در عوض ما هر چیزی میگیم یه جواب فقط داره
ما اولیم و با یازدهمیا حرفی نداریم![]()
ها به مولا حداقل یکم تیکه های تازه تر یاد بگیرن
واسه خودشون بهتره
حوصلشون سر نرفت اینقد تیکه های قدیمی میندازن

در عوض ما هر چیزی میگیم یه جواب فقط داره
ما اولیم و با یازدهمیا حرفی نداریم![]()
به فرض محال که فرهاد مجیدی واسه پول رفت (که نرفت) اما یه نگاه به تیمتون بندازی میبینی که پول پرستا دقیقاً کیا هستنامیر جون بازیکن اخراجی بهتره یا بازیکن پول پرست که برای پول گگرفتن بیشتر دخترشو بهونه میکنه![]()
امیر جون خود داش علی قبل از همه ماها گفت انتخاب من تعجب برانگیز بود. افتخار می کنم بازیکن ما درباره معتبرترین جایزه آسیا اینجوری حرف میزنه ولی حاجی شوالیه شما برای یه نشان پولکی بی ارزش زمین و زمانو میدوزه به هم :rsc:
آره عزیزم فرق پرسپولیس و اس اس توی همین چیزاس
امیر جون ما هم هر وقت اومدیم تو تاپیک کل کل شماها فقط گفتین هر وقت یه رقمی شدین بیاین کل کل . :lol:
بعد هم داری کم لطفی میکنی بابا من انقدر تیکه بهتون انداختمحالا میگی ما همش 3 تا جواب دادیم بهتون.
قضیه پت و مت :lol:، قضیه ژانگولرماجراهای من و حاجی شوالیه پس چی بود
آدمو نا امید میکنینا :goatee:
من که همیشه جواب دادم و مثل بعضی دوستان رقیب نبودم که کلید کنم رو یه چیز
مث اون دوستومن که ازش می پرسیم حالت چطوره ؟ میگه: حالا گریه نداره که...
داداش 19 سال که هیچی نیست .... ایشالا هزاران سال زنده بمونی، بلکم آخر الزمان شه و پرسپولیس تو لیگ مرده ها، قهرمان آسیا شهجدیدا یکی از آروزاهام این شده که تا تاریخ 1410/10/3 زنده بمونم و این روز رو ببینم که ما تاریخ رو به صورت 10/10/3 بنویسیم!!! :دی
داداش 19 سال که هیچی نیست .... ایشالا هزاران سال زنده بمونی، بلکم آخر الزمان شه و پرسپولیس تو لیگ مرده ها، قهرمان آسیا شه![]()
فدات داداش مسئله اینه که یه ماه دیگه دنیا نابود میشه
بلکه اونموقع استقلال بتونه 6 تا ب پرسپولیس بزنه![]()
از خودت خلاقیت داشته باش جواب بده
واکس زدن خوب نیست :دی
یه جوری میگه فکر میکنه استقلال سالی 3 جام میاره ! عزیزم خودتون بعد N سال با دادن نزول به طالب لو که سر جاش وایسه تو ضربات پنالتی یه حذفی بردید ! حول ورت نداره !داداش 19 سال که هیچی نیست .... ایشالا هزاران سال زنده بمونی، بلکم آخر الزمان شه و پرسپولیس تو لیگ مرده ها، قهرمان آسیا شه![]()
یه جوری میگه فکر میکنه استقلال سالی 3 جام میاره ! عزیزم خودتون بعد N سال با دادن نزول به طالب لو که سر جاش وایسه تو ضربات پنالتی یه حذفی بردید ! حول ورت نداره !![]()
امید به قهرمانی که داریم ؟؟؟ شما چی ،شمام امید دارید ؟![]()
شما عجیب الخلقه ایدا:lol:در حد لالیگا امید داریم حالا چی میگی![]()
امید به قهرمانی که داریم ؟؟؟ شما چی ،شمام امید دارید ؟![]()
ما که بخیل نیستیم ! هر سال امید داشته باشید ! آرزو بر جوانان عیب نیست !![]()
در حد لالیگا امید داریم حالا چی میگی![]()
ما که بخیل نیستیم ! هر سال امید داشته باشید ! آرزو بر جوانان عیب نیست !![]()
ایشاالله شما هم دیگه پایین تر از دسته 2 نمیریدحالا که دست و دلبازیتو دیدم باید بگم ماهم بخیل نیستیم ! ایشالا شما هم هر سال امید داشته باشید ! امید داشته باشید که تو لیگ برتر بمونید![]()
آره داداش از همین جک 3d ها که بازیکناتون فصل قبل میزدنچیزی زدی رفیق ؟![]()
وواسه ما آرزوئه ، واسه شما چیه ؟
ایشاالله شما هم دیگه پایین تر از دسته 2 نمیرید
آره داداش از همین جک 3d ها که بازیکناتون فصل قبل میزدن
واسه ما خاطرس واسه شما آرزو![]()