• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

.: Hamed :.

Registered User
لایک‌ها
0
توی هر وبلاگی که خوندم از رفتار بسیار خوب و انسانی فرمانده گروهان ها تعریف می کردند.
می گفتند برعکس بیشتر جاها اینجا فرمانده گروهان های نمونه کشور جمع شده اند و یکی شون مثلاً فرمانده نمونه تبریز بود و ...

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
به نظر من آموزشی بهترین دوران خددمته
من پادگان محمدرسول الله بیرجند بودم(مرزبانی) اعزامی 14تیر 91
مرزبانی در واقع بدترین رسته نیروی انتظامیه اما خداییش توآموزشی اصلا بد نگذشت
شایدم بخاطر این بود که توی ماه رمضون افتاده بودیم
4تا بدو بایست که دیگه سختی نیست!
اینقدر منو قبل از خدمت ترسونده بودن هیچی نبود این خدمت ما که!
سخت ترینش روزی بود که مارو برده بودند میدون تیر
آقا مارو از 7 صبح بردند تا 3 بعد از ظهر
بخاطر خنده یکی از بچه ها 3 ساعت تنبیهمون کردن و از تپه ها بالا پایینمون میکردن:دی
آب هم که نبود و قمقمه هامونم خالی!!!
چه دورانی بود
آموزشی خیلی از یگان بهتر بود هرچند تو یگان فقط 13 روز خدمت کردم
جالبش اینه بعد چند ماهه که خدمتم تموم شده هنوز حقوقمو میریزن:D

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
افتادم محمد رسول الله بیرجند ... دوستانی که اونجا هستند معرفی کنند

تاریخ اعزام 2 دی

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
میتونم برم **** وظیفه درخواست بدم 2 ماه عقب بندازن ؟! چون کار دارم این دو ماه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
میتونم برم **** وظیفه درخواست بدم 2 ماه عقب بندازن ؟! چون کار دارم این دو ماه

اگر یکی از شرایط که داخل دفترچه رو داشته باشید حتی روز اعزام هم میتونید
خودم من واسه آبان از برادر خدمتی استفاده کردم و دو ماه به تعویق انداختم با این محل آموزش مشخص شده بود
سایر شرایط تعویق رو در دفترچه نوشته

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
اگر یکی از شرایط که داخل دفترچه رو داشته باشید حتی روز اعزام هم میتونید
خودم من واسه آبان از برادر خدمتی استفاده کردم و دو ماه به تعویق انداختم با این محل آموزش مشخص شده بود
سایر شرایط تعویق رو در دفترچه نوشته

صفحه چند ؟

دوستان اطلاعاتی دارید بدید .. پدر هم 12 ماه سابقه رزمندگی در جبهه دارند .. از این شرایط چجوری میتونم استفاده کنم ؟

گفتم که 59 سال هم تمام هست .. و تک پسر هستم .

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
صفحه چند ؟

دوستان اطلاعاتی دارید بدید .. پدر هم 12 ماه سابقه رزمندگی در جبهه دارند .. از این شرایط چجوری میتونم استفاده کنم ؟

گفتم که 59 سال هم تمام هست .. و تک پسر هستم .

آن دسته از مشمولانی که جهت اعزام به خدمت داراي معاذیر زیر بوده و نمی توانند در موعد مقرر به خدمت اعزام شوند، اعزام آنان به شرح زیر
قابل تمدید است.مشمولان واجد شرایط جهت ثبت درخواست تمدید اعزام، صرفاً به یکی از دفاتر پلیس + 10 در شهرستان محل سکونت خودمراجعه نمایند.همچنین براي اطلاع ازنتیجه درخواست، حداکثر 5 روز بعد (قبل ازانقضاي موعد اعزام اولیه) به دفترپلیس + 10 مراجعه کنید.
-1 از چند برادر واجد شرایط اعزام به خدمت درصورت اعزام یکی از برادران به خدمت، یکی از برادران که فاقد غیبت باشد م یتواند تا اتمام
خدمت او از تعویق اعزام استفاده نماید. براي استفاده از امتیاز تعویق اعزام، ارائه گواهی اشتغال به خدمت برادر الزامی است.
-2 مشمولانی که به علت بیماري و یا صدمات جسمانی وارده ناشی از حوادث و سوانح (خارج از موضوع ماده 40 قانون خدمت وظیفه عمومی)، قادر به
اعزام به خدمت در موعد مقرر نمی باشند و بیماري و مصدومیت آنان مورد تأیید پزشک معتمد وظیفه عمومی می باشد، موعد اعزام آنان با پیشنهاد
پزشک مربوط، حداکثر تا دو ماه به تعویق می افتد.
-3 در صورت فوت همسر و فرزند حداکثر شش ماه، پدر و مادر حداکثر سه ماه، برادر و خواهر حداکثر دو ماه و پدر و مادر همسر حداکثر یک ماه
از زمان فوت، اعزام مشمول به تعویق می افتد.
-4 مشمولانی که به علت بروز بلایاي طبیعی مانند سیل، زلزله و یا وقوع حوادثی مانند سقوط هواپیما، آتش سوزي و ...(خارج از موضوع ماده
40 قانون خدمت وظیفه عمومی)، خود یا یکی از اعضاي درجه یک خانواده (پدر و مادر، همسر و فرزند) به طور جدي آسیب دیده باشند یا منزل
مسکونی آنان بالاي 50 درصد خسارت دیده باشد با ارائه مدارك و مستندات معتبر، موعد اعزام آنان حسب مورد و به تناسب میزان آسیب وارده از
زمان آسیب دیدگی، از یک تا شش ماه به تعویق می افتد.
-5 پذیرفته شدگان قطعی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی (داخل و خارج کشور) که در مهلت یکساله پس از فراغت از تحصیل در دانشگاه قبول شده
اما زمان ثبت نام و ادامه تحصیل آنان بعد از موعد اعزام می باشد در صورتی که واجد شرایط ادامه تحصیل باشند، اعزام آنها حسب مورد حداکثر تا
شش ماه به تعویق می افتد.
-6 دارندگان برگ اعزام تاریخ هاي مرداد، شهریور و دي ماه هر سال که منتظر اعلام نتیجه آزمون مراکز سنجش آموزش عالی هستند، موعد اعزام
آنان حسب مورد حداکثر تا دو ماه به تعویق می افتد.( مشروط بر این که از زمان فراغت تحصیل تا پذیرش در دانشگاه، بیش از یک سال سپري نشده باشد.)
-7 ورزشکاران تیم هاي ملی با ارائه درخواست کتبی فدراسیون مربوط جهت اعزام به مسابقات المپیک، جهانی و آسیایی، موعد اعزام آنان حداکثر تا
چهار ماه به تعویق می افتد.(درخواست تمدید این قبیل از مشمولان پس از ثبت در یکی از دفاتر پلیس + 10 و ارائه گواهی فدراسیون مربوط مورد رسیدگی قرار
خواهد گرفت.)
-8 مشمولانی که در حال طی مراحل نهایی گزینش و استخدام در نیروهاي مسلح می باشند، در صورت تأیید موضوع از سوي سازمان مربوط، اعزام
آنان حداکثر تا چهار ماه به تعویق می افتد.
-9 مشمولان متأهلی که داراي شرایط خاص(تولد فرزند، بیماري شدید همسر وفرزندو ...) می باشند، موعد اعزام آنان حداکثر تا دو ماه به تعویق می افتد.
-10 مشمولانی که قصد تشرف به حج تمتع را دارند، موعد اعزام آنان با ارائه مدارك مربوط حداکثر تا دو ماه به تعویق می افتد.
راهنماي خدمت وظیفه عمومی 
11
تذکر:
-1 تعویق موعد اعزام فقط شامل مشمولانی می شود که فاقد غیبت باشند.
-2 تعویق موعد اعزام صرفاً با درخواست مشمول و فقط یک بار انجام می شود.
-3 افرادي که قصد تعجیل در موعد اعزام را دارند(تمایل دارند زودتر از تاریخ تعیین شده، به خدمت اعزام شوند) می توانند درخواست خود را حداقل
5 روز قبل از تاریخ اعزام مورد درخواست، در یکی از دفاتر پلیس + 10 ثبت نمایند.

GJ1366

Registered User
لایک‌ها
0
اخه چرا همه كسري ها رو به جز بسيجي برداشتن با هين مملكت كه هر روذ يه قانونه توش ....

الان ديگه هيچي ارزش نداره نه جبهه نه جانبازي نه ..... ارزش يه بسيجي الكي از همه اينا بيشتر شده ...

واقا بايد متاسف بود

Amoo Navid

Registered User
لایک‌ها
27,114
من بابام سربازی نرفته
خوبه یه قانون بیاد بگه کسانی که باباشون خدمت نرفته 48 ماه خدمت کنند:wacko::p

Mohsen69DeviL

Registered User
لایک‌ها
2
من از دوران دبیرستان دوس داشتم برم سربازی 3 تا ستاره داشته باشم اما الان درجه ها رو کم کردن:hmm: چرا ادم رو تو ایت موقعیت قرار می دن . البته تو اموزشی که میگن درجه مرجه ندارن همه صفر هستن .

mrnet

Registered User
لایک‌ها
0
من از دوران دبیرستان دوس داشتم برم سربازی 3 تا ستاره داشته باشم اما الان درجه ها رو کم کردن:hmm: چرا ادم رو تو ایت موقعیت قرار می دن . البته تو اموزشی که میگن درجه مرجه ندارن همه صفر هستن .

دوست عزیز... خودتو ناراحت نکن... به قولی می گن چی : درجه واسه آبگرمکنه ! یکی و دوتا و سه تاش فرقی نداره ;) یه کهکشان هم ستاره داشته باشی، بازم وظیفه ای !

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
من ی مدت دنبال معافی کفالت بودم که نشد و دفترچه فرستادم اعزامم خورده 1.12
تازگیا کسی رو دیدم ک با شریاط من کفالت گرفته
گفت از تهران اقدام کردم ، به نظرتون ارزش داره برم تهران ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوست عزیز... خودتو ناراحت نکن... به قولی می گن چی : درجه واسه آبگرمکنه ! یکی و دوتا و سه تاش فرقی نداره ;) یه کهکشان هم ستاره داشته باشی، بازم وظیفه ای !

تایید میشه بدطور!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

بستگی به شرایط داره شاید پدر ایشون از کار افتاده بوده باشه ولی پدر شما خیر یا بالاخره یه فرقی بوده باشه وگرنه معافیت کفالت که دیگه چیزی نیست که نیاز داشته باشه از تهران اقدام کرد.

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716

ول کن بیت با هم بریم خدمت منم 1/12 هستم!

دوستام با لیسانس میفتیم ارتش دیگه!؟ 1/12؟

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212

معلوم نیست
چند دوره هست اکثر نیروها رو ارتش گرفته.
احتمالا 1/12 بیشتری ها بیفتن نیرو انتظامی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

ربطی نداره، کلا احتمال ناجا بیشتره و شاید مرزبانی! کلا اواخر سال و اوایل سال انگار خوراکشون مرزبانیه (حداقل برای من که اینطور بوده)

بالا