• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ هواداران یوونتوس

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

چند خبر از باشگاه
------------------

مصاحبه مطبوعاتی سرمربی محبوب یوونتوس
contenew13.jpg

بسیاری از تیفوسی های تورین منتظر بازگشت سرمربی محبوب خود بودند و دیدار مقابل پالرمو این روز فرا رسید و کونته در کنار زمین یوونتوس را هدایت کرد و بانوی پیر موفق شد پیروز شود. کونته در پایان دیدار گفت:

"‏ دلم براي احساسات درون بازي تنگ شده بود ، اما من مجبور بودم كه دوري از ميادين را تحمل كنم و حداقل اميدوارم اين محروميت به قوي تر شدن شخصيتم كمك كرده باشد "

‏"‏ تيم به صورت بسيار خوبي به محروميت من‏ واكنش نشان داد و من واقعا از هم بازيكنان تشكر ميكنم زیرا به نظرم آنها واقعا خاص هستند "

‏"‏ می توان گفت باشگاه و شخص من خوش شانس بوديم كه يك گروه بزرگ مثل كاررا و آلسيو در جانشيني من درخشان حاضر شدند و توانستند دستورات را از كنار زمين به بازيكنان منتقل كنند "

‏"‏ اين يک حقيقت است كه ما همراه هم به بهترين نحو ممكن با اين وضعيت روبرو شديم "

‏"‏ هنگامي كه شما با شور و شوق خاصي حرفه خودتوان را دنبال مي كنيد و در طول مسابقه همواره هيجان و شور داريد ، اگر بيرون بمانيد و نتوانيد همراه تيم باشيد مثل اين است كه چيزي را از دست داده اید ، البته من ترجيح ميدم كه تيمم را در طول هفته آموزش بدهم "

‏"‏ من مسلما توانستم افراد را بهتر بشناسم و اين آزموني براي قوي تر شدن من بود. پشت ديوار شيشه اي قرار داشتن چيزهاي مثبت كمي هم با خودش به همراه دارد "

‏"‏ اگه اين محروميت سال قبل اتفاق افتاده بود ميتوانست پاياني براي من و يوونتوس باشد "

‏"‏ ما بايد در مقابل پالرمو گلهاي بيشتري مي زديم ،بايد بيشتر دقت كنيم. يك ضربه كاشته مي تواند همه چيز را تغيير بده و ما را مجازات کند "

استفن لختشتاینر: به میرکو شام می دهم!
team201213.jpg

گل ارزشمندی زد تا در کنار سایر هم تیمی هایش بازگشت مربی را به نیمکت خوش امد بگوید. استفن لختشتاینر زننده گل پیروزی بخش یووه که با پاس خوب میرکو توانست گل بزند پس از بازی می گوید.

" بازی خوبی بود، باید کنترل بازی را در دست می گرفتیم، می دانستیم که بازی اسانی نیست، بازی خوبی را ارائه کردیم می دانستیم که نباید گل بخوریم چون بازگشت دشوار می شد. "

پیروزی هدیه به کونته " بله ما همگی برای وی خوشحال هستیم. برای بازگشت و به دست اوردن پیروزی بازگشت مستر خیلی خیلی مهم بود. درست مانند گرفتن این سه امتیاز. "

اما گلزنی " میرکو را دو وعده شام مهمان می کنم ( می خندد، شوخی می کنم ) این شایستگی همه تیم بود. همه برابر یک تیم هماهنگ به میدان رفتیم که با نمایشی که انجام می دهد متوجه می شویم که ایستادن در این رده از جدول شایسته انان نیست. "

پالرمو 0 - 1 یوونتوس
لینک دانلود گل

من لایق دریافت کارت زرد در آن صحنه بودم
bonuccinew0.jpg

در آخرین دقایق دیدار تیم های پالرمو - یوونتوس صحنه ای جالب توجه به وجود آمد و لئوناردو بونوچی مدافع یووه بعد از طی کردن مسافتی زیاد به دروازه ی حریف رسید و با حرکتی عجیب و بدون برخورد به دروازه بان خود را به زمین انداخت.

این صحنه مورد توجه دوربین های تلویزیونی قرار گرفتند و برای همه دلیل این کار از سوی بونوچی عجیب بود.

لئوناردو در پایان دیدار گفت: "من وقتی به دروازه رسیدم تصمیم داشتم شوت بزنم اما بعد چندین راه به ذهنم رسید و هنگ کردم. من لایق اون کارت زرد بودم زیرا می توانست بد آموزی داشته باشد. این موضوع درسی بود برای من و بقیه."

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام
دیشب با پیروزی اینتر، جایگاه یووه تو صدر جدول مستحکم تر شد، هرچند که خیلی شخصا دوست داشتم بازی مساوی بشه:happy:
جدول در پایان هفته شانزدهم

ايتاليا سري آ
تيمبازيهابردمساویباختگل زدهگل خوردهتفاضل گلامتياز
1يوونتوس16122233102338
2اينترميلان16111429171234
3ناپولي16103329141533
4آاس رم1692538261229
5فيورنتينا1685329181129
6لاتزيو159242418629
7آث ميلان167362821724
8آتالانتا1672717236-23
9کاتانيا1664622242-22
10پارما1655619223-20
11اودينزه1547422242-19
12سامپدوريا1553719212-18
13کيه وو1653819278-18
14سيه نا1645715205-17
15تورينو1637617214-16
16کالياري16448142612-16
17بلونيا1542917203-14
18پالرمو1635814239-14
19پسکارا164210123018-14
20جنوا163310162812-12

یه سری از عکسهای بازی:

timthumb.php

timthumb.php

timthumb.php

timthumb.php

timthumb.php

timthumb.php

timthumb.php

timthumb.php

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام مجدد به دوستان یووه ای
چند خبر...

بوفون اعلام کرده که قرارداد جدیدش رو کوتاه مدت خواهد بست (من هرگز دوست ندارم بیشتر از پولی که استحقاقش را دارم به دست بیاورم)
برداشت شخصی من از صحبت های بوفون شاید دلخوری بوفون از رفتاری بود که با آله شد!!!

بوفون: قرارداد جدیدم کوتاه مدت خواهد بود

4c925f3b79af1fcf89b51367238aea231c7fe9f9.jpg

جیان لوئیجی بوفون، ضمن خوشامدگویی بازگشت سرمربی تیمش به نیمکت یووه در بازی عصر روز یکشنبه، در باره آینده اش در تورین اعتراف کرد که قصد ندارد قراردادی طولانی مدت با یووه ببندد.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، آنتونیو کونته پس از پایان محرومیت 4 ماهه اش، دیروز در جریان بازی پالرمو و یوونتوس در سیسیل که به برتری 1-0 بیانکونری انجامید، توانست تیمش را از کنار زمین هدایت کند.

کاپیتان اول یووه در این باره می گوید: "حضور کونته در کنار زمین بسیار مهم است، حتی ثانیه ای قبل از آغاز بازی. او در طول بازی اجازه نمی دهد ذره ای از تمرکز و انگیزه بازیکن کاسته شود و این کار تنها از آنتونیو بر می آید."

بوفون در مورد بازی با پالرمو اضافه می کند: "ما باید در خط حمله بهتر از اینها عمل کنیم، ولی به هر حال مهم بردن بود که ما به آن دست پیدا کردیم."

سنگربان 34 ساله تیم ملی ایتالیا در باره شرایط بد زمین نیز می گوید: "شرایط جوی هیچ کمکی به ما نمی کرد. باور کنید برای یک دروازه بان بازی در زیر باران هرگز آسان نیست و تو باید همیشه هوشیار باشی، حتی اگر حریف موقعیت های کمی روی دروازه ایجاد کند."

جی جی بوفون در آستانه عقد قرارداد جدید با باشگاه یوونتوس است، اما به نظر می رسد موانعی غیر قابل پیش بینی بر سر راه قرار دارد.

"ما به نهایی شدن مراحل تمدید قرارداد نزدیک می شویم، اما تنها مسئله به وجود آمده طول مدت قرارداد است و من ترجیح می دهم قرارداد جدیدم کوتاه مدت باشد.

"من هرگز دوست ندارم بیشتر از پولی که استحقاقش را دارم به دست بیاورم، من یک شغل حرفه ای دارم و می خواهم آن را برای 2 الی 3 سال دیگر ادامه دهم، البته اگر انگیزه و اشتیاقم به من این اجازه را بدهد. همه اینها به خودباوری نیز بستگی دارد."

جیان لوئیجی بوفون که تنها برای دو باشگاه پارما و یوونتوس بازی کرده است، در سال 2001 از پارما به جمع بیانکونری ها پیوسته و تاکنون نزدیک به 350 بازی را برای این باشگاه انجام داده است.

کیه‌لینی: فتح دوگانه دور از دسترس نیست

3e057183e28ce2bb296d6aac1d9692208695adf2.jpg

جورجیو کیه لینی، مدافع مستحکم باشگاه یوونتوس می خواهد در این فصل هم در سری آ و هم در لیگ قهرمانان اروپا به همراه بیانکونری به مقام قهرمانی دست پیدا کند.

به گزارش ساکروی، یوونتوس فصل پیش توانست با شایستگی اسکودتو را فتح کند و در این فصل تا پایان هفته شانزدهم جلوتر از تیم های اینتر، ناپولی، رم، لاتزیو و فیورنتینا در صدر جدول سری آ قرار گرفته است.

بیانکونری هفته گذشته نیز موفق شد با شکست شاختار در اوکراین به عنوان صدرنشین گروه E لیگ قهرمانان اروپا به جمع 16 تیم برتر اروپا راه پیدا کند و کیه لینی تاکید می کند فتح دو جام در انتهای فصل دور از دسترس نخواهد بود.

"فتح اسکودتوی فصل گذشته کار استثنایی بود که ما انجام دادیم و حالا قصد داریم به پیشرفتمان ادامه دهیم. البته زیباترین اتفاق ممکن این است که ما بازی به بازی این پیشرفت را نشان می دهیم."

مدافع 28 ساله تیم ملی ایتالیا ادامه می دهد: "سال گذشته بعضی ها معتقد بودند یووه به دلیل عدم حضور در بازی های اروپایی توانست در ایتالیا بی رقیب باشد. درست است که امسال اولین هدف ما سری آ است، اما ما به حضور در مراحل پایانی لیگ قهرمانان نیز امیدواریم. به خصوص بعد از نتایجمان در دور برگشت لیگ قهرمانان که حالا فکر فتح دوگانه را در ذهن ما انداخته است. البته ما باید تا پایان تمرکز خود را حفظ کنیم."

مدافع سابق فیورنتینا از سال 2005 به تورین آمد و طی 8 سال بیش از 200 بازی برای بیانکونری انجام داده است.

یوونتوس، تاتنهام، منچسترسیتی؛ مقصد یورنته کجاست؟

0ecc98107d31ab6f26df91245387e25766fee916.jpg

فرناندو یورنته مهاجم تیم اتلتیکوبیلبائو اسپانیا در آستانه جدایی از این باشگاه قرار گرفته و چند باشگاه بزرگ اروپایی نیز به دنبال به خدمت گرفتن وی هستند.

به گزارش دیلی میل، با مشکلاتی که بین هواداران بیلبائو و یورنته به وجود آمده است این بازیکن کم کم به روزهای پایانی اش در این تیم نزدیک می‌شود و احتمالا زمستان فصل جدایی او از باشگاه ایالت باسک باشد. در بین تیم های خواهان یورنته دو تیم از همه بیشتر نیاز به مهاجم دارند یک یوونتوس ایتالیا و دیگر منچسترسیتی انگلستان.

روبرتو مانچینی سرمربی آبی‌های شهر منچستر از خط حمله خود اصلا راضی نیست و دیشب نیز بعد از پایان دربی در صحبت هایی گفت: "چهار مهاجم داریم ولی هیچکدام گل نمی‌زنند. باید برای تیم خود فکری بکنیم." این صحبت ها نشان می‌دهد که وی در زمستان به دنبال یک مهاجم تمام کننده خواهد بود و با توجه به اینکه اخیرا با بالوتلی به مشکل برخورده و به احتمال زیاد منچستری ها بالوتلی را به فروش می‌رسانند فرناندو یورنته برای این پست گزینه ایده آلی است. یورنته گرچه سرعت و تکنیک بالایی ندارد ولی در گل زدن و ضربات سر مهارتی بی نظیر دارد و به اصطلاح یک بازیکن چارچوب شناس است.

دیگر تیم خواهان وی یوونتوس است. یوونتوس که در تابستان در خرید فن‌پرسی ناکام ماند به جای وی نیکلاس بنتنر را به خدمت گرفت ولی بنتنر اصلا خرید خوبی برای تورینتی ها نبود. با توجه به اینکه یوونتوس خط هافبک و دفاع قوی ای دارد شاید در زمستان تمرکز خود را معطوف به خرید یک مهاجم تمام کننده کند که در لیست همچین مهاجمانی گزینه یورنته انتخاب خوبی است. یورنته با مهارت شوت زنی و قدرت سرزنی بالایش برای بانوی پیر می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

یکی دیگر از تیم هایی که به تازگی برای جذب یورنته ابراز علاقه کرده تاتنهام است. تاتنهام که این فصل همراه با آندره ویلاس بواس شروع نسبتاً خوبی داشته، برای تقویت خط حمله اش به این مهاجم اسپانیایی چشم دوخته تا شاید بتوانند با جذب وی مشکل گلزنی در تیم را برطرف سازند.

قیمت احتمالی این بازیکن 28 ساله بین 10 تا 15 میلیون یورو است. قیمتی متوسط که برای همچین مهاجمی به صرفه است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

انگار دیدن محرومیت کونته تموم شده گفتند حیفه یووه بدونه محروم باشه حالا می خواهند کوا رو محروم کنند :|

اینم چند تا عکس از بازی:)

Citta+di+Palermo+v+Juventus+FC+Serie+vzW8-wF37ITx.jpg

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
درود

یوونتوس همچنان تشنه موفقیت است!

39225155fe9c2f7ac78a8a29320a828e6bc34300.jpg

ندرا آنیلی رییس باشگاه یوونتوس معتقد است که این باشگاه با وجود قهرمانی در فصل گذشته سری آ، همچنان تشنه موفقیت است.

آنیلی امروز در این باره گفت: "ما در اینجا متوقف نخواهیم شد. قهرمانی ما اولین گام در راستای این مسیر دشوار است."

قهرمانی در فصل گذشته سری آ، برای اولین بار از زمان آخرین قهرمانی یوونتوس در فصول 2005 و 2006 بود که عناوین مکتسبه به دلیل ماجراهای کاچوپولی از یوونتوس پس گرفته شد.

بانوی پیر در حال حاضر در پایان هفته شانزدهم، صدرنشین جدول سری آ ایتالیا می باشد و هفته گذشته بعنوان صدرنشین مجوز حضور در جمع 16 تیم برتر اروپا را به دست آورد.

آن ها روز چهارشنبه در کوپا ایتالیا به مصاف کالیاری خواهند رفت و سپس قبل از تعطیلات ژانویه در تورین میزبان آتالانتا خواهند بود.

او جانشین بوفون خواهد بود؟

90efd03254046db570d554ffe6bee179cbec907b.jpg

نیکولا لیالی، سنگربان جوان یوونتوس اعتقاد دارد تا سه سال دیگر جای بوفون را در ترکیب این تیم خواهد گرفت. به گزارش نشریه Tuttosport، این دروازه بان 19 ساله که به نظر می رسد یکی از گلر های آینده دار فوتبال اروپا باشد، تابستان امسال از برشیا به جمع یاران بیانکونری پیوست و بلافاصله برای کسب تجربه به باشگاه لانچیانو – حاضر در سری B – قرض داده شد.

لیالی در مصاحبه با این نشریه ضمن صحبت درباره جاه طلبی هایش در یوونتوس، در دراز مدت، تاکید می کند که قصد دارد جانشین بعدی جیان لوئیجی بوفون باشد.

"من آرزو دارم در سه سال آینده بتوانم جای بوفون را در یوونتوس بگیرم.

"او الگوی من است و هنوز هم به آن لحضاتی که من به همراه او و مارکو (استوراری) مشغول آماده سازی خود برای بازی های آغاز فصل بودیم فکر می کنم. هر کار او مرا شگفت زده می کرد."

دروازه بان تیم ملی زیر 19 ساله های آتزوری در پایان تاکید می کند: "به هرحال بازگشتم به یوونتوس به عنوان جانشینی برای بوفون، برای من یک آرزوی دست یافتنی خواهد بود."

لازم به ذکر است، نیکولا لیالی تا سال 2017 با بیانکونری قرارداد دارد.

کونته : در آغوش گرفتن بازیکنان پس از بازی ، مهمترین فقدان برای من بود

57db228a295235774ac8a95682298ffc6378aa49.jpg

آنتونیو کونته سرمربی تیم یوونتوس که ۱۵ هفته از رقابت های سری‌آ ایتالیا را به دلیل محرومیت از دست داده بود در مصاحبه ای خاطر نشان می‌کند که در آغوش گرفتن بازیکنان پس از بازی مهمترین دلتنگی او در چهار ماه محرومیتش بوده است .

آنتونیو کونته که تیمش فرداشب در استادیوم خانگی اش به مصاف تیم کالیاری خواهد رفت ، در کنفرانس خبری پیش بازی حاضر شد ، تا پس از سکوت خبری یووه بعد از بازی با کاتانیا در کنفرانس های پیش بازی شکسته شود .
کنته به خبرنگاران گفت :

” تنها چیزی که در مدت چهار ماه محرومیت خود بیشتر برای آن احساس فقدان می‌کنم ، در آغوش گرفتن بازیکنان پس از بازی ها و تماس فیزیکی با آنان در پایان بازی ها بود . این تنها احساسی بود که من از داشتن آن محروم شده بودم .

متاسفانه در چهار ماه محرومیت من از زمین مسابقه دور شده بودم ، حتی پس از بازی هم حق حضور در رختکن را نداشتم و تا فردای آن روز باید بازیکنان را نمی‌دیدم. اما این لحظات تلخ سپری شد . ”

کونته ادامه داد :

” اما اکنون برگشته ام ، بعد از بازی ها بازیکنانم را در آغوش می‌گیریم و در رختکن از پیروزی تیم لذت می‌بریم ، البته اگر پیروزی با شایستگی یووه به دست آمده باشد ، در پالرمو بازیکنان بسیار خوب کار کردند و دلایل بسیاری برای تشکر از آنها وجود داشت .”

آنتونیو کونته در خصوص جدال فردا شب تیمش از چهارچوب مسابقات کوپا ایتالیا مقابل کالیاری نیز گفت :

” باید با این گفته صحبت خود را آغاز کنیم که کوپا ایتالیا یکی از سه جام رسمی و یا حتی چهار جام رسمی است که ما به دنبال موفقیت در آن هستیم و باید مانند فصل گذشته عملکرد خوب خود را به نمایش بگذاریم ، اگرچه ما در فینال از خود عملکردی خوب به نمایش نگذاشتیم . کالیاری تیم قدرتمندی است و فردا مسابقه سختی پیش رو داریم .”

یووه فردا شب ساعت ۲۳:۳۰ دقیقه به مصاف کالیاری خواهد رفت .

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
یوونتوس قصد دارد در بازار نقل و انتقالات زمستانی برای جذب یک نفر از بین فدریکو پلوسو و سالواتوره بوچتی اقدام کند.

به نقل از Gazzetta dello Sport، لوسیو قصد دارد یوونتوس را ترک کند و از طرفی کوادوو آساموا نیز برای مسابقات جام ملت های آفریقا در چند دیدار یوونتوس حاضر نخواهد بود و این سبب شده مسئولین باشگاه جذب یک مدافع جدید را در دستور کار خود قرار دهند.

مسئولین یوونتوس با هر دوبازیکن مذاکرات خود را آغاز کرده اند و حتی درخواست مسئولین یوونتوس برای جذب پلوسو در فصل تابستان توسط سران آتالانتا رد شده بود ولی سران یوونتوس امیدوارند بتوانند این مدافع که قیمت ارزانی دارد را جذب کنند، البته ماروتا خرید بوچتی را ترجیح می دهد و امیدوار است تا با سران رابین کازان برای جذب وی به توافق برسند.

بوچتی قراردادش با رابین کازان در دسامبر آینده خاتمه می یابد، اما مسئولین یوونتوس امیدوارند زودتر بتوانند این مدافع را جذب کنند.
از طرف دیگر ماتئوس ماچدو دوریا مدافع 18 ساله بوتافوگو نیز با قیمت 7 میلیون یورو، یکی از گزینه های سران یوونتوس می باشد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لوکا مارونه هافبک جوان یوونتوس در تیررس باشگاه پالرمو قرار گرفته است.

به نقل از Corriere dello Sport، پیترو لوموناکو مدیرورزشی باشگاه پالرمو اعلام کرده است که قصد دارد برای تقویت خط میانی باشگاه در پنجره نقل و انتقالات زمستانی تلاش خود را انجام دهد و بازیکن خط میانی یوونتوس هدف شماره یک وی می باشد.

مارونه 22 ساله تنها در 4 بازی فصل جاری یوونتوس به میدان رفته است و بسیاری از باشگاه های نیمه پایین جدول سری آ خواهان جذب وی می باشند.

تصور می شود اودینزه، آتالانتا و جنوا همگی علاقه مند به جذب محصول جوانان یوونتوس هستند.

احتمال می رود آنتونیو کونته سرمربی یوونتوس تصمیم بگیرد که مارونه را در نیم فصل به صورت قرضی در اختیار باشگاه های دیگر قرار دهد.

مارونه پیش از این هم تجربه انتقال قرضی را داشته است و آن هم در فصل 2010/11 که در 19 بازی که برای سیه نا به میدان رفته بود، به کونته کمک کرد با کسب عنوان دومی سری ب، تیمش را به سری آ هدایت کند.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لئوناردو بونوچی مدافع تیم یوونتوس پس از تمارض در پیروزی مقابل پالرمو، ضمن جریمه شدن از سوی فدراسیون فوتبال ایتالیا یک جلسه هم محروم شد.

بونوچی در جریان دیدار مقابل پالرمو به دلیل شیرجه در محوطه جریمه حریف بدون برخورد با هیچ بازیکنی، یک جلسه محروم شد. از طرفی وی توسط کمیته انضباطی FIGC مبلغ 2000 یورو جریمه شد.

در مجموع 11 بازیکن با دریافت کارت زرد در هفته شانزدهم از حضور در هفته آتی سری آ محروم شدند:

کوژاک و کاواندا (لاتزیو)، مورگانلا (پالرمو)، آلمیرون (کاتانیا)، کوادرادو و اولیویه را (فیورنتینا) ، گاستادلو (سمپدوریا)، کوکا و سمپیریسی (جنوا)، پینیلا (کالیاری)، سورنسن (بولونیا).

البته روبن اولیویه را بصورت خودکار سه جلسه به محرومیتش افزوده شد پس از اینکه تصاویر ویدیویی حاکی از آن بود که وی به صورت پنهانی و عمدی به میرالم پیانیچ بازیکن رم ضربه وارد آورده است و توسط مقامات مسابقه مشاهده نشده بود.

چند تیم هم به دلیل شعارها و رفتار زشت هوادارانشان با جریمه نقدی روبه رو شده اند: اینترمیلان 10،000 یورو، رم و پسکارا 4.000 یورو و لاتزیو 1000 یورو با جریمه نقدی مواجه شده اند.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام

امشب بازی حساسی تو جام حذفی با کالیاری داریم که ظاهرا یووه با تیم دومش بازی خواهد...

کوپا ایتالیا: یوونتوس-کالیاری؛ فرصتی برای ذخیره‌ها

ccce56ae579b100f15d76664686198d385faca33.jpg

دور پنجم رقابت های کوپا ایتالیا در فصل جدید، امشب با برگزاری دیدار بین دو تیم یوونتوس و کالیاری در یوونتوس آره نا پیگیری خواهد شد.

دور اول کوپا ایتالیای فصل 13-2012 با شناخته شدن 36 تیم برتر از مرداد ماه امسال آغاز شد و حالا با گذشت چهار دور و اضافه شدن تیم های برتر سری آ به روزهای حساس خود نزدیک می شود. دیدار امشب در حالی اولین بازی بیانکونری در رقابت های امسال خواهد بود که کالیاری تا قبل از این بازی دو دیدار برگزار کرده است.

6fCYv.jpg
2XzFK.png
یوونتوس

بیانکونری با بازگشت آنتونیو کونته روی نیمکت، در بهترین شرایط روحی قرار دارد. آنها ابتدای هفته در سری آ موفق شدند به همراه سرمربی خود تیم پالرمو را در رنزو باربارا با نتیجه 1-0 شکست دهند. کونته در این دیدار کمترین ریسک را کرد و تقریبا از تمام بازیکنان اصلی اش در سیسیل استفاده کرد.

به هر حال کوپا ایتالیا فرصت خوبی برای استراحت دادن به بازیکنان اصلی و استفاده از بازیکنانی است که در طول فصل کمتر در ترکیب اصلی به کار گرفته می شوند.

شاید اگر مارکو استوراری محروم نبود، تغییرات از همان خط دروازه آغاز می شد. اما محرومیت دروازه بان دوم یووه در این بازی احتمالا باعث خواهد شد تا بوفون همچنان سنگربان و کاپیتان بیانکونری باشد.

در خط دفاعی نیز، به نظر نمی رسد لوسیو که زمزمه های جدایی اش از هفته ها قبل به گوش می رسید، در ترکیب اصلی قرار گیرد و تنها تغییر می تواند حضور کاسرس به جای کیه لینی باشد.

بیشترین تغییر را می توان در خط میانی بانوی پیر مشاهده کرد، جایی که آنها در این فصل بازیکنان پشت خط مانده بیشتر از سایر نقاط دارند. ایسلا، مارونه، جیاکرینی و دی چلیه نسبت به سایرین کمتر فرصت خودنمایی پیدا کرده اند و این دیدار مکان خوبی برای اثبات توانایی هایشان خواهد بود.

در خط حمله تنها می توان حضور جیووینکو را که به دلیل محرومیت، بازی ابتدای هفته را از دست داده بود، قطعی دانست. ووچینیچ هم که در چند دیدار پیاپی به صورت ثابت به میدان رفته است، به احتمال فراوان امشب استراحت می کند و از بین ماتری، کوالیارلا و بنتنر، یک نفر زوج جیووینکو خواهند بود.

ترکیب احتمالی یوونتوس (2-5-3):

بوفون – بارزالی – بونوچی – کاسرس – ایسلا – پوگبا – مارونه – جیاکرینی – دی چلیه – جیووینکو – کوالیارلا

bD7pf.png
کالیاری

روسوبلو در حالی خود را برای دیدار حساس امشب مقابل نایب قهرمان فصل گذشته این رقابت ها آماده می کند که در بازی ابتدای هفته در زمین خود با نتیجه عجیب 2-0 مغلوب کیه وو شده است.

جدا از نتیجه این بازی، نمایش شاگردان ایوو پولگا طی هفته های اخیر بسیار ناامید کننده بوده است، به طوریکه در سه دیدار گذشته شان در سری آ سه شکست را در کارنامه ثبت کرده اند.

البته کالیاری در این بین و در دور چهارم کوپا ایتالیا توانست در ساردینا تیم پسکارا را با نتیجه 4-2 شکست دهد و پای به این مرحله بگذارد. در این دیدار تیاگو ریبیرو ستاره بازی بود و توانست سه گل شاگردان پولگا را به ثمر رساند.

با توجه به نتایج نه چندان خوب هفته های اخیر کالیاری، به نظر می رسد پولگا از اکثر بازیکنان اصلی خود در این دیدار استفاده کند. شاید آندرا کوسو، بازیساز این تیم تنها بازیکنی باشد که در این دیدار استراحت کند تا فرصت را به پابلو کاپلینی، جوان 20 ساله اروگوئه ای کالیاری دهد.

حضور اکدال و آریائودو، دو بازیکن سابق باشگاه یوونتوس در ترکیب روسوبلو از نکات جالب این دیدار خواهد بود.

ترکیب اصلی کالیاری (2-1-3-4):

آواراموف – پریکو – روستینی – آریائودو – آولار – اکدال – نیانگولان – دوسنا – کاپلینی – ایباربو – پینیلا

نکات مهم بازی

1- در تاریخ این رقابت ها، دو تیم تنها دو بار (سال های 1969 و 1987) به یکدیگر برخورد کرده اند که در هر دو بار، تیم کالیاری در مجموع دو بازی رفت و برگشت موفق به شکست حریف خود شد.

2- آخرین رویارویی دو تیم هم برمی گردد به سری آ فصل گذشته که یوونتوس موفق شد با نتیجه 2-0 در ساردینا حریف خود را از پیش بردارد. میرکو ووچینیچ و میکله کانیانی (بازیکن حریف) گلهای یووه را به ثمر رساندند.

3- کالیاری تا به حال موفق به فتح کوپا ایتالیا نشده است. بهترین عملکرد آنها بر می گردد به سال 1969 که در نیمه نهایی مغلوب رم شدند.

4- بیانکونری با 9 قهرمانی در کنار رم، بیشترین تعداد قهرمانی را در این رقابت ها در اختیار دارد.

5- کالیاری از دور سوم وارد کوپا ایتالیا شده است و برای رسیدن به این مرحله دو تیم اسپیتزا (2-1) و پسکارا (4-2) را از پیش رو برداشته است.

6- برنده بازی امشب دو تیم، در مرحله بعد باید به مصاف برنده دیدار میلان و رجینا برود.

7- یوونتوس اولین تیم تاریخ ایتالیا است که موفق به فتح دوگانه ایتالیا (اسکودتو و کوپا) شده است.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
دو خبر از نقل و انتقالات احتمالی...

توافق شفاهی یووه با بوکتی

c704bb69d129022ff9281d7a6381c4d59462c4dd.jpg

بر اساس تازه ترین گزارشات؛ یوونتوس آماده است که توافقات شفاهی خود را با بوکتی به حد عملی برساند و در پایان همین فصل جاری این بازیکن را به تورین منتقل کند .

تیم ایتالیایی با باشگاه روبین کازان روسیه مذاکراتی بر سر جذب بوکتی مدافع این تیم انجام داده است و این در حالی است که قرارداد این بازیکن پایان فصل 2013 به اتمام خواهد رسید ، اما روزنامه توتواسپرت چاپ صبح امروز تورین معتقد است که این بازیکن زودتر از اتمام قراردادش تیم روبین کازان را ترک خواهد کرد .

بر همین اساس و گزارش توتواسپرت ، یووه به توافقاتی شفاهی نیز با روبین کازان برای انتقال این بازیکن رسیده است و این انتقال ممکن است تابستان پیش رو عملی شود .

از طرفی گفته می‌شود یووه یکی از باشگاه‌هایی است که به دنبال هوگو کامپانیارو مدافع تیم ناپولی است که تابستان آینده قراردادش با باشگاهش به اتمام خواهد رسید و توتواسپرت معتقد است این بازیکن نیز مد نظر کونته برای انتقال به تورین است .

مذاکرات یووه با دروگبا ، یورنته برای ژانویه

4610e10c0c5343ea39ec8a4e2323702da676532e.jpg

معتبرترین روزنامه ایتالیایی ، گاتزتا دلو اسپرت ، بر این باور است که یووه در نظر دارد در ژانویه پیش رو دیدیر دروگبا را راهی تیم خود کند و این در حالی خواهد بود که مذاکرات برای انتقال فرناندو یورنته در تابستان پیش رو نیز پابرجا خواهد بود .

باشگاه یووه تقریبا دو فصلی است که نام خود را در راس خبرهای نقل و انتقالات در کنار نام های بزرگ می‌بیند ، اما تاکنون موفق به جذب یک مهاجم طراز اول ، چیزی که یک نیاز اساسی برای این تیم است نشده است . اما این روزها شایعاتی مبنی بر جدایی ستاره سابق تیم چلسی از تیم شانگهای شنوا چین و پیوستنش به یوونتوس شنیده می‌شود .

این مهاجم ساحل عاجی به نظر می‌رسد به دلیل نارضایتی نسبت به سیاست های مالی باشگاه چینی ، که گفته می‌شود در حال ورشکستگی است قصد ترک این تیم را دارد . این مهاجم 34 ساله بر اساس باور بسیاری در زمستان امسال می‌تواند برای تقویت یوونتوس در ادامه رقابت های اروپایی به این تیم ملحق شود .

گاتزتا دلو اسپرت می‌گوید ، جوزپه ماروتا ، مدیر نقل و انتقالات باشگاه یوونتوس پیشنهادی برای همکاری به دروگبا برای یک سال و نیم آینده ارائه کرده است، در صورتی که مذاکرات میان طرفین موفقیت آمیز باشد ، دروگبا می‌تواند با قراردادی تا پایان فصل 2014 به یووه محلق شود .

از طرفی گفته می‌شود یووه در نظر دارد برای تابستان آینده نیز فرناندو یورنته را که فصل گذشته زیر نظر داشت صید کند ، این بازیکن و مهاجم تیم اتلتیک بیلبائو بارها اعلام کرده است که تابستان امسال این تیم را در انتقالی بوسمن ترک خواهد کرد .

یووه نیز در نظر دارد این بازیکن را با قانون بوسمن ( به صورت آزاد ) با دستمزدی 4 میلیون یورویی در سال به مدت 4 سال به خدمت بگیرد و این بازیکن 27 ساله شاید ژوئن آینده در تور بیانکونری باشد .

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تبریک می گم :happy:
-----------------

صعود به مرحله ی بعدی جام حذفی
seba3.jpg

یوونتوس در شبی که نمایش جالب توجهی را از خود بر نگذاشت موفق شد تیم کالیاری را در ورزشگاه خانگی با تک گل جووینکو شکست دهد و راهی مرحله ی بعدی رقابت ها شود.

سرمربی یوونتوس اسامی نفرات منتخب خود را برای حضور مقابل کالیاری اعلام کرد و بدین ترتیب بانوی پیر بازی را با بوفون - بارتزالی - مارونه - بونوچی - ایسلا - پادوین - پوگبا - ویدال - ده چلیه - بنتنر - جووینکو آغاز می کند.

یکی از نکات جالب توجه این بازی حضور انتونیو کونته سرمربی یوونتوس برای اولین بار در ورزشگاه خانگی می باشد.

در نیمه اول یوونتوسی ها با توجه به مصدومیت جاکرینی پیش از آغاز بازی از ویدال استفاده کرده بودند اما ویدال نیز در جریان بازی با مصدومیت مواجه شد و مربیان بانوی پیر اساموا را جایگزین وی کردند.

یوونتوسی ها با استفاده از جووینکو و بنتر در خط حمله سعی داشتند با توپ های پشت دفاع از سرعت بازیکنان هجومی خود استفاده کنند اما ناتوانی این دو مهاجم نتیجه ای برای یووه در بر نداشت.

سیاه و سفید پوشان که در طول نیمه اول جریان کامل بازی را در اختیار داشتند، چندین موقعیت گلزنی برای خود ایجاد کردند اما پادوین، بنتنر، جووینکو و حتی ایسلا نتوانستند قفل دروازه ی کالیاری را بشکنند.

عملکرد خط میانی و ناهماهنگی آنها یکی دیگر از دلایل عدم موفقیت یوونتوس در وقت اول بود و پاس های اشتباه میان بازیکنان یووه بسیار تکرار می شد و این موضوع در کیفیت تیمی بانوی پیر تاثیر زیادی گذاشته بود.

بنتنر دیگر بازیکن یوونتوس بود که در نیمه اول با مصدومیت مواجه شد و مربیان یووه تصمیم گرفتند الساندرو متری را وارد بازی کنند.

نیمه دوم نیز با همان ترکیب آغاز شد و کونته تغییری در وضعیت تیمی خود نداد و با توجه به دو تعویض اجباری در نیمه اول، تعویض سوم خود را برای ادامه دیدار باقی گذاشت.

شرایط بازی در وقت دوم نیز تغییری پیدا نکرد و یووه تا پشت محوطه ی جریمه ی کالیاری پیش روی می کرد اما در آن منطقه به راحتی متوقف می شد و بازی برای دقایق زیادی این روال را دنبال می کرد.

در یکی از این حملات و با توجه به اشتباه مسلم خط دفاعی کالیاری، جووینکو موفق شد دروازه ی کالیاری را باز کند تا یووه در ورزشگاه خانگی سرانجام موفق به گلزنی شود.

نمایش یووه جالب توجه نبود و اشتباهات زیادی در میان بازیکنان یووه دیده می شد و حتی پاس های بلند ارسال شده توسط بازیکنان کناری با پایین ترکیب کیفیت ممکن انجام می شد و یووه برنامه ی خاصی برای بازی نداشت.

البته در طرف مقابل کالیاری تنها در دو صحنه موفق شد به سمت دروازه ی یووه پیش روی کند و در سایر دقایق بازی در نقش یک تیم دفاعی بازی را دنبال می کرد.

در نهایت تغییری در نتیجه ی بازی حاصل نشد و یوونتوس با برتری خانگی یک بر صفر در مقابل کالیاری به مرحله ی بعد بازی ها صعود کرد.

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام و تبریک بابت صعود...

کونته: هواداران مرا تحت تأثیر قرار دادند

f305a3df8af89d5c606a877569b9fbc629d9e925.jpg

سرمربی یوونتوس که پس از ماه ها در ورزشگاه خانگی این تیم شاگردانش را هدایت می کرد، مورد استقبال هواداران یووه قرار گرفت و از تحت تأثیر قرار گرفتن خود سخن گفت.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، دیدار چهارشنبه شب یوونتوس و کالیاری در کوپا ایتالیا با بازگشت سرمربی قهرمان فصل گذشته سری آ پس از چهار ماه محرمیت همراه بود. او که به ابراز احساسات هواداران پر شور یووه پاسخ می داد، در کنار شاگردانش به آن ها ادای احترام کرد.

آنتونیو کونته پس از برد 1-0 تیمش مقابل کالیاری اظهار داشت: "من کاملاً تحت تأثیر هواداران قرار گرفته ام. داشتن چنین طرفداران پر شور و مهربانی برای من افتخار است."

وی افزود: "البته که ما می خواستیم در این بازی پیروز شویم، همانطور که در تمامی رقابت ها با هدف پیروزی گام به میدان می گذاریم. جوانان تیم ما در این فصل چندان فرصت حضور در بازی ها را پیدا نکرده بودند که خوشبختانه آن ها توانستند در دیدار امشب خود را نشان بدهند."

او در ادامه اذعان داشت: "کالیاری نیز تیم منسجم و خوبی بود. حالا باید منتظر دیدار یک چهارم نهایی باشیم که رقیب ما در این مرحله به احتمال زیاد میلان خواهد بود."

در سوی دیگر، روسونری نیز روز پنجشنبه به مصاف تیم رجینا از سری بی خواهد رفت.

کونته در این دیدار مجبور شد چندین بار ترکیب تیم خود را تغییر دهد. ابتدا، امانوئل جاکرینی در گرم کردن پیش از مسابقه دچار مصدومیت شد و بازی را از دست داد. سپس آرتور ویدال که جانشین او شده بود در جریان بازی مصدوم شد و نیکولاس بندتنر نیز با کشش عضلات خود مواجه شد.

سرمربی بیانکونری در این باره گفت: "این شرم آور است که جاکرینی پیش از مسابقه مصدوم شد و من مجبور شدم آرتور ویدال را به میدان بفرستم. او نیز با مصدومیت مواجه شد در حالی بندتنر نیز دچار مشکلات عضلانی شد. این خجالت آور است چرا که من می خواستم چهره های جدیدی را در ترکیب تیم خود قرار دهم."

تگ گل صدرنشین سری آ در این دیدار را سباستین جوینکو از روی اشتباه مدافع حربف به ثمر رساند.

سرمربی کالیاری نیز پس از بازی گفت: "بازی خوبی بود و جوانان تیم ما نشان دادند که چیزی از بازیکنان اصلی تیم کم ندارند. ما از نمایش خود راضی هستیم اما نتیجه بازی خوشحال کننده نیست. گل بازی از روی بد شانسی و سر خوردن مدافع ما به ثمر رسید."

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
سلام دوستان

تو بازی با کالیاری یه اتفاق خیلی جالب برای مورچه اتمی رخ داد...

جیووینکو، مرد شماره 12

8977b4a874aae08e2560f2e29d6cd7b86a96384d.jpg

دیشب عدد 12 نشان داد که می تواند برای سباستین جیووینکو، مهاجم ریز نقش یوونتوس یک عدد سحرآمیز باشد. به گزارش فوتبال-ایتالیا، چهارشنبه شب بیانکونری در حالی موفق شد با تک گل سباستین جیووینکو در کوپا ایتالیا حریف خود، کالیاری را شکست دهد و به مرحله بعدی صعود کند که همه چیز در عدد 12 خلاصه می شد.

مهاجم شماره 12 یوونتوس، دوازدهمین گل فصلش را در دقیقه 12 نیمه دوم به ثمر رساند.

جالب تر اینکه دیروز 12/12/2012 بود...

کمک شاهزاده تورین و همسرش به کودکان بیمار

7e296068b175745659f318bbadb3f685a4329bf0.jpg

کلودیو مارکیزیو و همسرش روبرتا تلاش می کنند تا سهم ارزشمندی که در موسسه ی خیریه ای که توسط باشگاه یوونتوس برگزار می شود داشته باشند. این بنیاد خیریه روز جمعه 14 دسامبر به اسم " Fondazione Crescere Insieme al Sant'Anna" در تورین برگزار می شود. مارکیزیو و همسرش در این بنیاد خیریه شرکت می کنند.

این یک فرصت بی نظیر برای شناخت کلودیو مارکیزیو ستاره ی یوونتوس است. چرا که می توان یک نسخه از زندگی نامه ی او به اسم " کلودیو مارکیزیو " که توسط ناشر Priuli & Verlucca منتشر شده و با امضای این ستاره ی بیانکونری همراه است، خریداری کرد.

درآمد حاصل از این موسسه ی خیریه برای ساخت یک ایستگاه مراقبت های ویژه برای کودکان بیمار اختصاص داده خواهد شد.

جریمه یوونتوس و جیاکرینی به دلیل گل مونتاری!

1ef1346758d9e81ef9955e8ff93a351aef234292.jpg

امانوئله جیاکرینی، بازیکن خط میانی یوونتوس، به دلیل نشان دادن یک بنر توهین آمیز با جریمه 8000 یورویی روبه رو شده است، در حالی که ایگلی تاره مدیر لاتزیو به مدت دو ماه از فعالیت تعلیق شد.

کمیته انضباطی امروز در مورد حادثه ای که در طول جشن قهرمانی یوونتوس (اسکودتو) در ماه می 2012 اتفاق افتاده است، حکم خود را صادر کرد.

جیاکرینی با تکان دادن یک بنر که توسط یکی از طرفداران یوونتوس به او داده شده بود و آن را از اتوبوسی که به مناسبت جشن قهرمانی در خیابان های تورین دور می زد بیرون آورده بود مورد جریمه قرار گرفت.

در بنر مذکور ضمن توهین به نایب رییس میلان آدریانو گالیانی، اشاره ای به گل مردود شده سولی مونتاری در جریان تساوی 1-1 شده بود.

جیاکرینی به همین دلیل 8000 یورو جریمه شد و یوونتوس نیز به علت مشابه 8000 یورو جریمه شد.

از طرف دیگر ایگلی تاره مدیر تیم لاتزیو با محرومیتی دو ماهه مواجه شده است و مسئولین لاتزیو باید 4000 یورو جریمه پرداخت کنند به دلیل اینکه تاره در تاریخ 18 ژوئن بدون داشتن مجوز رسمی حضور در بازار نقل و انتقالات، در آن شرکت کرده است.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
آقایون بازی میلان یووه حذفی رفت و برگشت خواهد بود یا تک بازی ؟

بازی تو استادیومه یوونتوسه فکر کنم بازیه برگشتی هم در کار نیست
البته زیاد مطمئن نیستم !!! (اینی که تو استادیومه یونتوسه کاملا مطمئنم!!!)

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
بازی تو استادیومه یوونتوسه فکر کنم بازیه برگشتی هم در کار نیست
البته زیاد مطمئن نیستم !!! (اینی که تو استادیومه یونتوسه کاملا مطمئنم!!!)

بله درسته مسابقات تا نیمه نهایی تک بازی هست...
بازی هم در زمین تیمی هست که رتبه بالاتری در جدول داشته باشه

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
دلم برای تیمم تنگ شده بود متاسفانه یکی تو این تایپیک هست رو اعصابمه متاسفانه زیاد سر نمیزنم اینجا....

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
دلم برای تیمم تنگ شده بود متاسفانه یکی تو این تایپیک هست رو اعصابمه متاسفانه زیاد سر نمیزنم اینجا....

لابد چون استقلالی هست:D وگرنه یوونتوسی ها که با همدیگه مشکل ندارن:)

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
چی شد ؟

یوونتوس دروگبا رو میگیره ؟

اگر دروگبا بیاد میشه جز خطرناکترین حملات

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

لابد چون استقلالی هست:D وگرنه یوونتوسی ها که با همدیگه مشکل ندارن:)

آقا نکنید از این کارها :(
علی جان من و تمام یوونتوسی ها همیشه خوشحال می شیم که بچه ها همشون توی تاپیک فعال باشند و با هم جشن های پیروزی و لحضات سخت مساوی رو بگذرونیم :happy:

استقلال و پرسپولیس بهانست مهم یوونتوسه :D

چی شد ؟

یوونتوس دروگبا رو میگیره ؟

اگر دروگبا بیاد میشه جز خطرناکترین حملات

منم امیدوارم دروگبا به یووه بیاد واقعا می تونه مفید باشه ولی انگاره بحث قرارداد با دروگبا کمی گره خورده و تا اونجایی که من از شایعات متوجه شدم یووه می خواهد قرارداد 6 ماهه با هاش ببنده ولی دروگبا قرارداد ( یک بود یا دو سال رو یادم نیست ) می خواهد که مشکل اساسی فعلا سر این مسائله هستش :(

بالا