• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
سلام
کی گفت؟ جدید چیزی اعلام کرده؟
توی قانون جدید (که از اول امسال اعمال شده) اینطوری هست که تا 3 ماه غیبت 3 ماه اضافه و بیش از 3 ماه غیبت شامل 6 ماه اضافه خدمت میشه (دیگه بیشتر اضافه نمیزنن چه غیبتت 6 ماه باشه چه 10 سال)

گفتن بعد از شش ماه معرفی به مراجع قضایی . یکی رو در این حالت بگیرن سوءسابقه حساب میشه ؟ :worried:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
الان روی برگه زده یک دیماه
یک دیماه جمعه هست
یعنی جمعه باید بریم یا شنبه ؟

توی برگ سبزت نوشته 1 دی ماه دیگه؟
برگ سفیدت که بیاد تاریخ و ساعت دقیق نوشته، توی برگ سفیدت تاریخ شنبه رو میزنن واسه مراجعه.

گفتن بعد از شش ماه معرفی به مراجع قضایی . یکی رو در این حالت بگیرن سوءسابقه حساب میشه ؟ :worried:

اطلاع ندارم، فقط میدونم اگه بگیرن یا جریمه نقدی یا حبس داره که اگه جریمه نقدی پرداخت بشه بعید میدونم سوء سابقه محسوب بشه.

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
توی برگ سبزت نوشته 1 دی ماه دیگه؟
برگ سفیدت که بیاد تاریخ و ساعت دقیق نوشته، توی برگ سفیدت تاریخ شنبه رو میزنن واسه مراجعه.

اطلاع ندارم، فقط میدونم اگه بگیرن یا جریمه نقدی یا حبس داره که اگه جریمه نقدی پرداخت بشه بعید میدونم سوء سابقه محسوب بشه.
توی برگه سفید هم زده یک دی !

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
توی برگه سفید هم زده یک دی !

مطمئنی 1 دی جمعه ست؟! (حال ندارم نگاه تقویم کنم :دی)
نمیدونم والا ولی مثلا برای دوره 1/4 که تعطیل بود توی برگ سبز نوشته بود 1/4 ولی توی برگ سفید نوشته بود تاریخ مراجعه: 2/4

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
مطمئنی 1 دی جمعه ست؟! (حال ندارم نگاه تقویم کنم :دی)
نمیدونم والا ولی مثلا برای دوره 1/4 که تعطیل بود توی برگ سبز نوشته بود 1/4 ولی توی برگ سفید نوشته بود تاریخ مراجعه: 2/4

اره !
اینها روز عادیشم مینویسند 7 بیاید خودشون 8 میان بعد جمعه 7 صبح میان یعنی ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
کی گفت؟ جدید چیزی اعلام کرده؟
توی قانون جدید (که از اول امسال اعمال شده) اینطوری هست که تا 3 ماه غیبت 3 ماه اضافه و بیش از 3 ماه غیبت شامل 6 ماه اضافه خدمت میشه (دیگه بیشتر اضافه نمیزنن چه غیبتت 6 ماه باشه چه 10 سال)
درسته ولی اگه از یه سال دیگه بگذره تحت تعقیب قانونی هم قرار میگیرن

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
الان روی برگه زده یک دیماه
یک دیماه جمعه هست
یعنی جمعه باید بریم یا شنبه ؟

اگه دقت کنی باید توی برگ سبز یا سفید نوشته باشه چنانچه تاریخ اعزام روز تعصیل یا جمعه بود اولین روز کاری بعدش باید برید واسه اعزام. زمان ما که اینطوری بود!پپپپپپ
منم دفترچه خدمت گرفتم کم کم کارهاش رو ردیف کنم تا اسفند اعزام بشم!

mrnet

Registered User
لایک‌ها
0
شما با چه مدرکی رفتی ؟ امریه داشتی ؟

مگه اونجا ارشد هم میگیرن ؟
من سرچ کردم اکثرا دیپلم ها اونجا میرن

من از بچه های دوره های قبل امریه جنگلها و مراتع پرسیدم اکثرا میفرستند نیروی دریایی انزلی - اینم شانس من بود که توی زمستون باید بریم کویر!

بله ارشد که هیچ، دکترا هم میگیره. من خودم ارشد بودم ولی امریه نداشتم. اکثر بچه های امریه، واسه انرژی اتمی بودن.
کلاً گفتم که، سخت نمیگیرن. به دیپلمه ها چرا، ولی به ما ها نه. سختیش هوا، امکانات، دوری، مرخصی کم و مسیر طولانی میدون تیرشه (مارو که تو ماه رمضون و تابستون پیاده بردن!)
مرخصی: متاهل ها چهارشنبه ساعت 16 . مجرد ها 5 شنبه ساعت 12
من که هر 5 شنبه گرفتم. البته من تهرانی بودم.
روز اول لباس می دن با 3 روز مرخصی. میان دوره 4 روز. پایان دوره هم معمولاً نمی دن. امتحاناش الکیه، سر جلسه میان جوابارو اعلام می کنن. جزوه زیاد می گن بنویسین . یه کتاب کوچولو رزم مقدماتی هم می دن که بخونین و فرمانده گردان از اون زیاد سوال می پرسه و هر کی بلد نباشه تنبیه می کنه.
روز 5 ام معمولاً یه زهر چشمی می گیرن اراشد. میبرن تو خاکی ماکیا و تهدید می کنن و شنا می دن و اینا. اما در کل دوره، ما شاید 7 تا بشین پاشو رفتیم با 20 شنا ! 3 بار "به سه شماره بدو دور نماز خونه برگرد بشمر یک ..."!
بوفه داره که خردنیای اولیه توش هست ! حمومش بدک نیست! دستشویی هم داره اما صابون معمولا نه، از این صابون خمیری ها (شکل خمیر دندونه) با خودت ببر. هفته ای یکبار معمولاً پاس باید وایسی. یه بارم بهکاری تو سلف داری (شستن ظروف و دیگ و اینا) ... از بین بچه های هر آسایشگاه 1 منشی 1 دژبان و 1 مسئول تمیزی آسایشگاه انتخاب میشه که اینا پاس و بهکاری ندارن. اما مسئولیت چرا.
دیگه خلاصه وضعیت این بود. ایشالا خوش بگذره.
موفق باشی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
کسی اگه بخواد تو شهر خودش خدمت کنه چیکار باید بکنه؟

باید یا آشنا گردن کلفت داشته باشه یا شرایط دار باشه مثل تک پسر، متاهل و ... که البته این هم قطعی نیست.
یا اینکه بتونه از **** شهر خودشون پذیرش بگیره.

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
بله ارشد که هیچ، دکترا هم میگیره. من خودم ارشد بودم ولی امریه نداشتم. اکثر بچه های امریه، واسه انرژی اتمی بودن.
کلاً گفتم که، سخت نمیگیرن. به دیپلمه ها چرا، ولی به ما ها نه. سختیش هوا، امکانات، دوری، مرخصی کم و مسیر طولانی میدون تیرشه (مارو که تو ماه رمضون و تابستون پیاده بردن!)
مرخصی: متاهل ها چهارشنبه ساعت 16 . مجرد ها 5 شنبه ساعت 12
من که هر 5 شنبه گرفتم. البته من تهرانی بودم.
روز اول لباس می دن با 3 روز مرخصی. میان دوره 4 روز. پایان دوره هم معمولاً نمی دن. امتحاناش الکیه، سر جلسه میان جوابارو اعلام می کنن. جزوه زیاد می گن بنویسین . یه کتاب کوچولو رزم مقدماتی هم می دن که بخونین و فرمانده گردان از اون زیاد سوال می پرسه و هر کی بلد نباشه تنبیه می کنه.
روز 5 ام معمولاً یه زهر چشمی می گیرن اراشد. میبرن تو خاکی ماکیا و تهدید می کنن و شنا می دن و اینا. اما در کل دوره، ما شاید 7 تا بشین پاشو رفتیم با 20 شنا ! 3 بار "به سه شماره بدو دور نماز خونه برگرد بشمر یک ..."!
بوفه داره که خردنیای اولیه توش هست ! حمومش بدک نیست! دستشویی هم داره اما صابون معمولا نه، از این صابون خمیری ها (شکل خمیر دندونه) با خودت ببر. هفته ای یکبار معمولاً پاس باید وایسی. یه بارم بهکاری تو سلف داری (شستن ظروف و دیگ و اینا) ... از بین بچه های هر آسایشگاه 1 منشی 1 دژبان و 1 مسئول تمیزی آسایشگاه انتخاب میشه که اینا پاس و بهکاری ندارن. اما مسئولیت چرا.
دیگه خلاصه وضعیت این بود. ایشالا خوش بگذره.
موفق باشی

ممنون از جوابتون
یعنی شما هر هفته 5 شنبه میاومدی تهران ؟
اخر دوره مرخصی نداره یعنی چی ؟ یعنی مثلا اگر 30 بهمن ترخیص بشیم 1 اسفند باید بریم یگان ؟ چون معمولا بعد از آموزشی 10 روز مرخصی میدن و تاریخ معرفی بین 7-10 هست

mrnet

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از جوابتون
یعنی شما هر هفته 5 شنبه میاومدی تهران ؟
اخر دوره مرخصی نداره یعنی چی ؟ یعنی مثلا اگر 30 بهمن ترخیص بشیم 1 اسفند باید بریم یگان ؟ چون معمولا بعد از آموزشی 10 روز مرخصی میدن و تاریخ معرفی بین 7-10 هست
مارو 1 ام ول کردن ، دوم رفتیم سر یگان ! خبری از 7 روز و 10 روز و اینا نیست
تازه 1/6 ای هارو که دوم ول کرده بودن ! البته اونا 1 روز مرخصی پایان دوره داشتن ! 4 ام اومدن !

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
مارو 1 ام ول کردن ، دوم رفتیم سر یگان ! خبری از 7 روز و 10 روز و اینا نیست
تازه 1/6 ای هارو که دوم ول کرده بودن ! البته اونا 1 روز مرخصی پایان دوره داشتن ! 4 ام اومدن !

چقدر بد !
من برادرم پارسال مشکین شهر ناجا بود
دو تا سه روز بهشون دادن وسط آموزشی اخرشم یه 10 روز !
الان 5شنبه ها تا کی مرخصی میدن ارزش داره تا تهران هر هفته بیام ؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
چقدر بد !
من برادرم پارسال مشکین شهر ناجا بود
دو تا سه روز بهشون دادن وسط آموزشی اخرشم یه 10 روز !
الان 5شنبه ها تا کی مرخصی میدن ارزش داره تا تهران هر هفته بیام ؟

من به همه همین حرفو میگم مرخی هایی که در طی آموزش بهتون داده میشه برمیگرده به نظر فرمانده پادگانتون. اگه 2 ماه تموم هم مرخصی نده کسی نمیتونه بهش اعتراض کنه ! مورد دوم بستگی به مسافت هم داره دیگه مثلا توی مشگین شهر نمیان به تهرانی ها هر هفته مرخصی بدن ! من خودم توی مشگین شهر آموزش دیدم

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
من به همه همین حرفو میگم مرخی هایی که در طی آموزش بهتون داده میشه برمیگرده به نظر فرمانده پادگانتون. اگه 2 ماه تموم هم مرخصی نده کسی نمیتونه بهش اعتراض کنه ! مورد دوم بستگی به مسافت هم داره دیگه مثلا توی مشگین شهر نمیان به تهرانی ها هر هفته مرخصی بدن ! من خودم توی مشگین شهر آموزش دیدم

من برادرم پارسال اونجا بود
اعزام آبان 90
مرخصی هایی که دادند اینا بود :
12-16 آبان
14-17 آذر
پایان دوره هم 1 یماه تا 10 دیماه

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
نبود10 روز دیگه به پایان آموزشی در پادگان مالک:blush:
به خاطر بارندگی اردوگاهمون تق و لق بود
گروهان ما تنها گروهانی تو پادگان بود که 2تا خیلی خوب از جانشین گرفت و یه 48تی تشویقی

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
سلام دوستان من دفترچه اعزام رو گرفتم ظاهرن یه تغییراتی کرده نسبت به قدیمیش مثلا زیر قسمت نو درخواست یه ردیف دیگه زده با عنوان سازمان پیشنهادی که **** ارتش نیروی انتظامی و وزارت دفاع رو آورده که متقاضی سازمان مورد نظرش رو و همچنین زمان اعزامشو پیشنهاد میده که گفته شده این صرفا به عنوان یه پیشنهاد مورد بررسی قرار می گیره .
دوستان وزارت دفاع شاخه ای جدیده؟ چه چیزهای رو شامل میشه ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام دوستان من دفترچه اعزام رو گرفتم ظاهرن یه تغییراتی کرده نسبت به قدیمیش مثلا زیر قسمت نو درخواست یه ردیف دیگه زده با عنوان سازمان پیشنهادی که **** ارتش نیروی انتظامی و وزارت دفاع رو آورده که متقاضی سازمان مورد نظرش رو و همچنین زمان اعزامشو پیشنهاد میده که گفته شده این صرفا به عنوان یه پیشنهاد مورد بررسی قرار می گیره .
دوستان وزارت دفاع شاخه ای جدیده؟ چه چیزهای رو شامل میشه ؟

سلام
تا اونجایی که میدونم از همون موقع بوده و کلا چرته اصلا بهش توجه نکن چون اونا هم هیچ توجهی بهش نمیکنن :rolleyes: واسه دکوره!

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
دوستان من دفترچه پست کردم و افتادم 1/12

از چند نفر پرسیدم که گفتن خیلی خوش موقع هست :دی چون توی عید افتادی و دهنت سرویسه :دی

جدا از شوخی میگفتن که خوبه چون میفته توی عید و زود میگزره یکم روحیه بدید :دی

بالا