به آقا سلام خیلی مخلصیم یه همکارم از یه شهر دور گیر آوردیم ما غرب شما شرق:دی
خوب بفروشی داداش
تمام کیف صبحانه اینه که همونجا گردو رو بشکونی

ولی خوب برای جاهای رسمی گردو مغز شده استفاده میشه که اونم بنظرم بد جا افتاده.
بله گردویی که تو پوست باشه در هوای عادی مشکلی براش پیش نمیاد و نمیخواد توی فریزر بذارید. فقط جای مرطوب طبیعتا نباید باشه چون به مرور ممکنه کپک بزنه که اونم برای گردویی که خوب خشک شده باشه کمتر اتفاق میافته. بعضی گردوها که خوب خشک نشدن، اگر جایی باشن که هوا جریان نداشته باشه کپک میزنن و باید در هنگام خرید دقت کنین که همچین گردویی نخرین. دلیلی هم که بعضا گردوهای نیمه مرطوب رو میفروشن اینه که هم توی وزن تاثیر داره و هم پروسه خشک کردنش اونم توی آفتاب وقت گیر هست. گردوهای ما کاملا خشک شدن و از این لحاظ مطمئن هستن.
در مورد کشته زردآلو و سایر میوه ها هم بد نیست یه توضیح مختصری بدم.
اونم اینکه همونطور که در پست های قبلی گفتم، متاسفانه مردم کلا اغلب
ظاهربین هستن و همین هم فروشنده ها رو ترغیب میکنه تا به هر صورتیکه که ممکنه جنسشون رو با ظاهر خوب اما بی کیفیت بفروشن. یعنی کیفیت رو فدای ظاهر میکنن.
کشته های زردآلویی که توی بازار اغلب پیدا میشه اگه دقت کرده باشین خیلی خوشرنگ و شیشه ای هست. ظاهرشون خیلی خوبه ولی وقتی میخوری
نه طعم کشته واقعی رو تجربه میکنین و نه چیز سالمی رو میخورید! اصولا برای خشک کردن و یا کشته کردن میوه، هیچ چیز بهتر از دو فاکتور
آفتاب و گذشت زمان نیست. اگر فروشنده ها بخوان کشته ها رو به این صورت عرضه کنن علاوه بر اینکه تولیدش پردردسر تر میشه، ظاهرش هم بی ریخت میشه! اونم به این دلیل که چون چندین روز میوه در آفتاب میمونه، چروک میشه و رنگش قهموه ای میشه و خوب طبیعتا مردم عادی در نگاه اول همچین کشته ای رو پس میزنن درحالی که طعم و خاصیت همچین کشته ای با کشته های مصنوعی قابل مقایسه نیست!
کشته های مصنوعی رو که اینقدر خوش فرم و شفاف هستن در آفتاب خشک
نمیکنن تا سیاه نشه و بهش
گوگرد میزنن. واسه همین اگه دقت کرده باشین، چندتایی که میخورین سرفه تون میگیره...
حرف ایشان کاملا تایید یمشه هم در مورد گردو هم پره زردآلو(برگ قیسی)
ما خودمان از هر دونوع پره داریم یعنی هم به صورت طبیعی هم با استافده از گوگرد
البته اینطرو نیست که گوگرد مستقیم ریخته بشه روی زد آلو ولی خوب زدآلو به گوگردی معروفه و فقط رنگ قشنگی داری
ولی برگ قیصی طبیعی با اینکه ظاهر چندان زیبا و بهداشتی ای نداره ولی بسیار خشو طعمه
البته این دوستمان در رابطه با مغز گردو یکم کم لطفی کردن
شما پسته و بادام و انواع مختف خشکبار رو به صورت شکسته شده میبیند که اگه خوب و درست نگه داری بشن هم طعمشان از دست نمیره و تغییر نیمکنه هم خواص آنها
البته بهترین حالت برای نگه داری خشکبار به صورت مغز بو دادن آنهاست
سلام
دوستان دیگه هم تاکید کردن که مغز گردم نخرید من هم دوباره قصد تاکید ندارم منتها در مورد سوالتون گردم با پوست چوبی آن " نه پوست سبز اولیه!" را می تونید توی یه کیسه ریخته و هر جایی که دوست دارید بگذارید نیاز نیست یخچال یا فریزر باشه
جای خشک و اگر سرد باشه بهتره وگرنه تاکید زیادی نداره اما مغز گردو قضیه اش فرق می کنه جدای از این که شما منمی دونید چطوری مغر میشه و چقدر سالمه و چقدر دست خورده

خیلی خیلی زود خاصیتشو از دست میده و بی مصرف هستش
پس تاکید گردو همیشه با جدار چوبیش
مسیر تاپیک این کاربر از حالت فروش به آموزش تغییر پیدا کرد :دی روند تاپیک برگرده به همون حالت فروش!
یک مورد دیگه رو نگفتید اینکه چه مغز و چه گردو نشکسته رو توی پلاستیک مشکی یا ظرف مشکی نگه داری نکنید که بد میبینید:دی
ما هم 6 تا درخت گردو داریم که گردوی چرب دارن. همه فامیل تعریفشو میکنن. ولی خب بهشون نمیرسیم نه سم نه کود... دیگه امسال رسما همشون آتشک زد سیاه شد! :wacko:
انشاءالله که هیچ باغدار و کشاورزی آسیب های اینچنینی نبینه. متاسفانه یکی از مظلوم ترین مردم همین کشاورزها و باغدارها هستن. یک سال زحمت میکشن و اگه همه بلاهای طبیعی رو به سلامت رد کنن، زیر بلاهای غیر طبیعی دیگه کمرشون میشکنه! منظورم وضع بازار و عرضه محصولاتشونه. تا کی باید مغاز دار واسطه چندین برابر تولید کننده سود کنه؟ بگذریم...
کاملا حرفاتان درسته
خوشبختانه
اینجا(سرکان) اصلا به درختا سم نیمزنن
و خوشبختانه تر اینکه یه چند سالی هست که دولت درختهای گردو رو بیمه میکنه
فکر کنم هر درختی 50 تومن یا 5 تومن درست نمیدانم و این کارو توی بهار میکنن برای اینکه اگه ردخت ها رو سرما زد باغدار که منبع اصلی درآمدش همین گردو هاست دیگه ضرر آن چنانی نکنن
البته اختیاری هست و ممکنه کسی دلش نخواد بیمه کنه که اگه گردو ها سالم بود از اونطرف هم ضرر نکرده باشه!
سلام
پوست کاغذی خیر! نه پوستش نازک هست و نه سخت. پوستشون معمولی هست!
پ.ن: چرا پوست کاغذی بودن بین مردم مهم شده؟ مگه پوست گردو رو هم میخورن؟!!! مهم طعم و مغز گردو هست اینطور نیست؟
دوست عزیز یک نکته اینکه شما خیلی در باره گردو های پوست کاغذی و مغز سفید اجحاف کردید....
گردو های ما که مشهور ترین گردوی جهانه و حتما شنیدید تعریفش رو تمام خواصیتهای بالا رو داره
یعنی هم سفیده هم پوست کاغذی و هم بسیار خوش طمع و مزه و چرب
میتانید از دوستانی که خرید داشتن اطلاع بگیرید
در کل حق با شماست الان این گردوی شما گردوی درجه .... سرکان حساب میشه و البته به این جهت گفتم حق با شماست که برای استفاده خانواده ها از لحاظ اقتصادی مناسب تره
و بهترین گزینه برای خورشت فسنجان و با استفاده به عنوان خرد شده در انواع شیرینیه
امیدوارم خوب بفروشی دوست گلم
بهتره دوستان اینم بدونن که وضع بازار خیلی عجیبه من امروز شنیدم که توی این یک هفته قیمت گردوی سرکان تا مرض 16 هزار تومن هم رفته ولی دوباره کم کم به همون 12 تومن برگشته!
ایشالله که دوباره روند نزولی خودش رو طی کنه
گردو های این دوستمان هم از لحاظ سفیدی مغزش (نه روکش مغز خود مغز) کاملا تایید میشه طوریکه بعضی از گردو ها مغزشان زرده که عموما ماله پارساله یا خوب خشک نشده
یا علی