• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
علی کریمی چرا نیس..اون که از همه محبوب تره :blink:

از همه محبوبتره .. درسته ... ولی فقط وقتی که یه سر قضیه فرهاد مجیدی نباشه :)

نظرسنجی 2 سال اخیر همین سایت فیفا اینو ثابت کرد ...

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
من اگر غلط املایی دارم به خاطر اینکه کی بوردم اصلا فارسی نداره روی دکمه هاش و خیلی سریع دوست دارم تاپیب کنم
درضمن من اینجا دوست ندارم با شما کل بندازم اما اگر خیلی اسرا میکنه تو خانواده خودم که اصلا اینجا جاش نیست میتونم یکی رو بهت معرفی کنم که اگر اهل کرج هستی
بری پیشش ببنی چه تیتر علمی داره از چه دانشگاهیی و قشریی که باهاش رفت امد میکنند کلا طرفدار چه تیمی هستند
اگر خیلی اسرا داره از نظر من مشکل نداره
من خودمم مثل خیلی ها لیساس تازه گرفتم فعلا دارم میخونم برای فوق
اما هیچ کدوم از اینها ربطی به موضع تبانی یا توانی که من اشتباه نوشتم نداره
شما کارتون تمام شد
عادل کاریی که ما میخواستم کرد یعنی پته رو ریخت رو آب
بهروان حال نداشت صحبت کنه توی مصاحبش گوشی ها رو هم خاموش کردند
افشین قطبی مقایسه کنید از نظر اینتر ویو به همین فتح الله زاده

نمیدونم چه اصراری داری که به خیال خام خودت قهرمانی احتمالی ما رو لوث کنی !! ؟

"شما کارتون تمام شد" و " اینجور قهرمانی مفت نمی ارزه" و " اگه قهرمانم بشید نمیدونم فلانو بیسار ...

ولی داداش اینو بدون اینجا گلوی خودتو هم پاره کنی فایده نداره .... آخرش تاریخ رو فاتحان مینویسن .... مثلا هیچ کس دیگه یادش نمیاد که اون سال چجوری توپ از توی دستای میثاق معمارزاده قل خورد و اومد بیرون و پرسپولیس گل رو زد و بعدشم قهرمان شد و سال بعدشم میثاق پرسپولیسی شد ... همه میگن پرسپولیس اونسال قهرمان شد ...

اصلا میدونی چیه ؟؟؟ استقلال افتضاح ، شما بارسلونا .... استقلال باند باز، لابی باز، دوپینگی و ... شما مظلوم و بدبخت و کوزت :rolleyes: و معصوم .... استقلال پولدار و ظالم و جبار و دستش به خون مردم آغشته و دزد بیت المال ، پرسپولیس ندار و مظلوم و بی پول ، پولی هم که در میاره از عرق جبین رویانیان! همه اینا اوکی ..... عرضه دارید به اندازه ی فولاد خوزستان که الان تیم سومه خودتونو نشون بدید .... بابا تیم یازدهم جدول که دیگه کل کل نداره !!!

اگه هم نمیتونید در حد تیمی مثل فولاد خوزستان باشید ، دیگه هی اومدن اینجا و تکرار مکررات آدامس پرستو و اشی مشی و کریمی مبارز در راه آزادی و هزار تا شعر دیگه فقط مسخره کردن خودته ...

ضمنا ، منم کیبوردم فارسی نیست ... ولی وقتی به چیزی مینویسم یه دور میخونمش که تا جایی که میشه غلط غولوط نداشته باشه ... شما هم یه لطفی کن یه جور بنویس که مجبور به خوندن نوشتت با اعمال شاقه نباشیم ... ممنون

Last edited:

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
واقعا من اگر جای فتح الله زاده بودم همون دیشب استفا میدادم چه روحی داره خودش تلفن به اون شکل بی ادبی قطع کرده و دوباره تماس میگیره
استقلال ها فکر کردند این قضیه دوپینگشون توی دربی یا فتوشاپ که گل سالم تو آفساید میبرن یا پنالتی ها دربی واقعا دم عادل گرم که آب خوش نمی زاره از گلوی
ادم هایی که با فدراسیون دست شون یکی یا اینکه با سازمان لیگ پایین بره اونم از مدرک شوالیه دم عادل گرم
اینطور قهرمان شدن مفت نمی ارزه دقیقا مثل قهرمانی آسیا تون تو تهران که چهار تا تیم درپیت جمع شده بودند بدون مقدماتی بدون اینکه قهرمان بره تو جام باشگاه های جهان
بعدشم که رفتید دسته سوم یا سال بعد از قهرمانی 6 تا خوردید
فوتبال باید دست انسان ها پاک مثل دایی مهدوی کیا کریمی و باقری ها باشه کجا سابقه داشته یک بازیکن بیاد زنگ بزنه به رئیس سازمان لیگ که بازیو عقب بندازن ؟
واقعا بهروان از خجالت چطوری مصاحبه میکرد داشت اب می شود گوشی ها شون همه خاموش کردند واقعا باید تاسف خورد دم عادل گرم که نشون داد این قهرمان های مفت نمی ارزه
این مدرک ها مفت نمی ارزه
بیاییم از اول شروع کنیم اسپانسر ها دو باشگاه یکی ادامس پرستو یا موتور گازی یکی ایوا یا اوپل
روز شروع تمرینات یکی خیبلی شیک یکی چاقو کشی
یکی توش بازیکن مثل کریمی که تو غیرت و جلوی ظلم ایستادن در ایرن تک یکی هم که حفت رئیس ج مهو زنگ زدن برای بازی عقب انداختن
یک تیم با باشگاه میلان بایر مونیخ قرار داد و رابطه داره یکی تیم با باشگاه های عراقی درپیت
یک تیم بازیکن به اورپا تراسفر میکنه به هامبورگ یکی به دسته دوم قطر
دیگه از چی بگم والا خودتون قضاوت کنید
شاد شدیم
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
از همه محبوبتره .. درسته ... ولی فقط وقتی که یه سر قضیه فرهاد مجیدی نباشه :)

نظرسنجی 2 سال اخیر همین سایت فیفا اینو ثابت کرد ...

مصی جون یه سر برو پیج فیسبوک علی کریمی و فرهاد مجیدی ببین کدومشون بیشتر لایک خوردن ! هیچ گونه بیانیه برای جمع آوری رای و تقلبی هم توش نیست ! :rolleyes:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
مصی جون یه سر برو پیج فیسبوک علی کریمی و فرهاد مجیدی ببین کدومشون بیشتر لایک خوردن ! هیچ گونه بیانیه برای جمع آوری رای و تقلبی هم توش نیست ! :rolleyes:

ای بابا ...

اگه بیانیه و تقلب هم بوده باشه مگه فقط واسه ما بود ؟ همه چی مساوی بوده.

مرجع انتخاب محبوبتربن بازیکن سال فوتبال جهان داره اینو میگه .... اونم 2 فصل پیاپی ... فیس بوک دیگه کدومه ؟ شیطونه میگه .. :)

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
ای بابا ...

اگه بیانیه و تقلب هم بوده باشه مگه فقط وایه ما بود ؟ همه چی مساوی بوده.

مرجع انتخاب محبوبتربن بازیکن سال فوتبال جهان داره اینو میگه .... اونم 2 فصل پیاپی ...شیطونه میگه .. :)

شیطونه غلط کرد :D
خدایی ! جدا !!؟ تو فکر میکنی فرهاد مجیدی از علی کریمی محبوب تره !؟ مصی جدی و به دور از کل کل ! :eek:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
من نمی دونم با چه رویی تو چشم دوستان پرسپولیسی نگاه کنم -- امروز ما باعث شدیم اونا 12 جدول بشن :( ... واقعا شرمنده ایم !

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
ما از عمد باختیم که پرسپولیس به رتبه دوست داشتنی 12 خودش برسه..

یا حرفهای ژوزه می افتم که میگفت عمرا 12 هم بشیم..:D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب داماش هم برد و هم رتبه پرسپولیس رو اورد پایین هم استقلال رو

در کل استقلال اصلا تو روز خوبش نبود. حواشی ایجاد شده و زمین بازی و انگیزه بالای داماش باعث شکست استقلال شد. بهترین بازیکن استقلال سید مهدی رحمتی بود اما اونم نتونست جلوی باخت رو بگیره.

بدون شک اگه رحمتی نبود استقلال 3 4 تا گل خورده بود. اخراج بازیکن استقلال هم درست بود اما کلا از اون روزهای خشمگین ترکی بود. فرت فرت کارت میداد که میتونست یه جاهایی مدارا کنه.

اون بازیکن افریقایی فرانسوی داماش هم خیلی خوب بازی کرد. پاس گل داد که چاوشی خرابش کرد. گلی هم که زد فوق العاده بود.

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
در ضمن من از اینجا این باخت رو به عادل فردوسی پور عزیز تبریک می گم !

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
در ضمن من از اینجا این باخت رو به عادل فردوسی پور عزیز تبریک می گم !

هر چی گفته حقیقته!همین اتفاق واسه سپاهانم افتاده بود،چرا عقب ننداختن بازیرو؟؟
با حمایت سازمان لیگم قهرمان نیم فصل نشدین!!

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
هر چی گفته حقیقته!همین اتفاق واسه سپاهانم افتاده بود،چرا عقب ننداختن بازیرو؟؟
با حمایت سازمان لیگم قهرمان نیم فصل نشدین!!

باشه تو راست می گی --- ولی 12 جدول چه خبر ؟ چرا سرمربی 8 میلیاردیتون حتی نمی تونه رو این قول که دوازدهم نشید وایسه ؟ تا کی حقارت ؟

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
اقا چکارشون داری

بزار تیم های قعر جدولی هم خوش باشن

گناه دارن دیگه سعی کن درکشوون کنی

12 جدول خیلی سخته !

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
باشه تو راست می گی --- ولی 12 جدول چه خبر ؟ چرا سرمربی 8 میلیاردیتون حتی نمی تونه رو این قول که دوازدهم نشید وایسه ؟ تا کی حقارت ؟

تیم من ششمه نه دوازدهم!!با تیم حضرت عالیم با میلیاردها خرج و مرج فقط 3 امتیاز فاصله داره عجیجم!!!

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
تیم من ششمه نه دوازدهم!!با تیم حضرت عالیم با میلیاردها خرج و مرج فقط 3 امتیاز فاصله داره عجیجم!!!

ببخشید من از سال 84 مجبور بودم که فقط 4 تا تیم بالای جدول رو بشناسم و نیازی به پایین تر از این نداشتم - شوما خودت رو معرفی کن ببینم موشکلت چیه ؟

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
اینا تیمشون بعد 30 سال اومد لیگ برتر جو گرفته...

3 امتیاز یا 0.5 امتیاز زیر مایین :D

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
ببخشید من از سال 84 مجبور بودم که فقط 4 تا تیم بالای جدول رو بشناسم و نیازی به پایین تر از این نداشتم - شوما خودت رو معرفی کن ببینم موشکلت چیه ؟

توی همون عصر حجرت بمون!!دوران شما و تیم میلیاردیتون تموم شده!دیگه شما تهرونیا قهرمانی تو لیگو تو خوابتونم نمیبینین!!

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
توی همون عصر حجرت بمون!!دوران شما و تیم میلیاردیتون تموم شده!دیگه شما تهرونیا قهرمانی تو لیگو تو خوابتونم نمیبینین!!

واسه همینه 6 جدولین و ما دوم ؟ :D

سعی کنین با خودتون کار کنین توی اسیا

البته که تو خواب هم نمیبینین قهرمان بشین مثه سرورتون

ولی حداقل سعی کنید زنگ تفریح نشید مثل تیم همرنگتون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا