siavashdanesh
Registered User
سلام شرمنده آقای احرام کدرهگیری تبلت منو پخ میزنین واسم؟ باتشکر
خوشحال شدماخییییییش![]()
بعد یه ماه یک روز , امروز تبلت ما رسید به ایران
از جناب " اهرام " بابت دلداری ها تشکر میکنم![]()
سلامسیم خور خوب تا 450 پیدا میشه؟
ضمناً اگه دنبال سیم خور نباشم با اون قیمت چی پیشنهاد می دید؟و آیا اگه مودم بهش وصل بشه میشه علاوه بر اینترنت با اون صحبت هم کرد؟
سلام شرمنده آقای احرام کدرهگیری تبلت منو پخ میزنین واسم؟ باتشکر
سلام.
داداش من اینو پیدا کردم قیمتش چند در میاد؟Aliexpress.com : Buy Brilliant Q1 7 inch tablet pc build in 3g MTK8377 dual core with GPS,dual sim card slot 3g phone call bluetooth dual camera TV from Reliable mtk8377 suppliers on QH-Store
امکاناتش که اشکم رو درآورد.هر چی تو سایتا گشتم هیچکس نقدش نکرده بود و این عجیبه!! اگه خودت از کیفیت ساخت و ساپورت شرکت سازندش و عمر باتریش چیزی میدونی بگو همه استفاده ببرن.نسبت به امکاناتش قیمتش مفته.فقط خدا کنه عملا خوب باشه.
آقا من یه hold x می خوام.موجوده؟
بله ، برای سفارش موجوده ...
سلامسلام به جناب محیاری
لطفا قیمت گوشی های زیر رو برام استعلام بگیرید:
Newsmy N1 (Newman N1) | China Phone Review
Jiayu G3 | China Phone Review
سلامسلام
دوست عزیز Ebook reader چینی قیمت مناسب چیزی سراغ دارید ؟
از این سیاه و سفید ها می خوام خیلی ساده بدون هیچ امکاناتی فقط ترجیحا فارسی ساپورت کنه و از تکنولوژی Ink توش استفاده شده باشه برای نمایش
سلامسلام خسته نباشید
اقا شما این مدلو نمیارید؟
PiPO-S1 Dual Core 1.6GHz RK3066 7 inch 800×480 with Android 4.1 HDMI 8GB
قیمت اخرش با ارسال چقدر میشه؟
سلامسلام
این گوشی ها به چه قیمتی گیر میاد :
Huawei Ascend Y200 U8655
HUAWEI t8620
HUAWEI t8661
سلامسلام
تبلت با مشخصات زیر میخوام:
1. دو هسته ای
2. ترجیحا بالای 7 اینچ
3. gps دار
4. بلوتوث
5. وای فا
6.حداقل رم 1 گیگ
7. قیمت دوروبر 500
8.کیفیت سخت افزاری و ساپورت نرم افزاری عالی
علاوه بر موارد فوق ذکر اگه تبلتی که قابلیت دریافت کانال های دیجیتال را داشته باشه لطفا معرفی کنید. کلا جهت تماشای کانالهای دیجیتال در حل کار دستگاه ارزون تری هست
سلامسلام این تبلتو چند میارید؟
با دلار چند حساب میکنید؟کارمزدش چقدر میشه+هزینه پست...؟
Freelander PD80
دوتا تبلت 10 اینچ که بهترین از هر نظر باشن چی رو معرفی میکنین؟
به غیر از نداشتن گارانتی عیب دیگه ای هم نسبت به تبلت های برند مثل گلگسی تب تون و تب و مارک های دیگه دارن؟
سلامسلام
[h=1]JIAYU G3 الان چنده؟[/h]
سلامسلام دوست عزیز: من یه تبلت با مشخصات زیر میخوام که قیمتش مناسب باشه:
1- قدرت سخت افزاری بالا
2-نمایشگر باکیفیت
3- شارژدهی بالا
4- سیم کارت خور ،بلوتوث، در صورت امکان gps
5-پشتیبانی از زبان فارسی
6-دوربین فیلمیرداری با کیفیت در صورت امکان
با شرایط بالا چی پیشنهاد میدین؟
همونطور که می دونید ppi برحسب رزولیشن و سایز صفحه نمایش محاسبه می شه ، لیست رزولیشن های مختلف و ppi هاشون :دوست من رزولوشن momo7 چطوره؟ تعداد ppi اش چقدره؟
از نظر ساپورت نرم افزار چطوره میشه ، کاستوم رام براش پیدا میشه؟
نظرتون در مورد Cube U9gt4 چی هست؟ اون صفحه و ppi اش چطوره؟ از بین این دو تا کدوم رو پیشنهاد میدید؟
موجود نه متاسفانهسلام دوست عزیز الان موجود توی ایران ندارید ؟ من عجله دارم واسه خرید.
حدود 600 اگه تبلتی خوب هست معرفی بفرمایید . . سیم کارت بخوره بهتره .
Hold x بهتر هست ، momo8 مشکل رنج وای فای داره بین 30 تا 35 روز ...بین hold x یا momo8 کدوم رو توصیه می کنید؟بعد شما فرمودید بین 10 یا 15 روز به علت کریسمس تاخیر می خوره یعنی 10 یا 15 روز اضافه تر میشه؟سر جمع چقدر؟
salam dooste aziz gheymate in 3taro mikhastam va mikhastam bedooonam kodoom behtare ?????i
Ampe A77 Dual Core Android 4.0 3G Phone Tablet PC 7 inch WVGA Screen GPS Bluetooth People Messages For Sale - Gadgetsdealer.com
Aoson M71G Android 4.0 Phone Tablet PC with 3G 7 inch WSVGA Screen HDMI 2160P Single SIM 8GB For Sale - Gadgetsdealer.com
Freelander PD10 Typhoon Version Android 4.0 Phone Tablet PC with 3G GPS 7 inch IPS WSVGA Screen Bluetooth For Sale - Gadgetsdealer.com