• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسشهای اداری (گواهینامه، بیمه، جریمه، تصادفات و ...)

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
با 100 مشکل حل شد

دیشب یادته بهت گفتم اول اخرش خیلی راحت تر از این چیزا درست میشه d:
تجربه میگه
از این به بعد هم چون گواهبنامه نداری درست رانندگی کن جلوتم گرفتم وایسا بگو گواهینامم گم شده d:

patteerr2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
ماشین رو کسی گردن بگیره که گواهی نامه داره . بگه من پشت فرمون بودم . پارکینگ رو ماشینت میره و میری شورای حل اختلاف جریمه رو نقد میکنی ماشینت رو درمیاری .

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
باید بری زندان اب خونک بخوری تا دیگه جو گیر نشی . بیچاره اگر میزدی به کسی چیکار میخواستی بکنی ؟ قتل عمد میشد می بردنت قوطی نوشابه میکردن ....

چه خبره قتل عمد!:blink:
محض اطلاع اگر همیچن اتفاقی بوفته و بدون گواهی نامه به کسی بزنی ۹۰ درصد میشه کسی رو جایگزین کرد
اونی هم که بهش زدی اگر خانوادش زیر بار نرن دادگاه میگه باید دیه رو بدی اگر نتونی بدی و ملکی برای مصادره نداشته باشی تا ۹۹ سال قسط بندی میکنند و باید قسطی دیه رو بدی و زندان هم نداره
فوقش هم ۲-۳ روز بازداشتی

پ ن: واسه یکی همیچین اتفاقی افتاد ۶-۸ ساعت بعدش با ضمانت ازاد شد. دادگاه هم دیه رو براش ۹۹ سال قسط بندی کرد که به خانواده طرف بده
خانواده اونا هم میگفتن ما دیه نمیخایم باید بره زندان و... ولی دادگاه گفت بود همچین چیزی نداریم و یا میتونید دیه رو بگیرید یا از دیه بگذرید

mojtabak2

Registered User
لایک‌ها
33
باید بری زندان اب خونک بخوری تا دیگه جو گیر نشی . بیچاره اگر میزدی به کسی چیکار میخواستی بکنی ؟ قتل عمد میشد می بردنت قوطی نوشابه میکردن ....
کاکو تند نرو همش یک نیم کلاچ بود و ادم نکشتم :blink:خودم گردن گرفتم قاضی 100 جریمه کرد وتمام.ماشین رو هم صبحی ازاد شد من هم تا فردا پس فردا میرم ثبتنام میکنم
واسه گواهینامه

mojtabak2

Registered User
لایک‌ها
33
ماشین رو کسی گردن بگیره که گواهی نامه داره . بگه من پشت فرمون بودم . پارکینگ رو ماشینت میره و میری شورای حل اختلاف جریمه رو نقد میکنی ماشینت رو درمیاری .
اره فقط بدبختی اسم خودم رو دادم واسه پارکینگ اگه اسم برادر ام داده بودم جریمه نمشدم اخه چون مدارک هیچ همراهم نبود یگان ویژه گرفتم اما خدا را شکر شانس اوردم راهنمای رانندگی نگرفتم

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
لذت بردي بت گفتم سريع حل ميشه!داداشي اولاش ه اينجوري تو رانندگي تقي به توقي ميفخوره ادم جو ميگرش ايشالله يواش يواش اين كم ميشه!باز خدارو شكر نه اتفاقي افتاد نه دردسر شد واست

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
خدا دوستت داشت که اتفاق بدتری برات نیفتاد امیدوارم تجربه شده باشه

mojtabak2

Registered User
لایک‌ها
33
لذت بردي بت گفتم سريع حل ميشه!داداشي اولاش ه اينجوري تو رانندگي تقي به توقي ميفخوره ادم جو ميگرش ايشالله يواش يواش اين كم ميشه!باز خدارو شكر نه اتفاقي افتاد نه دردسر شد واست

دادشا شما دیگه کی هستی دمت گرم داشتم از استرس میمردم بچه ها میگفتن حبس جریمه

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
اگه خدایی نکرده بزنی یه نفر رو ناقص کنی , تا اخر عمر اون تو عذابه که شما جو ماست وانتد گرفتت حالا اگه این وسط کسی بمیره که واویلا برای اون خانواده !

insins

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
کاکو تند نرو همش یک نیم کلاچ بود و ادم نکشتم :blink:خودم گردن گرفتم قاضی 100 جریمه کرد وتمام.ماشین رو هم صبحی ازاد شد من هم تا فردا پس فردا میرم ثبتنام میکنم
واسه گواهینامه
مرد حسابی اون شبی که خوابت نمیبرد و میلرزیدی رو یادت رفت؟؟؟!!!
برو پستای قبلیتو بخون
شانس اوردی که بابات آشنا بوده باهاشون و با 100 حل شده مشکلت وگرنه قتل عمد حساب میشد اگه به کسی میزدی خدایی نکرده
دیگه هم از این کارا نکن

downloadbax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
سلام من میخوام چند روز دیگه برای گواهینامه اقدام کنم. یه سری میگن دیگه مثل قبل قانون عدم تردد تا یکسال توی جاده وجود نداره.حالا موندم که حقیقت داره یا نه!
اگه حقیقت نداره برای این قانون توی جاده سخت گیری میشه و اگه توی مسافرت گواهینامه بخوان مشکلی پیش نمیاد و سخت گیری نمیکنن؟

sinex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این قانون وجود داره،‌ ولی شانسی که سخت گیری کنن یا نه در صورت چک مدارک، ولی اگه زبونم لال .... بیمه سرش گرده

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
مشکلی پیش نمیاد واست اگه تنها نباشی مثلا با یکی باشی که گواهنامه داشته باشه .
اگر بگیرنت امتیاز منفی میدن بهت با جریمه . اروم و خوب برون نمی گیرنت :D

downloadbax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
قراره مسافرت مجردی باشه و ممکنه زیاد جلومون رو بگیرن (البته همه پسر : دی )
یعنی میتونیم مثلا نرسیده به پلیس راه جامون رو عوض کنیم یا یه همچین چیزی؟
اگه گیر بدن جریمش چقدره؟

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
قراره مسافرت مجردی باشه و ممکنه زیاد جلومون رو بگیرن (البته همه پسر : دی )
یعنی میتونیم مثلا نرسیده به پلیس راه جامون رو عوض کنیم یا یه همچین چیزی؟
اگه گیر بدن جریمش چقدره؟
خب . میشه جات رو عوض کنی اتوبوس و تریلی که نیستی هم که سر پلیس راه بری مدرک بدی مهم اینه تو جاده علامت داد بیا بغل کی پشت فرمون باشهه.
بنظرم از اتوبان برو با حداقلسرعت مجاز اتوبان شلوغ کاری هم بگو دوستات نکن مشکلی پیش نمیاد به فرض هم اگر کرفتن یکی رو جلو بنشون که سریع جاتون رو عوض کنین .
از قیمت جریمه ش هم بی خبرم ولی برای سال اولی ها امتیاز منفی مهمه که بیچاره می کنه اگه به حد نصاب برسه .
ولی عزیزم چون تازه می خوای گواهینامه رو بگبری من توصبه نمی کنم بهت بشینی . جاده خلوته درسته خطرش از شهر کمتره ولی اگه حادثه ای پیش بیاد دست کمی از فاجعه نداره با استحکام فوق العاده زیاد ماشین هایی مثل پراید:lol:یه تسلط حرفه ای می خواد که گفتن ۱ سال حق رانندگی جاده ندارین

downloadbax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
خب . میشه جات رو عوض کنی اتوبوس و تریلی که نیستی هم که سر پلیس راه بری مدرک بدی مهم اینه تو جاده علامت داد بیا بغل کی پشت فرمون باشهه.
بنظرم از اتوبان برو با حداقلسرعت مجاز اتوبان شلوغ کاری هم بگو دوستات نکن مشکلی پیش نمیاد به فرض هم اگر کرفتن یکی رو جلو بنشون که سریع جاتون رو عوض کنین .
از قیمت جریمه ش هم بی خبرم ولی برای سال اولی ها امتیاز منفی مهمه که بیچاره می کنه اگه به حد نصاب برسه .
ولی عزیزم چون تازه می خوای گواهینامه رو بگبری من توصبه نمی کنم بهت بشینی . جاده خلوته درسته خطرش از شهر کمتره ولی اگه حادثه ای پیش بیاد دست کمی از فاجعه نداره با استحکام فوق العاده زیاد ماشین هایی مثل پراید:lol:یه تسلط حرفه ای می خواد که گفتن ۱ سال حق رانندگی جاده ندارین

ممنونم مشاهده پیوست 246861

mohamad021

Registered User
لایک‌ها
159
دوستان یادمه توی tv افسر راهنمایی مصاحبه میکرد میگفت اونایی که یک ساله نشده گواهینامشون اگه تو جاده تردد کنن و پلیس بگیرتشون تا یکی دو سال محرومیت از رانددگی دارن و گواهینامشون باطل میشه و بعد این مدت باید دوباره امتحانات گواهینامه رو بدن
دقت کنید همچین بلایی سرتون نیاد که اصلا ارزشش رو نداره

بالا