• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام
آقایون مدیر من یه گله ای دارم ازتون . این امضای یکی از استقلالی های بخش هست :

»BMWمدلX۶ تقدیمی به پول بالیستها همان گوهر تابناک تاج پادشاست که اشک دیده ی من و خون دل شماست وآن گرگ اینبار حرفه ای تر با گله آشناست. و این روزها چوپانان هم شریک گرگند و هم رفیق گله.

فکر نمی کنید این امضا مخصوصا از یک استقلالی دقیقا زیر پا گذاشتن قوانین بخش هست . یه امضا تحریک کننده که توی هر تاپیکی دیده میشه.
اینکه کلمه پول بالیستها با قرمز نوشته شده چه منظوری توش هست. و منظور این آقا از گرگ کی هست؟

اصلا به ایشون چه ربطی داره توی امضاش راجع تیم مورد علاقه ما اظهار نظر کنه .
من یه بار هم گفتم توی تاپیک کل کل این اقایون استقلالی بد جور از نداری مینالنن ولی میرن نکونام میارن سه میلیارد یا بیشتر بهش میدن بعد به بازیکنای ما میگن پول بالیست؟ اگر پرسپولیسی پول بالیسته جباری شماره 8 استقلال که تا پول نگیره نمیاد تمرین چیه ؟من میخوام جواب بگیرم از مدیرا که آیا این امضاها صحیحه گذاشتنش یا فقط آبی ها حق دارن از این امضاها بزارن ؟اگر ما فردا گذاشتیم نیان دوباره ایراد بگیرن
دقیقا منم قبلا چنیدن بار با مدیرای این بخش این طور قضیه ای رو صحبت و گوشزد کردم ولی متاسفانه هیچ فایده ای نداشت
شاید بیشترین فایده اون رفتن توهین های طرف های آبی توی اسپویلر بود که بازم چیزی رو عوض نمیکرد
ولی جو بر ضد قرمزها خیلی بالاس!
لطفا عدالت رعایت بشه
با تشکر از مدیرهای خوب بخش ورزش
عید همتان هم مبارک
یا علی

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

مغز مطلبی که گفتید بسیار درسته. این روال باید اصلاح بشه و به همت مدیران بخش، به امید خدا خواهد شد. لطفا تا اون زمان مواردی رو که می بینید گزارش کنید و به هیچ وجه پاسخ متقابل ندید.

پاینده باشید

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
درود

مغز مطلبی که گفتید بسیار درسته. این روال باید اصلاح بشه و به همت مدیران بخش، به امید خدا خواهد شد. لطفا تا اون زمان مواردی رو که می بینید گزارش کنید و به هیچ وجه پاسخ متقابل ندید.

پاینده باشید
ممنون
چشم قبلا هم همین کار رو میردیم از این به بعد هم همین روال ادامه داره
یا علی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

سلام
آقایون مدیر من یه گله ای دارم ازتون . این امضای یکی از استقلالی های بخش هست :

»BMWمدلX۶ تقدیمی به پول بالیستها همان گوهر تابناک تاج پادشاست که اشک دیده ی من و خون دل شماست وآن گرگ اینبار حرفه ای تر با گله آشناست. و این روزها چوپانان هم شریک گرگند و هم رفیق گله.

فکر نمی کنید این امضا مخصوصا از یک استقلالی دقیقا زیر پا گذاشتن قوانین بخش هست . یه امضا تحریک کننده که توی هر تاپیکی دیده میشه.
اینکه کلمه پول بالیستها با قرمز نوشته شده چه منظوری توش هست. و منظور این آقا از گرگ کی هست؟

............

زئوس عزیز موضوع مهمی این وسط وجود داره ؛ اینکه ما برای کلیه تاپیکهای هواداری و کل بخش قوانینی گذاشتیم که تا حد توانمون برای آرامش بخش تلاش می کنیم اونها رو اجرا کنیم .
اما درباره امضاها : کلا مدیران نه میتونن و نه فرصت این رو دارن که امضای همه افراد رو کنترل کنند . مگه اینکه اتفاقی امضایی رو ببینند که خلاف قانون هست و تذکر بدن( کما اینکه شخصا تا به حال چندین بار تذکر دادم و دوستان هم با سعه صدر همکاری داشتند) یا مثل همین مورد کسی ریپورت بده. ضمن اینکه ما امضا رو به نوعی حریم شخصی افراد می دونیم و سعی می کنیم زیاد روی اون زوم نکنیم.
نهایتا همونطور که در قوانین به اون اشاره شده امضاها و آواتار ها هم شامل قوانین میشن و با اینگونه موارد هم مطابق قوانین برخورد خواهد شد.

شاد و پیروز باشید

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
سلام خدمت دوستان

زئوس عزیز موضوع مهمی این وسط وجود داره ؛ اینکه ما برای کلیه تاپیکهای هواداری و کل بخش قوانینی گذاشتیم که تا حد توانمون برای آرامش بخش تلاش می کنیم اونها رو اجرا کنیم .
اما درباره امضاها : کلا مدیران نه میتونن و نه فرصت این رو دارن که امضای همه افراد رو کنترل کنند . مگه اینکه اتفاقی امضایی رو ببینند که خلاف قانون هست و تذکر بدن( کما اینکه شخصا تا به حال چندین بار تذکر دادم و دوستان هم با سعه صدر همکاری داشتند) یا مثل همین مورد کسی ریپورت بده. ضمن اینکه ما امضا رو به نوعی حریم شخصی افراد می دونیم و سعی می کنیم زیاد روی اون زوم نکنیم.
نهایتا همونطور که در قوانین به اون اشاره شده امضاها و آواتار ها هم شامل قوانین میشن و با اینگونه موارد هم مطابق قوانین برخورد خواهد شد.

شاد و پیروز باشید

ساسان جان ممنون . من توی این مدت که اومدم اینجا همش تلاش کردم مطابق قوانین کارکنم. ولی بعضی کارا باعث میشه آدم بخواد مقابله به مثل کنه. اگه مدیرا خودشون حواسشون باشه ما هم هر کمکی از دستمون بر بیاد انجام میدیم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

یه موردی هست که ما بارها و بارها از دوستان خواستیم ولی باز بارها و بارها شده دوستانی که تازه خیلی قدیمی و اهل فن هم محسوب میشن اون رو رعایت نمیکنن و اینش بیشتر از همه ناراحت کنندس

چند قانون و اصل هست که ما نهایت سعیمون رو تو اجراش انجام میدیم مهمترینش حفظ آرامش تو تاپیک های هواداری هستش

اینهم ساختاری که برای اینجور تاپیک ها تعریف شده :

قوانین تالار فوتبال

3- کلوپ های هواداری جایی برای جمع شدن علاقمندان به یک تیم خاص می باشد . در این تاپیک مجاز به گذاشتن اخبار ، بحث و تبادل نظر در خصوص بازیکنان و نحوه بازی تیم ، علاقمندیهای طرفداران هستید. هواداران سایر تیمها در این تاپیکها فقط می توانند در بحث های فنی شرکت کنند و هر گونه دخالت ، بی احترامی به تیم و هواداران صاحب تاپیک و کل کل در این تاپیکها ممنوع می باشد. تاپیکهای طرفداران هم شامل این قوانین می شوند.

4- متقابلا هر گونه بی احترامی به تیم رقیب و کل کل با هواداران سایر تیمها در تاپیکهای هواداری به شدت برخورد خواهد شد.

ولی متاسفانه دوستان از این " بحث فنی " تعابیر مختلفی داشتن و گلتون آفساید بود و مربی تون باید فلان میکرد و نود دقیقه تو قوطی بودین و شانس آوردین و ... نظایر این پست ها رو هم فنی قلمداد میکردن که تمام این صحبت ها همون اصل اولیه که حفظ آرامش تاپیک های هواداری یه رو زیر سوال میبرد

همین بحث شامل صحبت راجع به تیم حریف هم میشه که جای جواب برای هواداران رقیب رو هم بوجود میاره و باز همون آش و همون کاسه ..

برای همین من بارها و بارها و بارها ! از تمام دوستان خواهش کردم اینگونه بحث ها رو در تاپیک " کارگاه آنالیز فوتبال " انجام بدید :

http://forum.persiantools.com/t125550-page8.html#post5730672

اینجوری هم تمام بحث های فنی و چالشی پیرامون بازیها انجام شده هم آرامش تاپیک بهم نخورده ، کلاه خودتون رو قاضی کنید ! مثلا تیم ایکس با سه گل مغلوب شده ، قطعا هوادار بسیار عصبی یه و میاد به تاپیک محبوبش تا با سایر رفقاش صحبت کنه ، گله کنه و به آرامش برسه که یهو سرو کله یه آقای فلانی پیدا میشه اونهم با یه قیافه حق به جانب ! که میگه : اوه ! چه وضع داغونی دارین ! مربی تون هم که قاقه ! چرا فولونی رو بازی نداد ! فیلونی هم که باید اخراج میشد ! تازه تک گلتون هم که افساید بودد !! خب ! اینطوری هوادار تازه باید در اوج ناراحتی وارد بحثی ناخواسته با آقای حق به جانب ! بشه که با اوضاع عصبی ای که داره معمولا به درگیری ختم میشه تا نتیجه !

غیر از اینه ؟!

ولی اینگونه بحث ها اگه در تاپیکی ثانوی انجام شه هم دامنه اختیارات تو انجام بحث ها بالاتره هرکی هم که بخواد توش شرکت میکنه ، هرکی هم بحث و صحبتی داشته انجام داده ، هر کی هم میخواسته به آرامش برسه تو تاپیک تیم محبوب خودش بهش دست پیدا کرده .

انجامش برای کسی مشکلی ایجاد میکنه آیا ؟!

این آخرین باری یه که از فرد خاصی نام نمیبرم و صحبت هم فقط جنبه درخواست داره و دیگه اگه از اینجور مسائل پیش بیاد جای گله ای هم باقی نمیمونه و از کارت قرمز به بالا جریمه شاملش میشه

دوستان لطف کنن به این مهم که برای حفظ آرامش در تاپیک های هواداری و در نهایت حفظ آرامش خودتون انجام میشه توجه کامل داشته باشن

ممنون از همه ..

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود

عکس جالبی دیدم گفتم شاید دیدنش براتون خالی از لطف نباشه :

539957_364561593634301_1725152035_n.jpg

مورينيو و آلپاچينو آقايان خاص سينما و فوتبال در كنار هم

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

ال پاچینو چرا اینقدر داغون و شکسته شده !؟

البته کیفیت عکس هم خیلی پائینه و فکر کنم با دوربین معمولی موبایل گرفته شده و آل هم فرصتی برای مرتب کردن خودش نداشته ظاهرا ، ولی شکسته هم شده ..

این هم عکس صفحه ی فیس چوک ش ! :

Al_Pacino.jpg

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
برای خودمان به بهانه دهداری

روي ديوارهاي پرچين‌دار بي‌احساس نمي‌شود ردي از روزهاي رفته را به يادگار نهاد. زمانه كه تغيير كند مي‌توان بلند و كشيده نوشت «روزها همون روزهاست اما روزگار عوض شده» و ما عوض شده‌هاي عوضي، تازه يادمان آمده كه با «منشور» اين فوتبال را بشوريم. نوعي از كاريكاتور حلول روح دهداري در كالبد سرد نگاهي كه بين حقيقت و واقعيت قدم آهسته مي‌رود. كجا اما؟چگونه ولي؟ ابهت نگاه مقتدرش حتي اگر غلط بود حتي اگر به ستاره‌سوزي تعبير مي‌شد باز هم محصولش احمد عابدزاده شد و عباس سرخاب و صمد بود و... قطر۱۹۸۸. بي‌پول و بدون امكانات. باوي كه مي‌پريد ما هم مي‌پريديم؛ پرواز در آسمان خيال. با پاي كج و كوتاه كريم مشق شب مي‌نوشتيم. با سيامك و ديگران معناي تغيير نسل را مي‌يافتيم. او «كي‌روش» بود اما در همين ايران. به جاي دژاگه و گوچي در «ميناب» خودمان دنبال ستاره مي‌گشت. او «ويه‌را» بود. به جاي «برويد هر كاري دلتان مي‌خواهد بكنيد» بين دو نيمه بازي ملبورن، «كاري نكنيد كه ملت‌تان سرافكنده شود» را خوب به ستاره‌هايش حالي مي‌كرد. او خود ما بود. به جاي اشك ريختن بر سر يك توپ كه به قفس توري مي‌رسد يا نمي‌رسد به «كفش»هاي پر از بخيه و وصله باوي مي‌نگريست و اشك مي‌ريخت. شاگرد اول‌هاي مكتبش بعد از او بدجوري يتيم شدند. كريم خزيد گوشه‌يي در كرج تا گاه و بيگاه كه تماسي با او مي‌گيريم داغ دل هردويمان تازه شود. سيروس هافبك وسط قبرستان شد. مجتبي سر از سكوت در برهوت درآورد. احمد رفت ينگه دنيا تا همه زخم‌هايش را فراموش كند. فوتبال ماند و مشتي خاطره كدر!

پرويزخان از درون خود ما انگار تيم را كوچ مي‌كرد. چيزي بين الهامات قلبي ما و نظرات فني او. يك مبارزه با زياده‌خواهي نسلي كه البته هنوز هم مي‌شود پاي ديوار شرافت‌شان قسم خورد زيرا آنقدر مرد بودند كه روي كاغذ رسما بنويسند «اگر دهداري باشد ما نيستيم. امضا» زيرآب‌زني نبود. روي آب مي‌زدند. يك مبارزه از جنس دسته‌صدفي‌هاي كار زنجون. يك مبارزه «سيد» و «گوزن». يك مبارزه سياه و سفيد اما به ‌شدت عريان و ته قصه، پيرمرد برنده بود. همان چيزي كه ما مي‌خواستيم. چيزي شبيه«شمشيربازي» كودكي‌هايمان. ما هيچ‌وقت نمي‌مرديم!

پرويزخان بزرگ بود. نه به خاطر آنچه امروز خيلي‌ها «لجاجتش» مي‌خوانند. در دوراني كه «سقف»هاي بالا سرمان پر بود از احتمال تير و تركش و خمپاره و جنون و اشك و فراق و خداحافظ و بدرود و تشييع جنازه، در دوراني كه «سقف قرارداد» نبود چون ذاتا خود «قرارداد» نبود، او كاشف بزرگي به حساب مي‌آمد. دهداري «ده»‌دار فوتبالي بود كه حالا تلاش مي‌كند اداي شهرنشين‌ها را دربياورد. كدخداي «ده» فوتبال بود و راهش را هم خوب پيمود. «خوب» نه به معناي ناديده گرفتن همه آنهايي كه امروز در توجيه استعفايشان مي‌گويند«خوب نيست پشت سر مرده حرف بزنيم». خوب به آن معني كه وقتي كاغذ استعفا را دستش داده بودند، وقتي از همه ماوقع خبردار شده گفته بود «مگر تيم ملي شغل است كه از آن استعفا داده‌اند؟!» و چه راحت جانشين‌هايشان را پيدا كرد. «شغل» نيست و براي يك بار بردن كره جنوبي، «وزير» محترم، خيلي‌ها را بر تخت «پادشاهي» مي‌نشاند و ۲۰ ميليون تومان پاداش مي‌دهد! نسل «تراول» و اسكناس و چانه بر سر صفرهاي قرارداد بزن، چيزي معادل صفر برايمان سوغات آورده. حالا در فراق دهداري و دهداري‌ها، پاي «اخلاق‌مداري» بدجوري مصدوم است. به بازي «آخرالزمان» هم نمي‌رسد!

دهداري اگر امروز بود شايد باز هم به كره مي‌باختيم و شايد باز هم جام جهاني نمي‌رفتيم اما او اگر بود شك نداريم بي‌پديده نمي‌مانديم. دهداري اما نيست و ما بي‌پديده مانده‌ايم. و... ما هيچ... ما نگاه... ما سكوت!

پ. ن: جمعه سوم آذر ساعت ۱۰ صبح در سالكوچ آن عزيز در قطعه ۲۰ بهشت‌زهرا زير لب الرحمن مي‌خوانيم. هم براي او و نيز براي فوتبالمان! شايد هم برويم تا او برايمان فاتحه بخواند. هم براي ما و هم براي فوتبال! انگشت سبابه‌تان را از روي گور«گر» گرفته فوتبال برنداريد. نبضش كه زير انگشت باشد لحظه آخرين نگاهش را بهتر مي‌توان ثبت كرد!

لینک

پ.ن:
من از نسل زمان دهداری نیستم

اما این متن
بد جور بغض انداخت تو گلو
از بد روزگار ...
همه چی شبیه شده
بدبختی روزگارمون چیزی شبیه همین فوتبال ماست

Last edited:

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
یه سوالی از مدیران تالار فوتبال داشتم
یعنی کلمه ی کیسه کشی که من برای باشگاه منچسترسیتی به کار بردم قبیح تر از کلمه ی ///// هستش که دوست و همکار شما در پستش به طور علنی میگه و پاک نمیشه ولی برای ما پاک میشه !؟
http://forum.persiantools.com/t70055-page482.html#post6143924

کینه توزی هم یه حدی داره فکر کنم !

فکر کنم مملکت رو به دست آقا فرهاد و ساسان میسپردن همون روز اول گردن همه ی مردم رو میزدن منهای دوستان ! آخه کینه ورزی و انتقام جویی هم تا یک حدی ! مشکل شخصی با من دارید بگید این تالار برای ما هستش دوست نداریم کسی بیاد ! اگه هم مشکل شخصی نیست که بحثش جداس ...

الان من اگه این کلمه رو به کار برده بودم اخراج دائمی بودم حالا ببینیم با دوست و همکار چه برخوردی میشه ! که خب اگر مشکل دوست و همکار آقای ساسان دوستانه و رفاقتی حل شد من اخطار و اخراج هایی که بخاطر نوشتن کلمه ی کیسه کش گرفتم رو تو تالارهای دیگه مطرح میکنم . حداقلش اینه که اگر تاثیری تو روند مدیریتی دوستان انجام نشد حداقل توانایی و طرز مدیریت دوستان رو بقیه ببینند .

اگر هم پست از طرف دوست و همکارتون ادیت شد و شما ندیدید مشکلی نیست ! من عکسش رو گرفتم بگید تو این تالار و یا تالار انتقادات پرشین تولز قرارش بدم .

Last edited by a moderator:

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
خیلی ببخشید ولی این شما هستید که با عقده و کینه توزی به خاطر پاک شدن پستتون دارین رفتار می کنین... شاید مدیران تاپیک آرسنال رو با توجه کم حاشیه بودن تا الان ندیده باشین و یا اصلا به هر دلیلی تا الان دیده نشده و یا اقدامی نشده!

شما اگه مشکلت کینه ی شخصی نیست و واقعا نگران قبح شکنی و حفظ اخلاق در انجمن هستی بهتر بود به جای دامن زدن به این مسئله بد ریپورت می دادی تا رسیدگی بشه!

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
مسعود جان اول اینکه کسی با شما صحبت نکرد ... !
دوم اینکه وقتی یک همکار انجمن فوتبال میاد از لفظ ////// به طور علنی استفاده میکنه و 1-2 روز هم از تاریخ پستش میگذره کسی خم به ابروش نمیاره ... ! ولی از آن سو کلمه ی کیسه کشی که من تو تاپیک منچستریونایتد عنوان کردم به صدم ثانیه نرسیده محو میشه ! و حتی قبل ترش بخاطر همین کلمه 1 هفته اخراج بشم .... ! خیلی تفاوت هستش !

Last edited by a moderator:

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
مسعود جان اول اینکه کسی با شما صحبت نکرد ... !

من هم نگفتم شما با من صحبت کردی! بنده نه از جانب مدیران صحبت کردم ونه پاسخی به سوال شما دادم و فقط نگاه شخصیم رو در مورد این قضیه مطرح کردم... شما اگه دوست نداری کسان دیگری حرف شما رو بخونند و نظراتشون رو بیان کنند می تونی از پیام خصوصی استفاده کنی, در غیر این صورت این حق رو ندارید که کسی رو از اظهار نظر منع کنید!

در ضمن دوست من اینکه شما می خوای این قضیه رو پیگیری کنی و از مدیران جواب بگیری اشکالی نداره اما از شما خواهش می کنم اون عبارتی رو که در تاپیک آرسنال به کار بردند حداقل شما در اینجا تکرار نکن تا اون مورد هم اصلاح شه... علنی شدن همچین مسائلی حرمت انجمن فوتبال رو زیر سوال می بره

Last edited:

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
یه سوالی از مدیران تالار فوتبال داشتم
یعنی کلمه ی کیسه کشی که من برای باشگاه منچسترسیتی به کار بردم قبیح تر از کلمه ی گا یید ن هستش که دوست و همکار شما در پستش به طور علنی میگه و پاک نمیشه ولی برای ما پاک میشه !؟
http://forum.persiantools.com/t70055-page482.html#post6143924

کینه توزی هم یه حدی داره فکر کنم !

فکر کنم مملکت رو به دست آقا فرهاد و ساسان میسپردن همون روز اول گردن همه ی مردم رو میزدن منهای دوستان ! آخه کینه ورزی و انتقام جویی هم تا یک حدی ! مشکل شخصی با من دارید بگید این تالار برای ما هستش دوست نداریم کسی بیاد ! اگه هم مشکل شخصی نیست که بحثش جداس ...

الان من اگه این کلمه رو به کار برده بودم اخراج دائمی بودم حالا ببینیم با دوست و همکار چه برخوردی میشه ! که خب اگر مشکل دوست و همکار آقای ساسان دوستانه و رفاقتی حل شد من اخطار و اخراج هایی که بخاطر نوشتن کلمه ی کیسه کش گرفتم رو تو تالارهای دیگه مطرح میکنم . حداقلش اینه که اگر تاثیری تو روند مدیریتی دوستان انجام نشد حداقل توانایی و طرز مدیریت دوستان رو بقیه ببینند .

اگر هم پست از طرف دوست و همکارتون ادیت شد و شما ندیدید مشکلی نیست ! من عکسش رو گرفتم بگید تو این تالار و یا تالار انتقادات پرشین تولز قرارش بدم .

من هم با مدیریت آقای فرزاد در انجمن فوتبال مشکل دارم.ایشون هر پستی که به مذاقشون خوش نیاد رو پاک می کنن. مثلا من در تاپیک نود چند پست بدون هیچ توهینی نسبت به برنامه نود نوشته بودم که عده زیادی هم تاییدش کردن ولی در کمال ناباوری چند ساعت بعد دیدم تمام اون پست ها پاک شده و به همه اون کاربران بی احترامی صورت گرفته!! حتی بعد از اینکه اعتراض نوشتم که چرا پستم رو پاک کردید همون پست هم بالافاصله پاک شد بدون هیچ گونه توضیحی!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

اول اینکه از پیش آمد اون پست بسیار متاسفم. اما چندتا نکته. اول اینکه از مسعود عزیز تشکر میکنم که عمده آنچه رو که من باید میگفتم، گفت. بعد اینکه میلاد عزیز، ابزار کاربر برای شکایت بد ریپورت هست و بس. ملاک مدیر هم برای برخورد با کاربر خاطی، همین بدریپورت ها و البته روند فالیت و سابقه تذکر و کارت و بن ایشون هست. پس... اگر شما بن شدید به دلیل تنها اون کلمه خاص نبوده. تذکرها و اخطارهایی که به شما داده شد از حد گذشت. این وضعیت برای سایرین هم وجود داره. ضمن اینکه امیر، همکار مجله فوتبال پی تی بوده نه همکار بخش مدیریت. ما در بخش مدیریت تاحتی خودمون رو هم به شدت نقد میکنیم. اینکه شما نمیبینید دلیلی بر نبودن نیست. ایمان داشته باش که با اون پست هم وفق قوانین برخورد میشه. لطفا ریپورت کنید.
اما سایر رفقا... هر عمل بخش مدیریت، به کل اعضاء اون بخش بر میگرده، نه یک نفر خاص. پس لطفا نگید مدیریت فلان و بهمان... اونچه در بخش مدیریت اتفاق می افته، برآیند نظر جمع هست. ضمنا، هرکس شکایتی از کادر مدیریتی داره، با ادله و سند مطرح کنه نه گمان اینکه فلانی با من مشکل داره و ...
دوباره از مسعود عزیز سپاسگزارم و امیدوارم از راه حل سریع و مطمئن بدریپورت بیشتر استفاده کنید...

پاینده باشید

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
ARMF جون این صندوق دریافت من طی مدت این 1 ماهی هستش که دوباره برگشتم به پرشین تولز :

و تنها بخاطر همون کارتی که ساسان به من داده نزدیک 1 هفته اخراج بودم ! دلیلش هم نوشتن کلمه ی کیسه کش و دلاک مقابل بیانیه ی گهربار و شیرین یک استقلالی بود .

حالا شما خودت کلاهت رو قاضی کن ببینیم با کاربر فعال فوتبال پرشین تولز برای نوشتن این کلمه چه برخوردی صورت میگیره !

مرسی

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
من در تاپیک
http://forum.persiantools.com/t193028-page38.html
پست دادم و پرسید که آیا عکس فتوشاپی مجازه که قرار داده بشه ؟ اینم ریپورت کردم که مدیر محترم حتما" ببینه ! مدیر محترم پست من رو پاک کرده !!!!! عکس های فتوشاپی هنوز هم هست ! و جوابی هم به من داده نشده !!!
متشکرم از مدیران محترم .

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

ببخشید من دخالت می کنم ولی احساس می کنم که امیر جان از دست تیم خودش خیلی عصبانی بوده و منظوری نداشته و در تاپیک خودشون به تیم خودشون این صحبت رو انجام داده ( البته درسته که کلمه زیاد خوبی به کار نبرده ) ولی بازم احساس می کنم که مورد ایشون در تاپیک آرسنال مورد ایجاد می کنه و اگه یک آرسنالی این پست رو گزارش بده با مثلا من که اصلا هوادار این تیم نیستم فرق داشته باشه و فکر می کنم که این حرف رو هم اگه الان خودش ببینه اصلاح می کنه و به اشتباه خودش پی می بره :)

من بهشون پیغام می دم که پست رو اصلاح کنه , امیدوارم دوستی ها توی فروم با این چیزا خدشه دار نشه ( انسان جایز الخطاست ) فکر کنم درست نوشتم :blush:

بالا