mojtabak2
Registered User
با 100 مشکل حل شد
با 100 مشکل حل شد
باید بری زندان اب خونک بخوری تا دیگه جو گیر نشی . بیچاره اگر میزدی به کسی چیکار میخواستی بکنی ؟ قتل عمد میشد می بردنت قوطی نوشابه میکردن ....
کاکو تند نرو همش یک نیم کلاچ بود و ادم نکشتم :blink:خودم گردن گرفتم قاضی 100 جریمه کرد وتمام.ماشین رو هم صبحی ازاد شد من هم تا فردا پس فردا میرم ثبتنام میکنمباید بری زندان اب خونک بخوری تا دیگه جو گیر نشی . بیچاره اگر میزدی به کسی چیکار میخواستی بکنی ؟ قتل عمد میشد می بردنت قوطی نوشابه میکردن ....
اره فقط بدبختی اسم خودم رو دادم واسه پارکینگ اگه اسم برادر ام داده بودم جریمه نمشدم اخه چون مدارک هیچ همراهم نبود یگان ویژه گرفتم اما خدا را شکر شانس اوردم راهنمای رانندگی نگرفتمماشین رو کسی گردن بگیره که گواهی نامه داره . بگه من پشت فرمون بودم . پارکینگ رو ماشینت میره و میری شورای حل اختلاف جریمه رو نقد میکنی ماشینت رو درمیاری .
لذت بردي بت گفتم سريع حل ميشه!داداشي اولاش ه اينجوري تو رانندگي تقي به توقي ميفخوره ادم جو ميگرش ايشالله يواش يواش اين كم ميشه!باز خدارو شكر نه اتفاقي افتاد نه دردسر شد واست
مرد حسابی اون شبی که خوابت نمیبرد و میلرزیدی رو یادت رفت؟؟؟!!!کاکو تند نرو همش یک نیم کلاچ بود و ادم نکشتم :blink:خودم گردن گرفتم قاضی 100 جریمه کرد وتمام.ماشین رو هم صبحی ازاد شد من هم تا فردا پس فردا میرم ثبتنام میکنم
واسه گواهینامه
درسته و به ریسکش نمیارزه به قول معروف حادثه یه بار پیش میاداین قانون وجود داره، ولی شانسی که سخت گیری کنن یا نه در صورت چک مدارک، ولی اگه زبونم لال .... بیمه سرش گرده
قبول ندارم .حادثه مثل همسر یکی یکی یکی میاددرسته و به ریسکش نمیارزه به قول معروف حادثه یه بار پیش میاد
خب . میشه جات رو عوض کنی اتوبوس و تریلی که نیستی هم که سر پلیس راه بری مدرک بدی مهم اینه تو جاده علامت داد بیا بغل کی پشت فرمون باشهه.قراره مسافرت مجردی باشه و ممکنه زیاد جلومون رو بگیرن (البته همه پسر : دی )
یعنی میتونیم مثلا نرسیده به پلیس راه جامون رو عوض کنیم یا یه همچین چیزی؟
اگه گیر بدن جریمش چقدره؟
خب . میشه جات رو عوض کنی اتوبوس و تریلی که نیستی هم که سر پلیس راه بری مدرک بدی مهم اینه تو جاده علامت داد بیا بغل کی پشت فرمون باشهه.
بنظرم از اتوبان برو با حداقلسرعت مجاز اتوبان شلوغ کاری هم بگو دوستات نکن مشکلی پیش نمیاد به فرض هم اگر کرفتن یکی رو جلو بنشون که سریع جاتون رو عوض کنین .
از قیمت جریمه ش هم بی خبرم ولی برای سال اولی ها امتیاز منفی مهمه که بیچاره می کنه اگه به حد نصاب برسه .
ولی عزیزم چون تازه می خوای گواهینامه رو بگبری من توصبه نمی کنم بهت بشینی . جاده خلوته درسته خطرش از شهر کمتره ولی اگه حادثه ای پیش بیاد دست کمی از فاجعه نداره با استحکام فوق العاده زیاد ماشین هایی مثل پراید:lol:یه تسلط حرفه ای می خواد که گفتن ۱ سال حق رانندگی جاده ندارین