شما با چه مدرکی رفتی ؟ امریه داشتی ؟
مگه اونجا ارشد هم میگیرن ؟
من سرچ کردم اکثرا دیپلم ها اونجا میرن
من از بچه های دوره های قبل امریه جنگلها و مراتع پرسیدم اکثرا میفرستند نیروی دریایی انزلی - اینم شانس من بود که توی زمستون باید بریم کویر!
بله ارشد که هیچ، دکترا هم میگیره. من خودم ارشد بودم ولی امریه نداشتم. اکثر بچه های امریه، واسه انرژی اتمی بودن.
کلاً گفتم که، سخت نمیگیرن. به دیپلمه ها چرا، ولی به ما ها نه. سختیش هوا، امکانات، دوری، مرخصی کم و مسیر طولانی میدون تیرشه (مارو که تو ماه رمضون و تابستون پیاده بردن!)
مرخصی: متاهل ها چهارشنبه ساعت 16 . مجرد ها 5 شنبه ساعت 12
من که هر 5 شنبه گرفتم. البته من تهرانی بودم.
روز اول لباس می دن با 3 روز مرخصی. میان دوره 4 روز. پایان دوره هم معمولاً نمی دن. امتحاناش الکیه، سر جلسه میان جوابارو اعلام می کنن. جزوه زیاد می گن بنویسین . یه کتاب کوچولو رزم مقدماتی هم می دن که بخونین و فرمانده گردان از اون زیاد سوال می پرسه و هر کی بلد نباشه تنبیه می کنه.
روز 5 ام معمولاً یه زهر چشمی می گیرن اراشد. میبرن تو خاکی ماکیا و تهدید می کنن و شنا می دن و اینا. اما در کل دوره، ما شاید 7 تا بشین پاشو رفتیم با 20 شنا ! 3 بار "به سه شماره بدو دور نماز خونه برگرد بشمر یک ..."!
بوفه داره که خردنیای اولیه توش هست ! حمومش بدک نیست! دستشویی هم داره اما صابون معمولا نه، از این صابون خمیری ها (شکل خمیر دندونه) با خودت ببر. هفته ای یکبار معمولاً پاس باید وایسی. یه بارم بهکاری تو سلف داری (شستن ظروف و دیگ و اینا) ... از بین بچه های هر آسایشگاه 1 منشی 1 دژبان و 1 مسئول تمیزی آسایشگاه انتخاب میشه که اینا پاس و بهکاری ندارن. اما مسئولیت چرا.
دیگه خلاصه وضعیت این بود. ایشالا خوش بگذره.
موفق باشی