Erfan_Buffon
مدیر بازنشسته
آرین خان گل ماهم تبریک میگیم این خجسته سالروز را!!!
ایشا.. که امسال یه عروس خوش اخلاق و بامرام و خوشگل و پولدار و همه چی (آشپزیش زیاد خوب نباشه بهتره چون از فرم حسابی خارج میشی:دی) تموم میگیری که بری قاطی مرغها و اون تیکه پازلت هم کامل شه
سلام مردم
پاشید پاشید که آرین هم بالاخره به دنیا اومد . آرین جان خوش اومدی :دی
این تصویر دو سال پیش هست که ادیتش کردم :دی
ایشا.. که امسال یه عروس خوش اخلاق و بامرام و خوشگل و پولدار و همه چی (آشپزیش زیاد خوب نباشه بهتره چون از فرم حسابی خارج میشی:دی) تموم میگیری که بری قاطی مرغها و اون تیکه پازلت هم کامل شه
تبریک میگم آرین جان . امیدوارم که آرزوها رو یکی پس از دیگری درو کنی و شاد باشی. :heart:![]()
این بچه ها هم به عشق خودت قبول کردن که تکونی بدن . همراهیشون کن :دی
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
آرین جام تولدت مبارک - بهترین آرزوها رو برات دارم , همواره شاد , پیروز و سربلند باشی:heart:
درود بر آرين گل...
سالروز تولدت رو شادباش ميگم و آرزو ميكنم آرزويي نباشه كه در زندگي بهش نرسي... :happy:
شاد باشي
آرین جان بنده هم تولدت رو تبریک میگم و آرزوی بهترینها رو برت دارم.
سلام دوستان
آرین جان تولدت مبارک , ایشالله همیشه در کنار خانواده خوب و خوش و سلامت باشی :happy:
مشاهده پیوست 220520
آرین جان تبریک میگم بهت....آقا انشالله زنده باشی با آرامش خاطر ........تولدت مبارک........
سلام خدمت دوستان
آرین جان سالروز تولدت رو تبریک میگم و برات آرزوی بهترین ها رو دارم ؛ شامل : سلامتی ، سعادت ، سربلندی ، بهروزی ، پیروزی و ....![]()
و هر چیزی که خودت دوست داری .
شاد و پیروز باشید
آرین خان گل ماهم تبریک میگیم این خجسته سالروز را!!!
اووووووووووووووووف ببین تولد کیه![]()
ارین جون خودمونه که![]()
تولدت مبارک داداش ایشالا به همه ارزو هات برسی و همونی که جواد جان گفت:دی
![]()
آرین جون اینجا هم مبارک باشه.![]()
ارین عزیز تبریک میگم
به امید سلامتی و دل خوش
آرین جان ، تولدت مبارک
![]()
پیروز و پاینده باشی ..
تولدتون مبارک .........................
ارین خان عزیز تبریک میگم امیدوارم همیشه سلامت باشید
سلام خدمت دوستان
متاسفانه مسائلی در این یکی دو روز اخیر برملا شد که تیم مدیریتی بخش فوتبال رو به شدت ناراحت و دلگیر کرد.
آقای Ali_softcenter و چند یوزر دیگه بعلت اشتباهی که انجامش دادند مطابق قوانین فروم بن دائم شدند ولی بخاطر پیشینه خوبی که داشتند به خواسته خودایشون دلیلش رو عنوان نمیکنیم ولی این امر در صورتیه که قضیه به همین جا ختم شه ، ولی اگر مورد مستندی در هر زمان باز به ایشون ربط پیدا بکنه مشاهده بشه علت کامل طبق مدارک موجود عنوان خواهد شد.
این رو هم باید بگیم این تصمیم دفعتا اتخاذ نشده و الان بیش از 40 ساعت (حداقل 160 نفر ساعت )هست که کادر مدیریتی در حال مشورت در خصوص نحوه برخورد با ایشون هست.
در نهایت تاسف خودمون رو از اتفاق پیش آمده ابراز می کنیم .
در خاتمه از همه دوستان میخوام که لطفا در این مورد اظهارنظری نداشته باشند و اجازه بدن بحث همینجا تموم بشه .
شاد و پیروز باشید
میشه مساله رو یکم باز کنید؟
مگر علی چکار کرد که بن دائم شد؟