• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
درپی عملکرد بسیار ضعیف سعید مظفری زاده در بازی مقابل تراکتورسازی باشگاه پرسپولیس 15درصد از قرارداد وی را کسر کرد:D:D

مظفری زاده : بابا من چیکاره بیدم ؟ :D وقتی بچه ها نمیتونن توپو بیارن توی محوطه جریمه من چجوری بازی رو در بیارم :)

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
مصی یعنی تو تاثیر نوروزی ( اینم 2-3 هفته اس یهو رونالدو شده نمیدونم چی شد ! :D ) و کریم انصاری فر و بنگر رو تو زمین منکر میشی !؟ والا همین گلی هم که خوردیم باز از روی اشتباه استاد بزرگوار آقا زمانی بود که به جای نور محمدی اومد .
مصی جون این شادی استقلالی ها زودگذره ! تو بیا تو جمع ما که این وضعیتتون چند ماه بیشتز تداوم نداره دوباره ورق برمیگرده ! بیا جیگرطلا ! :D

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
پرسپولیس قهرمان تو لیگ برتر بمان
تروخدا:(
اخه چقدر تحقیر شیم ما واقعا بسه دیگه
این همه بازیکن تا حالا از هفته دوم به بعد هنوز بالاتر از دهم نشدید
میدونم ارزو دارید اخه:(
امیرخانو مسخره میکنید؟
ژوزه که 4 میلیارد گرفته میخواست بسازه تیمو که چی شد
یادمه اول فصل میگفت دوست داره بارسایی بازی کنید:lol:
شعار ها هم جالب بود در نوع خودش
لطفا جنبه ندارید نخونید بگید توهین چون به هیچ کسی توهن نکردم
این تاپیک کل کل هس لطفا جنبه ندارید نظر ندید خواهشا
بابای:D

mahdi-xbox

Registered User
لایک‌ها
531

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
مصی یعنی تو تاثیر نوروزی ( اینم 2-3 هفته اس یهو رونالدو شده نمیدونم چی شد ! :D ) و کریم انصاری فر و بنگر رو تو زمین منکر میشی !؟ والا همین گلی هم که خوردیم باز از روی اشتباه استاد بزرگوار آقا زمانی بود که به جای نور محمدی اومد .
مصی جون این شادی استقلالی ها زودگذره ! تو بیا تو جمع ما که این وضعیتتون چند ماه بیشتز تداوم نداره دوباره ورق برمیگرده ! بیا جیگرطلا ! :D

وَوَوَوَوَوَوَوَوَوَوَوه ..... تو دیگه چه دل خجسته ای داری.

یه جور میگه بنگر هر کی ندونه فک میکنه خبریه ...

پس ما چی بگیم که زندی از تیم جدا شد ، توزی رفت و دیگه نیومد (چون به شیر بیت المال وصل نبودیم :) ) جان واریو هم مصدوم ، نکونام هم مصدوم ، جباری هم که از اول فصل یخده .... (یعنی کل هط هافبک مرخص) اونوقت همین تراکتور به زور داوری توی زمین خودشون ما رو بردن .... تازه تو همون بازی چقدرم خوب بازی کردیم !

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
مصی داری بابا میشی ؟ آقا قبل کل کل یه تبریک ویژه بابت پدر شدن ! شیرینی هم یادت نره ! :blush::D
مصی جون 4.5 میلیارد هزینه برای یک بازیکن 46 ساله شیرقلکه ی مرکزی بودن نیست !؟ :D حالا خوبه 1 سال ما شیر بیت المال بسته شد به باشگاهمون ! دقیقا تا 1 فصل پیشش که فتل شوالیه داشت با پول من و بابام اندو و مجیدی و حیدری رو میترکوند که مرد مومن ! :p
بازی با تراکتور و استقلال رو دیدم مصی جون ! برو دعا به جون تیرک کن خدایی ما امروز از این تیرک ها نداشتیم اصلا ! :rolleyes:
به جان زن سومم فقط اگر همون بنگر رو این بازی داشتیم که شاهد ژانگوربازی آقازمانی تو قلب دفاع نباشیم مساوی رو گرفته بودیم ! :D

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
اينو همه ميدونند كه پرسپوليس هميشه از استقلال تو همه زمينه ها سرتر بوده و نيازي به رنكينگ و امار و ارقام نيست ...
وحي منزل زماني لازم ميشه كه بعضيا ندووند كدوم تيم سرتر هست وقتي همه درك ميكنند حقايق رو كه وحي نازل نميشه ...

جوک جالبی بود
مرسی

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
بنده اينجا از همه دوستانم تا اطلاع ثانوي خداحافظي ميكنم و به من پيام رسيده كه تو طرفدار پرسپوليس نيستي و تو كارهاي اين تيم دخالت نكن
بريد زمان دربي ببينيد جز من پرسپوليسي كدومشون اومدن تو اين تاپيك و من بودم كه تك و تنهايي اينجا بودم تا الاني كه جديدا دوستاي ديگه هم اضافه شدن حالا به من ميگن ...

عشق است پرسپوليس و رفيق

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
مصی داری بابا میشی ؟ آقا قبل کل کل یه تبریک ویژه بابت پدر شدن ! شیرینی هم یادت نره ! :blush::D
مصی جون 4.5 میلیارد هزینه برای یک بازیکن 46 ساله شیرقلکه ی مرکزی بودن نیست !؟ :D حالا خوبه 1 سال ما شیر بیت المال بسته شد به باشگاهمون ! دقیقا تا 1 فصل پیشش که فتل شوالیه داشت با پول من و بابام اندو و مجیدی و حیدری رو میترکوند که مرد مومن ! :p
بازی با تراکتور و استقلال رو دیدم مصی جون ! برو دعا به جون تیرک کن خدایی ما امروز از این تیرک ها نداشتیم اصلا ! :rolleyes:
به جان زن سومم فقط اگر همون بنگر رو این بازی داشتیم که شاهد ژانگوربازی آقازمانی تو قلب دفاع نباشیم مساوی رو گرفته بودیم ! :D

آره ... خدا بخواد دخملم تا سر برج به عنوان یه استقلالی 2 آتیشه رونمایی میشه .... باباش قربونش بره :)

سال قبل هفته 18ام 6 تا برد داشتید 6 باخت و 6 مساوی (البته اگه اشتباه نکنم) واسه همین گمون کنم بازی بعدی با صنعت نفت رو ببرین ولی اگه از توی 3 تا بازی آیندتون حداقل 4 امتیاز نگیرید رسما تا آخر فصل واسه سقوط نکردن خواهید جنگید :)

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
آره ... خدا بخواد بچم تا سر برج به عنوان یه استقلالی 2 آتیشه دونمایی میشه .... باباش قربونش بره :)

سال قبل هفته ب 18ام 6 تا برد داشتید 6 باخت و 6 مساوی (البته اگه اشتباه نکنم) واسه همین گمون کنم بازی بعدیش با صنعت نفت رو ببرین ولی اگه از توی 3 تا بازی آیندتون حداقل 4 امتیاز نگیرید رسما تا آخر فصل واسه سقوط نکردن خواهید جنگید :)

اگه تیم نتونه از 3 بازی 4 امتیاز بگیره من هرگونه دشنام . تیکه پرانی و صحبتی رو از طرف دوستان استقلالی حلال اعلام میکنم چون این تیم دیگه ارزش کل کل نداره ! :D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بنده اينجا از همه دوستانم تا اطلاع ثانوي خداحافظي ميكنم و به من پيام رسيده كه تو طرفدار پرسپوليس نيستي و تو كارهاي اين تيم دخالت نكن
بريد زمان دربي ببينيد جز من پرسپوليسي كدومشون اومدن تو اين تاپيك و من بودم كه تك و تنهايي اينجا بودم تا الاني كه جديدا دوستاي ديگه هم اضافه شدن حالا به من ميگن ...

عشق است پرسپوليس و رفيق

بابا بیخیال شو ... اگه تو هم دیگه نیای این تاپیک که دیگه هیچی ... باید مگس یپرونیم ...

اتفاقا طرفدارایی که توی کل کل شرکت میکنن آتیششون نسبت به سایربن بالاتره!

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827

عشق است پرسپوليس و رفيق

حالا گریه نداره که ....
پ.ن : :دی

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739

عشق است پرسپوليس و رفيق

اشکال نداره عزیزم
consoling2.gif

قبل رفتن فقط 1 قول بده که دیگه گریه نمیکنی
anwei.gif

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
آقا من دیر رسیدم هیچی نمونده:D . یه چیز رو جدی می گم بنا به دلایل شخصی از باخت امروز پرسپولیس خوشحال نشدم !

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
آقا من دیر رسیدم هیچی نمونده:D . یه چیز رو جدی می گم بنا به دلایل شخصی از باخت امروز پرسپولیس خوشحال نشدم !

به شخصه منم از باخت قرمزا خوشحال نشدم به دو دلیل:
اولا که اگه قرمزای پایتخت میبردن تنور لیگ برای نیم فصل دوم گرمتر میشد و هیجان میرفت بالاتر و لیگ جذابتر می شد
دوم هم که اگه میبرد فاصله یکی از مدعیای اصلی رو با استقلال زیادتر می کرد

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
آقا من نظرم برگشت خیلی هم خوشحال شدم از باخت پرسپولیس - تیمی که محمد نوری(
4628.gif
) کاپیتانش بشه باید از ریشه ساقط شه و 4 تا 4تا بخوره :D

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
آقا منم یه چیز بگم دوستان پرسپولیسی ناراحت نشن ولی کلا هر وقت پرسپولیس ببازه حال میکنم اساسی:thumbsup:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خداییش این شیرینی هم اخر سوژ س

دیدی چجوری فیلم بازی میکرد که یعنی نمیشنوه ؟؟؟ بعد میگن جریان فولادشهر فیلم بازی نکرده ... در صورتی که 1000 درصد فیلم بازی میکرد :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا