درپی عملکرد بسیار ضعیف سعید مظفری زاده در بازی مقابل تراکتورسازی باشگاه پرسپولیس 15درصد از قرارداد وی را کسر کرد![]()
مظفری زاده : بابا من چیکاره بیدم ؟
درپی عملکرد بسیار ضعیف سعید مظفری زاده در بازی مقابل تراکتورسازی باشگاه پرسپولیس 15درصد از قرارداد وی را کسر کرد![]()
گريه نكن...چيزي از ارزشهاي ما كم نشده
مصی یعنی تو تاثیر نوروزی ( اینم 2-3 هفته اس یهو رونالدو شده نمیدونم چی شد !) و کریم انصاری فر و بنگر رو تو زمین منکر میشی !؟ والا همین گلی هم که خوردیم باز از روی اشتباه استاد بزرگوار آقا زمانی بود که به جای نور محمدی اومد .
مصی جون این شادی استقلالی ها زودگذره ! تو بیا تو جمع ما که این وضعیتتون چند ماه بیشتز تداوم نداره دوباره ورق برمیگرده ! بیا جیگرطلا !![]()
اينو همه ميدونند كه پرسپوليس هميشه از استقلال تو همه زمينه ها سرتر بوده و نيازي به رنكينگ و امار و ارقام نيست ...
وحي منزل زماني لازم ميشه كه بعضيا ندووند كدوم تيم سرتر هست وقتي همه درك ميكنند حقايق رو كه وحي نازل نميشه ...
مصی داری بابا میشی ؟ آقا قبل کل کل یه تبریک ویژه بابت پدر شدن ! شیرینی هم یادت نره ! :blush:
مصی جون 4.5 میلیارد هزینه برای یک بازیکن 46 ساله شیرقلکه ی مرکزی بودن نیست !؟حالا خوبه 1 سال ما شیر بیت المال بسته شد به باشگاهمون ! دقیقا تا 1 فصل پیشش که فتل شوالیه داشت با پول من و بابام اندو و مجیدی و حیدری رو میترکوند که مرد مومن !
بازی با تراکتور و استقلال رو دیدم مصی جون ! برو دعا به جون تیرک کن خدایی ما امروز از این تیرک ها نداشتیم اصلا !
به جان زن سومم فقط اگر همون بنگر رو این بازی داشتیم که شاهد ژانگوربازی آقازمانی تو قلب دفاع نباشیم مساوی رو گرفته بودیم !![]()
آره ... خدا بخواد بچم تا سر برج به عنوان یه استقلالی 2 آتیشه دونمایی میشه .... باباش قربونش بره
سال قبل هفته ب 18ام 6 تا برد داشتید 6 باخت و 6 مساوی (البته اگه اشتباه نکنم) واسه همین گمون کنم بازی بعدیش با صنعت نفت رو ببرین ولی اگه از توی 3 تا بازی آیندتون حداقل 4 امتیاز نگیرید رسما تا آخر فصل واسه سقوط نکردن خواهید جنگید![]()
بنده اينجا از همه دوستانم تا اطلاع ثانوي خداحافظي ميكنم و به من پيام رسيده كه تو طرفدار پرسپوليس نيستي و تو كارهاي اين تيم دخالت نكن
بريد زمان دربي ببينيد جز من پرسپوليسي كدومشون اومدن تو اين تاپيك و من بودم كه تك و تنهايي اينجا بودم تا الاني كه جديدا دوستاي ديگه هم اضافه شدن حالا به من ميگن ...
عشق است پرسپوليس و رفيق
بنده اينجا از همه دوستانم تا اطلاع ثانوي خداحافظي ميكنم و به من پيام رسيده كه تو طرفدار پرسپوليس نيستي و تو كارهاي اين تيم دخالت نكن
بريد زمان دربي ببينيد جز من پرسپوليسي كدومشون اومدن تو اين تاپيك و من بودم كه تك و تنهايي اينجا بودم تا الاني كه جديدا دوستاي ديگه هم اضافه شدن حالا به من ميگن ...
عشق است پرسپوليس و رفيق
عشق است پرسپوليس و رفيق
آقا من دیر رسیدم هیچی نمونده. یه چیز رو جدی می گم بنا به دلایل شخصی از باخت امروز پرسپولیس خوشحال نشدم !
آقا منم یه چیز بگم دوستان پرسپولیسی ناراحت نشن ولی کلا هر وقت پرسپولیس ببازه حال میکنم اساسی:thumbsup:آقا من دیر رسیدم هیچی نمونده. یه چیز رو جدی می گم بنا به دلایل شخصی از باخت امروز پرسپولیس خوشحال نشدم !
خداییش این شیرینی هم اخر سوژ س