درود بر شما
بين انتخاب دو تبلت از دو برند ainol و cube لطفاً من را راهنمايي كنيد !؟
ainol novo 10 hero يا cube u30gt
لطفاً در صورت امکان بهترين برند چيني ( خرابي كم و كيفيت بالاتر ) را معرفي نماييد و يا بترتيب بر اساس اولويت برندها را معرفي نماييد
سلام
با این شرایط Ainol Hero رو پیشنهاد می کنم ...
بهترین تبلت چه از لحاظ کیفیت و قدرت و چه از لحاظ بیشترین امکانات که در حال حاضر موجود دارین را بفرمائید .زودتر از 14-20 روز به دستمون نمیرسه. ممنون
موجود متاسفانه فعلا چیزی نیست ، Ainol Hero رو پیشنهاد می کنم و برای 7 اینچی Window N70HD (البته یک هفته دیر تر می رسه به دلیل کریسمس)
فکر نکنم p88 پیش فروش باشه ها توی همون سایت slatedroid.com یکی سفارش دادو گفت تا چن روز دیگه میرسه!
پیش فروش هست (اونجا نوشته بود سفارش دادم ، ارسال
خواهد شد )
بهترین حالت یک هفته دیگه ریلیز می شه (شایدم تا دو هفته)
پاسخ دادم
منظورم لوگو پشت بدنه تبلت بود
لوگو رو که داره حتما ، پشت تبلت
salam
Bebakhshid mishe nahveye kharid ro P kh konid
yek soal ham daram
inke aya Tablet motorola xoom behtare ya Ainol novo hero?
پخ شد
Hero قوی تر هست ...
سلام ، شما می تونین یه سری ایبوک ریدر با جنس و قیمت خوب برای فروش بیاری؟ حتما electronic-ink باشه صفحش البته
سلام
رنج قیمتی که می خواید رو برام پیغام خصوصی کنید لطفا ...
سلامی دوباره
یه تبلت می خوام الآن هم سفارش میدم واسه یکی از فامیلامونه
چند تا تبلتی که مخصوص بازی باشه تو رنج 500 (صد هزار تومان بالا پایین)
و کلا رزولیشن و سی پی یو و جی پی یو خوبی داشته باشه برام پ.خ و معرفی کنید
با تشکر
سلام
تبلت Window N70 HD رو پیشنهاد می کنم
آقا این تبلت ramos w30 چی شد نیومد ؟ مدلی که شما پیشفروش میکنید باتریش ۵۴۰۰ است ؟؟؟؟ چون این مدل تولیدش متوقف شد بخواطر ظرفیت باتریش . و دارن مدل جدیدش را میدن که باتریش ۷۰۰۰ است حالا شما میتونید این مدل آخری که گفتم را بگیرید ؟؟؟؟؟؟؟؟آخر این کی میاد ایران ؟ پیشفروش ها را ارسال کردند ؟؟
امکان پست DHL هست که سریع تر برسه ؟ و هرینش چقدر بیشتر میشه؟
موجود هست می تونید سفارش بدید ، از اول 7200 بود (به اسرار دوستان به 5400 تغییر دادم (اشتباه بعضی منابع) )
سفارش بدید 14 تا 20 روزه می رسه (احتمال زیاد یک هفته تاخیر بخوره به دلیل کریسمس)
نه متاسفانه فقط سنگاپور پست هست ... (در آخر هم ارزش نداره شما 100 ت هزینه ارسال DHL بدید آخر هم دوباره 100 ت گمرکی می گیرن! )
لطفا یه تبلت 7.7یا 8 اینچ سیم کارت خور معرفی کنید که خوب باشه تا حدود 700 تومن
پیغام خصوصی دادم
امکانش هست با پست DHL فرستاده بشه تا سریعتر برسه با توجه به هزینه بالاترش
نه متاسفانه ...