• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

'''فروش تبلت ها و موبایل های چینی (فقط موارد موجود در داخل ایران)'''

smalls

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه تبلت می خوام برای کتاب خوندن 8 اینچ به بالا باشه. زیاد بازی نمی کنم فقط میخوام باطری و کیفیت صفحه نمایش بالا داشته باشه. لطفاً راهنمایی کنید کدوم مدل مناسبه. ممنون

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
سلام قيمت امروز Ainol Flame ؟؟
سلام
موجود نیست فعلا ...
سلام من یه تبلت می خوام برای کتاب خوندن 8 اینچ به بالا باشه. زیاد بازی نمی کنم فقط میخوام باطری و کیفیت صفحه نمایش بالا داشته باشه. لطفاً راهنمایی کنید کدوم مدل مناسبه. ممنون
سلام
پیشنهاد می کنم از بین onda v811 و P85HD انتخاب کنید
سلام
1- 660
2- 490
سلام
قیمت این 3 محصول تو فروش ویژه شون چقدر می شه؟و اینکه از بین ployer momo 12 و ainol novo 10 hero کدوم تبلت بهتریه؟
Happy hour
Happy hour
Happy hour
سلام
متاسفانه نمی تونیم تهیه کنیمشون
Hero کیفیت ساخت بالاتری داره
سلام مجدد

ببخشید اینقدر سوال میپرسم ، اگه میشه این ویژگی های راموس w30 رو بگید ؛ تو هر سایت یه چیزی نوشته بود:

1-باطریش 7200 هست یه 5400؟ (تو بعضی از ریویو ها 4500 هم دیدم)
2-رمش 1 هست یا 2؟
3-مموری تا 16 ساپورت میکنه یا 32 ؟
4-هر دو دوربینش 2 هست؟(تو بیشتر سایت ها دوربین جلو رو 0.7 زده بود)
5- HDMI ساپورت میکنه ؟
6-بلوتوث رو هم اکثر سایت ها زده بودن ولی شما تو مشخصات نزدین

شرمنده زیاد شد ؛ ممنون
سلام ، خواهش می کنم
1- منبع خرید ما 7200 زده
2- 1 هست
3-بله
4-رزولیشن دوربین جلو 640x480 هست
5- بله
6-بله داره
تبلت آینول فایر یا هولد ایکس موجود هستند ؟
فردا میخام یکیشون را سفارش بدم
پیغام خصوصی دادم
سلام خدمت همه دوستان
می خواستم بدونم مودم یو اس بی وایمکس رو میشه به این تبلتها وصل کرد و به اینترنت رفت
سلام
خیر ، درایور هاش رو ساپورت نمی کنن
آقا شرمنده
پیامتون نیومد
یک سؤال دیگه
میخواستم بدونم آیا این نوع تبلت ها می توانند با تبلت های برند های مشهور نیز رقابت کنند؟
من گلکسی تب دارم آیا ارزش این را دارد که آن را بفروشم و یک ainol novo hero بخرم؟
پیغام خصوصی دادم

androidy

Registered User
لایک‌ها
15
سلام ببخشید میخواستم بپرسم این تبلت هاخوبه اگه
خوبه شما میتونید اونو برای من بیارید ممنون.
PIPO U2 Tablet PC 7 Inch IPS Screen RK3066 Dual Core Android 4.1 1G RAM 16GB Dual Camera Bluetooth HDMI Black
و این تبلت:
PIPO S2 Tablet PC RK3066 HD Screen 8 Inch Bluetooth Android 4.1 16GB 1G RAM Camera Black
و همینطور این:
OEM FreeLander P788e 7 Inch Tablet PC Tegra2 Android 4.0 1GB RAM 16GB Dual Camera Bluetooth Black

بازم ببخشید قیمتشون رو هم اگه میشه لطف کنید.

Aliteh

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
جناب ببخشید که مزاحم وقتتون میشم ، میخواستم در مورد تبلت Window (YuanDao) N70S مشاوره بگیرم
به نظرتون کیفیت این تبلت چطوره ؟ به درد بازی های اچ دی میخوره؟
کیفیت صفحه نمایشش چطوره؟ من قبلا یه Ainol Novo Basic داشتم ، کیفیتش صفحه نمایشش خیلی مزخرف بود! تصویرش تاریک بود و همچنین از نزدیک یه سری خط های افقی سیاه رنگ دیده میشد ، فکر کنم به خاطر رزولوشن پایینش بود منظورم از نزدیک اینه که وقتی تبلت رو دستت میگیری باهاش کار میکنی ! در کل کیفیت صفحه نمایش این تبلت چطوره ؟ نسبت به یه موبایل برند ، با صفحه ی 4 اینچی و رزولوشن 800x480 اگه بخواهیم مقایسه کنیم؟ یه موبایل معمولی مثل مثلا HTC HD2 که صفحه ش از نوع TFT هست !

Last edited:

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان تمام سفارش ها 7 تا 10 روز تاخیر می خورن به علت کریسمس ، بچه هایی که سفارش دادن خواهش می کنم درک کنن و دوستانی هم که قصد سفارش دارن حتما به این موضوع توجه داشته باشن ...

خبری از فروش های فوق العاده نشد؟
نه متاسفانه
سلام
جناب ببخشید که مزاحم وقتتون میشم ، میخواستم در مورد تبلت Window (YuanDao) N70S مشاوره بگیرم
به نظرتون کیفیت این تبلت چطوره ؟ به درد بازی های اچ دی میخوره؟
کیفیت صفحه نمایشش چطوره؟ من قبلا یه Ainol Novo Basic داشتم ، کیفیتش صفحه نمایشش خیلی مزخرف بود! تصویرش تاریک بود و همچنین از نزدیک یه سری خط های افقی سیاه رنگ دیده میشد ، فکر کنم به خاطر رزولوشن پایینش بود منظورم از نزدیک اینه که وقتی تبلت رو دستت میگیری باهاش کار میکنی ! در کل کیفیت صفحه نمایش این تبلت چطوره ؟ نسبت به یه موبایل برند ، با صفحه ی 4 اینچی و رزولوشن 800x480 اگه بخواهیم مقایسه کنیم؟ یه موبایل معمولی مثل مثلا HTC HD2 که صفحه ش از نوع TFT هست !
سلام
کیفیت صفحه نمایشش خب به هر حال IPS نیست و نمی شه زیاد ازش انتظار داشت ولی مطمئنا اون مشکل رو نداره (تو ریویو ها همچین مشکلی رو ندیدم) درکل در حد و اندازه همون HD2 هست ...
سلام ببخشید میخواستم بپرسم این تبلت هاخوبه اگه
خوبه شما میتونید اونو برای من بیارید ممنون.
PIPO U2 Tablet PC 7 Inch IPS Screen RK3066 Dual Core Android 4.1 1G RAM 16GB Dual Camera Bluetooth HDMI Black
و این تبلت:
PIPO S2 Tablet PC RK3066 HD Screen 8 Inch Bluetooth Android 4.1 16GB 1G RAM Camera Black
و همینطور این:
OEM FreeLander P788e 7 Inch Tablet PC Tegra2 Android 4.0 1GB RAM 16GB Dual Camera Bluetooth Black

بازم ببخشید قیمتشون رو هم اگه میشه لطف کنید.
سلام، بله

freelander oem 530
PiPo u2 495
PiPo s2 485

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
لطفا بین قیمت 400 تا 500 تومن با کیفیت ترین تبلت رو معرفی بکن . من تصمیم جدی به خرید دارم . شماره حساب و سایر توضیحات اضافی لازمه رو برام بفرستش . گمرکی نخوره انشالله

3RR0r

Registered User
لایک‌ها
35
از لحاظ کیفیت ساخت پردازنده و قدرت پردازنده hold x بهتر است یا ainol fire؟

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
لطفا بین قیمت 400 تا 500 تومن با کیفیت ترین تبلت رو معرفی بکن . من تصمیم جدی به خرید دارم . شماره حساب و سایر توضیحات اضافی لازمه رو برام بفرستش . گمرکی نخوره انشالله
پیغام خصوصی شد...
Ainol Novo 10 Hero II 10.1 Inch Quad Core Tablet PC Dual Camera WIFI HDMI Bluetooth GPS 16GB

این هیرو دو هست؟الکیه یا واقعی؟
از این هیرو که شما گزاشتین بهتره یا همونه؟
قیمتش چقدر میشه؟
واقعی هست ولی ماه اول سال 2013 به بازار میاد ...
نمی شه فعلا دقیق گفت ولی به نظر میاد بهتر باشه
این چند در می آد؟
Hyundai X600 HD 7 Inch Tablet PC RK3066 Android 4.1 HD Screen 8GB HDMI
و ramos w30 ، جی پی اس نداره؟
430 ت می شه
بله
556 ت می شه
سلام
U950 685
ZTE V970 Grand X 620
ZTE V889M 500
سلام تعجبم این شاهکاره هیوندا رو نزاشتی این چند در میاد
Hyundai Play X (X900) Dual Core RK3066 Retina Display 9.7 inch 2048*1536px with Android 4.1 1.6GHz
سلام
940 ت می شه

سلام

من اینو میخوام دارین؟؟
Teclast P85HD Dual Core RK3066 Android 4.0 Tablet PC 8 Inch IPS 16GB

و قیمت لطفا...
سلام
510 ت می شه
از لحاظ کیفیت ساخت پردازنده و قدرت پردازنده hold x بهتر است یا ainol fire؟

صد در صد Flame از نظر کیفیت ساخت بهتر هست ولی از نظر قدرت Hold x بهتره

concordd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.
این مدل SANEI N10 3G رو میتونید گیر بیارین؟قیمت چقدره؟
واینکه این مدل بهتره به نظرتون یا Ampe A10 Dual Core 3G که خودتون هم دارید؟(سخت افزاری و نرم افزاری)
ممنون میشم جوابمو بدین.
با تشکر

Last edited:
بالا