• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League 2012-2013

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ویلشر علامت بلند کرده بود که ونگر بهش بازی نداد؟!:دی چهارشنبه بازی میکنه؟

آره نذر داشت زیر علم بود! صبحش هم نذری حلیم داشت و از رئیس رخصت گرفت و تمرینات رو ترک گفت!
برای چهارشنبه مشکلی نداره! شنبه هم بهش استراحت داده بود!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

به تیم ما هم بختک افتاده بود. کلا اونقدر نذری زده بودن به بدن که کسی حال راه رفتن هم نداشت.
تا شنبه فقط باید شلاق بخورن/

جا داره تشکر کنم از مرته و شو برای گرفتن امتیاز کامل و همینطور بنوس و کشیدن بار تیم.

تو جدول یک امتیاز فاصله ام با صدر بیشتر شد.
تو هد تو هد / از 7 بازی اول 6 شکست داشتم! در ادامه از 6 بازی اخیر 5 برد. رو همین حساب منتظرم هفته بعد هم ببرم تا قریبنه بشه :دی / ولی جا داره بگم که رتبه تیم تو این جدول یک رقمی شدخ و از 18 به 9 رسید.

برای هفته بعد دو تا ترانسفر خواهیم داشت. احتمالا هر دو در خط هافبک ولی هنوز معلوم نیست کی بره چون 3 تا گزینه برای خروج هست.

حسام@
داداش گفتی تورس رو میفروشی! نفرختی؟ :دی منتظر بودم فروخته باشی و پشیمون بشی هفته دیگه.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تیم منم همچنان روی نوار باخت به سر می بره :D و برعکس داش جواد اول فصل به سوی پیروزی گام برمی داشت و الان همچنان در حال شکست خوردن :دی

برای هفته بعد دو تا ترانسفر خواهیم داشت. احتمالا هر دو در خط هافبک ولی هنوز معلوم نیست کی بره چون 3 تا گزینه برای خروج هست.

فردا بازی ها شروع می شه ولی واقعا خرید یک هافبک خلاق سخت شده الان من داف رو گزینه خروجی می دونم و با 2.8 که توی بانک دارم سرمایه 9 تا می شه ولی نمی تونم یک هافبک خوب برای تیم بخرم :|

الان در بین گزینه های من هم یحیی توره خوب قیمتش کشیده پایین و برای باشگاه جذبش مناسبه ولی می ترسم جذبش کنم و نتونه کار مثبتی انجام بده :دی

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
فردا بازی ها شروع می شه ولی واقعا خرید یک هافبک خلاق سخت شده الان من داف رو گزینه خروجی می دونم و با 2.8 که توی بانک دارم سرمایه 9 تا می شه ولی نمی تونم یک هافبک خوب برای تیم بخرم :|

الان در بین گزینه های من هم یحیی توره خوب قیمتش کشیده پایین و برای باشگاه جذبش مناسبه ولی می ترسم جذبش کنم و نتونه کار مثبتی انجام بده :دی

آخ گفتی! این خط هافبک من هم معضلی شده...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب اول تشکر ویجه کنم از جواد داداش که اطلاع رسانی داشت . من که کلا خبر نداشتم و فکر میکردم شنبه بازیه میخواستم تا شنبه اینها رو شلاق بزنم! :دی

اما در مورد خط هافبک/ به نظرم کاملا شانس تاثیر داره. خط هافبک بهترین تیم ها رو هم در دنیا نگاه کنید همشون یکی دو تا خوب دارند یکی دو تا سیاهی لشگر که حالا بگیم هر کی بنا به شناختش فکر کرده این بازیکن جواب میده .
بنابراین کلا روش فکر نکنید. :دی

حالا سوال من اینه. اونهایی که نولان رو دارند فکر میکنند این هفته امیدی بهش هست؟ من دارم فکر میکنم که این هفته بذارمش رو نیمکت با اشکان دوتایی گل یا پوچ بازی کنند. به قول سید ممد من از شما میپرسم! / نظرتون چیه؟

دعوای خونوادگی برنده نداره... :دی
چه رومانتیک ! هستید شما آقا. ما با این داش جوادمون دربی که داریم چشم هم رو از کاسه در میاریم ! :دی

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

خب... تغییرات از راه رسیدن. با توجه به تغییر سیستمی که میخواستم انجام بدم، لازم بود چندتا جابجایی داشته باشم. بابت یکیش زیاد خوشحال نیستم. اما امیدوارم جواب بده... نکته اول اینکه خیلی از بازیکن هام این هفته جلوی هم بازی میکنن و این یعنی خطر. امیدم به اورتون هست که ببره یا لااقل گل نخوره. به ویژه فلینی که یه هفته محروم بود و دست ما رو گذاشت تو پوست گردو...

حالا سوال من اینه. اونهایی که نولان رو دارند فکر میکنند این هفته امیدی بهش هست؟ من دارم فکر میکنم که این هفته بذارمش رو نیمکت با اشکان دوتایی گل یا پوچ بازی کنند. به قول سید ممد من از شما میپرسم! / نظرتون چیه؟

آقا ما تازه این هفته خریدیمش... احساس متناقضی هم نسبت بهش دارم. جلوی منچستر یونایتد بازی داره و من علاوه بر خواست قلبی، دوتا منچستری هم دارم... نمیدونم دعا کنم ستاره بشه یا ازش دل ببرم... :دی

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
چه رومانتیک ! هستید شما آقا. ما با این داش جوادمون دربی که داریم چشم هم رو از کاسه در میاریم ! :دی

:دی

216869_455915731115102_1340130920_n.jpg

---------------

علی جان بازی های اینده وست هم رو دیدی که نولان رو خریدی؟:دی

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
:دی

علی جان بازی های اینده وست هم رو دیدی که نولان رو خریدی؟:دی

نه بابا... میخواستم یه فوروارد سوم خوب بخرم. برباتوف مدتها در رادار بود. برای خریدنش و رد کردن پوگربنیاک، بهترین راه برای جور کردن ترکیب و خرید هافبک، نولان بود... چه چاره؟ :دی

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
هفته پیش بد نبود. روند صعودی بود.
اما دو هافبک جدید به تیم اضافه شد و والنسیای عزیز به دلیل مصدومیت فعلا خارج گردید. در اولین فرصت بر میگرده انشاالله.
به کاپیتان رونی امید زیادی هست این هفته و به احتمال زیاد با یه هتریک تیم رو به جایگاه اصلی خودش بر میگردونه:D

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
سلام

با مصدومیت بن عرفه و کلیشی و حضور نخاله ای به نام گرانرو تیم شرایط سختی رو داره, با این وجود به صلاحدید شخصی برباتوف بعد از انجام تنها یک بازی از لیست خارج شد بن عرفه هم دومین خروجی این هفته است تا تیم من تنها با 3 مدافع پا به رقابت بذاره...

------------------------------------------------------------------------------

جا داره تا تک رقمی شدن اون دوست عزیزمون رو در ذر لیگ هد تو هد تبریک عرض کنم,

ما که بخیل نیستیم آقا ایشالا تا پایان فصل بتونی نهمی رو حفظ کنی!

Last edited:

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
این ارسنالی ها رابین رو نفرین کردن از وقتی به ارسنال گل زد دیگه تو لیگ گل نزده !:دی

فردا همه امیدم به هافبکام هست

بین بربا و ویلشر گیر کردم به کدوم بازی بدم:دی

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
ای بابا! پودولسکی کجاست ؟! فلاینی گل می زنه بیل گل می زنه اون 14 میلیونی گل می زنه... عجب بدبختی گرفتار شدما!

پای سیسه هم به گل باز شد,اه!

Last edited:
بالا