طرز تهيه برياني اصفهانيمواد لازم :
گوشت سردست و دنده 1 كيلو گرم
پياز درشت 1 عدد
نمك و زرد چوبه بمقدار لازم
دارچين بمقدار لازم
فلفل بمقدار لازم
زعفران بمقدار لازم
نعناع تازه , خرد شده يا خشك شده مقداري
خلال بادام براي تزيين مقداري
طرز تهيه :
آب را جوش مي آوريم گوشت را خرد كرده داخل آن مي ريزيم . پياز، نمك و زرد چوبه را اضافه كرده، سپس اجازه مي دهيم گوشت به مدت 30 دقيقه پخته شود . پس از پخته شدن (نيم پز شدن) گوشت را از آب جدا كرده و 2 بار چرخ مي كنيم . نعناع را هم از چرخ رد كرده و با گوشت همراه با يكي دو قاشق از آبگوشت خوب مخلوط مي كنيم (با دست بايدمخلوط شود) مقداري نمك مي زنيم و مزه آنرا امتحان مي كنيم سپس قالبهاي برياني را روي حرارت كمي داغ كرده مقدار يك قاشق از آب روغن كه روي آب گوشت را گرفته ته قالب مي ريزيم . رويش دارچين , زعفران و فلفل مي پاشيم و يك لقمه از گوشت بريان را درون آن قرار داده با دست رويش را صاف مي كنيم و چند لحظه روي حرارت قرار مي دهيم . سپس روي نان آماده شده بر مي گردانيم . سطح روي برياني را با خلال بادام آغشته به زعفران تزيين مي كنيم .
سوسیس بندری
باقالا قاتق
سیب پلو
و کوفته تبریزی
آش قنبیت یا قنبید مخصوص بچه های قمی
این آشو بخوری تا 2 روز گیج میزنی . خیلی سنگینه
دوست عزیز ما یه بار اصفحان بریانی سفارش دادیم بعد که پرسیدیم گفتن با جگر سفید و گوشت چرخ کردس
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
اون جقول بقول هست که اینجوری درست میشه نه بریانی
دوست عزیز محض اطلاعت چقول بقول تکه های گوشتو روده و غیره هست که کبابی میکنن و به سیخ میکشن