• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گردو کلات پرچرب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

yn_ali

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
پیام خصوصی دادم لطفا چک کن

msjavid77

Registered User
لایک‌ها
9
لطفا شماره حساب و یک شماره برای تماس لطف کنین .

mehdi136/8

Registered User
لایک‌ها
53
سلام
بله موجود هست. قیمت برای پرشین تولز: 47500 تومان. (بسته ها 5 کیلویی هستن)

سلام دادا
راهی پیدا نکردی طعم رو منتقل کنی؟!
قیمت مغز هم بپخ برام پیلیز!
قیمت آخر گردو هم همینطور!
تنکس

milla

Registered User
لایک‌ها
246
سلام
بله موجود هست. قیمت برای پرشین تولز: 47500 تومان. (بسته ها 5 کیلویی هستن)

لطف کنید اگر قیمت همینی هست که الان ذکر کردید پست یک رو هم ویرایش کنید.

در ضمن یک سوال هم داشتم

هر کیلو گردو تقریبا چقدر مغز میده؟
امکان جدا کردن پوست از مغز برای خودتون مقدور هست؟ اگر بله قیمتها به چه صورت میشه؟

sogpmcvx

Registered User
لایک‌ها
0
لطف کنید اگر قیمت همینی هست که الان ذکر کردید پست یک رو هم ویرایش کنید.

در ضمن یک سوال هم داشتم

هر کیلو گردو تقریبا چقدر مغز میده؟
امکان جدا کردن پوست از مغز برای خودتون مقدور هست؟ اگر بله قیمتها به چه صورت میشه؟

سلام
پست یک ویرایش شد. قیمت با حدااکثر تخفیف 45 تومان در نظر گرفته شد. (کیلویی 9 هزار تومان)
در رابطه با وزن مغز دادن نمیدونم تاحالا امتحان نکردم!
در رابطه با جدا کردن پوست، امکانش هست ولی حوصله و وقتش نیست! :blush:

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
دروود !
دادا گردو پوست كاغذي هم داري ؟!
همين كه راحت با دست ميشه شكست و ميل نمود ( پوستش خيلي نازكه ).
مخلص !

sogpmcvx

Registered User
لایک‌ها
0
دروود !
دادا گردو پوست كاغذي هم داري ؟!
همين كه راحت با دست ميشه شكست و ميل نمود ( پوستش خيلي نازكه ).
مخلص !

سلام
پوست کاغذی خیر! نه پوستش نازک هست و نه سخت. پوستشون معمولی هست!
پ.ن: چرا پوست کاغذی بودن بین مردم مهم شده؟ مگه پوست گردو رو هم میخورن؟!!! مهم طعم و مغز گردو هست اینطور نیست؟

ali_kuchulu

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
پ.ن: چرا پوست کاغذی بودن بین مردم مهم شده؟ مگه پوست گردو رو هم میخورن؟!!! مهم طعم و مغز گردو هست اینطور نیست؟

فکر کنم بخاطر اینکه نیاز به چکش و سنگ و آجر و این چیزا نداره و با دست میشه گردو رو شکست و خورد.
راحت تره دیگه بیشتر هم حال میده :)

mehdi136/8

Registered User
لایک‌ها
53
استان فارسی ها کسی نمیاد شریکی یه کیلو بگیریم واسه تست؟!

arash31

Registered User
لایک‌ها
55
10 کیلو تحویل تهران آخرین قیمت ...با هزینه ارسال رو برام پ.خ کنید لطفا ...سپاس ...

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
سلام

داداش من خودم ساکن کرمانم و اگه در جریان باشی شهر بافت که نزدیک ماست یکی از مرغوب ترین گردوهای ایران رو صادر میکنه !!!
ولی گردو پوست کاغذی اینجا گیر نماید ، فقط راحت شکستنش نیس ، طعمش هم متفاوته ، از شما که فروشنده هستی بعید بود تفاوت رو حس نکرده باشی. . .
مخلص !

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
به آقا سلام خیلی مخلصیم یه همکارم از یه شهر دور گیر آوردیم ما غرب شما شرق:دی
خوب بفروشی داداش
تمام کیف صبحانه اینه که همونجا گردو رو بشکونی :) ولی خوب برای جاهای رسمی گردو مغز شده استفاده میشه که اونم بنظرم بد جا افتاده.

بله گردویی که تو پوست باشه در هوای عادی مشکلی براش پیش نمیاد و نمیخواد توی فریزر بذارید. فقط جای مرطوب طبیعتا نباید باشه چون به مرور ممکنه کپک بزنه که اونم برای گردویی که خوب خشک شده باشه کمتر اتفاق میافته. بعضی گردوها که خوب خشک نشدن، اگر جایی باشن که هوا جریان نداشته باشه کپک میزنن و باید در هنگام خرید دقت کنین که همچین گردویی نخرین. دلیلی هم که بعضا گردوهای نیمه مرطوب رو میفروشن اینه که هم توی وزن تاثیر داره و هم پروسه خشک کردنش اونم توی آفتاب وقت گیر هست. گردوهای ما کاملا خشک شدن و از این لحاظ مطمئن هستن.
در مورد کشته زردآلو و سایر میوه ها هم بد نیست یه توضیح مختصری بدم.
اونم اینکه همونطور که در پست های قبلی گفتم، متاسفانه مردم کلا اغلب ظاهربین هستن و همین هم فروشنده ها رو ترغیب میکنه تا به هر صورتیکه که ممکنه جنسشون رو با ظاهر خوب اما بی کیفیت بفروشن. یعنی کیفیت رو فدای ظاهر میکنن.
کشته های زردآلویی که توی بازار اغلب پیدا میشه اگه دقت کرده باشین خیلی خوشرنگ و شیشه ای هست. ظاهرشون خیلی خوبه ولی وقتی میخوری نه طعم کشته واقعی رو تجربه میکنین و نه چیز سالمی رو میخورید! اصولا برای خشک کردن و یا کشته کردن میوه، هیچ چیز بهتر از دو فاکتور آفتاب و گذشت زمان نیست. اگر فروشنده ها بخوان کشته ها رو به این صورت عرضه کنن علاوه بر اینکه تولیدش پردردسر تر میشه، ظاهرش هم بی ریخت میشه! اونم به این دلیل که چون چندین روز میوه در آفتاب میمونه، چروک میشه و رنگش قهموه ای میشه و خوب طبیعتا مردم عادی در نگاه اول همچین کشته ای رو پس میزنن درحالی که طعم و خاصیت همچین کشته ای با کشته های مصنوعی قابل مقایسه نیست!
کشته های مصنوعی رو که اینقدر خوش فرم و شفاف هستن در آفتاب خشک نمیکنن تا سیاه نشه و بهش گوگرد میزنن. واسه همین اگه دقت کرده باشین، چندتایی که میخورین سرفه تون میگیره...
حرف ایشان کاملا تایید یمشه هم در مورد گردو هم پره زردآلو(برگ قیسی)
ما خودمان از هر دونوع پره داریم یعنی هم به صورت طبیعی هم با استافده از گوگرد
البته اینطرو نیست که گوگرد مستقیم ریخته بشه روی زد آلو ولی خوب زدآلو به گوگردی معروفه و فقط رنگ قشنگی داری
ولی برگ قیصی طبیعی با اینکه ظاهر چندان زیبا و بهداشتی ای نداره ولی بسیار خشو طعمه
البته این دوستمان در رابطه با مغز گردو یکم کم لطفی کردن
شما پسته و بادام و انواع مختف خشکبار رو به صورت شکسته شده میبیند که اگه خوب و درست نگه داری بشن هم طعمشان از دست نمیره و تغییر نیمکنه هم خواص آنها
البته بهترین حالت برای نگه داری خشکبار به صورت مغز بو دادن آنهاست
سلام
دوستان دیگه هم تاکید کردن که مغز گردم نخرید من هم دوباره قصد تاکید ندارم منتها در مورد سوالتون گردم با پوست چوبی آن " نه پوست سبز اولیه!" را می تونید توی یه کیسه ریخته و هر جایی که دوست دارید بگذارید نیاز نیست یخچال یا فریزر باشه
جای خشک و اگر سرد باشه بهتره وگرنه تاکید زیادی نداره اما مغز گردو قضیه اش فرق می کنه جدای از این که شما منمی دونید چطوری مغر میشه و چقدر سالمه و چقدر دست خورده :D خیلی خیلی زود خاصیتشو از دست میده و بی مصرف هستش
پس تاکید گردو همیشه با جدار چوبیش

مسیر تاپیک این کاربر از حالت فروش به آموزش تغییر پیدا کرد :دی روند تاپیک برگرده به همون حالت فروش!
یک مورد دیگه رو نگفتید اینکه چه مغز و چه گردو نشکسته رو توی پلاستیک مشکی یا ظرف مشکی نگه داری نکنید که بد میبینید:دی
ما هم 6 تا درخت گردو داریم که گردوی چرب دارن. همه فامیل تعریفشو میکنن. ولی خب بهشون نمیرسیم نه سم نه کود... دیگه امسال رسما همشون آتشک زد سیاه شد! :wacko:
انشاءالله که هیچ باغدار و کشاورزی آسیب های اینچنینی نبینه. متاسفانه یکی از مظلوم ترین مردم همین کشاورزها و باغدارها هستن. یک سال زحمت میکشن و اگه همه بلاهای طبیعی رو به سلامت رد کنن، زیر بلاهای غیر طبیعی دیگه کمرشون میشکنه! منظورم وضع بازار و عرضه محصولاتشونه. تا کی باید مغاز دار واسطه چندین برابر تولید کننده سود کنه؟ بگذریم...
کاملا حرفاتان درسته
خوشبختانه اینجا(سرکان) اصلا به درختا سم نیمزنن
و خوشبختانه تر اینکه یه چند سالی هست که دولت درختهای گردو رو بیمه میکنه
فکر کنم هر درختی 50 تومن یا 5 تومن درست نمیدانم و این کارو توی بهار میکنن برای اینکه اگه ردخت ها رو سرما زد باغدار که منبع اصلی درآمدش همین گردو هاست دیگه ضرر آن چنانی نکنن
البته اختیاری هست و ممکنه کسی دلش نخواد بیمه کنه که اگه گردو ها سالم بود از اونطرف هم ضرر نکرده باشه!
سلام
دوست عزیز یک نکته اینکه شما خیلی در باره گردو های پوست کاغذی و مغز سفید اجحاف کردید....
گردو های ما که مشهور ترین گردوی جهانه و حتما شنیدید تعریفش رو تمام خواصیتهای بالا رو داره
یعنی هم سفیده هم پوست کاغذی و هم بسیار خوش طمع و مزه و چرب
میتانید از دوستانی که خرید داشتن اطلاع بگیرید
در کل حق با شماست الان این گردوی شما گردوی درجه .... سرکان حساب میشه و البته به این جهت گفتم حق با شماست که برای استفاده خانواده ها از لحاظ اقتصادی مناسب تره
و بهترین گزینه برای خورشت فسنجان و با استفاده به عنوان خرد شده در انواع شیرینیه
امیدوارم خوب بفروشی دوست گلم
بهتره دوستان اینم بدونن که وضع بازار خیلی عجیبه من امروز شنیدم که توی این یک هفته قیمت گردوی سرکان تا مرض 16 هزار تومن هم رفته ولی دوباره کم کم به همون 12 تومن برگشته!
ایشالله که دوباره روند نزولی خودش رو طی کنه
گردو های این دوستمان هم از لحاظ سفیدی مغزش (نه روکش مغز خود مغز) کاملا تایید میشه طوریکه بعضی از گردو ها مغزشان زرده که عموما ماله پارساله یا خوب خشک نشده
یا علی

Last edited:

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37
سلام همشهری
جسارتا ما گردو خریدیم نمیدونم چرا مغز بعضی هاشون سیاه است...فروشنده گفت بخاطر آب خوردن زیاد قهوه ای هست ولی بعضی هاشون سیاه است
سپاس

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام رفیق.
بسته ها همش 5 کیلویی هست؟من برای مصرف خونه قصد خرید دارم منتها مادرم یه کم رو این موارد حساسه.وزن کمتری برای فروش ندارید؟

sogpmcvx

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من مشهدم
آدرس و شمارتو واسه من هم پخ کن

سلام
ارسال شد.

سلام همشهری
جسارتا ما گردو خریدیم نمیدونم چرا مغز بعضی هاشون سیاه است...فروشنده گفت بخاطر آب خوردن زیاد قهوه ای هست ولی بعضی هاشون سیاه است
سپاس
سلام
اگر در آفتاب به صورت مستقیم خشک بشن تیره تر میشن. آب خوردن هم تاییر داره. اما اگر سیاهی خیلی زیاد باشه مربوط به خود گردو هست. گردو تا زمانی که خود مغز (نه پوستش) سفید باشه میتونید مصرف کنید.

سلام رفیق.
بسته ها همش 5 کیلویی هست؟من برای مصرف خونه قصد خرید دارم منتها مادرم یه کم رو این موارد حساسه.وزن کمتری برای فروش ندارید؟
سلام
اگر همشهری هستین کمتر هم میشه اما شهرهای دیگه برای خودتون نمیصرفه. در عین حال بازهم هرچقدر بفرمایید تقدیم میشه.

داداش من خودم ساکن کرمانم و اگه در جریان باشی شهر بافت که نزدیک ماست یکی از مرغوب ترین گردوهای ایران رو صادر میکنه !!!
ولی گردو پوست کاغذی اینجا گیر نماید ، فقط راحت شکستنش نیس ، طعمش هم متفاوته ، از شما که فروشنده هستی بعید بود تفاوت رو حس نکرده باشی. . .
مخلص !

به آقا سلام خیلی مخلصیم یه همکارم از یه شهر دور گیر آوردیم ما غرب شما شرق:دی
خوب بفروشی داداش
...
دوست عزیز یک نکته اینکه شما خیلی در باره گردو های پوست کاغذی و مغز سفید اجحاف کردید....
گردو های ما که مشهور ترین گردوی جهانه و حتما شنیدید تعریفش رو تمام خواصیتهای بالا رو داره
یعنی هم سفیده هم پوست کاغذی و هم بسیار خوش طمع و مزه و چرب
میتانید از دوستانی که خرید داشتن اطلاع بگیرید
در کل حق با شماست الان این گردوی شما گردوی درجه .... سرکان حساب میشه و البته به این جهت گفتم حق با شماست که برای استفاده خانواده ها از لحاظ اقتصادی مناسب تره
و بهترین گزینه برای خورشت فسنجان و با استفاده به عنوان خرد شده در انواع شیرینیه
امیدوارم خوب بفروشی دوست گلم...

یا علی

سلام
دوستان در این که این گردوهای ما درجه یک نیست شکی نیست. ما هم چندتا از درخت هامون پوست کاغذی و سفید هستن و متوجه منظورتون هستم. اما منظور بنده این بود که پوست کاغذی بودن لزوما نشانه مرغوبیت گردو نیست! بارها شده اقوام و آشنایان از بیرون گردوی پوست کاغذی گرفتن و بعد گله از طعمش داشتن و خیلی وقت ها هم کاملا راضی بودن.

وگرنه در این شکی نیست که بهترین گردو، گردویی هست که خوش طعم، پوست کاغذی، سفید و پرچربی باشه. ولی اولویت این فاکتورها بنظرتون باید چطوری باشه؟ بنظر بنده که باید بر مبنای طعم باشه.

Last edited:

mehdi136/8

Registered User
لایک‌ها
53
آقا اگه طعم رو تضمین میکنید+ سفیدی بنده 10کیلویی خریدارم.
نمیدونم چرا هیشکی شفاف سازی نمیکنه!
ضمناً بنده جنوبم فکر میکنید میصرفه برام؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا