Prince of Darkness
Registered User
سلام مبلغ 2 میلیون و نهصد و بیست هزار تومان برای خرید 5 تبلت به حسابتون واریز شد.
رسید رو براتون پی ام کردم.
ممنون
ممنون
سلامسلام مبلغ 2 میلیون و نهصد و بیست هزار تومان برای خرید 5 تبلت به حسابتون واریز شد.
ممنون
سلامسلام
ببخشید
یکی از دوستام دنبال تبلت سیمکارت خور خوب میگشت
یه تبلت که کیفیت خیلی خوبی داشته باشه
خودم ampe رو بهش پیشنهاد کردم ولی گفتم از شما هم یه سوالی بکنم
با سپاس
کلا هنوز داخل بازار پخش نشده (بین 7 تا 10 روز دیگه میاد) ...آقا ازین P88 خبری نشد؟الان همین قیمت پیش فروشش چقدر درمیاد؟
اینجام یه نیگا بندازین
Teclast P88 Dual Core Android 4.1 Tablet PC 8 Inch IPS Screen Ultra Thin RK3066 1GB RAM 16GB Dual Camera HDMI Silver
زده In stock
سلامسلام احرام. این سوال جاش اینجا نیست ولی گفتم چون حتما اطلاعات داری مزاحم شدم. خودم یه خرید داشتم از هنگ کنگ که با DHL برام فرستادن، الانم رسیده تهران که از اونجام باید بیاد قم. می خواستم بپرسم DHL خودش میاد دم در خونه تو قم تحویل میده ؟(تو قم دفتر نداره). وضعیت گمرکیش چجوریه؟ DHL با غیر DHL فرق می کنه تو گمرکی، باز کردن جعبه پستی و ...؟ از تجربه ای که خودت داشتی یا مشتریات داشتن بگو، برای اونام حتما مفیده. اگه بتونی یکم اطلاعات بدی واقعا ممنون میشم.
با تشکر فراوان...
سلام
معمولا دم منزل تحویل می دن ...
بله فرق می کنه ، DHL خودش بسته ها رو ترخیص می کنه و دم منزل گمرکی رو می گیره و معمولا هم گمرکی بیشتری می گیره (بسته به سفارش داره ، برای تبلت حدودا 103 ت می گیره)
بعید می دونم تو بازه ی زمانی کوتاه بیاد پایین ...ببخشید یه سوال دیگه ،الان پیشفروشش 575 ت هستش که برای من بالاست
قیمت اصلی تو بازارش ممکنه کمتر باشه؟اگه ارزون تر میشه صبر کنم بازار بیاد
سلام.
اونا از کجا میفهمن که اون تبلت چند دلاره ؟؟؟
خودت میگی 50 دلاره ، به 50 دلار هم گمرکی نمیخوره ...
اگه ممکنه قیمت این دو مورد رو هم لطف کنید بگید :
Onda v971t
HYUNDAI Rock X
البته با پست معمولی
[h=1]Energy Sistem Tablet i724 4GB داداش این مدلو موجود داری؟قیمتش چند؟[/h]
ببخشید این سنگاپور پست هم که شما باهاش کار میکنید خودش مگه ترخیص نمیکنه ؟ بسته رو خودمون باید بریم تحویل بگیریم یا میارن جلو در منزل ؟ گمرکیش چقدر در میاد ؟سلام
معمولا دم منزل تحویل می دن ...
بله فرق می کنه ، DHL خودش بسته ها رو ترخیص می کنه و دم منزل گمرکی رو می گیره و معمولا هم گمرکی بیشتری می گیره (بسته به سفارش داره ، برای تبلت حدودا 103 ت می گیره)
ببخشید این سنگاپور پست هم که شما باهاش کار میکنید خودش مگه ترخیص نمیکنه ؟ بسته رو خودمون باید بریم تحویل بگیریم یا میارن جلو در منزل ؟ گمرکیش چقدر در میاد ؟
بسته ها از فرودگاه امام ***** وارد می شن ، بسته های DHL و Aramex و ... همونجا ترخیص می شن و قوانین گمرکی خودشون رو دارن این شرکت ها ولی بسته هایی که با EMS و سنگاپور پست و ... ارسال می شن از فرودگاه میان به پست چهار راه لشگر اونجا بهشون رسیدگی می شه و بعد به شهرستان ها و مناطق پستی ارسال می شه که این خودش دو حالت داره یا بسته میاد دم منزل و گمرکی رو می گیرن یا به منطقه پستی می ره که نامه میاد برید تحویل بگیرید.ببخشید این سنگاپور پست هم که شما باهاش کار میکنید خودش مگه ترخیص نمیکنه ؟ بسته رو خودمون باید بریم تحویل بگیریم یا میارن جلو در منزل ؟ گمرکیش چقدر در میاد ؟
گمرکی یه چیز کاملا شانسیه ، تبلت 10 اینچی داشتیم 13 ت گمرکی خورد در مقابل تبلت 7 اینچی داشتیم 20 ت خوردهمنم همین سوالو دارم اینکه هزینه سنگاپور واسه 7 اینچی و 8 اینچی فرق میکنه؟
اخییییییش![]()
بعد یه ماه یک روز , امروز تبلت ما رسید به ایران
از جناب " اهرام " بابت دلداری ها تشکر میکنم![]()
ممنون
هیرو بود ده اینچ !
هنوز که دستم نرسیده تازه وارد ایران شده باز سه چها روز هم طول میکشه تا بیاد شهرمون![]()
یعنی تو سایت پست ایران ازش اطلاعات وارد شده ، آره ؟؟؟
منم 19 روزه سفارش دادم ، هنوز نرسیده ...
البته من فعلاً دارم بازی و نرم افزار دانلود میکنم تا برسه
فقط خدا کنه شانسمون نزنه خراب باشه ...