• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League 2012-2013

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
یعنی اینقدر به جرارد بازی میدم که یه هفته 50 امتیاز بیاره. من ول بکنش نیستم.
هرچی میکشم از دست این خط حمله ست. آرزو به دل یه هتریک موندیم دی:
میچو که هفته پیش گل زد و دستش درد نکنه رفت و ارون لنان جاشو گرفت. امید است پشیمان نشویم.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تا اینجا که تیم منم افتضاح بوده :( منچستر دوتا زده ون پرسی روی یکیشم تاثیری نداشته :(

ادیت:

منچستر چه کار داره می کنه ؟! سومیشم خورد :|

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
رسما به فنا رفتم
کناره گیری خود را از لیگ اعلام می کنم. باشد که دیگران رستگار شوند

به خاک فنا نشستیم رفت پی کارش. لعنت به این هفته نحص که تنها خوبیش برد منچستر (اونم تا حالا دقیقه 75 ) بود.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

آقا ما نبودیم تیممون رو هواست... :دی ببینیم چه بشود...

پاینده باشید
همینم باز خوبه علی جان چون من با اینکه بودم تیمم رو رو هوا هم حتی نیست :دی

شانسی که آوردم سوارز رو کاپتان نکردم. بدجوری به سرم زده بود.

کلا رو من به عنوان تیم تعطیل هفته حساب کنید. با تشکر

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ميشود اميدوار بود به هت تريك دمبا با در دوشنبه آيا؟ :دي

پ ن : جواب دندان شكني گرفتم بابت كفران نعمت سوانسي چي هاي تيمم... اگر داير و رانگل رو بجاي رافائل فلج و نولان بيكار ميذا شتم فرقش 11 امتياز بود... :hmm:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
سلام
الان داشتم بعد یه مدت تیمم رو چک میکردم به این نتیجه رسیدم که فقط یه هفته تیم درخشید اونم هفته ای بود که با جواد هد تو هد داشتم ! :D
میگم داداش امکانش هست یه چند هفته متوالی با هم بازی داشته باشیم ؟ :دی

کارت رو هم هنوز نزدم میترسم کارت رو بزنم بدتر شه والا هیچ تضمینی نیست که :دی ولی اگه از بچه های باند لیگ کسی دلال کار درست آشنا داره که بتونه تضمینی ترانسفر کنه آروم و بی سر صدا یه پی ام بده با هم کنار میایم مبلغش رو! :p

وضعیت طوری شده که دارم به استعفا فکر میکنم!

راستش افشین جان صاحب باشگاه ما هم گمونم مدتیه دوس داره قضیه اخراج منو مطرح کنه اما انگاری تا نیم فصل دست نگه داشته! :دی میگم اگه پایه ای هماهنگ کنیم با هم استعفا بدیم میخوام رو دست بخوره مرتیکه :دی

همینم باز خوبه علی جان چون من با اینکه بودم تیمم رو رو هوا هم حتی نیست :دی

کلا رو من به عنوان تیم تعطیل هفته حساب کنید. با تشکر

آقا شما هم هر دفعه میای غر میزنی که کلاس بیای ولی همیشه تیمت اون بالاهاس! جمش کن داداش :D

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
ميشود اميدوار بود به هت تريك دمبا با در دوشنبه آيا؟ :دي
من فقط وفقط به خاطر شما از صمیم قلب آرزو می کنم با هت تریک کنه... یه علی آقا که بیشتر نداریم

سلام

آقا شما هم هر دفعه میای غر میزنی که کلاس بیای ولی همیشه تیمت اون بالاهاس! جمش کن داداش :D

به به! سلام علیکم!

کجایی دوست من؟ بیشتر ببینیمت...

والله آرین جان از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون خود من شخصا چند بار در خلوت به آقا جواد گفتم دست از این مظلوم نمایی های نخ نما بکشه :دی اما بچه آدم که به چیزی عادت کرد دیگه ترکش دوووشواری داره!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خب حالا وقتشه که جدی باشم و در مورد مسائل فنی تیم حرف بزنم ولی از اون جایی که احتمال می ره لا به لای صحبت هام نا خواسته ناسزا نثار بازیکنان با غیرت(!) تیمم شه ترجیحا سکوت می کنم!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
سلام

راستش افشین جان صاحب باشگاه ما هم گمونم مدتیه دوس داره قضیه اخراج منو مطرح کنه اما انگاری تا نیم فصل دست نگه داشته! :دی میگم اگه پایه ای هماهنگ کنیم با هم استعفا بدیم میخوام رو دست بخوره مرتیکه :دی
:D

درود ارین خان عزیز.راستش رو بخوای متوجه شدم پشت پرده این دستیار نامردم داره علیه من توطئه میکنه و با مدیرای باشگاه ریخته رو هم گویا هفته دیگه فرصت اخرم هست برای همین خواستم این هفته پیش دستی کنم:دی ولی یه حسی بهم میگه باید تا اخرش بمونم و این باند مخوف لیگ رو زمین گیر کنم:دی

hsajj

Registered User
لایک‌ها
186
Michu باز هم عالی بود ، واقعا بازیکن فوق العاده ایه
ولی سوارز سه هفته است گل نزده هفته بعد هم که محروم شد :(
فعلا Michu میشه کاپیتان و سوارز از تیم خارج میشه تا ببینیم چی میشه :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
در غیاب تو ستاره مان پای به میدان می گذاریم!
مهاجمی که باید هفته پیش می خریدم(که دو گل زد!!!) این هفته به تیم اضافه شد تا مشکل گلزنی تیم رو حل کنه!

بالا