ایشون 128 محدود دارند
( شما همون شخصی بودی که در مورد پینگ های پارس آنلاین هم حرف های عجیبی می زدید ؟ )
دوست عزیز تو ساعاتی که ترافیک رایگان هستش برای من مهمه
حالا تو ساعاتی که ترافیک مصرف میشه که بخوره تو سرشون هر چقدر سرعت می دند ، مهم اینه که تو ساعات رایگان هم همون سرعت رو بدند ، که از قدیم شنیده بودم که ساعات رایگان سرعت واقعی رو ارائه می دند والان هم طبق تحقیق من خلاف حرف شما صحت داره
به هر حال به نظر من هر کی می خواد بگیره ، تحقیق کاملی انجام بده
من خودم بین 1 مگ ایرانسل و 1 به 10 داتک مونده بودم ، که شما اومدی چنین حرفی رو زدی و نظر من رو عوض کردی ...ولی حالا مطمئنم که پارس آنلاین هم دزدی هست مثل بقیه ...
بله بنده بودم که حرف های عجیب میزدم.
کسایی هم که به توصیه من پروفایلشون رو تغییر دادند هم حرف من رو خواهند زد !
شما تحقیقاتتون اشتباه بوده دوست من. پارس آنلاین سرعت شبانه رو مثل مثلا صبانت که سر ساعت 2 یه ریست میزنه همرو و سرعت رو پایین تر میبنده نیست.
اگر رو 2 مگ بسته شده اید.. شب هم رو 2 مگ بسته شده اید. اگر 4 مگ بسته شده اید.. شب هم رو 4 مگ بسته شده اید.
شما که به کنسول مودم آشنایی دارید ؟ شب وارد کنسول مودمتون بشید و تو قسمتی مثل Device Info ببینید Dowmstream شما رو چند بسته شده.
عددی که اونجا به شما بر حسب kbps نشون میشه، همون سرعتی هست که آی اس پی برای شما بسته ! این که دیگه نیاز به تحقیق و اینا نداره. خودتون مشاهده کنید. یا اگر پارس ندارید از کسی که داره بخواهید.
سرعت شبانه هم مثل روزانه
بسته شده. اگر سرعت شبانه تون کمه به دلیل این نیست که ISP شما رو پایین تر بسته ! نه! به دلیل شلوغی و اینای دیگر است.
من تو این مرکز شب با صبح خیلی فرقی ندارم. حالا دوستان دیگه رو نمیدونم.
نکته سوم : اصلا این حرف ها برای چی بود ؟ شما که مطمئن هستید که دزده. پس اصلا برای چی تحقیق می کنید ؟
نکته چهارم : اصلا به فکر سرویس 1 به 10 نیفتید و گول ارزون بودنش رو نخورید... این سرویس ها به خاطر فشار مخابرات اضافه شده اند به تعرفه همه شرکت ها.
که 1 دهم سرعت دانلود آنها فقط تضمین میشه. تعنی برای 128.. 1.6 کیلوبایت تضمین شده است.. حالا شما فکرش رو بکنید. برست و پورت باز و از این بازیا هم نداره.
مخابرات هم سرویس هاش 1 به 10 هست و 2-3 هزار تومن هم ارزون تر از 1 به 10 های شرکت هاست. اما فرقش این که سرعتش تضمینی و بدون مشکل هست و خیلی خوبه.
اما این شرکت ها همین 1 به 10 مخابرات رو خودشون بین 10 نفر دیگه شیر میکنند.
موفق باشید.