سلام دوستان
بعد از برد دلچسب دیشب بریم برای چند خبر کوتاه :happy:
-----------------
لخشتاینر : جووینکو مانند پینوکیو دروغ گفت !
استفن لخشتاینر مدافع کناری تیم یوونتوس پس از پیروزی ۱-۰ مقابل شاختار دونتسک و صدرنشینی در گروه خود اذعان کرد که علاقه دارد در مرحله بعد با سلتیک اسکاتلند روبرو شود .
لخشتاینر که پاسی عرضی را به سمت دروازه فرستاد و کوچر دروازه خودی را با دخالت جووینکو باز کرد در این باره گفت :
” جووینکو در صحنه گل مانند پینوکیو دروغ گفت و من دماغ دراز او را دیدم ، چرا که او گفت که زننده گل است ، در حالی که من اشتباه کوچر را در گل به خودی شاهد بودم ( میخندد ) .”
لخشتاینر ادامه داد :
” کار تیمی را باید ستود ، بازی بزرگی را انجام دادیم ، برای هر تیمی کار ساده ای نیست که در دونباس آرهنا پیروز شود و باید این پیروزی را یک موفقیت بزرگ در نظر بگیریم . ما پس از نمایشی ضعیف در مقابل میلان خود را مجدد پیدا کردیم و اکنون با این روند به کار خود ادامه خواهیم داد ”
لخشتاینر در خصوص تیمی که در مرحله بعد با آن روبرو میشوند نیز گفت :
” همه تیم ها در این مرحله قدرتمند هستند و رویارویی با آنها بازی های زیبایی را رقم خواهد زد ، اما من علاقه مند هستم که با سلتیک روبرو شویم ”
مراسم قرعه کشی مرحله یک هشتم رقابت های چمپیونز لیگ پنجشنبه ۳۰ آذر ماه ساعت ۱۴:۰۰ در نیون سوئیس انجام خواهد شد
بونوچی : دوست دارم با رئال مادرید روبرو شوم !

لئوناردو بونوچی مدافع تیم فوتبال یوونتوس پس از صعود تیمش به عنوان صدرنشین به مرحله بعدی رقابت های چمپیونز لیگ عنوان میکند که دوست دارد با رئال مادرید روبرو شود .
رئال در گروه چهارم مسابقات پس از دورتموند به عنوان تیم دوم صعود کرده و همین مسئله این تیم را در سید دو برای قرعه کشی قرار میدهد و احتمال رویارویی با رئال مادرید دور از انتظار نیست . بونوچی پس از پایان بازی به اسکای اسپرت ایتالیا گفت :
” همه تیم های حاضر در مرحله بعد پرستیژ بالایی دارند ، تنها رئال مادرید در میان تیم های دوم نام آشنا تر است ، اما وقتی شما به این مرحله صعود میکند بازی با هر تیمی دشوار است .”
یووه احتمالا با یکی از تیم های ، پورتو ، آرسنال ، سلتیک ، رئال مادرید ،والنسیا ، گالاتاسرای روبرو خواهد شد ، اما بونوچی بازی با رئال مادرید را در ذهن دارد :
“من میخواهم با رئال مادرید روبرو شویم ، تاکنون در برنابئو بازی نکرده ام ، تیم ما در این رقابت ها رشد کرده است و اعتماد به نفس کافی به دست آورده است ، با هر تیمی روبرو شویم ، مرحله سختی در انتظار این تیم است . ”
بازی مقابل رئال ؟ ما آماده بازی با هر حریفی هستیم
همانند همیشه در ترکیب خط دفاعی یوونتوس عملکرد فوق العاده ای داشت اما با اخطاری که دریافت کرد از بازی بعدی یووه در مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا محروم شد. جورجو کیه لینی در پایان دیدار مقابل شاختار گفت:
" يووه یک بار ديگر نشان داد كه مي تواند در اروپا هر تيمي را به دردسر بیندازد. ما دوباره امشب ثابت كرديم تيم بزرگي هستيم ، من فكر مي كنم شاختار يك تيم آماده هست و مي تواند به خيلي از مراحل دست پيدا كند. بنابراين برد امشب ما يك موفقيت بزرگ به حساب مي آید "
" ما با %110 از توانمان امشب بازي كرديم و حتي فكر كردن درباره تباني براي ما شرم آور بود ، و همانطوري كه نشان داديم حتي شايسته گلهاي بيشتر هم بوديم "
وی در مورد مصدومیت خود در جریان بازی گفت: " درد ماهيچه من هرچي كه به آخر نيمه اول نزديك مي شدیم بيشتر شد ، و طبيعتا من از كاسرس خواستم كه آماده شود تا شايد به جاي من وارد بازي شود ولي من نمي خواستم هم تيمي هایم را تنها بگذارم و بعد از استراحت بين نيمه من توانستم بدون مشكل به بازي ادامه بدهم "
کیه لینی درباره احتمال روياروي با رئال گفت: " بازي با رئال مي تواند براي ما كه به عنوان تيم نخست صعود كرده ایم دشوار باشد ولي ما ثابت كرديم كه يوونتوس تيم سرسختي است و مي تواند هر تيمي را به چالش بكشد "