• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب گویا گل های بازی هم رسید :happy:

دانلود گل های دیدار
juventustorino1.jpg

یوونتوس 1 - 0 تورینو
کلودیو مارکیزیو

یوونتوس 2 - 0 تورینو
سباستین جووینکو

یوونتوس 3 - 0 تورینو
کلودیو مارکیزیو

پنالتی پیرلو
اندره ا پیرلو

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام خدمت دوستان

من دیشب فقط تا پایان نیمه اول دووم آوردم :blush: ولی همه چیزایی که می خواستم درباره نیمه اول بگم داش جواد گفتن.
درباره پوگبا نیمه اول عالی بود ، دیگه داره برام جالب میشه چجوری سرآلکس پوگبا رو داد به یووه . خیلی با انرژی و با اعتماد به نفس ، شوتزن و کلا قوی ظاهر شد .

پ.ن:راستی جواد جان دمت گرم عجب گزارش جالبی از بازی نوشتی :)

شاد و پیروز باشید
درود
گزارش که قابلی نداشت البته ایندفعه خیلی دست و پا شکسته بود :دی

رو گلها دو ضرب گرفتن گلر تاثیر نداشت رئیس/ همه رو یه ضرب خورد :دی دو تاش شوت بود یکی هم هد مارکی که کاری انصافا ازش بر نمی اومد .

اما پوگبا

یادمه اول فصل یه بازی داشتیم دوستانه که من نمیدونم با کجا بود الان. بعد بازی با جواد داداش صحبت میکردیم و من بازی رو ندیده بودم. جواد خیلی ازش تعریف کرد و من پیش خودم فکر کردم شاید درخشش اتفاقی بوده . حدسم این بود که شاید مثل ترائوره بوده دو سال قبل/ بعید میدونستم فرگوسن بیخیال همچین بازیکنی شده باشه و اون روز باور نکردم اینطوری باشه. هرچی اومدیم جلو بیشتر ازش خوشم اومد. دو سه هفته پیش به این باور رسیدم که اگر یه ذره بدنش رو محکم تر کنه میتونه یه فوق ستاره ازش دربیاد.
اول باید قراردادش رو سفت و سخت تر کنند و طولانی تر. من اون روز گفتم میشه ازش یه ویرا در آورد / واقعا شاید هدف بزرگی براش باشه ولی به نظرم میتونه

جالبه که مثلا اصلا توجه نداره تیم تو شرایطی هست. جسوره و یه کله میره توپ میگیره.
دقت کردم بازیهایی که مثل دیشب این بازی میکنه توپ گیری مارکی و پیرلو کم میشه. یعنی این درگیرتر میشه و کمتر از دستش در میرن! :دی
شوتهاش هم خوبه. // کله خوراکش تو سر توپ زدن هست .
و از اونهایی هست که راحت نمیشه روش خطا کرد چون قدش هم بلنده. اگر کشتی گیر میشد از اون بد بدنها بود :دی

بهرحال خیلی خوشحالم که قرضی از منچستر نیومده و قطعی هست . اما باید بسیار باهاش به جا رفتار کرد. اون جریمه دو سه هفته قبل براش عالی بود و کلی سر به راهش میکنه /

جلو شاختار هم با محرومیت مارکیزیو حتما بازی میکنه. امیدوارم معادلات شاختار رو بهم بریزه

پ.ن: با تشکر فراوان از داداش برای لینک ها

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
آلسیو: اخراج بازیکن حریف روند دربی را تغییر داد

6f60ad5e4c8d14031d0735583e685e0e5fa2a526.jpg

آنجلو آلسیو، کمک مربی یوونتوس ضمن ابراز خرسندی از پیرزوی 3-0 تیمش در دربی دلاموله آن هم در فاصله یک هفته مانده به بازگشت آنتونیو کونته، اعتراف کرد که اخراج بازیکن حریف تاثیر زیادی در این نتیجه داشته است.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، جانشین موقت آنتونیو کونته روی نیمکت بیانکونری، تنها یک بازی دیگر آن هم در لیگ قهرمانان مقابل شاختار وظیفه هدایت تیمش را از کنار زمین به عهده خواهد داشت، زیرا محرومیت کونته هفته دیگر به پایان خواهد رسید. آلسیو در این باره می گوید: "کونته مطمئنا هفته آینده در سری آ از روی نیمکت یووه را هدایت خواهد کرد. او در بهترین زمان ممکن به تیم باز می گردد."

یوونتوس موفق شد با سه گل برنده دربی تورین باشد، اما به نظر می رسد اخراج زودهنگام کمیل گلیک، مدافع تورینو به دلیل تکل خشن روی جاکرینی تاثیر زیادی در این نتیجه داشته است.

"آن کارت قرمز روند بازی را تغییر داد، البته باید قبول کرد که اخراج بازیکن حریف تصمیم درستی بود که از سوی داور مسابقه گرفته شد."

در بازی دیشب یووه برای اولین بار در این فصل با شیوه 3-3-4 به میدان رفت و آلسیو معتقد است عدم آمادگی جورجیو کیه لینی، مدافع ملی پوش بیانکونری دلیل اصلی گرفتن چنین تصمیمی بود.

"سیستم اصلی ما 2-5-3 است، اما کیه لینی دیشب آماده نبود و برای آمادگی کامل در بازی چهارشنبه شب در اروپا به مدت زمان بیشتری برای ریکاوری نیاز داشت. بنابراین کادر فنی تصمیم گرفت از دفاع چهار نفره استفاده کند که اتفاقا در انجام این کار موفق بودیم."

مربی 47 ساله بیانکونری ادامه می دهد: "پل پوگبا در این بازی چند اشتباه داشت، اما او در حال پیشرفت است و در کل نمایش قابل قبولی داشت. به هر حال ما باید بهترین عملکردمان را در لیگ قهرمانان، مقابل شاختار به نمایش بگذاریم و تنها برای برد به اوکراین خواهیم رفت."

لازم به ذکر است، یوونتوس در صورت کسب یک تساوی در خانه شاختار به دور حذفی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا صعود خواهد کرد.

مارکیزیو: آکادمی یوونتوس نتیجه بخش است

e467b40e15ca68b3445385d4e8559eaa59c3b7a8.jpg

هافبک ملی پوش یوونتوس اعتقاد دارد گلزنی او و سباستین جوینکو که هر دو از آکادمی باشگاه یوونتوس به تیم اصلی راه پیدا کرده اند، نشانه بزرگی برای این باشگاه به حساب می آید.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، دو گل کلادیو مارکیزو و تک گل سباستین جوینکو سبب پیروزی یووه در دربی تورین با نتیجه قاطع 3-0 شد. نکته حائز اهمیت این مسابقه، گلزنی دو بازیکنی بود که در شهر تورین متولد شده و در آکادمی یوونتوس رشد کرده اند.

کلادیو مارکیزیو در مصاحبه پس از دیدار برابر تورینو اظهار داشت: "مهم این است که ما توانستیم پس از بازی ضعیف مقابل میلان به روند پیروزی باز گردیم. چنین برد قاطعانه ای اعتماد به نفس تیم را تقویت می کند."

وی افزود: "گلزنی من و جوینکو نشانه بزرگی به شمار می آید. هر دو ما در آکادمی جوانان یوونتوس رشد کردیم."

او در ادامه گفت: "حالا که توانستیم جایگاه خود در صدر جدول سری آ را استحکام ببخشیم، زمان آن رسیده تا بر روی لیگ قهرمانان اروپا تمرکز کنیم."

گفتنی است، یوونتوس به اوکراین سفر خواهد کرد تا در روز سه شنبه این هفته برابر شاختار دونتسک قرار بگیرد. بانوی پیر تنها به یک امتیاز این مسابقه احتیاج دارد تا ضمن صعود به مرحله بعدی لیگ قهرمانان اروپا، چلسی را از گردونه رقابت ها حذف کند.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
دلپیرو: به بچه ها تبریک میگم، به امید پیروزی در بازی چهارشنبه

timthumb.php

اسطوره تاریخی باشگاه یوونتوس در پیامی پیروزی یوونتوس برابر تیم همشهری، تورینو را تبریک گفتند و برای این تیم در بازی چهارشنبه آرزوی موفقیت کردند.
الکس دلپیرو در صفحه فیسبوک خود نوشت:”نمایش زیبایی در دربی بود، کلاودیو تو فوق العاده ای، به امید پیروزی در بازی روز چهارشنبه.”

یووه و منچستر به دنبال لواندوفسکی

timthumb.php

گزارش های ضدو نقیض در رابطه با رابرت لواندوفسکی این روزها مطرح شده است ، عده ای می‌گویند او در یک قدمی پیوستن به یووه است و عده ای می‌گویند او به منچستر یونایتد خواهد پیوست .
این بازیکن ۲۴ ساله لهستانی در تابستان امسال نیز نامش در کنار تیم هایی همچون رئال مادرید ، یووه و منچستر یونایتد دیده می‌شد اما او تصمیم گرفت که بروسیا دورتموند را برای ادامه این فصل انتخاب کند .
بر اساس گزارش کوریره دلو اسپرت معتبرترین روزنامه ورزشی ایتالیایی ؛ دو باشگاه یوونتوس و بروسیا دورتموند در حال نهایی کردن مذاکرات با یکدیگر هستند و این انتقال در حال کامل شدن است، از طرفی دیلی میل انگلیسی معتقد است که منچستر یونایتد با بروسیا دورتموند بر سر قراردادی ۱۲ میلیون پوندی برای این انتقال به توافق رسیده است .
روز پنجشنبه هم روزنامه توتواسپرت چاپ تورین به این انتقال احتمالی نگاهی کرده بود و به نظر می‌رسد یووه در صدد است این بازیکن را به هرقیمتی است جذب کند ، از طرفی نام داوید ویا و الکسیس سانچز هم از سوی کوریره دلو اسپرت امروز صبح برای یووه مطرح شده است .

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
جیووینکو، مهاجم مورد اعتماد هواداران

9e121c76ee5e46b6981e15424aec8df6734fe5d5.jpg

سباستین جیووینکو، مهاجم ریزنقش یوونتوس ضمن تاکید اهمیت پیروزی در دربی تورین، از اینکه مورد ستایش هواداران بیانکونری قرارگرفته ابراز خرسندی کرد.
به گزارش Juventus.it، جیووینکو که فصل پر نوسانی را در یووه سپری می کرد، پس از گلزنی در دربی تورین به نظر می رسد که دو باره مورد اعتماد هوادران یووه قرار گرفته است.
"هواداران به من اعتماد کرده اند؟ فکر می کنم اینگونه باشد و از ستایش آنها بسیار خوشحالم."
مهاجم 25 ساله بیانکونری درباره پیروزی 3-0 در دربی تورین نیز می گوید: "شب شگفت انگیزی بود. بعد از شکست مقابل میلان، پیروزی در این دیدار برای ما اهمیت ویژه ای داشت که البته ما پاسخ خوبی به آن شکست تلخ دادیم."
جیووینکو درباره وظیفه اش در نوک پیکان یوونتوس، بعد از تغییر سیستم آنها در این بازی به 3-3-4 نیز اظافه می کند:
"من یک مهاجم هستم، اما هر جایی که مربی بخواهد بازی خواهم کرد. البته کونته به خوبی می داند که چگونه از من استفاده کند و من هم هر آنچه او از من خواسته بود را به خوبی انجام دادم."
یووه در حال حاضر خود را برای بازی حساس چهارشنبه شب مقابل شاختار در لیگ قهرمانان اروپا آماده می کند.

پیرلو: یووه برای اول شدن بازی می کند

e36b5a664d7c92da3f9bca6a73912985f982c3b4.jpg

آندرا پیرلو، بازیساز یوونتوس در آستانه بازی حساس تیمش مقابل شاختار، تاکید کرد که آنها می خواهند به عنوان تیم اول از گروه خود صعود کند.
به گزارش Sky Sports، بازی چهارشنبه شب در اوکراین تکلیف صعود یکی از دو تیم یوونتوس و یا چلسی را از گروه E رقابت های لیگ قهرمانان اروپا مشخص خواهد کرد و این در حالی است که صعود شاختار دونستک به مرحله بعدی قطعی شده است.
به هرحال، با وجود اینکه بیانکونری به کسب تنها یک امتیاز از این بازی نیاز خواهد داشت، هافبک باتجربه آنها چشم به یک صعود قاطع از گروه E رقابت ها دارد.
پیرلو در این باره می گوید: "ما قصد داریم به عنوان تیم اول صعود کنیم و به همین دلیل برای برد به اوکراین خواهیم رفت."
هافبک 33 ساله بانوی پیر ادامه می دهد: "هیچ صحبتی در مورد میل دو تیم برای مساوی در این بازی صحت ندارد و من مطمئنم که نه بازیکنان ما و نه بازیکنان شاختار این شایعات را تایید نمی کنند.
"وظیفه ما کمک به صعود چلسی نیست، بلکه وظیفه ما بردن این بازی و خوشحالی هوادارانمان خواهد بود."
پیرلو در پایان تاکید می کند: "بازی در مرحله یک شانزدهم نهایی در مقابل هیچ تیمی آسان نیست، ولی هدف اصلی ما اول شدن در گروه است."
یوونتوس روز چهارشنبه ساعت 23:15 به وقت تهران میهمان شاختار دونستک اوکراین خواهد بود.

نفرات آنتونیو کونته برای دیدار مقابل شاختار

f423d0476cce1378cb99bb0b56ce47efa8863223.jpg

آنتونیو کونته نام 22 بازیکن را برای بازی روز سه شنبه برابر شاختار دونتسک اوکراین در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا اعلام کرد.
بنا به گزارشات رسید از وینوو، لوسیو و نیکلاس بنتنر و سیمونه پپه به دلیل مصدومیت در ترکیب تیم یونتوس حضور ندارند و همچنین مارکیسیو به دلیل دریافت سومین کارت زرد در بازی برابر چلسی، از این دیدار محروم است.
همچنین حضور جورجیو کیه لینی و مارتین کاسرس در این دیدار که در هاله ای از ابهام قرار داشت، در نهایت به لیست 22 نفره اضافه شدند. اما حضور کیه لینی از ابتدا در بازی برابر شاختار قطعی نیست. هر چند پزشک باشگاه حضور نداشتن کیه لینی را در دربی تورین دادن استراحت به او عنوان کرده بود.

لیست 22 نفره به شرح زیر می باشد:

90_29x33.jpg
1:جیجی بوفون،
3014_29x33.jpg
33:استوراری،
13498_29x33.jpg
34:روبینهو

3045_29x33.jpg
3:دکتر،
12377_29x33.jpg
19:یونوچی،
265_29x33.jpg
15:بارزالی،
15164_29x33.jpg
4:مارتین کاسرس،
8113_29x33.jpg
11:دیچیلیه

10112_29x33.jpg
26:لیختاشتاینر،
13309_29x33.jpg
20:پادوین،
50_29x33.jpg
21:پیرلو،
52125_29x33.jpg
6:پوگبا،
19605_29x33.jpg
22:آساموا،
15061_29x33.jpg
23:آرتورو ویدال،
33940_29x33.jpg
24:جیاکرینی،
18461_29x33.jpg
33:ایسلا،
31851_29x33.jpg
39:مارونه

339_29x33.jpg
9:ووچینیچ،
14433_29x33.jpg
12:جیووینکو،
8101_29x33.jpg
27:کوالیارلا،
13015_29x33.jpg
32:ماتری

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
اشتايگر: تقويت خطوط حمله شرط اصلي حفظ موقعيت يوونتوس است
به نقل از پايگاه خبري كالچو نيوز اشتايگر بازيكن تيم فوتبال يوونتوس گفت: يوونتوس در حال حاضر در شرايط ايده آل و صد در صد قرار داشته و توانسته موقعيت خود را بهبود بخشد اما من فكر مي كنم براي كسب موفقيت هاي بيشتر بايد كاملا تهاجمي پيش رفته و خطوط حمله را بهبود بخشيم زيرا فقط در اين صورت است كه مي توانيم موفقيت را براي خود تضمين كنيم

السيو: بازگشت كونته نقطه عطف موفقيت هاي يوونتوس است

به نقل از پايگاه خبري كالچو نيوز السيو هافبك تيم فوتبال يوونتوس گفت: از اينكه مدت زمان محروميت آنتونيو كونته رو به پايان است و همه چيز رو به روال است تا يوونتوس دوباره طبق شرايط قبلي كار خود را در ليگ دنبال كند به طور حتم بازگشت كونته نقطه عطفي براي كسب موفقيت هاي بيشتر تيم در ادامه فصل بوده و زمينه موفقيت ما را خيلي بهتر از قبل فراهم خواهد كرد

لوچسکیو: می خواهیم یوونتوس را شکست دهیم

سایت گل- میرشیا لوچسکیو، سرمربی شاختار دونتسک، در آستانه دیدار تیمش مقابل یوونتوس در چمپیونزلیگ اعلام کرد که تیمش همیشه برای پیروزی به میدان می رود.

صعود این تیم اوکراینی به دور بعد لیگ قهرمانان اروپا قطعی شده اما سرمربی رومانیایی اعلام کرد که این مسئله روی نمایش تیمش در این دیدار تاثیر ندارد.

او در گفتگو با توتو اسپورت گفت:" شاختار همیشه برای پیروزی پای به میدان می گذارد. اگر دیدار چهارشنبه شب با تساوی به پایان برسد، به این خاطر است که سرنوشت چنین چیزی را رقم زده است."

لوچسکیو معتقد است یوونتوسی ها احتمالا با انگیزه بیشتری پای به این دیدار خواهند گذاشت زیرا شکست در این دیدار می تواند به حذف آنها از این رقابت ها منجر شود

" این حقیقت که مقابل یوونتوس قرار می گیریم، باید به اندازه کافی به ما انگیزه بدهد. بازیکنان بزرگ اشتیاق زیادی برای چنین دیدارهایی دارند. البته از لحاظ انگیزه، احتمالا یوونتوسی ها در سطح بالاتری هستند."

سرمربی باتجربه شاختار در مورد مدعیان قهرمانی چمپیونزلیگ نیز گفت:" همه تیم ها در لیگ های داخلی شان تیم های قدرتمندی هستند اما در چمپیونزلیگ شرایط خیلی فرق می کند.
من بارسا و بایرن را دوست دارم."

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان
چند خبر از یووه و اونم از نوع عجیبش!!!

فرانک لمپارد در یوونتوس؟!!!

516d0ccb95d4f30e7df82edf760a7562a7ddd44e.jpg

یوونتوس یک سورپرایز برای هوادارانش دارد، آن هم دورخیز برای جذب فرانک لمپارد ستاره تیم چلسی می باشد که قراردادش در پایان فصل خاتمه می یابد.
به نقل از روزنامه انگلیسی مترو، با اتمام قرارداد این ستاره 34 ساله، گمانه زنی ها بر سر تیم آینده او آغاز شده است و یوونتوس در صدر تیم های خواهان لمپارد می باشد.
این هافبک ملی پوش در حال حاضر پیشنهاداتی از جانب آمریکا، چین و فرانسه دریافت کرده اما هنوز در مورد آینده اش تصمیمی نگرفته است.
لمپارد از زمان پیوستنش به چلسی از تیم وستهام یونایتد در 570 بازی موفق به زدن 189 گل در کل جام ها شده استو از این لحاظ گلزن ترین هافبک تاریخ چلسی می باشد.
از طرف دیگر فردا شب نگاه لمپارد و تیمش به سوی تیم یوونتوس خواهد بود، جاییکه یک شکست برای یوونتوس می تواند امیدهای چلسی برای حضور در دور بعد لیگ قهرمانان اروپا را زنده کند.

ترزگه: پیشنهاد یوونتوس را رد کردم!

10103904cb0b51bd7fc3b1af4b72f41a83e0d4da.jpg

دیوید ترزگه اعلام کرد که از شانسی که برای بازگشت به یوونتوس در تابستان داشت، استفاده نکرده است.
این مهاجم 35 ساله فرانسوی که در حال حاضر در تیم ریورپلیت آرژانتین عضویت دارد، ادعا کرده است که باشگاه یوونتوس از او خواسته است که به این باشگاه برگردد زمانیکه دنبال جایگزینی برای الکس دل پیه رو بودند.
ترزگه به Fox Sports گفت: "من پیشنهادی برای صحبت با مدیران یوونتوس برای بازگشت به این تیم دریافت کردم، اما من تصمیم گرفتم که در آرژانتین بمانم. هدف من پیروزی به همراه ریورپلیت است."
ترزگه طی 11 سال حضور در یوونتوس، 158 گل به ثمر رساند و 4 بار قهرمان سری آ شد، که دو قهرمانی یوونتوس پس گرفته شد.

پرز به دنبال کونته یا کلوپ

timthumb.php

پس از شایعات اخیر مبنی بر اخراج خوزه مورینیو از رئال مادرید، شایعات دیگری در سایت های خبری به چشم می خورد که بیانگر علاقه مندی پرز به سرمربیان تیم های یوونتوس و بروسیا دورتموند است.
به نقل از وبسایت آلمانی Fussball.de، رئال مادرید اسپانیا پس از کسب نتایج ضعیف در لالیگا و ایجاد اختلاف یازده امتیازی با تیم صدرنشین این رقابت ها یعنی بارسلونا، شاید تصمیم به تغییر سرمربی خود کند. این تغییر سرمربی احتمالا در پایان فصل صورت گیرد اما شایعات از همین حال وجود دارد. مصاحبه های اخیر مورینیو مبنی به علاقه مندی خود به تیم اینتر میلان و یا حضور احتمالی او در باشگاه های لیگ برتر به این شایعات نیز دامن زده است.
اما چالش برانگیزترین مورد، یافتن جایگزینی برای خوزه مورینیو است که مثل همیشه فلورنتینو پرز برای حل این مشکل به دنبال مربیان تاکتیکی ترین لیگ های جهان یعنی ایتالیا و آلمان خواهد رفت. از مربیان مورد نظر پرز می توان به آنتونیو کونته سرمربی یوونتوس و یورگن کلوپ سرمربی بروسیا دورتموند اشاره کرد.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

آلسیو:از بازگشت کونته خوشحالیم ولی روی بازی تمرکز داریم
ما همگی از بازگشت کونته خوشحالیم اما الان همه تمرکز تیم روی بازی با شاختار است

کیلینی از دیروز تمرینات جدی خود را اغاز کرده اما کونته فردا در مورد بازی کردن اون تصمیم می گیره

بازی با شاختار غیر قابل پیش بینی هست

ما در سخترین گروه قرار گرفتیم اما پیشرفت خوبی کردیم و نتایج خوبی گرفتیم

ما کاری به بازی همزمان نداریم و اصلا به فکر شانس نیستیم

ما راه بازی کردن با شاختار را بلدیم اون جنگیدن برای هر توپ هست

-در جواب سوال خبرنگاران که اشاره به صحبت های مربی شاختار که سبک بازی یووه رو قابل پیش بینی دانسته گفت:
اون می تونه بگه بازی ما قابل پیش بینی هست اما ما در بازی موقعیت های زیادی داریم

این صحبت ها در مورد بارسا هم هست همه می دونن بارسا چه طور بازی می کنه اما قادر به کنترلشون نیستن

صحبت های وی نشان می دهد چقدر روی بازی تمرکز کردن اما ما می خواهیم صعود کنیم
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شاختار و يوونتوس : هيچ نوع تباني در دونيتسک در کار نيست
دو تيم در حالي روز چهارشنبه در چارچوب هفته ششم و پاياني دور گروهي ليگ قهرمانان فوتبال اروپا به مصاف هم مي روند که با يک تساوي دو تيم راهي مرحله يک هشتم نهايي اين رقابت ها مي شوند.
ميرکا لوچسکو مربي شاختار روز سه شنبه تصريح کرد:«پيروزي در مقابل يوونتوس براي ارائه تصوير بهتر از فوتبال اوکراين و شاختار خوب خواهد بود. مسابقه فردا براي ما بسيار مهم است. مسابقه در مقابل يک تيم حرفه اي به نام يوونتوس که تاريخ، شخصيت و قدرت سياسي و ورزشي را يک جا در اختيار دارد.»
اين مربي که مدت زيادي در ايتاليا به مربيگري پرداخته است، افزود:«من به فوتبال ايتاليا وابسته ام، اما فوتبال فوتبال است و آنچه اهميت دارد پيروزي در اين مسابقه است.»
به گزارش خبرگزاري فرانسه از رم، همچنين جان لوئيجي بوفون کاپيتان تيم فوتبال يونتوس نيز هرگونه تباني در مورد اين ديدار را رد کرد.
وي در پاسخ به سوالي در اين مورد گفت:«سوال خوبي نبود، پيش نيازهاي اين ابهام وجود ندارد، زيرا يک تيم (شاختار) صعود کرده است و صعود تيم ديگر (يوونتوس) قطعي نيست. همچنين بين تيم اول و دوم نيز اختلاف است.»
تيم شاختار با ده امتياز مجوز صعود گرفته و براي صدرنشيني تلاش مي کند.تيم هاي يوونتوس با نه و چلسي با هفت امتياز براي صعود به دور حذفي ليگ قهرمانان يا کسب مجوز ليگ اروپا به رقابت مي پردازند.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
پیش بازی شاختار - یوونتوس

72f1b6421f55a1a5c9086901986900590aeabb90.jpg

هفته پایانی مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا امشب با برگزاری هشت دیدار به پایان خواهد رسید و در مهمترین بازی، تیم شاختار دونتسک اوکراین میزبان یوونتوس ایتالیا خواهد بود.

در گروه E رقابت ها تیم شگفتی ساز شاختار با کسب 11 امتیاز صعود خود را به دور حذفی قطعی کرده و نتیجه بازی در اوکراین برای دو تیم یوونتوس و چلسی تاثیرگذار خواهد بود.

یووه 9 امتیازی، در صورت کسب یک تساوی می تواند راه صعود خود را به دور بعد هموار سازد و از طرف دیگر باعث حذف تلخ قهرمان فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا شود. در این گروه چلسی 7 امتیاز دارد و تیم از پیش حذف شده نورشلند با یک امتیاز در قعر جدول جای گرفته است.

juventus-vs-Shakhtar-Donetsk-uefa-champions-league.jpg

85753574200629872880.png

شاختار

بدون شک شاختار یکی از موفق ترین تیم های این فصل اروپا محسوب می شود. آنها در لیگ برتر اوکراین در حالی با 51 امتیاز صدرنشین هستند که تیم دوم تنها 38 امتیاز را تا پایان هفته 18 کسب کرده است.

شرایط در اروپا حتی عجیب تر پیش رفته است، به طوریکه آنها در فاصله یک هفته مانده به پایان دور گروهی لیگ قهرمانان، موفق شدند از گروهی که قهرمان ایتالیا و قهرمان اروپا در آن حضور داشتند، جواز صعود به جمع 16 تیم برتر اروپا را کسب کنند.

میرکا لوچسکو، سرمربی موفق معدنچی‌ها، در این دیدار لوئیز آدریانو مهاجم گلزن تیمش را در اختیار ندارد. او به دلیل به ثمر رساندن یک گل ناجوانمردانه در جریان بازی با نورشلند از سوی یوفا یک جلسه از همراهی شاختار محروم شده است و به احتمال فراوان ادواردو مهاجم سابق آرسنال جای او را در ترکیب قهرمان اوکراین خواهد گرفت.

در خط دفاعی نیز دیمترو چگرینسکی و توماس هابشمن به دلیل مصدومیت حضور نخواهند داشت.

الکساندر کوشر تنها بازیکن شاختار است که تنها یک کارت زرد با محرومیت در اروپا فاصله دارد.

ترکیب احتمالی شاختار (1-3-2-4):

پیاتوف – رت – کوشر – راکیتزکی – سرنا – استپانینکو – فرناندینیو – ویلیان – ادواردو – تسچیرا – میختاریان

67024425385883062397.png

یوونتوس

بیانکونری در حالی پای به این جدال حساس و سرنوشت ساز می گذارد که در بازی ابتدای هفته موفق شد در دربی تورین تیم تورینو را با سه گل شکست دهد. یووه در اروپا هم با نتیجه ای مشابه چلسی را در تورین شکست داد تا امیدهای صعود به جمع شانزده تیم برتر اروپا بیش از پیش زنده شود.

آنها مشتاقانه منتظر کسب جواز صعود به دو بعدی رقابت ها هستند، زیرا با پایان یافتن محرومیت آنتونیو کونته، او می تواند در مرحله حذفی تیمش را از کنار زمین هدایت کند و این بهترین خبر برای هواداران یوونتوس خواهد بود.

به هرحال کونته در این دیدار کلودیو مارکیزیو را به دلیل محرومیت در اختیار نخواهد داشت و تجربه ثابت کرده که پل پوگبا می تواند بهترین جانشین برای هافبک جنگنده و گلزن یوونتوس باشد.

جورجیو کیه لینی، کاپیتان دوم تورین نیز با مشکل آسیب دیدگی روبرو است، اما به نطر می رسد بتواند خود را به این بازی مهم برساند.

در خط حمله هم در صورت استفاده از دو مهاجم، ووچینیچ و جیووینکو که نمایش قابل قبولی در دربی از خود ارائه دادند، می توانند بهترین گزینه برای سرمربی یوونتوس باشند.

ترکیب احتمالی یوونتوس (2-5-3):

بوفون – کیه لینی – بونوچی – بارزالی – لیشتاینر – ویدال – پیرلو – پوگبا – آساموآ – ووچینیچ – جیووینکو

نکات مهم بازی

1- آخرین بازی دو تیم بر می گردد به دو رفت این رقابت ها که بازی در نهایت با تساوی 1-1 به پایان رسید.

2- در آن بازی ویلیان برای میهمان و بونوچی برای بانوی پیر گلزنی کردند.

3- شاختار در 19 بازی خانگی گذشته اش در اروپا رکورد 13 پیروزی، 4 تساوی و تنها دو باخت را به ثبت رسانده است.

4- بیانکونری در 5 بازی گذشته خارج از خانه اش در اروپا 5 تساوی به دست آورده است.

5- تیم اوکراینی تا پایان هفته پنجم لیگ قهرمانان، با 12 گل زده به همراه پی اس جی بهترین خط حمله را در اختیار دارد.

6- یوونتوس نیز با چهار گل خورده پس از تیم پی اس جی (3 گل خورده)، بهترین خط دفاعی اروپا را در اختیار داشته است.

7- هنریخ میختاریان با 18 گل زده بهترین گلزن لیگ اوکراین تا پایان هفته 18 به حساب می آید.

8- میرکو ووچینیچ، مهاجم یووه در 9 بازی گذشته موفق به گلزنی نشده است. آخرین گل او در همین رقابت ها و برابر نورشلند در دانمارک به ثمر رسید.

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
امشب انشا.. میبریم

من فکر میکنم تیم تمرکز فکری کمی داشته باشه، ولی امشب یه حسی بهم میگه بز شاخدار(شاختار) شاخ هاش له میشه !:دی

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
مصدومیت الساندرو دل‌پیرو مشکلی جدید برای سیدنی

4077b4576cab76eb78051b3d4653c3a7d58a1c48.jpg

تیم سیدنی در هفته جاری در دیداری در چهارچوب مسابقات لیگ که با تیم ملبورن برگزار کرد به تساوی بدون گل رسید ، اما به نظر می‌رسد که الکس دل‌پیرو مصدوم باعث نگرانی مسئولین این تیم شده است .

به نقل از یوونتوس اف سی دات آی آرالکس دل‌پیرو از ناحیه همسترینگ پای خود دچار مشکل شده است ، اما طبق گفته خود الساندرو او مشکلی برای دو بازی آینده تیمش ندارد و به زودی به میادین بازی خواهد گشت . دل‌پیرو در وبسایت رسمی خود نوشت :

" خوشبختانه سی‌تی اسکن های دیروز مشکلی جدی را نشان نمی‌دهد و مشکلی که برای من به وجود آمد تنها یک گرفتگی عضله بود و متاسفانه دو بازی پیش روی سیدنی را از دست خواهم داد ، به هم تیمی های خود نزدیک هستم و اطمینان دارم در تمرینات و بازی ها به خوبی پیش خواهیم رفت و به زودی من به زمین مسابقه برمی‌گردم ، از تمامی کسانی که برای من پیغام فرستادند و از سلامتی من پرسیدند تشکر می‌کنم "
سیدنی تابستان امسال اسطوره باشگاه یوونتوس را به خدمت گرفت ، اما اکنون در مکان های پایینی جدول جای گرفته است .

درخواست یووه برای مشخص شدن قیمت لواندوفسکی

d5ceb27859ee54c249d2ff529daed6cb7c826ae1.jpg

باشگاه یوونتوس طی تماسی، از دورتموندی ها خواست تا قیمت درخواستی خود را برای فروش لواندوفسکی مطرح کنند.

قهرمان سری آ ایتالیا که بارها از علاقه مندی خود برای به خدمت گرفتن رابرت لواندوفسکی پرده برداشته است، قصد دارد در سریعترین زمان ممکن مهاجم لهستانی را به تیمش اضافه کند.

بانوی پیر در این هفته، با ارسال یک فکس به باشگاه دورتموند خواستار اعلام قیمت این بازیکن شده است و حالا منتظر پاسخ سران باشگاه آلمانی است.

باشگاه دورتموند علاقه مند است که مهاجم خود را تا پایان قراردادش که تا تابستان 2012 است حفظ کند، اما علاقه رابرت به بازی در تیم های بزرگتر اروپایی احتمالا او را در پایان این فصل از دورتموند جدا خواهد کرد.

یوونتوس آماده است پیشنهاد 25 میلیون یورویی خود را بر روی میز سران دورتموند قرار دهد اما در این راه باید با یونایتد و سیتی، دو تیم شهر منچستر رقابت کند.

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
نیمه اول رو خوب بازی کردن!
کاش اون موقعیت جووینکو گل میشد که با اختلاف سانتی رد شد!

به هر حال امیدوارم گل بزنیم و ببریم!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تبریک می گم بلاخره تیم چغر شاختار توی گروه مغلوب شد و یووه تونست این تیم رو شکست بده :happy:

یک تبریک اساسی هم از طرف داش جواد که دو سه روزی به علت یه سری مشکلات به چی تی دسترسی نداره :happy:

----------------

صعود یوونتوس اروپایی ( شاختار 0 - 1 یووه )
seba3.jpg

یوونتوسی ها در ادامه روند صعودی خود موفق شدند در یک بازی حساس و مهم تیم شاختار را در اوکراین با یک گل شکست دهند و به عنوان صدر نشنین راهی دور بعد بازی های لیگ قهرمانان شود.

در نیمه اول این دیدار تیم شاختار با توجه به شرایط میزبانی بازی خوبی را در دقایق ابتدایی به نمایش گذاشت و توانست یووه را تحت تاثیر خود قرار دهد اما این موضوع در 15 دقیقه ای ابتدایی نمایان بود.

بعد از این نوبت به یووه رسید تا بازی همیشگی خود را به نمایش بگذارد و با توجه به شرایط بازی یوونتوسی ها با پرس شدید به خصوص در زمین تیم شاختار سعی در به هم زدن نظم تاکتیکی این تیم داشتند.

یوونتوس که سعی داشت با استفاده از سرعت بازیکنانی کناری خود راهی برای رسیدن به دروازه پیدا کند با خط دفاعی قدرتمند شاختار مواجه می شد و همین موضوع سبب شد تا سرمربی یووه تاکتیک خود را تغییر دهد.

استفاده از پاس های پشت دفاع و حمله از عمق دفاع تاکتیک های دیگر یووه برای ادامه بازی در دقایق باقی مانده ی نیمه اول بود که در این میان جووینکو و ووچینیچ موقعیت های مناسبی را از دست دادند.

البته شاختار نیز در دقایق کوتاهی از پایان نیمه اول شانس خود را برای گلزنی امتحان کرد اما نتوانست راهی به دروازهی یووه پیدا کند و در نهایت نیمه اول با تساوی 0 - 0 به پایان رسید.

نیمه دوم روند هجومی یووه همچنان ادامه داشت و در پنجاه و ششمین دقیقه ی بازی مدافع تیم شاختار به اشتباه دروازه ی خودی را باز کرد و بانوی پیر توانست نتیجه مطلوب خود را به دست آورد.

شاختار که برای صدر نشین شدن نیاز به یک تساوی داشت بعد از گل یووه سعی داشت با حملات بیشتری به سمت دروازه ی یووه حمله ور شود و بازیکنان هجومی خود را با تعداد نفرات بیشتری در زمین یووه قرار داد.

در این میان یوونتوس سیستم پرس شدید خود را همچنان حفظ کرد و مدافعان این تیم با عملکرد فوق العاده ی خود اجازه ی هیچ حرکتی به تیم سرعتی شاختار نمی دادند.

بعد از این بازی به حالت تعادل کشیده شد و یووه در حملات خود با استفاده از سرعت بسیار بالای لختشتاینر و فرارهای دیدنی وی نیم نگاهی به دروازه ی شاختار برای گل دوم داشت.

بازی فوق العاده ی میرکو ووچینیچ ستاره ی مونتنگرویی یووه یکی از نکات جالب توجه این دیدار بود و مهاجم خلاق یووه در بسیاری از دقایق بازی با حفظ توپ تاثیر زیادی در برتری یوونتوس داشت.

یووه در دقایق پایانی با کنترل بازی سعی در حفظ برتری کار داشت و در نهایت بعد از سه دقیقه زمان تلف شده، داور دیدار سوت پایان بازی را به صدا در آورد و بانوی پیر راهی دور بعد رقابت های لیگ قهرمانان اروپا شد.

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
یووه فقط با گل آفساید فقط میتونه صعود کنه
وگرنه حق چلسی بود حداقل به عنوان تیم دوم صعود کنه

گل آفساید محض

با گل آفساید رفتن مرحله ی بعد یووه ای ها

+ داوری فوق بحث برانگیر یه پنالتی آشکار که اینم باز شد به نفع یووه

اگر گل آفساید یووه نمیشد و پنالتی شاختار اونور چلسی 6 تا زده

البته آخرش رسوایی یووه ای ها باز مشخص میشه مثله هر سال

دوست عزیز اولا که یووه 3-0 چلسی رو لوله کرد. حالا تیمی که 3-0 برده باید بره بالا یا
تیمی که 3-0 باخته!!!
دقت کن دوباره میگم 3-0 !!

بعد هم تو این بازی داور اول بازی یه پنالتی رو برای یووه نگرفت. وقتی توپ به دست دفاع حریف خورد
تو محوطه جریمه توب به سمت دروازه میرفت و دست بازیکن حریف کاملا باز بود. با این دو دلیل دیگه
نزدیکی و از عمد و غیر عمد نداره و باید پنالتی میگرفت.
در مورد گل درست میگی آفساید بود. (البته آفسایدی هم نبود که بگی موقعیت مسلم گل ساخته)

در مورد پنالتی ای که میگی برای شاختار باید میگرفت هم باید بگم شیرجه ای که بازیکن شاختار رفت
کاملا مشخص بود. اینکه تو تصویر دیدی دست دفاع یووه پشت بازیکن حریف بوده دلیل نمیشه هولش
داده باشه. مهاجم شاختار خودش رو ول کرد مشخص بود.

اما بازم میگم چلسی 3-0 از یووه باخته با چه رویی میگید حق چلسی بود!!!!

دیدید که بازی مساوی هم نشد و یووه برد و اول رفت بالا! بعد هم تیم برتر بازی بود و اگه اون گل
رو نمیزد یه گل دیگه بالاخره میزد.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
دوست عزیز اولا که یووه 3-0 چلسی رو لوله کرد. حالا تیمی که 3-0 برده باید بره بالا یا
تیمی که 3-0 باخته!!!
دقت کن دوباره میگم 3-0 !!

بعد هم تو این بازی داور اول بازی یه پنالتی رو برای یووه نگرفت. وقتی توپ به دست دفاع حریف خورد
تو محوطه جریمه توب به سمت دروازه میرفت و دست بازیکن حریف کاملا باز بود. با این دو دلیل دیگه
نزدیکی و از عمد و غیر عمد نداره و باید پنالتی میگرفت.
در مورد گل درست میگی آفساید بود. (البته آفسایدی هم نبود که بگی موقعیت مسلم گل ساخته)

در مورد پنالتی ای که میگی برای شاختار باید میگرفت هم باید بگم شیرجه ای که بازیکن شاختار رفت
کاملا مشخص بود. اینکه تو تصویر دیدی دست دفاع یووه پشت بازیکن حریف بوده دلیل نمیشه هولش
داده باشه. مهاجم شاختار خودش رو ول کرد مشخص بود.

اما بازم میگم چلسی 3-0 از یووه باخته با چه رویی میگید حق چلسی بود!!!!

دیدید که بازی مساوی هم نشد و یووه برد و اول رفت بالا! بعد هم تیم برتر بازی بود و اگه اون گل
رو نمیزد یه گل دیگه بالاخره میزد.

سلام

خوشم میاد شما یووه ای ها منطقی هستید

دوست عزیز یک بازی رو نمیشه بسط داد به تمام بازی ها گه
مثلا یووه در لیگ ایتالیا از اینتر باخت دیگه مثلا حقش نیست قهرمان باشه

داریم در مورد بازی امشب صحبت میکنیم

گل که آفساید بود . قبول ؟
اون هند که 10 سانت هم نبود پس از عمد نبود . در ضمن کارشناس داوری هم گفت نبوده . قبول ؟
اون خطا هم اول مثل تمارض میومد انجام داده نیختاریان . اما دیدید که صحنه آهسته که نشون داد خود فردوسی پور هم تایید کرد پنالتی رو

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
خب تایید فردوسی پور و نظر اون کارشناس که ملاک 100 درصد نیست.
فردوسی پور از تیم انگلیسی می خواد دفاع کنه.

بعد من گفتم وقتی توپ به سمت دروازه داره میره و دست بازیکن کاملا بازه دیگه عمد بوده یا نه نداریم
و داور باید پنالتی میگرفت.

شما از مدل افتادن مهاجم راحت میتونی بفهمی که تمارض کرده.

بین 6 تا بازی بازی با چلسی ملاک نیست پس بازی با ضعیف ترین تیم گروه ملاک شایستگی تیمه.
میگم شایستگی چون شما گفتی حق چلسی بود!

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
یه لحظه پاول ندود رو دیدم یاد قدیما افتادم
چه گل های زاویه بسته ای میزد
چه نفوذایی
بهترین بازیکنی که تو عمرم دیدم

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال