جوجه رو اخر پاییز میخوریم:medieval:
جوجه رو اخر پاییز میخوریم:medieval:
بازيه نگاه جون من در حد طويله هم نيست
يه گل شانسي زدن اونوقت به تيم ما ميخندن
خداييش چندتا حمله كرده استقلال تو اي بازي
:wacko::blink:لطف خداوند شامل حال ما شد و با جیب خالی قهرمان نیم فصل شدیم اونم با اختلاف
زیباترین گل نیم فصل هم که زدیم تو بازی آخر
:wacko::blink::blink::blink:گل میلاد به کل شش گلتون میرزید .![]()
:wacko::blink:
:wacko::blink::blink::blink::lol:
بازيه نگاه جون من در حد طويله هم نيست
يه گل شانسي زدن اونوقت به تيم ما ميخندن
خداييش چندتا حمله كرده استقلال تو اي بازي
والا شما بیا کلید بیت المالو بده دست من , بهترین بازیکن آسیا که سهله بهترین بازیکن دهه 30 رو از تو گور در میارم
بعدشم مجیدی هم قبلا کاندید این جایزه شده ... ولی این چیزا واسه ی شما خیلی اهمیت داره ... واسه ما فقط اون ستاره های روی سینس که مهمه ...
لطف خداوند شامل حال ما شد و با جیب خالی قهرمان نیم فصل شدیم اونم با اختلاف
زیباترین گل نیم فصل هم که زدیم تو بازی آخر
همین بد بازی کردن (به قول شما البته) و بردن مهمترین عامل سوزش هست![]()
جونم تفاضل گل پرسپولیس
بازی برگشت دربی. این تفاضل برا شما میشه 7 برا ما میشه 6 اگه گفتی دربی چند چند میشه عزیزم ؟![]()
اون ستاره های رو سینه اتون با بردن سلانگور اندونزی و تیمای ماقبل تاریخ رو سینتونه انقد بهش ننازین . از وقتی تیمای شرق آسیا اومدن یه قهرمانی هم تو آسیا نداشتین داداش :thumbsup:
هندیا یه اعتقادات خاصی دارن . مثلا یه عده میرن رستوران بعد از خوردن غذا ته مونده غذاشونو جمع میکنن میدن به تعداد زیادی از مردم فقیر که پشت در رستوران وایستادن و منتظرن تا پولدارا غذای نیم خورده بهشون بدن. نکته جالبش اینجاست که اون فقرا میگن این خواست خداست که ما باید انقدر فقیر باشیم که ته مونده غذای پولدارها رو بخوریم و این هم خواست خداست که اونها پولدارن و ما نباید شکایتی داشته باشیم.
با حرفای شما یاد اون هندیای فقیر افتادم که ته مونده خوردنشون رو لطف خدا میدونن نه تنبلی و بی کاری و بی فکری خودشون![]()
جالبه تو همون دوران که ما تیمهایی مثل سلانگورو بردیم و قهرمان شدیم شما به تیمهایی مثل محمدان بنگلادش می باختینو حذف می شدین بازم دم سلانگور اندونزی گرم حداقل تو لیست باشگاههای پر افتخار آسیا هست اما پرسپولیس...:thumbsup: