• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League 2012-2013

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
دو هفته هست که تیم رو نتونستیم هدایت کنیم. یوزر و پس و رو دادم دست یک بنده خدایی و هر روز میره سر تمرین تیم. بعد سر هفته میگه چیکار کنم من میگم داداش تو سر تمرین بودی از من میپرسی؟ اینه که کار ما معلوم نیست چی به چیه . برم یه سر بزنم ببینم چند چندیم!
خلاصه امید داریم بزودی برگردیم سر تیم! :دی

HajiBolbol

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
85
درود

از قديمي باز به حاجي... حاجي! فقط مياي لايك ميكني وميري... اما آروم آروم خوب داري مياي بالا... اي ول بر تو باد... :lol::lol::lol:

ارادت
درود بر علی قدیمی باز
کدوم بالا؟
آقا از وقتی اومدیم تو لیگ پی تی 120 تا با صدر فاصله داشتیم
الانم همون 120 تاس که اینهفته بیشترم شد :lol:
کلن چند هفته اس تیم در بحرانه
یه مشت کراکی دور خودمون جمع کردیم که چپ و راست کارت میگیرن یا گل به خودی میزنن
..............
پ.ن 1 اینهفته دیدیم ریدینگ 2 تا بازی داره سریع تورس رو انداختیم بیرون و مهاجم ریدینگ رو خریدیم تا رستگار بشیم ولی... :evil2:

پ.ن 2 نولان که مرگ بر او باد تا پیش از اینکه به تیم بیاد یه درمیون گل میزد حالا کارش به جایی رسیده که یه توپ به تیر دروازه نمیتونه بزنه

پ.ن 3 همینروزا باید بزنیم تو گوش wildcard

پ.ن 4 زنده باد تیم ملی آرژانتین

پ.ن 8700 من همون هیزم کش هیزم که یوزر قبلیمو فعال کردم

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود بر علی قدیمی باز
کدوم بالا؟
آقا از وقتی اومدیم تو لیگ پی تی 120 تا با صدر فاصله داشتیم
الانم همون 120 تاس که اینهفته بیشترم شد :lol:
کلن چند هفته اس تیم در بحرانه
یه مشت کراکی دور خودمون جمع کردیم که چپ و راست کارت میگیرن یا گل به خودی میزنن
..............
پ.ن 1 اینهفته دیدیم ریدینگ 2 تا بازی داره سریع تورس رو انداختیم بیرون و مهاجم ریدینگ رو خریدیم تا رستگار بشیم ولی... :evil2:

پ.ن 2 نولان که مرگ بر او باد تا پیش از اینکه به تیم بیاد یه درمیون گل میزد حالا کارش به جایی رسیده که یه توپ به تیر دروازه نمیتونه بزنه

پ.ن 3 همینروزا باید بزنیم تو گوش wildcard

پ.ن 4 زنده باد تیم ملی آرژانتین

آخ که چقد دلم واسه این آواتار تنگ شده بود... یادش بخیر... :rolleyes:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
افشین در مصاحبه با دیلی پیتی دست به افشاگری های تازه ای زد

بر اساس گفته های وی فرد محوری مافیای لیگ تغییر کرده است.وی گفت:هفته پیش وقتی داشتم از بار به سمت خونه می رفتم آندره جوادی و دل جوادیو رو دیدم که امیرسون رو میزدن
گویا دورانش تموم شده و حالا فرد جدیدی به اسم ال مسعودی رو جایگزین امیرسون کردن
افشین خطاب به سایر تیم ها گفت وقتشه تا همه علیه ایتالیایی ها برپا خیزند
گفته های وی در حالی است که تیمش هفته گذشته با کسر امتیاز مشکوکی بازی را به حریفش واگذار کرد

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

فردا بازی هستش یادتون نره تیم رو بچینید :D

افشین در مصاحبه با دیلی پیتی دست به افشاگری های تازه ای زد

بر اساس گفته های وی فرد محوری مافیای لیگ تغییر کرده است.وی گفت:هفته پیش وقتی داشتم از بار به سمت خونه می رفتم آندره جوادی و دل جوادیو رو دیدم که امیرسون رو میزدن
گویا دورانش تموم شده و حالا فرد جدیدی به اسم ال مسعودی رو جایگزین امیرسون کردن
افشین خطاب به سایر تیم ها گفت وقتشه تا همه علیه ایتالیایی ها برپا خیزند
گفته های وی در حالی است که تیمش هفته گذشته با کسر امتیاز مشکوکی بازی را به حریفش واگذار کرد

خیلی با حال بود :lol:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خب ما هم با یه حرکت انتحاری و جذب یک عدد بازیکن مصدوم و دادن بازوبند کاپیتانی تیم به ایشون حقیقتا ریکس بزرگی کردیم! باشد که بعضیا به رگ غیرتشون بر بخوره!

@ افشین
آقا نبودی... چه پیشنهادات نابهنجاری به ما کردن و ما زیر بار نرفتیم! آقا ما یه رسالتی داریم؛ یه وظیفه ای داریم، یه اخلاقیاتی هست! نمیشه آقا نمیشه! دو هفته ای شل گرفتیم بعضیا دور بر داشتن! اه...:دی

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
سلام دوستان

من فوق العاده اعصابم خرابه و اصلا حال خوشی ندارم.... یعنی به قدری عصبانیم که دوست دارم همینجوری به رابین فن پرسی فحش بدم :دی

تیم من شرایط خیلی خوبی داشت و سایه به سایه صدر حرکت می کرد اما خیلی صریح بخوام بگم با حماقت خودم همه چیز رو به فنا دادم, زمانی که پشت سر حسام بودم تو یکی از پست هام گفتم که گرت بیل رو می خرم و تا زمان رسیدن به صدر با من خواهد و واقعا با برنامه ای که در ذهنم ریخته بودم رسیدن به صدر ممکن به نظر می رسید اما.... اصلا من تا پایان فصل قصد استفتده از wild card نداشتم اما نمیدونم چرا به یک باره کل تیمم رو به هم ریختم و الان حال و روزم اینه!

هفته ی پیش هم که یادم رفت تیم رو بچینم و صدر جدول هد تو هد تقدیم علی آقا شد...

خودم تیم رو به اینجا رسوندم و با اینکه فوق العاده ناراحت و عصبیم حالا خودم هم می سازمش, از کورس قهرمانی که حسابی جا موندم اما تغییراتی ایجاد خواهم کرد که حداقل در 10,15 هفته ی پایانی مسابقات حرفی برای گفتن باشه
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@j_2006_n

به به آقا جواد! دم شما گرم!

دیده شده که شما سابق بر این در تاپیک منفورترین تیم تک رای به صندوق بارسای بیچاره ی ما انداختی :دی
حالا مادرید به کنار, اون دو تا خراب شده ی میلان اف سی هالیوود آرسنال لیورپول اصلا همین منچستر افشین اینا هم نه! دیگه منفور تر از چلسی داریم؟! چرا بارسا برادر من!!

@افشین
عالی بود پسر!

کاربر فعال موسیقی و اولین پست.... آه!

حیف!

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
حيف كمه... خيلي خيلي كم...

راستش آقا نمی خوام خارج از قاعده تاپیک صحبت کنم اما خوب چون اینجا جمع کوچک تر و صمیمی تر هست فکر نکنم کسی از دوستان از چند پست غیر مرتبط ناراحت بشه...

بله آقا واقعا یک حیف خشک و خالی خیلی خیلی کمه در واقع اصلا هیچ چیزی نمیشه در وصفش گفت... منی که حتی یک پست در اون انجمن نداشتم از یادآوریش فوق العاده ناراحت می شم و حال شما عزیزانی که زحمت زیادی برای اونجا کشیدین کاملا قابل درکه! من با اینکه خیلی دیر آشنا شدم و نوشته ای نداشتم اما همیشه پیگیری می کردم و می تونم به جرات بگم که در تالار موسیقی اینجا گروه ها و نوازنده های راک و متال و سبک های مختلفی از این ها رو شناختم که قبلا هیچ اطلاعی از اون ها نداشتم.... نکته ای که بسیار آزار دهنده هست اینه که به یک باره همه چیز پاک شد و فرصتی برای جمع آوری گنجینه ی ارزشمندی که دوستانی همچون شما با زحمت بسیار تهیه کرده بودند وجود نداشت!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به جا مانده از پست قبلی ;
بابا این چه لیگ آماتوریه که به اصطلاح بیگ فورش از یک کلین شیت عاجزند :دی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

@j_2006_n

به به آقا جواد! دم شما گرم!

دیده شده که شما سابق بر این در تاپیک منفورترین تیم تک رای به صندوق بارسای بیچاره ی ما انداختی :دی
حالا مادرید به کنار, اون دو تا خراب شده ی میلان اف سی هالیوود آرسنال لیورپول اصلا همین منچستر افشین اینا هم نه! دیگه منفور تر از چلسی داریم؟! چرا بارسا برادر من!!

کاربر فعال موسیقی و اولین پست.... آه!

حیف!

:D
واقعا ؟!
الان رفتم چک کردم بله درست می گید :دی
ولی الان که فکر می کنم باید به اینتر رای می دادم که از همه منفور تره و گویا دیگه جای اصلاح رای هم نداره :D

منم یک اشتباه مثل شما انجام دادم ( خرج کردن کارتم ) ولی تا الان نتونستم تیمو دیگه جمعش کنم و هفته به هفته هم وضع تیم بدتر می شه راستش مشکل من با برباتوف بود که به فولام پیوست و مهاجم منو خراب کرد :(

حيف كمه... خيلي خيلي كم...

موافقم یادش بخیر , چقدر با بچه های توی تاپیک سیاوش قمیشی در مورد آهنگاش بحث می کردیم :(

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
بالا