• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
درود بر شما :)

اول اینکه کیلو.. مگا. گیگای کامپیوتری بر مبنای 2 هستش نه 10 دهی.

به همین علت 4 مگ میشه 4096 کیلوبیت یعنی 2 به توان 12.
و تقسیم بر 8 میشه 512 نه 500.

برست هم با سرعت تضمینی فرق میکنه ! سرعت شما رو 4 مگ بسته میشه اما تضمینی نیست که 512 دانلود کنید ! چون سرعت 10 نفدر دیگه هم مثل شما رو 4 مگ هست مثلا رو همون لاین !

بستگی به ترافیک و تعرفه داره که چقدر کشش داشته باشید. مثلا من اینجا خیلی راحت بالای 455 دانلود میگیرم. آخه تو تجریش چه دانلودی دارند که من کشش نداشته باشم !؟ :rolleyes:

من الان از یکی از دوستام که 128 داره پرسیدم ، گفت روزها سرعتش 140-130 هستش ، ولی تو ساعات ترافیک رایپان رو 15 !!!!!!!!!!!!!!!!!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
این نا محدودا چقدره محدودیتش دقیقا؟ عجب سوالی XD
شبانه هم روی حجم حساب میشه؟

arsalan7

Registered User
لایک‌ها
15
من الان از یکی از دوستام که 128 داره پرسیدم ، گفت روزها سرعتش 140-130 هستش ، ولی تو ساعات ترافیک رایپان رو 15 !!!!!!!!!!!!!!!!!

بپرس چند گیگ دانلود کرده تا الان ؟
واسه من بعد ۴ روز که از ۲۰گیگ گذشت یهو از ۱۳۰ اومد روی ۱۵-۱۶ !

hotoc1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا سرعته من امروز بین 320 تا 465 بود.
چه خبر چیکار دارن میکنن؟

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325

128 رو که به زور رو 2 مگ می بندن !

گفتم که حق تقدم شما در کشش از برست به تعرفه بستگی داره. هرچه تعرفه بالاتر بگیرید کشش شما بیشتره. ایده عال ترین 512 هست.

در مورد این که خیلی ها الان ابراز رضایت می کنند بگم که پارس آنلاین 1 ماه و نیم از پاییز به بعد در حال گند زدن بود که من خودم به فکر تخلیه افتادم.
اما به نظر میرسه مشکلاتشون رو رفع کردند. مخضوضا مشکل تایم اوت بنده که واقعا آقای خادم پیگیری کرد.

امیدوارم حالا اینو میگیم به قوال دوستان چشم نخوره:happy:

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
بپرس چند گیگ دانلود کرده تا الان ؟
واسه من بعد ۴ روز که از ۲۰گیگ گذشت یهو از ۱۳۰ اومد روی ۱۵-۱۶ !

ایشون 128 محدود دارند

128 رو که به زور رو 2 مگ می بندن !

گفتم که حق تقدم شما در کشش از برست به تعرفه بستگی داره. هرچه تعرفه بالاتر بگیرید کشش شما بیشتره. ایده عال ترین 512 هست.

در مورد این که خیلی ها الان ابراز رضایت می کنند بگم که پارس آنلاین 1 ماه و نیم از پاییز به بعد در حال گند زدن بود که من خودم به فکر تخلیه افتادم.
اما به نظر میرسه مشکلاتشون رو رفع کردند. مخضوضا مشکل تایم اوت بنده که واقعا آقای خادم پیگیری کرد.

امیدوارم حالا اینو میگیم به قوال دوستان چشم نخوره:happy:
( شما همون شخصی بودی که در مورد پینگ های پارس آنلاین هم حرف های عجیبی می زدید ؟ )
دوست عزیز تو ساعاتی که ترافیک رایگان هستش برای من مهمه
حالا تو ساعاتی که ترافیک مصرف میشه که بخوره تو سرشون هر چقدر سرعت می دند ، مهم اینه که تو ساعات رایگان هم همون سرعت رو بدند ، که از قدیم شنیده بودم که ساعات رایگان سرعت واقعی رو ارائه می دند والان هم طبق تحقیق من خلاف حرف شما صحت داره

به هر حال به نظر من هر کی می خواد بگیره ، تحقیق کاملی انجام بده

من خودم بین 1 مگ ایرانسل و 1 به 10 داتک مونده بودم ، که شما اومدی چنین حرفی رو زدی و نظر من رو عوض کردی ...ولی حالا مطمئنم که پارس آنلاین هم دزدی هست مثل بقیه ...

hotoc1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تست امروز با باکو
2328083594.png

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
ایشون 128 محدود دارند

( شما همون شخصی بودی که در مورد پینگ های پارس آنلاین هم حرف های عجیبی می زدید ؟ )
دوست عزیز تو ساعاتی که ترافیک رایگان هستش برای من مهمه
حالا تو ساعاتی که ترافیک مصرف میشه که بخوره تو سرشون هر چقدر سرعت می دند ، مهم اینه که تو ساعات رایگان هم همون سرعت رو بدند ، که از قدیم شنیده بودم که ساعات رایگان سرعت واقعی رو ارائه می دند والان هم طبق تحقیق من خلاف حرف شما صحت داره

به هر حال به نظر من هر کی می خواد بگیره ، تحقیق کاملی انجام بده

من خودم بین 1 مگ ایرانسل و 1 به 10 داتک مونده بودم ، که شما اومدی چنین حرفی رو زدی و نظر من رو عوض کردی ...ولی حالا مطمئنم که پارس آنلاین هم دزدی هست مثل بقیه ...

بله بنده بودم که حرف های عجیب میزدم.

کسایی هم که به توصیه من پروفایلشون رو تغییر دادند هم حرف من رو خواهند زد !

شما تحقیقاتتون اشتباه بوده دوست من. پارس آنلاین سرعت شبانه رو مثل مثلا صبانت که سر ساعت 2 یه ریست میزنه همرو و سرعت رو پایین تر میبنده نیست.

اگر رو 2 مگ بسته شده اید.. شب هم رو 2 مگ بسته شده اید. اگر 4 مگ بسته شده اید.. شب هم رو 4 مگ بسته شده اید.

شما که به کنسول مودم آشنایی دارید ؟ شب وارد کنسول مودمتون بشید و تو قسمتی مثل Device Info ببینید Dowmstream شما رو چند بسته شده.

عددی که اونجا به شما بر حسب kbps نشون میشه، همون سرعتی هست که آی اس پی برای شما بسته ! این که دیگه نیاز به تحقیق و اینا نداره. خودتون مشاهده کنید. یا اگر پارس ندارید از کسی که داره بخواهید.

سرعت شبانه هم مثل روزانه بسته شده. اگر سرعت شبانه تون کمه به دلیل این نیست که ISP شما رو پایین تر بسته ! نه! به دلیل شلوغی و اینای دیگر است.
من تو این مرکز شب با صبح خیلی فرقی ندارم. حالا دوستان دیگه رو نمیدونم.

نکته سوم : اصلا این حرف ها برای چی بود ؟ شما که مطمئن هستید که دزده. پس اصلا برای چی تحقیق می کنید ؟

نکته چهارم : اصلا به فکر سرویس 1 به 10 نیفتید و گول ارزون بودنش رو نخورید... این سرویس ها به خاطر فشار مخابرات اضافه شده اند به تعرفه همه شرکت ها.
که 1 دهم سرعت دانلود آنها فقط تضمین میشه. تعنی برای 128.. 1.6 کیلوبایت تضمین شده است.. حالا شما فکرش رو بکنید. برست و پورت باز و از این بازیا هم نداره.

مخابرات هم سرویس هاش 1 به 10 هست و 2-3 هزار تومن هم ارزون تر از 1 به 10 های شرکت هاست. اما فرقش این که سرعتش تضمینی و بدون مشکل هست و خیلی خوبه.
اما این شرکت ها همین 1 به 10 مخابرات رو خودشون بین 10 نفر دیگه شیر میکنند.

موفق باشید.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خب به سلامتی سرعت دان ما از 200 خورده ای اومد رو 30 :hmm:
256 نا محدود

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
اومدن اعتراض اینجارو خوندن سرعتمومنو بیشتر کردن

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
این نا محدودا چقدره محدودیتش دقیقا؟ عجب سوالی XD
شبانه هم روی حجم حساب میشه؟

دوستان با تجربه جواب این سوال مارم بدن. حدودا چقدر محدودیتشه؟ دانلود شبانه هم روی این محدودیت حساب میشه ؟

DarkLords

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان با تجربه جواب این سوال مارم بدن. حدودا چقدر محدودیتشه؟ دانلود شبانه هم روی این محدودیت حساب میشه ؟

شما اگه چند صفحه قبل رو میخوندین جوابتون رو پیدا میکردین.
من نامحدود ۲۵۶ دارم بعد ۳۰ گیگ دانلود سرعت محدود شد.
دانلود در ساعتهای شبانه هم روی محدودیت حساب میشه. توی اون ساعتها دانلود نکنین.

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk 2

Adf

Registered User
لایک‌ها
15
سلام به عزیزان

دوستان این که میگید مثلا 128 نامحدود بعد از 20 گیگ دانلود سرعتش لیمیت میشه به 16 ، شامل فقط دانلود هست یا وب گردی هم محاسبه میشه ؟ یعنی اگه من 15 گیگ دانلود کنم و 5 گیگ هم وب گردی کنم یا بازی کنم یا سایت بازدید کنم و و این وب گردی و بازدید سایت به 20 گیگ برسم لیمیت میشم ؟ یا سیستمشون هوشمند هست و لیمیت فقط مشمول دانلود هست ؟

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
اگه نا محدوده چرا محدوده؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
سلام به عزیزان

دوستان این که میگید مثلا 128 نامحدود بعد از 20 گیگ دانلود سرعتش لیمیت میشه به 16 ، شامل فقط دانلود هست یا وب گردی هم محاسبه میشه ؟ یعنی اگه من 15 گیگ دانلود کنم و 5 گیگ هم وب گردی کنم یا بازی کنم یا سایت بازدید کنم و و این وب گردی و بازدید سایت به 20 گیگ برسم لیمیت میشم ؟ یا سیستمشون هوشمند هست و لیمیت فقط مشمول دانلود هست ؟
امروز تماس گرفتم پرسیدم.
همش با هم حساب میشه همونطور که دوستان گفتن. و اصلا نمیارزه بگیرید. یعنی اصلا به درد یه کاربر واقعی اینترنت نمیخوره.
اینها دو تا پنل 2 و 4 گذاشتن با یک نامحدود. اصلا هیچ پنلی برای یه کاربر واقعی و پرمصرف تعریف نکردن اون پنل 14 گیگ قدیمی هم حذف شده.
با بخش فروشش خیلی صحبت کردم میگفت 4 گیگ برای خیلی ها کافیه! گفتم برای کسی کافی هست که تازه فهمیده اینترنت چیه و اینطوری مشتریاتون رو از دست میدید چون هیچ سرویس درست حسابی با حجم کافی ندارید. آخرشم تنها پیشنهادش این بود برم 256 یا 512 بگیرم که حجیم تره در صورتی که قیمتش دوبل و سوبل! قبلیه.
خلاصه اینکه این ماه مجبور شدم تمدید کنم ولی میگردم دنبال یه شرکتی که سرویس پرحجم داشته باشه.
مسخره کردن با این حجمای 2گیگ و 4گیگ! تازه طرح زدن 6 ماه یک گیگ آخه خنده دار نیست؟ پس فردا سرویس حجم 500مگ هم راه میندازن یقین مادام العمر.
اون کسی که داره براشون سرویسارو طراحی میکنه اصلا فکر نکنم خودش وبگردی کرده باشه تا به حال.
بایکت کنید.

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
خوب 512 یا یک مگ از مخابرات بگیرید. منتم سرت نمیذاره نامحدود هم هست.

512 سرعتش 60
یک مگ هم 110 تا 120

Adf

Registered User
لایک‌ها
15
خوب 512 یا یک مگ از مخابرات بگیرید. منتم سرت نمیذاره نامحدود هم هست.

512 سرعتش 60
یک مگ هم 110 تا 120
من امروز 128 8 گیگ رو با 128 نامحدود عوض کردم . هیچی هم سر ندادم . ضررر نکردم سود هم نکردم چون با نامحدود مصرف منصفانه همون 8 گیگ رو میتونم یکماهه دانلود کنم و 12 گیگ هم بیشتر هست . فقط سرعت کمی پایینتره اما نه خیلی

دوست عزیز قیمت مخابرات رو دارید ؟ به خانگی 512 میده یا نامه شرکت میخواد ؟

shah994

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

256 نامحدود تا چند روز پیش پهنای باند دانلودم 1.4 مگابیت بود الان چند روزه اینطور شده مصرفم هم به 10 گیگ نرسیده هنوز... از دوستان هم کسی هست که مشکل افت سرعت دانلود تو این چند روز داشتن ؟

بالا