علی کریمی چرا نیس..اون که از همه محبوب تره :blink:
از همه محبوبتره .. درسته ... ولی فقط وقتی که یه سر قضیه فرهاد مجیدی نباشه
نظرسنجی 2 سال اخیر همین سایت فیفا اینو ثابت کرد ...
Last edited:
علی کریمی چرا نیس..اون که از همه محبوب تره :blink:
من اگر غلط املایی دارم به خاطر اینکه کی بوردم اصلا فارسی نداره روی دکمه هاش و خیلی سریع دوست دارم تاپیب کنم
درضمن من اینجا دوست ندارم با شما کل بندازم اما اگر خیلی اسرا میکنه تو خانواده خودم که اصلا اینجا جاش نیست میتونم یکی رو بهت معرفی کنم که اگر اهل کرج هستی
بری پیشش ببنی چه تیتر علمی داره از چه دانشگاهیی و قشریی که باهاش رفت امد میکنند کلا طرفدار چه تیمی هستند
اگر خیلی اسرا داره از نظر من مشکل نداره
من خودمم مثل خیلی ها لیساس تازه گرفتم فعلا دارم میخونم برای فوق
اما هیچ کدوم از اینها ربطی به موضع تبانی یا توانی که من اشتباه نوشتم نداره
شما کارتون تمام شد
عادل کاریی که ما میخواستم کرد یعنی پته رو ریخت رو آب
بهروان حال نداشت صحبت کنه توی مصاحبش گوشی ها رو هم خاموش کردند
افشین قطبی مقایسه کنید از نظر اینتر ویو به همین فتح الله زاده
شاد شدیمواقعا من اگر جای فتح الله زاده بودم همون دیشب استفا میدادم چه روحی داره خودش تلفن به اون شکل بی ادبی قطع کرده و دوباره تماس میگیره
استقلال ها فکر کردند این قضیه دوپینگشون توی دربی یا فتوشاپ که گل سالم تو آفساید میبرن یا پنالتی ها دربی واقعا دم عادل گرم که آب خوش نمی زاره از گلوی
ادم هایی که با فدراسیون دست شون یکی یا اینکه با سازمان لیگ پایین بره اونم از مدرک شوالیه دم عادل گرم
اینطور قهرمان شدن مفت نمی ارزه دقیقا مثل قهرمانی آسیا تون تو تهران که چهار تا تیم درپیت جمع شده بودند بدون مقدماتی بدون اینکه قهرمان بره تو جام باشگاه های جهان
بعدشم که رفتید دسته سوم یا سال بعد از قهرمانی 6 تا خوردید
فوتبال باید دست انسان ها پاک مثل دایی مهدوی کیا کریمی و باقری ها باشه کجا سابقه داشته یک بازیکن بیاد زنگ بزنه به رئیس سازمان لیگ که بازیو عقب بندازن ؟
واقعا بهروان از خجالت چطوری مصاحبه میکرد داشت اب می شود گوشی ها شون همه خاموش کردند واقعا باید تاسف خورد دم عادل گرم که نشون داد این قهرمان های مفت نمی ارزه
این مدرک ها مفت نمی ارزه
بیاییم از اول شروع کنیم اسپانسر ها دو باشگاه یکی ادامس پرستو یا موتور گازی یکی ایوا یا اوپل
روز شروع تمرینات یکی خیبلی شیک یکی چاقو کشی
یکی توش بازیکن مثل کریمی که تو غیرت و جلوی ظلم ایستادن در ایرن تک یکی هم که حفت رئیس ج مهو زنگ زدن برای بازی عقب انداختن
یک تیم با باشگاه میلان بایر مونیخ قرار داد و رابطه داره یکی تیم با باشگاه های عراقی درپیت
یک تیم بازیکن به اورپا تراسفر میکنه به هامبورگ یکی به دسته دوم قطر
دیگه از چی بگم والا خودتون قضاوت کنید
از همه محبوبتره .. درسته ... ولی فقط وقتی که یه سر قضیه فرهاد مجیدی نباشه
نظرسنجی 2 سال اخیر همین سایت فیفا اینو ثابت کرد ...
مصی جون یه سر برو پیج فیسبوک علی کریمی و فرهاد مجیدی ببین کدومشون بیشتر لایک خوردن ! هیچ گونه بیانیه برای جمع آوری رای و تقلبی هم توش نیست !![]()
ای بابا ...
اگه بیانیه و تقلب هم بوده باشه مگه فقط وایه ما بود ؟ همه چی مساوی بوده.
مرجع انتخاب محبوبتربن بازیکن سال فوتبال جهان داره اینو میگه .... اونم 2 فصل پیاپی ...شیطونه میگه ..![]()
شیطونه غلط کرد
خدایی ! جدا !!؟ تو فکر میکنی فرهاد مجیدی از علی کریمی محبوب تره !؟ مصی جدی و به دور از کل کل !![]()
در ضمن من از اینجا این باخت رو به عادل فردوسی پور عزیز تبریک می گم !
هر چی گفته حقیقته!همین اتفاق واسه سپاهانم افتاده بود،چرا عقب ننداختن بازیرو؟؟
با حمایت سازمان لیگم قهرمان نیم فصل نشدین!!
باشه تو راست می گی --- ولی 12 جدول چه خبر ؟ چرا سرمربی 8 میلیاردیتون حتی نمی تونه رو این قول که دوازدهم نشید وایسه ؟ تا کی حقارت ؟
اقا چکارشون داری
بزار تیم های قعر جدولی هم خوش باشن
گناه دارن دیگه سعی کن درکشوون کنی
12 جدول خیلی سخته !
تیم من ششمه نه دوازدهم!!با تیم حضرت عالیم با میلیاردها خرج و مرج فقط 3 امتیاز فاصله داره عجیجم!!!
ببخشید من از سال 84 مجبور بودم که فقط 4 تا تیم بالای جدول رو بشناسم و نیازی به پایین تر از این نداشتم - شوما خودت رو معرفی کن ببینم موشکلت چیه ؟
توی همون عصر حجرت بمون!!دوران شما و تیم میلیاردیتون تموم شده!دیگه شما تهرونیا قهرمانی تو لیگو تو خوابتونم نمیبینین!!