• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
سلام خدمت دوستان
خواستم بگم دارید از قوانین تخطی می کنید ،این چند مدت سعی کردیم سخت گیری نکنیم ولی اگر مواظب نوع پست زدنتون نباشید اوضاع فرق خواهد کرد.

به همه دوستان فعال توصیه می کنم پست اول رو مطالعه کنن ، چون از این پست به بعد قطعا مطابق قوانین برخورد می کنم.
پستهای قبلی هم حتی ممکنه شامل بشه.

یکی از مواردی که شاید کمی سختگیری نکردیم حضور افرادی هست که واقعا در بخش فعالیت دارن و ما حیفمون میاد سابقشون به خطر بیفته با کارتهای احتمالی یا احیانا بن شدن. پس لطفا خودتون هم به سابقه تون احترام بزارید.

شاد و پیروز باشید

حتماً ساسان جان
به روی چشم

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
گزاف جون دقیقا فرهاد تو راپید وین چقدر بازی کرد چقدر گل کرد ؟ فکر کنم رو حساب مسافرت صحبت اتریش رو کردی :D
در نهایت اتریش رو هم برامون تشریح کن !
2 نمره :D

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دوستان بهتره که پای بازیکنای معروف و محبوب تیم ها رو وسط نکشین
با این که فرهاد مجیدی استقلالی هست ولی ما دوسش داریم
زمانی که از تیم ملی خدافظی کرد به شخصه ناراحت شدم
چون وجود مجیدی و کریمی تو تیم ملی خیلی به درد بخور بود
موارد زیادی هست واسه کل کل...

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
گزاف جون دقیقا فرهاد تو راپید وین چقدر بازی کرد چقدر گل کرد ؟ فکر کنم رو حساب مسافرت صحبت اتریش رو کردی :D
در نهایت اتریش رو هم برامون تشریح کن !
2 نمره :D
هر کی ندونه فکر میکنه دایی و کریمی و ... همیشه تو تیماشون فیکس بودن و nتا گل زدن!!!!!!!!!!
هر موقع بازیکناتون مث جواد لالیگایی ما علاوه بر فیکس بودن تو تیمشون کاپیتان هم بودن اونموقع بیاد کل کل کنید ;)
تازه فرق لالیگا و بوندسل لیگا از زمین تا آسمونه:happy:
آندو و بولتون رو هم بگم؟ فکر نکنم از نظر تعداد بازی کمتر از علی کریمی تو بایرن بازی کرده باشه و صد البته باز هم اخلاف لیگ برتر با بوندس لیگا از عرش است تا فرش;)

با این همه اصلا از کل کل سر نفرات خوشم نمیاد یه بازیکن 5 سال یا نهایت 10 سال میاد توی یه تیم و بعدش خداحافظ و فقط اون چیزی که میمونه تیم هست و بس
پس بریم سر بحث شیرین خودمون راستی چندم جدول بودین شما؟!!!!!!!:lol:

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
هر کی ندونه فکر میکنه دایی و کریمی و ... همیشه تو تیماشون فیکس بودن و nتا گل زدن!!!!!!!!!!
هر موقع بازیکناتون مث جواد لالیگایی ما علاوه بر فیکس بودن تو تیمشون کاپیتان هم بودن اونموقع بیاد کل کل کنید ;)
آندو و بولتون رو هم بگم؟ فکر نکنم از نظر تعداد بازی کمتر از علی کریمی تو بایرن بازی کرده باشه و صد البته باز هم اخلاف لیگ برتر با بوندس لیگا از عرش است تا فرش;)

با این همه اصلا از کل کل سر نفرات خوشم نمیاد یه بازیکن 5 سال یا نهایت 10 سال میاد توی یه تیم و بعدش خداحافظ و فقط اون چیزی که میمونه تیم هست و بس

سپاسگزارم :D

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
نترس این تیمی که من دیدم سال بعد میره دسته 2 و سال بعدش هم دسته 3:lol:

شما که یه امتیاز از ملوان گرفته بودین داشتین خودتون رو از خوشحالی خفه میکردین :D راستی اگه نیم فصل رتبتون تک رقمی بشه چیکار میکنین:blink:

عزیزم جوجه رو آخر پاییز میشمرن. این تیم شما که حاجی این همه اول فصل از عالی بسته شدنش حرف میزد الان داره تقش در میاد .
توزی جان که رفت ولایت و دنبال شکایت ، فری که رفت دسته 2 قطر یا امارات :D ، جانواریو هم که با گلریزون برگردوندیمش:lol: هوس گل کوچیک تو محلشون به سرش زد و رسما رفت قاطی باقالیا .
حنیف هم که نیست و بیاد هم حاجی شوالیه قراره به امیرخان بگه بزارش نوک حمله جور عمو آرشو بکشه.

کلا من جای شماها بودم یه چند مدتی ساکت میشدم ببینم دو سه تا بازی بعد نیم فصل چکاره حسنم بعد اینجوری کل کل می کردم.
من که شک دارم اس اس سهمیه آسیا هم بگیره چه برسه به دومی ;)

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794

فرق لالیگا با بوندس لیگا از زمین تا آسمونه . اونوقت میتونی بگی فرق بایرن مونیخ با اوساسونا از کجا تا کجاست؟:D
جواد لالیگایی افتخارش گرفتن عکس با بازیکنای رئال و بارسا بود، افتخار دایی هم نایب قهرمانی اروپا و گل زدن به چلسی و میلان توی لیگ قهرمانان بود.
راستی یه سوال برام پیش اومده حالا این جواد لالیگایی شما تا حالا پاش به لیگ قهرمانان که نه جام یوفا باز شده ؟ :upsided: یا هر فصل همراه اوساسونا دنبال فرار از سقوط به دسته 2 بوده :goatee:

خداییش خوب بازیکنی گرفتین اگه مثل خودتون دسته 3 نرفته ولی از جنس خودتونه همیشه میلیمتری از رفتن به دست 2 پریده:lol:

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
به سلامتی دانشگاه پرسپولیس هم افتتاح شد.
اولین سوالی که توی اولین امتحانی که توی این دانشگاه برگزار میشه میشه اینه:

در کدام سال دربی تهران برگزار نشد؟:D لطفا توضیح دهید

جواب : سال 1372 چون استقلال در آن سال در لیگ دسته 3 حضور داشت :lol:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

در کدام سال دربی تهران برگزار نشد؟:D لطفا توضیح دهید

جواب : سال 1372 چون استقلال در آن سال در لیگ دسته 3 حضور داشت :lol:

++++++++++++++++
هزار تا لایک هم بخوره بازم کمه
دهنت سرویس ذوق مرگ شدم:D

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
کدام تیم ایرانی از خودش چیزی نداره ولی با خرید لژیونرهای مسن و بالای 30 سال میخواد در این عرصه رقابت کنه ! :D

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399

1 :در کدام سال و در چند دقیقه و چند گل و توسط چه کسی استقلال نتیجه ی برد را واگذار کرد ؟ (19.5 نمره)
biggrinsmiley.gif
لطفا توضیح دهید
2 : در آن سال سر مربی تیم مقابل که بود ؟ و چه حرکاتی می کرد ؟ ( 0.5 نمره * )

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
کدام تیم ایرانی از خودش چیزی نداره ولی با خرید لژیونرهای مسن و بالای 30 سال میخواد در این عرصه رقابت کنه ! :D

رقابت با کی ؟ با چی ؟ چیزیم واسه رقابت کردن دارید ؟ امروزم یه باخت میدید میرید پی کارتون :D

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
برو مصی جون برو ملت رو نخندون :D

این داماش گیلان مثل اینکه فقط برای پرسپولیس نحسی نیاورده ! همگانیه !
استقلالی ها پروازشون کنسل که شد هیچ امروز تو راه اتوبوسشون خراب شده وسط راه گیر کردن ادامه ی راه رو دارن با سواری میرن :lol: فکر کنم 1 ساعت دیگه خبر میاد سواری ها خراب شدن 30 دستکاه موتور هوندا 125 کرایه کردند !

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
و بار دیگه حق کشی باشگاه استقلال دوباره بازش عقب افتاد شد سه شنبه یعنی چی اگر پرسپولیس هم بود این کار میکردند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سال قبل که عزیز محمدی بود با ترکی امسال هم ترکی فدراسیون سازمان لیگ
بد میگم روزنامه ها پرسپولیس و استقلال تو همین 5 ما اخیر ببنید همیشه استقلال عکس یک چهر سیاسی انداخته
دو تا دربی مساوی شد بازی نا تمام شد زدن به نفع استقلال
واقعا باید تاسفم خورد . و
بعد میگن چرا فوتبال ایران پیشرفت نمیکنه
وفتی تیم توانایی نداره زود خودشو به محل برگزاری مسابقه برسونه باید 3 بر صفر بازنده باشه نه اینکه بازیشو عقب بندازند

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
و بار دیگه حق کشی باشگاه استقلال دوباره بازش عقب افتاد شد سه شنبه یعنی چی اگر پرسپولیس هم بود این کار میکردند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بد میگم روزنامه ها پرسپولیس و استقلال تو همین 5 ما اخیر ببنید همیشه استقلال عکس یک چهر سیاسی انداخته
وفتی تیم توانایی نداره زود خودشو به محل برگزاری مسابقه برسونه باید 3 بر صفر بازنده باشه نه اینکه بازیشو عقب بندازند

پس فردا سیل و زلزله هم میاد میگی استقلال حق کشی کرده؟
اطلاً متوجه هستی چی میگی ؟

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

واقعا ... کاشکی چارتر اختصاصی باشگاهتونو میدادید ما ،که توانایی داشته باشیم به محل برگزاری بازی برسیم ... :D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
برو مصی جون برو ملت رو نخندون :D

این داماش گیلان مثل اینکه فقط برای پرسپولیس نحسی نیاورده ! همگانیه !
استقلالی ها پروازشون کنسل که شد هیچ امروز تو راه اتوبوسشون خراب شده وسط راه گیر کردن ادامه ی راه رو دارن با سواری میرن :lol: فکر کنم 1 ساعت دیگه خبر میاد سواری ها خراب شدن 30 دستکاه موتور هوندا 125 کرایه کردند !

برای قهرمانی پیاده هم که باشه تا گیلان میریم .... فک کردی مث بازیکنای شما پولکی هستیم که حاضر نشیم تا سر تمرینم ،کمتر از بنز و پورشه و بی ام دبلیو سوار شیم ؟ :)

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
در تازه ترین رده بندی فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار،تیم استقلال با 121 امتیاز در رده صد و چهارم بهترین باشگاههای جهان قرار دارد و در این رده بندی بهترین تیم ایرانی است. سپاهان با 105 امتیاز در رده 144 و پرسپولیس هم با 74 امتیاز در رتبه 309 قرار گرفته اند. پ.ن:پرسپولیس قهرمان تو جز امار بمون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا