• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

واژه هائی داریم بنام " فرافکنی " و " مغالطه " که بعضی از دوستان فکر میکنن توش استاد هستند بگذریم ..

اول از همه پست عنوان شده توسط " همکار انجمن " گذاشته نشده بوده ، کاربر فعال با همکار انجمن تفاوت داره ، چند بار عنوان همکار گفته شد که درست نبود .

اینجا چند مسئله جداگانه داریم که هرکدوم سیاست اجرائی متفاوتی رو طلب میکرده اولیش پست های هواداران در تاپیک های محبوب خودشونه ، بارها و بارها شده که دوستان دچار احساسات شدن و بعضا از کلمات ناشایستی هم استفاده کردن که ما با درک عصبانیت اونها فقط به پاک کردن پستها و تذکر به دوستان اکتفا کردیم ، نمونه ش بارها و بارها توسط همین دوست شاکی مون هم انجام شده که ما از کنارش گذشتیم ، اینهم دو نمونه معمولیش ! :

1111.jpg

2222.jpg

مورد بعد اینکه ما بارها و بارها و بارها ! عنوان کردیم که ما هزار تا چشم نداریم و احتمال اینکه پست مورد داری رو مشاهده نکنیم هست و بازم بارها و بارها و بارها از دوستان خواستیم با بدریپورت به ما کمک کنن ، پس اگه پست مورد داری بعضا باقی بمونه چیزی رو ثابت نمیکنه ، مگه اینکه بدریپورت هم داده شده باشه ، بهش اعتراض هم شده باشه و ما بدون دلیل قانع کننده پاکش نکنیم و یا اینکه بخوان اینطور نتیجه گیری کنن که فلانی دوست ایکس و ایگرگ بوده و شامل فلان کردیت شده ، اگه هرکی فکر میکنه در این زمین ادله مناسبی داره هر کجا خواست میتونه عنوانش کنه و به قول خودش دست ما رو رو کنه

در ضمن با توجه به شناخته بودن اغلب دوستان ما معمولا سعی میکنیم فقط با پاک کردن پست ها و تذکرات معمولی و تم دوستانه کار رو جلو ببریم ولی بعضی اوقات دوستان تازه واردی که حضور گذرا دارن و از قوانین اینجا اطلاع درستی ندارن بهمراه بعضی دوستان کم لطف چند تاپیک رو کلا به بیراهه میبرن ، اون وقته که ما بطور جدی تذکر پابلیک میدیم که رفقا حواسشون رو جمع کنن که بی توجهی مجدد قطعا مجازات در پی خواهد داشت حالا وقتی بعضی عزیزان باز بی توجه به تذکرات همون رویه خودشون رو انجام میدن تکلیف چیه ؟!

بازهم باید گفت بارها و بارها و بارها عنوان شده استفاده از کلماتی مثل لنگی و کیسه کش خلاف مقررات تالاره ، ایشون پستی رو دیده که توش از لنگی استفاده شده بوده ، کاری که تو این موقع ما بارها و بارها و بارها ! خواستیم این بوده و هست که وقتی همچین چیزی دیدید بجای جواب فقط بدریپورت بدید ولی همچین کاری صورت گرفته نشده و از فرمول موشک جواب موشک استفاده کردن ! و هر دو کارت قرمز گرفتن ولی چون این دوستمون تو پرونده شون نمرات منفی دیگه ای هم بوده اتوماتیک بن شدن ، به همین راحتی !

در کل روند متزلزل این دوستمون هم خیلی جالبه ! وقتی مسعود عزیز راجع به پست ایشون نظر میدن بهشون میگن مگه کسی با شما بود ؟! ولی وقتی دوست دیگری مطلب دیگه ای که تا حدودی در راستای صحبت ایشون گفته شده رو میبینن لایک میکن !!

از جواد و مسعود عزیز هم یسار سپاسگذارم

پاینده باشید ..

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
من هم با مدیریت آقای فرزاد در انجمن فوتبال مشکل دارم.ایشون هر پستی که به مذاقشون خوش نیاد رو پاک می کنن. مثلا من در تاپیک نود چند پست بدون هیچ توهینی نسبت به برنامه نود نوشته بودم که عده زیادی هم تاییدش کردن ولی در کمال ناباوری چند ساعت بعد دیدم تمام اون پست ها پاک شده و به همه اون کاربران بی احترامی صورت گرفته!! حتی بعد از اینکه اعتراض نوشتم که چرا پستم رو پاک کردید همون پست هم بالافاصله پاک شد بدون هیچ گونه توضیحی!

درود بر شما

دوست عزیز ، جای انتقاد و توضیح اینجاس چون تاپیکها از موضوع خودشون خارج نشده و به حاشیه نرن ، البته اون بی احترامی که گفتی نمیدونم چی بوده .

این چند نمونه از پست هائی یه که شما میگید :

فردوسی پور خودش عامل مرگ اون بچه بود بعد دیشب داشت براش زنجه مویه می کرد!
اگه اون هفته اینقدر هرج و مرج راه نمینداخت چه بسا الان این بچه زنده بود. تازه کلیپی که منت پخششو میذاره سانسور هم کرده بود!!

این بچه به خاطر شکست استقلال فوت کرد. فردوسی پور با ایجاد جنجال الکی در شب مسابقه تمرکز تیم استقلال رو بهم زد و باعث باخت این تیم شد.
متاسفانه برنامه نود خودش تبدیل به یک رسانه زرد شده و در فوتبال ایران ایجاد حاشیه می کنه مثلا برمیداره تهامی رو میاره تو تلویزیون که حرفهایی بزنه که تا روزها سوژه سایت ها و روزنامه ها باشه و حرفهایی که ذهنیت مردم رو نسبت به تیم ایران سال 76 خدشه دار کنه.

بزيد بابا كسي كه به خاطر يه مسابقه فوتبال بميره همون بهتر كه بميره

پس برید رشت به خانواده غلامرضا رفعتی ساجدی بگید که دیگه عزاداری نکنن چون بچشون حقش بوده بمیره !!
مرگ که چیزی نیست که خود شخص انتخاب کنه می خواد الان بمیره یا نه!!
هیجانات و شوک ناشی از باخت تیم محبوب موجب ایست قلبی و مرگ شده.

دوست من ، یعنی الان عادل رو باید بیان دستگیر کنن و به جرم قتل اعدام کنن مثلا ؟؟ من خودم هم با زرد شدن برنامه نود تا حدودی موافق هستم ولی اینکه بخوایم اون حادثه دلخراش رو هم به برنامه نود ربط بدیم و یکی دیگه بگه اصلا بهتره کسی که واسه فوتبال بمیره بمیره دیگه اسمش میشه به حاشیه رفتن ، شما بیا هر نظر چالشی " فوتبالی " موافق و مخالفی که نسبت به برنامه داری رو بده تا بحث هم فوتبالی جلو بره مخلصت هم هستیم ولی مطلبی که بحث حاشیه ای داشته باشه رو بوجود نیار

پاینده باشی .

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
من در تاپیک
http://forum.persiantools.com/t193028-page38.html
پست دادم و پرسید که آیا عکس فتوشاپی مجازه که قرار داده بشه ؟ اینم ریپورت کردم که مدیر محترم حتما" ببینه ! مدیر محترم پست من رو پاک کرده !!!!! عکس های فتوشاپی هنوز هم هست ! و جوابی هم به من داده نشده !!!
متشکرم از مدیران محترم .

درود بر شما

اینگونه پست ها برای اینکه تاپیک از روال خارج نشه پاک میشه ، بدریپورت که جواب نداره در کل ، این مورد رو هم من مدیریت نکردم ، برسی که راجع بهش شد عرض میکنم

پاینده باشی ..

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
در کل روند متزلزل این دوستمون هم خیلی جالبه ! وقتی مسعود عزیز راجع به پست ایشون نظر میدن بهشون میگن مگه کسی با شما بود ؟! ولی وقتی دوست دیگری مطلب دیگه ای که تا حدودی در راستای صحبت ایشون گفته شده رو میبینن لایک میکن !!

یک انسان با عقل سالم که از نظر فنی مشکلی نداره به طور معمول و روتن از موافقان خودش حمایت و با مخالفان بحث میکنه ... حالا اگر قانون طبیعت عوض شده من بی اطلاع هستم

چشم شما مثل چشم آقای حسن زاده ( رییس کمیته انضباطی ) که فقط فحاشی پرسپولیسی ها رو میبینه و سریع میدوه وسط زمین کسر امتیاز و محرومیت میبره ولی برای استقلال و سپاهان و تراکتور سازی جور دیگه ای میبینه عمل میکنه ! کلا تو سیستم های دولتی مملکت ما هم این روال همکار و فامیل یکجا عوام یکطرف دیگه اجرا میشه و انتظاری نیست ... !

حالا جالب اینجاست اگر همکار بخش فوتبال از تیم خودش عصبانی باشه هر صحبتی کرد مشکلی نداره ولی اگر ما نسبت به تیم عصبانی بودیم و پست مورد دار دادیم باید 1 سال اخراج شیم !

و در نهایت : تالاری که همکار تالار فوتبالش این پست رو میده نباید از کاربر عادی اش انتظار دیگری داشت :

Capture.JPG

Last edited by a moderator:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
من در تاپیک
http://forum.persiantools.com/t193028-page38.html
پست دادم و پرسید که آیا عکس فتوشاپی مجازه که قرار داده بشه ؟ اینم ریپورت کردم که مدیر محترم حتما" ببینه ! مدیر محترم پست من رو پاک کرده !!!!! عکس های فتوشاپی هنوز هم هست ! و جوابی هم به من داده نشده !!!
متشکرم از مدیران محترم .

اگر منظور پستای منه باید بگم که اگه طرفدار چلسی یا سیتی شکایتی می کرد یه چیزی ولی شما که خودتو نخود هر اشی میکنی نباید انتظار بهتر از اونو داشته باشی اون عکس واقعیت بود

بنده قبلا هم با شما این مشکلاتو داشتم.لطف کن پستای منو که مربوط به تیمت و خودت نیست qoute نکن

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
یک انسان با عقل سالم که از نظر فنی مشکلی نداره به طور معمول و روتن از موافقان خودش حمایت و با مخالفان بحث میکنه ... حالا اگر قانون طبیعت عوض شده من بی اطلاع هستم

چشم شما مثل چشم آقای حسن زاده ( رییس کمیته انضباطی ) که فقط فحاشی پرسپولیسی ها رو میبینه و سریع میدوه وسط زمین کسر امتیاز و محرومیت میبره ولی برای استقلال و سپاهان و تراکتور سازی جور دیگه ای میبینه عمل میکنه ! کلا تو سیستم های دولتی مملکت ما هم این روال همکار و فامیل یکجا عوام یکطرف دیگه اجرا میشه و انتظاری نیست ... !

حالا جالب اینجاست اگر همکار بخش فوتبال از تیم خودش عصبانی باشه هر صحبتی کرد مشکلی نداره ولی اگر ما نسبت به تیم عصبانی بودیم و پست مورد دار دادیم باید 1 سال اخراج شیم !

و در نهایت : تالاری که همکار تالار فوتبالش این پست رو میده نباید از کاربر عادی اش انتظار دیگری داشت :

یک انسان با عقل سالم که از نعمت " قضاوت درست از غلط " برخورداره به طور معمول رسم بر اینه که نظرات موافق و مخالف رو با دقت بخونه و " عادلانه " نسبت به ادعائی که کرده " قضاوت " کنه ، این که من یه نظری بدم هر کی گفت به فلان دلیل نظرت اشتباهه سریع بگم تو بیجا کردی صحبت میکنی ! هرکی هم گفت آره ها ! حق با شماست بگم دمت گرم ! تو چه آدم فهمیده ای هستی که نشد کار ... قانون " انصاف " که اینطوری یه ! اگه عوض شده من بی اطلاع هستم !!

کسی که اول بحث اینطور منطق از خودش بروز بده باید هم آخرش اینطوری نتیجه گیری کنه !

در ضمن برای بار چندم ، عزیز جان ! کاربر فعال بخش فوتبال با همکار بخش فوتبال فرق میکنه این رو به چه زبانی باید گفت آیا ؟

درباره بقیه فرمایشات شما هم توضیحات لازم داده شده

شما خود دانی ! ولی من به شخصه از همه و هم از شما انتظار نه چندان خاصی دارم که " منصف بودنه "

حالا هرکس کیفیت و کمیت خاصی رو تو این منصف بودن از خودش نشون میده

پاینده باشی ..

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
فرزاد جان ! برادر من ! من که سادیسم ندارم چند وقت یکبار بیکار شم بخوام سر به سر کسی بزارم ! چیزی رو که به چشم میبینم غیر منصفانه اس میام تو تاپیک عنوان میکنم . یعنی کاربران و مدیران انجمن پرشین تولز کلمه ی "کیسه کش" رو قبیح تر از "گ...." میدونند که پست من رو با سرعت برق و باد میبینن و ریپورت میدن و اخطار هم میگیرم و اخراج هم میشم ! اما پست کاربر فعال تالار فوتبال 2 روز تمام سر جاش میمونه و به دلیل اینکه از دید سایر کاربران ایشون از تیمش ناراحت بوده و مشکلی نیست ! بد ریپورت داده نمیشه .
حالا چه همکار و چه کاربر فعال ! مهم این هستش که از نظر دوستان مدیر ایشون صلاحیت این لفب رو داشتن ... همانطور که مدیر کل پرشین تولز بعضی دوستان رو لایق مدیر شدن میدونه ..... !
ضمن تشکر بابت نسبت دادن القابی چون بی منطق و بی انصاف و ... به صورت مستقم و غیر مستقیم به بنده من این بحث رو بیخیال میشم و فقط توجه شما رو جلب میکنم به نحوه ی مدیریت تالار ( به خصوص از سمت همکارتون آقای ساسان ) و نحوه ی برخورد وی با دوستان فعال و غیر فعال تالار . ( همین الان نمونه اش رو هم دیدید ! اگر من لقظ گ... رو به کار برده بودم فکر کنم در بهترین حالت ممکن 4-5 ماه اخراج بودم اما الان .... )
موفق باشید

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مگه سرعت دیدن یا ندیدن یک پست به میزان قبیح بودنش بستگی داره ؟؟! همونطور که مسعود یا جواد هم گفتن بعضی از تاپیک ها به نسبت حاشیه کمتر شاید اصلا در طول روز یا شاید حتی چند روز یکبار هم باز نشن و فقط بدریپورت ما رو به اون سمت سوق بده والا ما که نمیتونیم از صبح تا شب تو تمام تاپیک ها کشیک بدیم که نکنه یکی حرف نامربوطی زده باشه ! این هم که مثلا برای شما بصورت ویژه بپا گذاشته باشیم که تا بخوای جم بخوری دچار کارت بشی هم فکر نمیکنم تفسیر جالبی باشه چون حداقل همون دو پستی که من تو کمتر از 30 ثانیه ازت پیدا کردم دستاویز خوبی بود تا برگی از اخطارات جدید رو به پرونده ت اضافه کنه ولی همچین چیزی صورت نگرفته بود ... درسته ؟

در ضمن من هیچ بدریپورتی رو از این پست مشاهده نکردم ولی اگه میخوای اینطور نتیجه گیری کنی که بدریپورت دیده شده و با خودمون گفتیم خب ! این که پست رفیقمونه ! بی خیال ادب ! بذار بمونه ! خود دانی و یگان ..

بازم در ضمن ! من به شما بی منطق و نا منصف نگفتم ولی ازتون خواستم تو قضاوت حتما این دو عامل رو هم دخالت بدید کما اینکه خودمم سعی میکنم همچین کاری رو حتما انجام بدم

من تعصبی ندارم که حاشا و کلا خیلی فرد لایقی هستم به نظر شما هم راجع به بی لیاقتی ی احتمالیم احترام میگذارم ولی ترجیح میدم قضاوت رو به جمع بسپارم .

ختم کلام اینکه میلاد جان ! دوست من ! اینجا هیچکس با شخص شما دشمنی نداره ، این رو مطمئن باش ، شما رفتار و نحوه فعالیتت رو با روال بخش هماهنگ کن ( که کار شاقی هم نیست ! کما اینکه همین قوانین هم با همفکری دوستان تالار هماهنگ شده و توش چیز نامعقولی هم خواسته نشده ) میبینی که بستر مناسب و راحت تری هم برای فعالیت پیش روی خواهی داشت

بازم خود دانی و یگان ..

پاینده باشی

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

خب... با کمال خوشحالی باخبر شدیم که امروز یکی از کاربرهای پرتلاش بخش فوتبال جناب aghamostafaa پدر شدن... از طرف کادر مدیریتی بخش فوتبال پرشین تولز این اتفاق خجسته رو بهشون تبریک میگم و آرزو دارم که شیرینی این روزهای زندگی برای خودشون، همسر محترم و خانواده گرامیشون پایدار و همیشگی باشه. از رفقا هم توقع دارم فارغ از بحث رنگها، یه سیل از تبریکات تپل راه بندازید برای نورسیده عزیز...

204249_346.jpg

پاینده باشید

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
مصطفی جان تبریک دوباره ی ما رو هم پذیرا باش !!!
ایشالا خودت واسش جشن تولد صد سالگی شو بگیری:rolleyes:

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
مصطفی جان بنده هم تبریک دوباره دارم و برای جنابعالی و خانواده محترم آرزوی سلامتی - بهروزی و شادکامی دارم

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

مصطفی جان تبریک می گم , امیدوارم همیشه شاد و خندان باشی :happy:

behnam behdadiyan

Registered User
لایک‌ها
5,823
مصطفی جان مجددا تبریک میگم و امیدوارم که همیشه در کنار خانواده محترمت سالم و سلامت باشی...

al7one

Registered User
لایک‌ها
541
تبریک میگم..
balloons.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
مبارک باشه مصطفی جان. پس بالاخره به دنیا اومد...
congratualtions.gif

امیدوارم همیشه صحیح و سالم باشه... :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
مصطفی جان قدم نورسیده مبارک :) انشاله خدا فرزندتون رو همیشه براتون حفظ کنه و سایه شما رو هم از سر خانواده محترم کم نکنه :)

باز هم تبریک

شاد و پیروز باشید

بالا