• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

غذای محلی شهرتون

arman na

Registered User
تاریخ عضویت
30 آگوست 2012
نوشته‌ها
845
لایک‌ها
149
طرز تهيه برياني اصفهاني
مواد لازم :
گوشت سردست و دنده 1 كيلو گرم
پياز درشت 1 عدد
نمك و زرد چوبه بمقدار لازم
دارچين بمقدار لازم
فلفل بمقدار لازم
زعفران بمقدار لازم
نعناع تازه , خرد شده يا خشك شده مقداري
خلال بادام براي تزيين مقداري

طرز تهيه :
آب را جوش مي آوريم گوشت را خرد كرده داخل آن مي ريزيم . پياز، نمك و زرد چوبه را اضافه كرده، سپس اجازه مي دهيم گوشت به مدت 30 دقيقه پخته شود . پس از پخته شدن (نيم پز شدن) گوشت را از آب جدا كرده و 2 بار چرخ مي كنيم . نعناع را هم از چرخ رد كرده و با گوشت همراه با يكي دو قاشق از آبگوشت خوب مخلوط مي كنيم (با دست بايدمخلوط شود) مقداري نمك مي زنيم و مزه آنرا امتحان مي كنيم سپس قالبهاي برياني را روي حرارت كمي داغ كرده مقدار يك قاشق از آب روغن كه روي آب گوشت را گرفته ته قالب مي ريزيم . رويش دارچين , زعفران و فلفل مي پاشيم و يك لقمه از گوشت بريان را درون آن قرار داده با دست رويش را صاف مي كنيم و چند لحظه روي حرارت قرار مي دهيم . سپس روي نان آماده شده بر مي گردانيم . سطح روي برياني را با خلال بادام آغشته به زعفران تزيين مي كنيم .

دوست عزیز ما یه بار اصفحان بریانی سفارش دادیم بعد که پرسیدیم گفتن با جگر سفید و گوشت چرخ کردس

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
 

mb3

Registered User
تاریخ عضویت
5 مارس 2011
نوشته‌ها
321
لایک‌ها
18
سن
32
محل سکونت
رشـت
میرزا قاسمی- شامی رودباری .....
 

mohamad alii

Registered User
تاریخ عضویت
22 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
593
لایک‌ها
211
محل سکونت
آبادان

bahri-d

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2009
نوشته‌ها
1,340
لایک‌ها
225
محل سکونت
تهران
یه سری خوراکم فکر کنم مختص تهرانه مثل رشته پلو و آلو اسفناج و فسنجان شیرین و چند تا غذای دیگه که یادم نمیاد .
 

takesh

Registered User
تاریخ عضویت
4 مارس 2012
نوشته‌ها
5,312
لایک‌ها
4,325
محل سکونت
جَـفَـنـگِـــستــانــ...... . . . . .

trian

Registered User
تاریخ عضویت
27 فوریه 2011
نوشته‌ها
2,086
لایک‌ها
2,885
دوست عزیز ما یه بار اصفحان بریانی سفارش دادیم بعد که پرسیدیم گفتن با جگر سفید و گوشت چرخ کردس

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2



اون جقول بقول هست که اینجوری درست میشه نه بریانی
 

trian

Registered User
تاریخ عضویت
27 فوریه 2011
نوشته‌ها
2,086
لایک‌ها
2,885
دوست عزیز محض اطلاعت چقول بقول تکه های گوشتو روده و غیره هست که کبابی میکنن و به سیخ میکشن


دوست عزیزم ممکنه درست کردنش توی نقاط مختلف با هم فرق داشته باشه اما در شیراز جیگرسفیده رو چرخ میکنن بایه سری مخلفات درست میکنن که بهش میگن جقول بقول یا تتئه ...البته بریانی هم با جیگرسفیده و گوشت دنده یا گردن درست میشه...
البته تا اونجایی که من میدونم چون خودم یه نیمرو هم نمیتونم درست کنم
 
Last edited:

khmusic

Registered User
تاریخ عضویت
7 جولای 2009
نوشته‌ها
246
لایک‌ها
25
محل سکونت
MaShHaD
هر کی شله مشهدی نخوره نصف عمرش بر فناست :blink: :)
 
بالا