان می داد. گل چیپ دل پیرو در آن بازی به جمع زیباترین و به یادماندنی ترین گلهای الکس در دوران حضورش در یوونتوس اضافه شد.

153714150-0062b36f-8b5c-448f-bd7c-153224ea3095.jpg

1- آخرین گل و فتح آخرین اسکودتو در بازی برابر آتالانتا

بازی برابر آتالانتا، آخرین بازی فصل 12-2011 بود و در حالی که یووه یک هفته زودتر قهرمانی خود را در سری آ مسجل کرده بود، اما در چهره 41 هزار تماشگر حاضر در یوونتوس آره نا به جای خنده و شادی، تنها غم و اندوه را می شد دید.
پس از اینکه مشخص شده بود که دیگر قرارداد الکس تمدید نخواهد شد، همه منتظر خداحافظی با شکوه اسطوره تمام نشدنی بیانکونری در این بازی بودند.
او یک گل زیبا در این بازی به ثمر رساند. اما زیبایی این بازی با این گل ختم نمی شد. در زمان تعویض او در نیمه دوم، لحظات ناراحت کننده و در عین حال به یاد ماندنی در حال شکل گرفتن بود.
بعد از نشستن او روی نیمکت ذخیره، تماشاگران ملتمسانه از او خواستند این گونه تلخ آنها را ترک نکند.
او نیز به درخواست آنها جواب مثبت داد و با دور افتخاری که دور تا دور ورزشگاه زد، نه با 41 هزار تماشاگر حاضر در استادیوم، بلکه با میلیون ها هوادارش در سرتاسر جهان خداحافظی کرد.
البته این خداحافظی در پایان با بالا بردن آخرین اسکودتو توسط کاپیتان دل پیرو، به لحظات شاد و غرورآفرینی برای بازیکنان و هواداران یوونتوس تبدیل شد.

185941hp2.jpg

185829_hp.jpg

185944hp2.jpg

120514041447-del-piero-juventus-14-5-12-horizontal-gallery.jpg

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

من هم صفحه 300 یووه رو تبریک می گم و یک تشکر ویژه از دوستان خوب یوونتوسیم می کنم که با تلاششون و زحماتشون نگذاشتند تاپیک بدون خبر و پست بمونه و در این تاپیک فعالیت می کنند :happy:

امیدوارم این عدد به زودی زود با درخشش یووه و کمک دوستان چهار رقمی بشه :blush:

فردا با تورینو بازی داریم و از اونجایی که من هم مثل اکثر هوادارن ایتالیایی خرافاتی هستم :D
روز بازی قبل از شروع پست نمی دم تا ببریم :p

اما چند خبر :)
-----------------

دوست دارم پیراهن یوونتوس با 3 ستاره باشد
pirlonew6.jpg

اندره ا پیرلو ستاره ی ملی پوش باشگاه یوونتوس در گفتگو با توتو اسپورت در مورد آخرین مسائل باشگاه یوونتوس و فوتبال شخصی خود صحبت کرد. اندره ا که از کسب توپ طلای دنیا محروم ماند در این گفتگو گفت:

صبح به خیر اندره ا، سن سیرو شاهد دومین باخت فصل یوونتوس شد، چراغ خطر ؟
در مقابل اینتر و میلان ما باختیم زیرا بدتر از حریف بازی کردیم. ما بازی را با آن تشنگی برای پیروزی فصل پیش انجام ندادیم و با نتیجه بازی هم تنبیه شدیم، اما این به معنی بحران نیست.

آیا تاثیر لیگ قهرمانان هم بود ؟
بله، لیگ قهرمانان انرژی فیزیکی و ذهنی خیلی زیادی از ما می گیرد. بعد پیروزی مقابل چلسی که از لحاظ استرسی در حد انفجار بود، طبیعی که بازی بعدی در این زمینه کمی کم بیاوریم."

آیا از گروهتان صعود می کنید ؟
فکر کنم صعود کنیم. بازی در دونتسک خیلی بازی سخت و پرتنشی خواهد بود، می توانم از همین الان حس کنم !

در ایتالیا در این فصل، آنتی-یوونتوس چه تیمی است ؟ ( رقیب قهرمانی )
بدون شک، یوونتوس ! قهرمان شدن ما کاملا به خودمان بستگی دارد. به اشتیاق و به خشم ما. اگر ما کاری که بلد هستیم را انجام بدهیم، خیلی سخت تیمی می تواند پا به پای ما پیش بیاید. در غیر این صورت باید بازم شاهد بازی های مثل بازی های مقابل اینتر و میلان باشیم.

- حذف از لیست نهایی توپ طلا ؟
بله، ولی خوب آن را به کسایی می دهند که فصلی 80 تا گل می زنند، مثل مسی و رونالدو. من از جایی که قرار دارم راضی هستم."

"در ایتالیا رسم است همیشه یک بازیکن را تشبیه می کنند به دیگری، پوگبا می تواند جانشین تو باشد ؟
پوگبا یک بازیکن خیلی قوی از لحاظ فیزیکی است که خوب در موقعیت گل قرار می گیرد و بیشتر من را به یاد ویرا می اندازد تا خودم. پول خیلی جوان است و می داند باید بسیار پیشرفت کند."

و وراتی ؟
بله، این بازیکن خصوصیات و شباهت های بیشتری به من دارد. به نظر من باید اجازه دهیم او در آرامش کامل رشد کند. فکر می کنم او می تواند جانشین من باشد."

و دربی تورین ؟
تا الان خیلی در مورد این بازی حرف نزدیم. در این هفته بیشتر تمرکزمان بر روی بررسی اشتباهات بازی سن سیرو بود. ولی بازی حساسی خواهد بود.

دربی تورین دیگر حساسیت سابق را ندارد ؟
ولی آنها تیم خوبی هستند، گاوها ما را به زحمت خواهند انداخت چون مدتهاست در رویای این بازی هستند و تشنه ی پیروزی.

تمدید قرارداد با یووه ؟
برای برای مذاکره ( تمدید قرارداد ) عجله ای ندارم. من خودم را وقف لذت بردن از فوتبال می کنم. به تمرین کردن و بازی کردن فکر می کنم فقط. هنوز یک سال و نیم دیگه قرارداد دارم، آینده مشخص می کند که چه تصمیمی خواهم گرفت."

- نظرت در مورد جنجال های داوری و حواشی بعد از کالچوپولی حول باشگاه یووه چیست؟
اعتراف می کنم سرکله زدن با این حواشی مقداری سخت است. بعد از کالچوپولی همه فکر می کنند پشت موفقیت یووه خبری هست. ولی در حقیقت پشت موفقیت های یووه فقط از خودگذشتگی هست و تلاش. شنیدن بعضی حرف ها واقعا عذاب آور است. ترجیح می دادم جای این جمله ی "30 قهرمانی در زمین" همان 3 ستاره روی پیرهن یووه قرار بگیرد.

در ابتدای فصل خیلی خوب نبودی، ولی بعد بهتر شدی ؟
من در شروع فصل برنامه ی ورزشی خیلی سختی داشتم که بر روی بازی هایم تاثیر گذاشت. ولی در عوض الان در فرم فوق العاده ای هستم. من مشکلی با مارک شدن و پرس شدن ندارم. 10 سال است که مارک می شود و تازه یه بازیکن پشت مهاجم هم نیستم.

نبود آنتونیو کونته برای شما چطور می گذره ؟
ما خیلی دلمان برای او تنگ می شود. خصوصا بین نیمه ها. کونته بین نیمه برای هر بازیکن توصیه مناسبی داشت. وی می تونست سرنوشت بازی را با تنظیمات تاکتیکی که انجام میداد تغییر بدهد.

- قضیه این ریش چیست ؟
تابستان دلیل خاصی نبود که کوتاهش کنم، بعد هم دیدم اذیتم نمی کند گذاشتم باشد. حالا هم دیگر لازم نیست وقتی برای اصلاح صرف کنم

کیه لینی: هواداران این دربی را دوست دارند، همانند من
chiellininew6.jpg

به نظر می رسد دیدار مقابل تورینو زمان بازگشت جورجو کیه لینی مدافع ارزشمند باشگاه یووه به مسابقات باشد و مربیان یوونتوس می توانند از وی در ترکیب اصلی تیم خود استفاده کنند.

جورجو در آخرین مصاحبه ی خود گفت: "در شرایط فعلی یوونتوس بحران و دوران چندان خاصی را پشت سر نمی گذارد و ما همچنان در صدر جدول سری آ قرار داریم و باید روند رو به رشد خود را در بازی های بعدی نیز ادامه دهیم."

"من بعد از پشت سر گذاشتن مصدومیت در تمرینات یووه حضور پیدا کردم و اکنون مشکلی برای همراهی بانوی پیر ندارم و می توانم در ترکیب یوونتوس برای دیدار بعدی حضور داشته باشم."

کیه لینی به دربی حساس یوونتوس در مقابل تورینو اشاره کرد و گفت: "از برگزار شدن دوباره ی این مسابقه بسیار خوشحال هستم و می دانم که هواداران نیز از این موضوع خوشنود هستند و به خصوص مردمی که در تورین زندگی می کنند. "

جورجو کیه لینی که سابقه ی گلزنی به تورینو را دارد گفت:" گلزنی در چنین مسابقاتی همیشه فوق العاده است و ما باید تلاش کنیم تا در دربی به پیروزی دست پیدا کنیم."

من عاشق سرمربی تورینو هستم
bonuccinew3.jpg

لئوناردو بونوچی مدافع ارزشمند باشگاه یوونتوس در آستانه ی دیدار حساس تیمش در مقابل تورینو از ونتورا سرمربی تیم حریف تعریف کرد و بسیاری از موفقیت های خود را مدیون وی دانست.

لئوناردو در این باره گفت:"‏ ونتورا و تيمش خطرناك هستند ، من خيلي به ونتورا مديون هست. ونتورا من را در تيم Pisa مي خواست. 2 روز بعد از اينكه به تيمش آمدم ، از من به عنوان بازیکن در ترکیب تیمش بهره برد."

‏"‏ من به همراه ونتورا در تيم باري ماجراجويي عجيبي داشتيم، وی من را به عنوان يك بازيكن و يك مرد پرورش داد. من واقعا عاشق او هستم، ولي شنبه او براي من به عنوان يك رقيب است "

وی در مورد بحران یووه گفت:‏"‏ اين واقعا خنده دار است كه ما درباره بحران حرف بزنيم. ما بعد از بازي با چلسي كمي از نظر انگيزه خالي شديم و نتيجه آن شد شكست مقابل ميلان "

‏"‏ اما ميلان هم به ما تسلطي نداشت و دليل نمايش ضعيفمان خود ما بوديم که نتواستیم بازی همیشگی خود را به اجرا بگذاریم و شکست خوردیم. "

بونوچی در پایان به فاصله ی دو امتیازی با ناپولی و سایر تیم ها گفت:

‏"‏ رقيب اصلي يووه ، بدون شک تیم ناپولي است. آنها تيم محكم و قدرتمندي هستند. اينتر تيم سازمان يافته اي به نظر ميرسيد ، ولي ماتزاري سالها با بازيكنانش كار كرده و به خوبي از آنها شناخت دارد. "

باشگاه یوونتوس مهاجم خاطی خود را جریمه کرد
quaqua1.jpg

attachment-247146-image.gif

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
پیش‌بازی یوونتوس-تورینو؛ به استقبال قدیمی‌ ترین دربی ایتالیا

32c065ba6a6bbae51f1be9aa89f6cb27e10f2451.jpg

19976564437580562714.gif
یوونتوس
(1)
01446395980965305007.jpg
تورینو
(14) (ساعت 23:15 – ورزشگاه یوونتوس آره نا)

رقابت های هفته پانزدهم سری آ ایتالیا، روز شنبه‏، ساعت 23:15 با انجام دربی حساس و تاریخی دلا موله بین دو تیم همشهری یوونتوس و تورینو پی گیری خواهد شد.

هواداران فوتبال ایتالیا، این هفته پس از مدت ها وقفه، شاهد بازگشت قدیمی ترین دربی تاریخ ایتالیا به سری آ خواهند بود. جدالی حساس بین دو رقیب سنتی شهر تورین که یکی در صدر جدول قرار دارد و دیگری چهاردهم است.

دشمنی دیرینه دو تیم از همان بدو تاسیس باشگاه تورینو در سال 1906 آغاز شد. جایی که یکی از مدیران سابق باشگاه یوونتوس، اقدام به تاسیس باشگاهی با نام تورینو کرد و از آن تاریخ به بعد، آتش این دشمنی با گذشت بیش از یک قرن هنوز زبانه می کشد.

بعد از گذشت چهار سال از آخرین دربی حساس شهر تورین موسوم به دلا موله، تیم های اول و دوم شهر تورین باید در ورزشگاه جدید یوونتوس برای اولین بار به مصاف یکدیگر بروند.

بیانکونری که علی رغم اوج گیری در اروپا، در سری آ نتایج خوبی نمی گیرد، حالا بیش از پیش سایه رقبا را حس می کند و همین موضوع باعث شده تا برای شاگردان آنتونیو کونته اهمیت کسب نتیجه در این دیدار کمتر از بازی وسط هفته یووه در لیگ قهرمانان برابر شاختار نباشد.

تورینو نیز که در این بازی تیم میهمان خواهد بود، چند هفته ایست حال روز خوبی در ایتالیا ندارد. آخرین نتیجه ضعیف آنها برمی گردد به چهارشنبه شب و حذف زود هنگام از کوپا ایتالیا، با شکست 2-0 برابر سیه نا. شاگردان ونتورا در سری آ و طی 5 هفته گذشته، سه تساوی، یک پیروزی و یک شکست را در کارنامه ثبت کرده اند.

گفتنی است لقب دلا موله از نام یک ساختمان قدیمی در شهر تورین به اسم Mole Antonelliana گرفته شده است.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

تبریک بابت سیصدمین صفحه تاپیک :)

امیدوارم در 100 صفحه آینده حداقل 3 تا جام گرفته باشیم که یکیش هم اروپایی باشه ;)

شاد و پیروز باشید

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
نگاهی به تاریخچه دربی دلا موله

درست است این بازی میان دو تیم یکی از متمول ترین شهرهای سرزمین چکمه برگزار می شود اما این به آن معنا نیست که این بازی مانند سایر دربی های کشور ایتالیا بدون جنجال بوده باشد.

یکی از بارز ترین درگیری های تاریخ این دو تیم و هواداران آن بر می گردد به فصل ۲۰۰۸-۲۰۰۷ که پیش از بازی در بیرون ورزشگاه شورش وحشتناکی صورت گرفت و در پی آن بسیاری از سطل زباله ها و ماشین های اطراف در آتش سوخت . ۴۰ نفر دستگیر شدند و در این بین دو مأمور پلیس هم به شدت مجروح شدند . این بازی که به میزبانی تورینو بود با پیروزی ۱ بر صفر یووه به پایان رسید.

بازی دو تیم یوونتوس و تورینو به دلیل قرار گرفتن بنای تاریخی “موله آنتونلیانا” در تورین به عنوان دربی “دلا موله” نامگذاری شده است.

45108456aa42c3fb5f4ed29be72a660d2f450.jpg

موله آنتونلیانا در تورین

اما شنبه شب صد و شصت و یکمین رویارویی دو تیم در تاریخ سری آ است.

پیش از این در ۱۶۰ بازی گذشته ۶۵ برد سهم یووه بوده است و ۴۹ پیروزی از آن تورینو ، ۴۶ بازی هم با نتیجه تساوی به پایان رسیده است . ۲۳۴ گل توسط یووه و ۲۰۲ گل بوسیله تورینو به ثمر رسیده است .

البته این دو تیم در مجموع رقابت های رسمی ، نیمه رسمی و تدارکاتی از سال ۱۹۰۷ تا به حال ۲۲۵ بار باهم بازی کردند که باز هم سهم بیانکونری در بردها بر رقیب چربش دارد.

چرا که از این تعداد ۹۱ بازی را یووه برده ، ۷۲ بازی را تورینو ضمن اینکه ۶۲ دیدار هم مساوی شده است.

اما از فصل ۹۵-۱۹۹۴ که در آن تورینو با نتایج ۳-۲ و ۲-۱ یوونتوس را دابل کرد تا به امروز آنها موفق به شکست دادن یووه نشده اند در واقع دوازده دربی اخیر در سری آ را یووه یا با برد یا نهایتا با تساوی به پایان رسانده .

ضمن اینکه فصل بعد از دابل شدن یووه ، سفید و مشکی ها انتقام سختی از رقیب همشهری گرفتند چرا که در بازی رفت فصل ۹۶-۱۹۹۵ آنها در یک بازی تاریخی بازی را ۵ بر صفر پیروز شدند و بازی برگشت به میزبانی تورینو هم ۲-۱ همشهری های خود را شکست دادند و در آن فصل بود که تورینو در آخر با قرار گرفتن در رتبه شانزدهم جدول ۱۸ تیمی سری آ به سری ب سقوط کرد .

یووه نیز با کسب ۶۵ امتیاز و ۸ امتیاز اختلاف نسبت به میلان ۷۳ امتیازی نایب قهرمان آن فصل سری آ شد.

ترکیب دو تیم به نقل از فوتبال ایتالیا :

Juventus (probable): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Marchisio, Giaccherini; Vucinic, Giovinco

Torino (probable): Gillet; Darmian, Glik, Ogbonna, D’Ambrosio; Basha, Gazzi; Cerci, Bianchi, Meggiorini, Santana

پنج بازی اخیر دو تیم در این فصل سری آ :

(۷ امتیاز) Juventus W L W D L

(6 امتیاز) Torino D D W L D​

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

بازی شروع شد/
این دربی همیشه برای ما دربی سختی شده حتی وقتی نتیجه رو بدست آوردیم.
بهترین دربی هایی که ازشون خوشم اومده اون 4-0 بود و اون اولین دربی بعد چند سال که با گل دیوید یک هیچ بردیم.

امیدوارم امشب هم ببریم.

ترکیب تیم:
G. Buffon S. Lichtsteiner A. Barzagli L. Bonucci P. De Ceglie P. Pogba A. Pirlo C. Marchisio E. Giaccherini M. Vucinic S. Giovinco

5 دقیقه 0-0

خب بازی کاملا در اختیارمون هست ولی توپها تو گل نرفت
براحتی در نیمه دوم بر این تیم میتونیم غالب بشیم

در مورد اخراج/ اولا باید بگیم چقدر پرس حریف به این کار کمک کرد. خیلی زود اومد رو پای بونوچی فکر کنم و اونم الکی توپ رو زد بره جلو که جاکرینی رو توپ خودش رو رسوند.
قرمزش کاملا درست بود. تکل از بغل هم بالای مچ اخراج داره هرچند که کم اجرا میشه. اینکه یه تکل از پشت بود اونم دو پا و اگر ارتفاع خود جاکرینی رو حساب کنیم که پاش 20-30 سانت رو هوا بود طرف تقریبا زیر زانو رو باید میزد.

چقدر میل به گلزنی داره پوگبا. عالیه. حدسم در موردش داره درست درمیاد.
دو تا شوت عالی داشت و به نظر من وقتشه که بیشتر تو بازیهای مهمتر هم بهش بازی داد.
رو پنالتی بد نبود یه کارت هم به اون دفاعه میداد. تقریبا پوگبا موقعیت 100 در 100 بدست میاورد با اون عبور که زدش.

اون دفاعشون هم که جوینکو رو بدون توپ زد یه زرد باید میگرفت. این به نظرم استعداد اخراج رو داره!

پنالتی هم از همونجایی که ووچینیچ توپ رو داد حدس زدم که خراب شه. انگار دلش میخواست خودش بزنه :دی
ولی پیرلو خیلی با عجله و سریع زد. به نظرم یه ثانیه هم تمرکز نکرد براش و گلر رو دست کم گرفت.

بهرحال بازی خوبی کردیم. ایشا.. این 3 امتیاز رو میگیریم.

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
نیمه دوم

خب بازم موقعیت خوب داشتیم تا الان ولی از کف دادیم.

دقیقه 55-6 رو سانتر از راست و هد شیرجه ای و زیبای شازده کوچولو به گل رسیدیم.

اگر ادامه بدیم میتونیم زودتر به گل دوم برسیم که هم خیالمون راحت شه و هم به برد بهتری فکر کنیم.

همین امشب باید قرارداد بنتنر پاره بشه! الان دقیقه 60 هستیم و اگر تو سی دقیقه بعدی هتریک هم بکنه نظر من روش منفی خواهد بود

بارزا هم یه زرد گرفت و آساموا فکر کنم بجای دچلیه اومد تو / اینو داشتم مینوشتم ندیدم درست :دی

//
گل دوم رو سبا زد.
بسیار عالی دید و به زاویه زد. مارکی هم که رو گل شیرین کاشت.

البته حوینکو چند مین قبل یه زرد هم گرفت.
فرصت خوبی داریم برای گلهای دیگه و داریم به برد نزدیک میشیم

کلودیو...... مارکیزیو
کلودیو....... مارکیزیو
کلودیو........ مارکیزیو

شب شب شازده هست . سومی رو هم زدیم. رو پاس عالی میرکو و ضربه مخالف مارکی.
بسیار عالی.

بنتنر هم که نقش میله پرچم رو داره. یه پرچم بهش ببندند کاراییش بیشتره. فقط داره تو جشن گل شرکت میکنه.

خب مارکی بهترین بازیکن زمین هم شد.
بابت اون صحنه ای که بارزا سوتی بونوچی رو جمع کرد فقط میشه گفت دهنم باز موند :دی از اون تسلط

تبریک میگم بازی رو بردیم و برای هر امتیاز یه گل زدیم! :دی 3-0 دوستداشتنی. البته یه 3-4 تا 100 درصد هم نزدیم. ولی خوب بود همه چیز.

تنها چیزی که رو اعصاب من بود همین بنتنر بود. دلم برای زلاتان سوخت که این میخواست از اون برای ما بهتر بشه!!! من جای زلاتان بودم روزی یه پستر از بنتنر رو به آتش میکشیدم :دی بسیار بد بازی کرد.

مبارک برو بچ یووه دوست.
میریم برای شاختار و ایشا.. صعود.
شب خوش

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

در مورد اخراج/ اولا باید بگیم چقدر پرس حریف به این کار کمک کرد. خیلی زود اومد رو پای بونوچی فکر کنم و اونم الکی توپ رو زد بره جلو که جاکرینی رو توپ خودش رو رسوند.
قرمزش کاملا درست بود. تکل از بغل هم بالای مچ اخراج داره هرچند که کم اجرا میشه. اینکه یه تکل از پشت بود اونم دو پا و اگر ارتفاع خود جاکرینی رو حساب کنیم که پاش 20-30 سانت رو هوا بود طرف تقریبا زیر زانو رو باید میزد.

چقدر میل به گلزنی داره پوگبا. عالیه. حدسم در موردش داره درست درمیاد.
دو تا شوت عالی داشت و به نظر من وقتشه که بیشتر تو بازیهای مهمتر هم بهش بازی داد.
رو پنالتی بد نبود یه کارت هم به اون دفاعه میداد. تقریبا پوگبا موقعیت 100 در 100 بدست میاورد با اون عبور که زدش.

اون دفاعشون هم که جوینکو رو بدون توپ زد یه زرد باید میگرفت. این به نظرم استعداد اخراج رو داره!

پنالتی هم از همونجایی که ووچینیچ توپ رو داد حدس زدم که خراب شه. انگار دلش میخواست خودش بزنه :دی
ولی پیرلو خیلی با عجله و سریع زد. به نظرم یه ثانیه هم تمرکز نکرد براش و گلر رو دست کم گرفت.

بهرحال بازی خوبی کردیم. ایشا.. این 3 امتیاز رو میگیریم.

من دیشب فقط تا پایان نیمه اول دووم آوردم :blush: ولی همه چیزایی که می خواستم درباره نیمه اول بگم داش جواد گفتن.
درباره پوگبا نیمه اول عالی بود ، دیگه داره برام جالب میشه چجوری سرآلکس پوگبا رو داد به یووه . خیلی با انرژی و با اعتماد به نفس ، شوتزن و کلا قوی ظاهر شد .
درباره اخراج این تورینوییه گلیک بود اسمش فکر کنم ، خیلی بد تکل زد و قطعا کارت قرمز حقش بود . تکل دو پایی که حتی بعد از ضربه اول پای ستون رو هم درو کرد . بعد هم مثل یه گاو خشمگین به داور حمله میکرد ، کلا عجب بازیکن خلافی بود.

دیگه اینکه درباره پنالتی کاملا باهات موافقم داش جواد . اصلا تمرکز نکرد یه جورایی رفع تکلیفی بود ضربه اش که از پیرلو جان :D بعید بود این ضربه.

دو تا نکته هم درباره تورینو که توی نیمه اول دیدم : دروازه بانشون بدجور دو ضرب گیر بود که نمی دونم آیا توی گلهای دریافتیش در نیمه دوم این نقیصه دخیل بود یا نه و دومین نکته هم اینکه واقعا تورینویی ها از یووه میترسیدن. نوع بازیشون مثلا شوتی که کاپیتانشون بعد از بدست آوردن توپ از نزدیکیای میانه زمین ( فقط برای اینکه زودتر از دست توپ خلاص بشه) اینو نشون میداد.

نهایتا تبریک بابت برد ولی من هنوز اون یووه جلوی لاتزیو رو بیشتر دوس دارم که لاتزیو رو قورت داده بود.

جلوی شاختار به نظرم بازی اصیل ایتالیایی بهترین گزینه هست برای نتیجه گیری.

پ.ن:راستی جواد جان دمت گرم عجب گزارش جالبی از بازی نوشتی :)

شاد و پیروز باشید

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
یوونتوس ۳ – تورینو ۰ ؛ شب به یاد ماندنی شاهزاده

مشاهده پیوست 249997

مصاف ۱۶۱ تاریخ دو تیم در چارچوب رقابت های سری آ بار دیگر با برتری بیانکونری به پایان رسید .

امشب یوونتوس در شرایطی در ورزشگاه اختصاصی خود برای اولین بار از این دیدار میزبانی می کرد که پس از مدت ها با سیستم ۳-۳-۴ وارد زمین شد .

جایی که ابتدا جاکرینی و جووینکو دو وینگر آن بودند و ووچینیچ در مرکز خط حمله به کار گرفته شده بود . در طرف مقابل تورینو تحت هدایت جامپیرو ونتورا مرد با تجربه همانند همیشه ۴-۲-۴ بازی می کرد

امانوئله جاکرینی که پس از مدت ها در ترکیب اصلی یووه قرار گرفته بود نشان داد اصلا آماده نیست چرا که به هیچ وجه فرم و نمایش مطلوبی ارائه نداد و بارها پس از لو دادن توپ مورد واکنش هواداران قرار گرفت

در دقیقه ۲۶ دیدار در حالیکه ژیلت دروازبان تورینو و اوگبونا باهم برخورد کردند و توپ به این طریق از دست ژیلت رها شد و در اختیار پوگبا قرار گرفت او با پاس دادن به ووچینیچ یووه را به گل رساندند اما روکی داور مسابقه خطای پوگبا بر روی ژیلت را اعلام کرد و گل یووه مردود اعلام شد

کامیل جلیک در دقیقه ۳۵ تکل وحشتناکی بر روی پای جاکرینی زد و با کارت مستقیم داور مواجه شد تا به این ترتیب تورینو ده نفره شود . بعد از این بود که یووه سوار بر بازی شد

در دقیقه ۴۱ مدافع تورینو با خطا بر روی پوگبا یووه را صاحب یک ضربه پنالتی کرد و آندرا پیرلو پشت توپ ایستاد ولی در میان تعجب همگان او ضربه خود را با اختلاف به بیرون زد !

در ابتدای نیمه دوم نیکولاس بنتنر جایگزین جاکرینی شد تا مهاجم دانمارکی به نوک حمله برود و ووچینیچ در سمت چپ حمله قرار بگیرد

در شروع نیمه دوم نیز تیم میهمان اکثر دقایق بازی را فشرده دفاع کرد و یوونتوس به حمله پرداخت تا اینکه در دقیقه ۵۶ شاهزاده تورین مارکیزیو توپ ارسالی جووینکو را با ضربه سر شیرجه ای خود وارد دروازه ژیلت کرد

سپس در دقیقه ۶۷ جووینکو توپی که از ووچینیچ دریافت کرده بود را با شوتی نرم و زیبا به کنج دروازه تورینو فرستاد

بازی در شرایطی ادامه پیدا میکرد که تیم میهمان چندان تمایلی برای حمله و جبران گل های خورده نداشت تا زمانی که دقیقه ۸۴ الساندرو ماتری که پنج دقیقه قبل به جای جووینکو به بازی آمده بود در نقش پاسر ظاهر شد و با سانتری که برای ووچینیچ فرستاد بازیکن سابق آس رم با کنترل سینه توپ را جلوی پای مارکیزیو جفت و جور کرد و کلودیو با شوتی سرضرب دومین گلش را زد تا نام خود را در تاریخ دربی دلا موله جاودانه کند

*جووینکو با کارت زردی که در دقیقه ۶۳ گرفت بازی بعدی یووه مقابل پالرمو را از دست داد

ترکیب دو تیم :

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, De Ceglie (Asamoah 61); Pogba, Pirlo, Marchisio; Giaccherini (Bendtner 46), Vucinic, Giovinco (Matri 79)

Torino: Gillet; Darmian, Glik, Ogbonna, D’Ambrosio; Basha, Gazzi; Cerci (Sansone 78), Bianchi (Stevanovic 63), Meggiorini (Di Cesare 40), Santana

بالا