• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
بازيه نگاه جون من در حد طويله هم نيست
يه گل شانسي زدن اونوقت به تيم ما ميخندن
خداييش چندتا حمله كرده استقلال تو اي بازي

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
لطف خداوند شامل حال ما شد و با جیب خالی قهرمان نیم فصل شدیم اونم با اختلاف

زیباترین گل نیم فصل هم که زدیم تو بازی آخر

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702

گل میلاد به کل شش گلتون میرزید .:D

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060

همین بد بازی کردن (به قول شما البته) و بردن مهمترین عامل سوزش هست :D

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
والا شما بیا کلید بیت المالو بده دست من , بهترین بازیکن آسیا که سهله بهترین بازیکن دهه 30 رو از تو گور در میارم :)

بعدشم مجیدی هم قبلا کاندید این جایزه شده ... ولی این چیزا واسه ی شما خیلی اهمیت داره ... واسه ما فقط اون ستاره های روی سینس که مهمه ...

اول فصل حاجی شوالیه میگفت هیئت مدیره اگه بزاره دستم باز باشه اسپانسر میارم تپل :lol:که اسپانسرای پرسپولیس جلوش هیچ باشن. بعد که هیئت مدیرتون بهش اکی دادن کلی زور زد به هیچ جا نرسید :D بعد این قضیه بیت المالو انداخت تو دهن شماها :upsided:
اگه حاجیتون بچه خوبی بود و ساموئلو طبق قرار میداد به سردار الان جای فجر سپاسی شما یه اسپانسر تپل پیدا کرده بودین . حاجی شما هم مثل بعضی بچه هاتون که نیاز به یادگیری کل کل دارن باید بیاد پیش مدیرعامل ما یاد بگیره اسپانسر چیه و ک چه جوری باید جذبش کرد ؟

اون ستاره های رو سینه اتون با بردن سلانگور اندونزی و تیمای ماقبل تاریخ رو سینتونه انقد بهش ننازین . از وقتی تیمای شرق آسیا اومدن یه قهرمانی هم تو آسیا نداشتین داداش :thumbsup:

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
3+1 سهميه جديد ايران درليگ قهرمانان آسيا | ورزش 3

ای کاش 1+12 بود تا دوستان هم میتونستن شرکت کنن

ای کاش بعضی تیمها حداقل یه سازمانی داشتن به موقع لیست تیمشونو میفرستادن afc حداقل آبرومونو حفظ می کردن :D

من هم آرزو می کنم با این لیست فرستادن و حرفه ای گریتون سهمیمون به 0+0 تقلیل پیدا نکنه. :lol:

راستی یه نگاهی به فکستون بندازین دوباره لیستتون نره ناکجا آباد :fez: آخه هر بار شما سهمیه میارین کلی تنمون میلرزه . مربیتونم که الان قلعه نوییه آدم واقعا خاطرات گذشته یادش میفته:goatee:

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
لطف خداوند شامل حال ما شد و با جیب خالی قهرمان نیم فصل شدیم اونم با اختلاف

زیباترین گل نیم فصل هم که زدیم تو بازی آخر

هندیا یه اعتقادات خاصی دارن . مثلا یه عده میرن رستوران بعد از خوردن غذا ته مونده غذاشونو جمع میکنن میدن به تعداد زیادی از مردم فقیر که پشت در رستوران وایستادن و منتظرن تا پولدارا غذای نیم خورده بهشون بدن. نکته جالبش اینجاست که اون فقرا میگن این خواست خداست که ما باید انقدر فقیر باشیم که ته مونده غذای پولدارها رو بخوریم و این هم خواست خداست که اونها پولدارن و ما نباید شکایتی داشته باشیم.
با حرفای شما یاد اون هندیای فقیر افتادم که ته مونده خوردنشون رو لطف خدا میدونن نه تنبلی و بی کاری و بی فکری خودشون:cool:

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
همین بد بازی کردن (به قول شما البته) و بردن مهمترین عامل سوزش هست :D

حرف از سوزش شد یاد آتش سوزی عظیم بعد از بردن ذوب آهن افتادم که همه استقلالی ها دنبال آدرس آتش نشانی و داروخانه میگشتن:D. زیاد هم دور نیست . سه چهار صفحه بری عقب پیداش می کنی ;)

جونم تفاضل گل پرسپولیس

بازی برگشت دربی. این تفاضل برا شما میشه 7 برا ما میشه 6 اگه گفتی دربی چند چند میشه عزیزم ؟:D

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بازی برگشت دربی. این تفاضل برا شما میشه 7 برا ما میشه 6 اگه گفتی دربی چند چند میشه عزیزم ؟:D

جون هر کی دوس داری زئوس جان ازین معماها طرح نکن بنده های خدا هنگ میکنن...
بزار دلشون به تفاضل گل خوش باشه دادا

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
اون ستاره های رو سینه اتون با بردن سلانگور اندونزی و تیمای ماقبل تاریخ رو سینتونه انقد بهش ننازین . از وقتی تیمای شرق آسیا اومدن یه قهرمانی هم تو آسیا نداشتین داداش :thumbsup:

جالبه تو همون دوران که ما تیمهایی مثل سلانگورو بردیم و قهرمان شدیم شما به تیمهایی مثل محمدان بنگلادش می باختینو حذف می شدین بازم دم سلانگور اندونزی گرم حداقل تو لیست باشگاههای پر افتخار آسیا هست اما پرسپولیس...:thumbsup:

فایل های ضمیمه

• KAL.jpg
    KAL.jpg
    102.9 KB · نمایش ها: 33

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
جدول گویای همه چیز هست و دیگر هیچ;););)

مشاهده پیوست 244352

:D:D:lol:

یاد حرفای مرفاوی افتادم بعد از باخت در یکی از دربی ها . ایشون فرمودن ما 12 امتیاز بالاتر از پرسپولیسیم ولی آخر فصل با امتیاز کمتر زیر پرسپولیس همراه تیم محبوب استقلال قرار گرفتن. :p
من جای شماها بودم انقدر با این 11 امتیاز اختلافتون شلوغ کاری نمی کردم . بالاخره تیمتون سابقه اینو داشته با 12 امتیاز بیشتر آخر فصل زیر ما بوده :D

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
اون ستاره های رو سینه اتون با بردن سلانگور اندونزی و تیمای ماقبل تاریخ رو سینتونه انقد بهش ننازین . از وقتی تیمای شرق آسیا اومدن یه قهرمانی هم تو آسیا نداشتین داداش :thumbsup:[/QUOTE]

عمو جون اون موقع که ما این تیمای در پیت به قول شما رو بردیم و قهرمان آسیا شدیم حتما شما داشتید تو چمپیونز لیگ بازی میکردید آره ؟ راستی حالا که شرایط کاملا مساوی هستش یه نگاهی به اون جدول بندازید بد نیست !!...

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
هندیا یه اعتقادات خاصی دارن . مثلا یه عده میرن رستوران بعد از خوردن غذا ته مونده غذاشونو جمع میکنن میدن به تعداد زیادی از مردم فقیر که پشت در رستوران وایستادن و منتظرن تا پولدارا غذای نیم خورده بهشون بدن. نکته جالبش اینجاست که اون فقرا میگن این خواست خداست که ما باید انقدر فقیر باشیم که ته مونده غذای پولدارها رو بخوریم و این هم خواست خداست که اونها پولدارن و ما نباید شکایتی داشته باشیم.
با حرفای شما یاد اون هندیای فقیر افتادم که ته مونده خوردنشون رو لطف خدا میدونن نه تنبلی و بی کاری و بی فکری خودشون:cool:

گلم قرار بود هر وقت رتبتون تک رقمی شد بیای کل کل کنیم شما برو یه تاپیک بزن مخصوص کل کل تیمای ته جدولی مطمئن باش میترکونه ... جان من بگو الان چندمید ؟

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
جالبه تو همون دوران که ما تیمهایی مثل سلانگورو بردیم و قهرمان شدیم شما به تیمهایی مثل محمدان بنگلادش می باختینو حذف می شدین بازم دم سلانگور اندونزی گرم حداقل تو لیست باشگاههای پر افتخار آسیا هست اما پرسپولیس...:thumbsup:

آقا جون سلانگور مال دهه 70 میلادی بوده که شما دلخوش به بردن جام این مسابقات هستین . اون موقعها ما کلا تنها تیم حرفه ای بودیم و اصلا تو لیگ با تیمهایی مثل تاج دمخور نبودیم:Dمیرفتیم با سانتوز برزیل و منچستریونایتد و از این قبیل تیما مسابقه می دادیم. :thumbsup:

شما فقط اینو جواب بده بعد از اومدن تیمهای عربی و شرق آسیا به جام باشگاههای آسیا یه جام آوردین؟ اگه آره اکی من حرفی ندارم وگرنه زمانهای قدیم تیمهای کامبوج و برمه هم تیم ملی ما رو 3تا 4 تا میزدن و مقام دارن تو آسیا ولی الان کجان ؟:upsided:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا