موردی نیست. ممنون بابت پیگیری سریعتون. به هر حال ما از شما حالاحالاها خرید داریم. ایشالا سری بعد یکی دیگه سفارش میدم.نوشته اصلی توسط rok
جناب محیاری هزینه کیف تبلت هم واریز شد هر دو رو با هم سفارش میدید؟ سفارش من تا الان ثبت شده یا نه؟
البته من دیروز تصمیم گرفتم یه مدل دیگه سفارش بدم (همون cube u9gt4)، گفتم احتمالا تا الان سفارش ثبت شده دیگه بیخیال تغییرش شدم اما اگه هنوز قطعی سفارش ندادید اطلاع بدید مابه تفاوت رو برای اون واریز کنم.
بی زحمت منو در جریان روند کار بزارید.
ممنون از زحماتتون
سلام
بله دیروز سفارشتون رو ثبت کردم متاسفانه ، هر دو باهم ارسال می شه
سلامسلام
گوشی اندرویدی با پردازنده 2 هسته ای و چیپ گرافیکی
چی خوبه ؟؟ مثل تبلتاشون خوب هست؟؟
یه سوال برام پیش اومده چرا امکاناتی که توی گوشی ها هست توی تبلت های چینی نیست؟؟ سیم کارت و 3جی و جی اس در صورتی که قیمتاشون مشابه همه
خواهش می کنم ، من در خدمتمموردی نیست. ممنون بابت پیگیری سریعتون. به هر حال ما از شما حالاحالاها خرید داریم. ایشالا سری بعد یکی دیگه سفارش میدم.
فقط یه سوالی تا حدود 300 هزارتومن میشه گوشی با کیفیت خیلی خوب با صفحه 4 اینچی و کیفیت بدنه بالا پیدا کرد؟
موفق باشید
سلامسلام دوست عزیز
تبلت آینول فایر رو میخاستم
نحوه ی خرید و اعتماد به شما رو برام بگید؟
به نظرتون با این رنج قیمت این تبلت بهتره برای بازی و وبگردی یا چیز دیگه ای؟
باتریش خوب هست؟ چند ساعت در حالت های مختلف دوام میاره؟
سلام
این تبلت Ployer momo7 قیمت نهایی ایش چند میشه؟
چند روز طول میکشه به دستم برسه؟
فارسی ساپورت میکنه؟
ممنون
salam lotfan gheymat akharetan ra brayem ersal konidفروش تبلت هیوندای راک ایکس
Hyundai Rock X
فوق تمیز ، 1 هفته کار کرده
دلیل فروش هم خرید یک تبلت سمیکارت خور هست که برای تولدم خریدن
قیمت هم مقطوع با کیف چرمی و قلم و پک کامل ، فکر نکنم نیاز به عکس هم باشه چون 1 هفته بیشتر کار نکرده ، از خودم هم بیشتر ازش مواظبت کردم حتی یه لک هم روش نیست
سلام
CUBOT A8809 رو پیشنهاد می کنم ، گوشی خیلی خوبی هست ، 590 تومان می شه
مطمئنا اگر سیم اضافه کنن قیمت خیلی بالا می ره (فکر می کنم دلیل دیگش اینه چیپست هایی که می سازن ساپورت نمی کنه این موارد رو)