سلام و درود
ظاهرا تولد آقا مرتضي ي عزيز بوده و ما حواسمون نبوده
نمایش مشخصات: mori.54 - PersianTools Forums
موري جان تولدت مبارك
مشاهده پیوست 225793
با قرمز ترين آرزوها ..
سلام فرزاد جان، شما همیشه به من لطف داشته اید، ممنونم از محبتی که داری و امیدوارم گل لبخند همیشه بر چهره ات پدیدار باشه.
من چرا فکر میکردم 5 شنبه هست تولدشون؟! :دی
آقا مرتضی عزیز بسیار تبریک میگم آقا .
ایشا.. که همیشه سایه تون بالا سر خانواده باشه و خوش و سلامت باشید.
یه کم هم از این برنامه ها اجرا کنیم!
اینم یه کیک با تیریپ سیاه و سفید یووه ای که معلوم باشه بچه های یووه خوش ذوقن :دی و البته گلهای قرمز برای شما :blush:
جواد عزیز، من شیفته و مجذوب حسن خلق و این روحیه بشاش و شادابت هستم رفیق!
آرزو می کنم به همه خواسته های معقولت! دست پیدا کنی و دنیا به کامت باشه.
از حسن سلیقه و کیک یوونتوسی آمیخته به قرمزت هم ممنونم!
تولد اقا مرتضی عزیز رو تبریک می گم
یه پرسپولیسی قدیمی و دوست داشتنی
تنت سلامت باشه مرد
جری خانوم عزیز، از لطف و محبت شما هم سپاسگذارم، بهترین آرزوهای فوتبالی و غیر فوتبالی! رو براتون دارم.
سلام
آقا مرتضی تولدت مبارک - شاد و تندرست باشی و به آرزوهات

arty:
آقا ممنونم از لطفتون، پاینده و سرافراز باشید.
آقا مرتضی عزیز تولدت مبارک ایشالا زندگیت پر از امید و نشاط باشه!!!
تشکر از محبت شما یار لوئئیجی بوفونی! خیلی لطف کردی برادر
آقا مرتضی تولدت مبارک
انشالله در تمام مراحل زندگیت موفق و سربلند باشی .
مصطفا جان خیلی محبت کردی، انشا الله شما هم 120 ساله بشی و نوه و نبیره هات رو ببینی!
سلام دوستان
آقا مرتضی خیلی تبریک می گم , اینشالله همیشه در کنار خانواده شاد و خندان باشید :happy:
خدمت جواد دوم آبی رنگ هم عرض ارادت و تشکر دارم از بابت کیک خوشمزه و پر ******* که محبت کرده اند و برای من در نظر گرفته اند! لطف کردی داداش!
صمیمانه تبریک می گم.
مشاهده پیوست 225748
درود بر Roby عزیز و یار غار دیروز و امروز فورم درب و داغون و آواره PT ...! آقا مخلصیم، از کیک قرمزتون هم مخظوظ شدیم!
تبریک میگم
ایشالا همیشه شاد باشین
نوید جان ممنونم برادر، شما هم همیشه شاد و تندست باشی.
تبریک داش مرتضی...
ایشالا موفق و شاد باشی...
خیلی متشکرم صادق عزیزم، پاینده و شادکام باشی.
سلام خدمت دوستان
مرتضی جان عزیز و دوست داشتنی تولدتون مبارک. خدا سایه شما رو از سر خانواده کم نکنه . براتون بهترین آرزوها رو دارم . همیشه سلامت و سعادتمند باشید
درود بر ساسان عزیز که اخیرا غیبت طولانی کبرای او تمام شده و سعادت حضورش را داریم، ممنونم از محبتی که به من داری رفیق، امیدوارم شما هم در کنار خانواده و گل دخترت شاد و برقرار باشی.
درود و تبریک فراوان مرتضی عزیز...
هیچ چیز زیباتر از سلامتی نیست... یک بسته سلامتی پیچیده در زرورق دلخوشی و کامیابی تقدیم به شما... :happy:
علی آقا این برش کیکت حقیقتا خیلی جالب بود، به امید پیپروزی و سرخی گل روی همه دوستان!
تــبــریــک آقا مرتضی
مشاهده پیوست 225876
حسین جان ممنونم از محبت و لطفت، شاد و سربلند باشی.
[/QUOTE]
من هم تبریکات فراوون میگم مرتضی جان. اینم یه کیک سفارشی و مخصوص:
محمود عزیز و دوست داشتنی گل، خیلی لطف کردی برادر، کیک سفارشی شما رو هم تو یخچال می گذاریم تا به تدریج بخوریم، الان وفور نعمت هست و همه جور کیکی داریم از قرمز و آبی تا میوه ای ...!
دوستان از همگی تون مجددا ممنونم، خیلی لطف کردین، پوزش من رو هم بابت تاخیر در جواب دادن بپذیرید، دیشب باز هم مشکل اینترنت پیدا کردم ...
درود و رحمت بر اون کسی که این بدعت شیرین و خوب را در پی تی گذاشت تا دوستان به هم تبریک بگن و دقایقی رو شاد و متبسم باشند ...
بهترین آرزوها رو برای همگی شا عزیزان دارم.